×
بین الملل
شناسه خبر : 213802
تاریخ انتشار :

این خبر بروزرسانی می شود ...

آغاز تبادل اسرا از سوی حماس/6 اسیر اسرائیلی آزاد می‌شوند/آزادی 602 اسیر فلسطینی+ فیلم

گردان‌های قسام تال شوهام و اویرا منگستو دو اسیر اسرائیلی را در رفح در جنوب نوار غزه تحویل نیروهای صلیب سرخ خواهد داد. همچنین چهار اسیر دیگری نیز قرار است در النصیرات در مرکز نوار غزه تحویل صلیب سرخ داده شوند.

نورنیوز-گروه بین الملل: سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد نیروهای ارتش و شاباک دو اسیر آزاد شده در رفح (اویرا منگستو و تال شوهام را تحویل گرفته و در حال انتقال آن‌ها به اراضی اشغالی هستند.

نماینده گردان‌های قسام در مراسم تحویل اسرای اسرائیلی در رفح در جنوب نوار غزه اعلام کرد که بنابر تصمیم این گردان‌ها دو اسیر اسرائیلی به نام‌های "تال شوهام (از نیروهای عملیات وابسته به موساد) و اویرا منگستو آزاد شده و تحویل نیروهای صلیب سرخ خواهند شد.

هدار گولدن نظامی اسرائیلی است که 10 سال پیش در نبرد «العصف المأکول» توسط گردان‌های قسام اسیر شد.

آغاز+تبادل+اسرا++از+سوی+حماس
تال شوهام و اویرا منگستو دو اسیر دیگر اسرائیلی هستند . 

منگستو به مدت 10 سال در اسارت گردان‌های قسام بود و رژیم اشغالگر در این مدت نتوانست نه او را آزاد کند و نه به هیچ اطلاعاتی در مورد او و مکان نگهداری‌اش دست یابد.

آغاز+تبادل+اسرا+از+سوی+حماس/6+اسیر+اسرائیلی+آزاد+می‌شوند/آزادی+602+اسیر+فلسطینی++فیلم
 

*تصاویری 6 اسیر اسرائیلی که قرار است روز شنبه 22 فوریه در چارچوب توافق مبادله اسرا آزاد شوند.

گالانت: باید همه تلاش برای آزادی اسرای اسراییلی را به‌کار بگیریم

وزیر جنگ سابق رژیم صهیونسیتی خواستار آزادی همه اسرای صهیونیست شد و گفت کابینه نتانیاهو باید همه تلاش‌های خود را برای انجام این امر به کار بگیرد.

«یواو گالانت» وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی بر لزوم آزادی همه اسرای صهیونیستی در غزه تاکید کرد.

وی افزود: لحظات ملاقات خانواده‌ها با اسرا بیش از هر زمان دیگری نیاز به بازگرداندن همه «گروگان ها» دارد.

گالانت افزود: برای بازگرداندن تمام اسرا باید همه تلاش‌های سیاسی و نظامی امکان پذیر انجام شود، ما نباید کسی را رها کنیم.

در همین رابطه روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحرونوت گزارش داد رایزنی‌های نتانیاهو در نشست امنیتی برای آزادی اسرای فلسطینی و تکمیل عملیات بازگرداندن اجساد اسرای اسرائیلی است.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز به نقل از یک منبع سیاسی گزارش  داد نشست امنیتی نتانیاهو بازگرداندن تمام اسرای زنده و اجساد اسرایی هستند که جان خود را از دست داده‌اند.

حماس: اسرائیل با ادعاهای باطل می‌خواهد خشم از نتانیاهو را منحرف کند

سخنگوی جنبش حماس ادعاهای رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه کودکان خانواده بیباس به دست نگهبانان در غزه کشته شده‌اند، به شدت محکوم کرد و عنوان داشت که این ادعاهای دروغین تلاشی برای منحرف کردن خشم علیه بنیامین نتانیاهو است.

