×
سیاسی
شناسه خبر : 213664
تاریخ انتشار : جمعه 1403/12/03 ساعت 08:29
حفاظت منافع ایران: اقدامات ضروری برای حمایت از ایرانیان منتقل شده به پاناما انجام شده است

حفاظت منافع ایران: اقدامات ضروری برای حمایت از ایرانیان منتقل شده به پاناما انجام شده است

دفتر حفاظت منافع ایران در واشنگتن اعلام کرد که این دفتر و سفارت ایران در کلمبیا (آکردیته پاناما) اقدامات ضروری را برای صیانت و حمایت از حقوق ایرانیانی که از آمریکا اخراج و به پاناما منتقل شده اند، به عمل آورده است.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: دفتر حفاظت منافع ایران در واشنگتن دی سی اعلام کرد که این دفتر و سفارت جمهوری اسلامی ایران در کلمبیا (