حازم قاسم، سخنگوی حماس تصریح کرد: ما به شدت ادعاهای دروغین رژیم اشغالگر در مورد کشته شدن کودکان خانواده بیباس به دست نگهبانان و تلاش این رژیم برای متهم کردن ما به کشتن این کودکان را محکوم می‌کنیم.

وی تصریح کرد: این ادعاها چیزی جز دروغ‌ها و بهتان‌های بی‌اساس برای تخریب وجهه مقاومت و توجیه جنایت‌های اشغالگر نیست.

حازم قاسم گفت: مقاومت جان اسیران را با مسئولیت تمام حفظ کرد و به اخلاق اسلامی خود و ارزش‌های انسانی‌اش پایبند ماند.

وی تصریح کرد: ادعاهای باطل تلاشی رسوا شده از جانب اشغالگر برای به بازی گرفتن احساسات خانواده‌های اسیران و منحرف کردن خشم‌ها علیه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی و کابینه او است.‌

لاپید: کابینه تل‌آویو باید به سمت مرحله دوم توافق برود

رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی گفت کابینه این رژیم باید به سمت مرحله دوم توافق آتش‌بس پیش برود.

«یائیر لاپید» رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی گفت: کابینه باید زندگی را به جای درد انتخاب کند و به سمت مرحله دوم توافق آتش‌بس و تبادل اسرا پیش برود.

پیشتر همچنین «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی گفت: ما پایبند هستیم تا برای آزادی اسرا تمام کاری را که می‌توانیم و با تمام ابزارها و روش‌ها انجام دهیم.

وی افزود: تکمیل معامله تبادل اسرا یک عمل اخلاقی است و باید تمام اسرا را بازگردانیم.

بوسه اسیر صهیونیست بر سر رزمنده مقاومت

مرحله هفتم تبادل اسرا و تحویل اسرای صهیونیست به صلیب سرخ شاهد یک صحنه ویژه بود که منجر به شوکه شدن صهیونیست‌ها شده است.

در جریان این عملیات یکی از اسرای صهیونیستی به صورت ناگهانی اقدام به بوسیدن سر ۲ رزمنده مقاومت کرد تا صحنه زیبایی را در مقابل دیدگان جهانیان خلق کند.

در همین راستا، شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی گزارش داد: صحنه‌هایی از بوسه «عومر شم طوف» بر سر یکی از اعضای گردان‌های القسام، شبکه‌ها و کانال‌های شبکه‌های اجتماعی در جهان عرب را شعله‌ور کرد و در رسانه‌های اسرائیلی در حال حاضر کاملا نادیده گرفته شده است.

روزنامه معاریو نیز درباره این اتفاق نوشت: بوسه اسیر اسرائیلی با حرکتی هوشمندانه، حماس را متحیر کرد.


 

کفش‌هایت را درآور

کفش‌هایت را درآور، زیرا هر وجب از این سرزمین با خون شهدا سیراب شده است."

آغاز+تبادل+اسرا+از+سوی+حماس/6+اسیر+اسرائیلی+آزاد+می‌شوند/آزادی+602+اسیر+فلسطینی
 

جمله نوشته شده روی پلاکاردی در شرق رفح در جنوب نوار غزه، در جریان آماده‌سازی برای تحویل اسرای اسرائیلی

حماس: ادامه روند تبادل اسرا منوط به پایبندی دشمن به مفاد توافق است

"عبداللطیف قانوع" سخنگوی جنبش حماس تاکید کرد که هفتمین مرحله تبادل اسرا در چارچوب عملیاتی صورت گرفته که مقاومت فلسطین بر رژیم اشغالگر تحمیل کرده است. وی خاطر نشان کرد که مقاومت همچنان بر اجرای توافق و وادار کردن دشمن به پایبندی به تعهدات خود مصمم است.  

قانوع تاکید کرد که ادامه روند تبادل اسرا منوط به پایبندی رژیم صهیونیستی به مفاد باقی‌مانده توافق و اجرای پروتکل‌های انسانی است.  

وی همچنین یادآور شد که ۳۳ روز از آغاز مرحله اول توافق گذشته است، اما رژیم اشغالگر هنوز تمام تعهدات خود را به طور کامل اجرا نکرده است.  

سخنگوی حماس وضعیت غزه را فاجعه‌بار توصیف کرد و از میانجی‌گران خواست تا با اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی، آن را به اجرای پروتکل انسانی، ارسال کمک‌های بشردوستانه و تامین نیازهای اساسی آوارگان فلسطینی وادار کنند.  

قانوع ضمن تاکید بر آمادگی کامل حماس برای انجام یک تبادل اسرا در ابعاد گسترده، عنوان کرد که این تبادل باید در قالب بسته‌ای جامع شامل آتش‌بس دائمی، عقب‌نشینی اشغالگران و بازسازی غزه انجام شود.

در همین راستا، حازم قاسم نیز اظهار داشت: امروز ملت فلسطین یکی از دستاوردهای بزرگ خود را در نبرد "طوفان الأقصى" به ثبت می‌رساند، این موفقیت به لطف پایداری، فداکاری و شجاعت مقاومت در اجرای یک عملیات گسترده تبادل اسرا محقق شده است.  

وی عنوان کرد: امروز گردان‌های قسام و مقاومت، رژیم صهیونیستی را مجبور می‌کنند تا از خطوط قرمزی که در پرونده آزادی اسرا برای خود ترسیم کرده بود، عبور کند و قید و بند را از تعدادی از رهبران جنبش اسرا بشکند.  

حازم قاسم تاکید کرد: ما امروز بر تعهد کامل خود برای تکمیل تمامی مراحل عملیات تبادل اسرا تأکید می‌کنیم و آمادگی خود را برای اجرای یک تبادل گسترده در مرحله دوم اعلام می‌داریم، مشروط بر اینکه اشغالگران به آتش‌بس پایدار، خروج از غزه و آزادی اسرای ما از زندان‌هایشان پایبند باشند.

شماری از افراد برجسته و فرمانده فلسطینی امروز آزاد می شوند

یک رسانه صهیونیستی به بررسی سرشناس‌ترین اسرای فلسطینی پرداخته که قرار است امروز (شنبه ) در چارچوب توافق مبادله اسرا بین مقاومت و رژیم صهیونیستی مبادله شوند.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری سما فلسطین، پایگاه خبری «عدکونیم شوتفیم» اسرایی را که قرار است امروز آزاد شوند، به شرح زیر اعلام کرد:

عمر الزبن: یکی از فرماندهان ارشد شاخه نظامی حماس؛ به اتهام مسئولیت در قتل ۲۷ اسرائیلی، به ۲۷ بار حبس ابد و ۲۵ سال زندان محکوم شده است.

عبدالناصر عیسی: جانشین یحیی عیاش، فرمانده برجسته حماس که فعالیت‌های این جنبش را در شمال کرانه باختری رهبری می‌کرد و مسئولیت چندین عملیات انفجاری را برعهده داشته است.

عثمان بلال: از مقامات ارشد حماس که به دلیل عملیات‌هایی که به کشته و زخمی شدن ده‌ها اسرائیلی انجامیده، به ۲۷ بار حبس ابد محکوم شده است.

نائل البرغوثی: ۴۵ سال را در زندان‌های "اسرائیل" سپری کرده که طولانی‌ترین دوره اسارت یک اسیر فلسطینی محسوب می‌شود. او پس از آزادی در چارچوب تبادل اسرا در توافق "شالیت"، مجدداً بازداشت شد.

 دفتر اطلاع‌رسانی امور اسرای فلسطینی در بیانیه‌ای دیروز جمعه اعلام کرد که فردا (شنبه) در چارچوب توافق مبادله اسرا با رژیم صهیونیستی، ۶۰۲ اسیر فلسطینی آزاد خواهند شد.

ابو عبیده سخنگوی گردان‌های عزالدین القسام نیز دیروز در اظهاراتی گفت که فردا (شنبه) درچارچوب عملیات مبادله اسرا، ۶ اسیر صهیونیست آزاد می‌شوند.

نائل البرغوثی؛ قدیمی‌ترین اسیر جهان آزاد می‌شود

 نائل البرغوثی، مسن‌ترین اسیر فلسطینی (۶۸ ساله) از روستای کوبر در رام‌الله، در سال ۱۹۷۸ به اتهام کشتن یک شهرک‌نشین صهیونیست و انفجار یک کافه در قدس توسط رژیم اشغالگر بازداشت شد و به حبس ابد و ۱۸ سال زندان محکوم شد.  

 او ۴۵ سال را در زندان‌های رژیم صهیونیستی سپری کرده است که بیشترین مدت اسارت در تاریخ جنبش اسرا محسوب می‌شود.  

آغاز+تبادل+اسرا+از+سوی+حماس/6+اسیر+اسرائیلی+آزاد+می‌شوند/آزادی+602+اسیر+فلسطینی
 

 در سال ۲۰۱۱ و در چارچوب توافق تبادل اسرا معروف به "وفاداری به آزادگان" (توافق شالیت) آزاد شد، اما در سال ۲۰۱۴ مجدداً به اسارت گرفته شد.

 امروز (شنبه)، نائل البرغوثی در چارچوب توافق "طوفان الاحرار" آزاد خواهد شد اما از فلسطین تبعید می‌شود.  

 دفتر اطلاع‌رسانی امور اسرا اعلام کرد که سازمان اطلاعات رژیم صهیونیستی از سفر همسر نائل البرغوثی به مصر برای استقبال از او جلوگیری کرده است.

وب‌سایت عبری «عدکونیم شوتفیم» به بررسی سرشناس‌ترین اسرای فلسطینی پرداخته که قرار است روز شنبه 22 فوریه در چارچوب توافق مبادله اسرا بین مقاومت و رژیم صهیونیستی آزاد شوند.

دیگر اسرای سرشناسی که قرار است امروز آزاد شوند :

عمر الزبن: یکی از فرماندهان ارشد شاخه نظامی حماس؛ به اتهام مسئولیت در قتل ۲۷ اسرائیلی، به ۲۷ بار حبس ابد و ۲۵ سال زندان محکوم شده است.

عبدالناصر عیسی: جانشین یحیی عیاش، فرمانده برجسته حماس که فعالیت‌های این جنبش را در شمال کرانه باختری رهبری می‌کرد و مسئولیت چندین عملیات انفجاری را برعهده داشته است.

عثمان بلال: از مقامات ارشد حماس که به دلیل عملیات‌هایی که به کشته و زخمی شدن ده‌ها اسرائیلی انجامیده، به ۲۷ بار حبس ابد محکوم شده است.

از سوی دیگر منابع رسانه‌ای اعلام کردند از جمله اسرای فلسطینی که امروز در چارچوب توافق مبادله اسرا بین مقاومت و رژیم صهیونیستی آزاد خواهند شد، 151 اسیر به حبس ابد و احکام طولانی مدت محکوم هستند.

همچنین قرار است 41 نفر از اسرای فلسطینی که در جریان توافق مبادله اسرا "وفای به آزادگان" (قرارداد شالیت) آزاد و دوباره اسیر شده بودند، آزاد شوند.

الجزیره به نقل از برخی منابع اعلام کرد که در مقابل تحویل اویرا منگستو و هشام السید، رژیم صهیونیستی باید 60 اسیر فلسطینی را آزاد کند.

حماس: رژیم اشغالگر هنوز فهرست اسرای فلسطینی را تحویل نداده است

حازم قاسم سخنگوی جنبش حماس در گفتگو با تلفزیون العربی اعلام کرد که رژیم اشغالگر هنوز فهرست اسرای فلسطینی که قرار بود امروز آزاد شوند را تحویل نداده است.  

وی تاکید کرد که حماس متعهد به توافق آتش‌بس خواهد بود تا زمانی که رژیم صهیونیستی نیز به آن پایبند بماند.  

قاسم همچنین افزود که مذاکرات مرحله دوم تبادل اسرا هنوز آغاز نشده، اما رایزنی‌ها با میانجی‌گران همچنان ادامه دارد.  

وی در مورد بازسازی نوار غزه نیز گفت این روند باید با توافق ملی انجام شود و هیچ قدرت خارجی نباید در آن دخالت کند.


 


اخبار مرتبط
سفر هیات مذاکره کننده رژیم صهیونیستی به قاهره
یکشنبه 1403/12/26 ساعت 21:46
سفر هیات مذاکره کننده رژیم صهیونیستی به قاهره
دفتر «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز یکشنبه از سفر یک هیات مذاکره کننده به مصر خبر داد.
متن کامل پیشنهاد آتش‌بس در غزه و پاسخ حماس به آن فاش شد
شنبه 1403/12/25 ساعت 11:25
متن کامل پیشنهاد آتش‌بس در غزه و پاسخ حماس به آن فاش شد
وبگاه عربی21 متن کامل پیشنهاد ارائه‌شده از سوی میانجی‌ها برای ازسرگیری مذاکرات آتش‌بس در غزه و توافق بر سر تبادل اسرا منتشر کرد. این پیشنهاد شامل چهار بند است که مهم‌ترین آن، آزادی تدریجی اسرا و برگزاری مذاکرات غیرمستقیم برای تثبیت آتش‌بس پایدار در غزه است.
قدرت‌نمایی القسام در مراسم آزادی اسرا
یکشنبه 1403/12/05 ساعت 10:13
عبدالباری عطوان*
قدرت‌نمایی القسام در مراسم آزادی اسرا
عطوان با اشاره به هفتمین دور مبادله اسیران که طی آن روز شنبه چند اسیر صهیونیست دیگر آزاد شدند، به تمجید از برگزاری منظم این مراسم از سوی مقاومت فلسطین پرداخت و آن را نمایانگر برتری گردان های شهید عزالدین القسام و زیرکی سیاسی و رسانه ای آن دانست.
صهیونیست‌ها توافق را نقض کردند/ اسرای فلسطینی آزاد نشدند
یکشنبه 1403/12/05 ساعت 09:17
صهیونیست‌ها توافق را نقض کردند/ اسرای فلسطینی آزاد نشدند
در حالی که به موجب توافق آتش‌بس و مبادله اسرا بین مقاومت و رژیم صهیونیستی قرار بود دیروز شنبه بیش از 600 اسیر فلسطینی در مقابل تحویل شش اسیر اسرائیلی از زندان رژیم صهیونیستی آزاد شوند، این رژیم باز هم اقدام به نقض توافق کرد و حاضر به آزادی اسرای فلسطینی نشد.
اسرائیل و حماس بر سر اصول آتش‌بس در غزه و تبادل اسرا به توافق رسیدند
سه‌شنبه 1403/10/25 ساعت 23:47
شبکه «سی‌بی‌اس نیوز» امریکا ادعا کرد؛
اسرائیل و حماس بر سر اصول آتش‌بس در غزه و تبادل اسرا به توافق رسیدند
شبکه آمریکایی به نقل از منابعی مدعی توافق حماس و رژیم صهیونیستی بر اصول تبادل اسرا و آتش‌بس در غزه شد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
آخرین خواهش الهه حسین‌نژاد از قاتلش چه بود؟ +عکس و جزئیات جدید از پرونده
مجلس به وزیر ارشاد کارت زرد داد!
تاکنون بیش از یک میلیون نفر در سامانه سماح ثبت‌نام کرده‌اند +لینک‌سایت
نوراینفو | چگونه هنگام قطع برق از سوختن لوازم منزل‌مان جلوگیری کنیم؟
خواهر رهبر کره شمالی: تلاش برای خلع سلاح هسته‌ای ما خنده‌دار است!
دوفوریتی | چرا بی‌آب و بی‌برق و بی‌انرژی شدیم؟
اولین حضور سرژ اوریه در ترکیب پرسپولیس +عکس
سرنشینان کشتی حنظله اعتصاب غذا کردند
کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی آموزش و پرورش از دیروز منتشر شده است +جزئیات
تیراندازی مرگبار در منهتن 5 کشته از جمله یک افسر پلیس برجای گذاشت
لرزه بر موازنه دیپلماتیک! +فیلم
معاون پزشکیان: رئیس‌جمهور از تدوین لایحه «مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع» خبر نداشت!
ایثار در شعله‌های آبیدر
وضعیت آب و هوا امروز سه‌شنبه 7 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
رسانه صهیونیستی خبر داد: آذربایجان در آستانه پیوستن به «پیمان ابراهیم»
نامه آیت‌الله نوری‌همدانی تقدیم پاپ شد
مهرشاد سهیلی جایی در آنتن ندارد؛ روایت یک فریب تبلیغاتی
شرط جدید بانک مرکزی برای خرید ارز اربعین 1404
قمار 50 میلیون یورویی النصر با توصیه رونالدو!
گزارش الاخبار در مورد چشم‌انداز همکاری روسیه، چین و ایران در مرحله پساجنگ
عارف: توسعه روابط با منطقه راهبرد قطعی ایران است
انقلاب در پیوند قلب با دست توانای متخصصان ایرانی + فیلم
شکست تلخ تراکتور مقابل قهرمان آفریقا در واپسین ثانیه‌ها
تعطیلی یزد، قم و خوزستان در روز چهارشنبه+ جزئیات کاهش ساعت کاری روز سه‌شنبه
گفت‌وگوی تلفنی پوتین و نتانیاهو درباره ایران و سوریه
قدمت واقعی سمرقند فراتر از آن‌ چیزی است که تصور می‌شد
در جنگ 12 روزه اسرائیل علیه ایران، چند نفر از وزارت اطلاعات شهید شدند؟
وداع زودهنگام گلر الجزایری با سرخ‌ها در ارزروم
عکس های منتخب جهان،28 جولای2025
مهران با 51.8 درجه داغ‌ترین شهر ایران شد
هشدار ایران به رژیم اسرائیل درباره جداسازی استان‌های جنوبی سوریه
شکست پرسپولیس در آخرین بازی تدارکاتی در اردوی ترکیه
دبیرکل سازمان ملل: نسل‌کشی در غزه هیچ توجیهی ندارد
عراقچی: اگر تجاوز تکرار شود، بدون تردید واکنشی قاطع‌تر نشان خواهیم داد
کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی آموزش و پرورش 1404 منتشر شد
میدری: حذف یارانه یا تغییر دهک‌بندی قبل از اعمال به افراد اطلاع داده می‌شود
گزارش تصویری | مرگ آرام بزرگ‌ترین دریاچه ایران
تیراندازی مرگبار در آتلانتا؛ یک کشته و 10 زخمی
ادامه قتل عام با گرسنگی؛ 14 فلسطینی دیگر در محاصره غزه جان باختند
حمله سایبری گسترده، سفرهای هوایی روسیه را مختل کرد
صادرات 45.5 میلیون دلاری از جلفا به 9 کشور دنیا
هشدار هواشناسی؛ موج گرما از فردا وارد کشور می‌شود + فیلم
جنگ 12 روزه را چگونه روایت کنیم؟
نسخه جدید دولت برای نشاط اجتماعی؛ بُن سفر در راه است؟
نظری جویباری از مدیرعاملی استقلال استعفا داد + فیلم
نماینده اسکواش ایران یک قدم تا قهرمانی جهان فاصله دارد
توافقی به رنگ سلطه؛ اروپا در سایه آمریکا
سخنگوی دولت: چهارشنبه تعطیل نیست/ لایحه فضای مجازی علیه آزادی بیان نیست
کارگردان «جنگ ستارگان» گنجینه هنری‌اش را به نمایش می‌گذارد
برای شرکت در اجلاس روسای مجالس جهانی؛ قالیباف عازم ژنو شد
X
آگهی تبلیغاتی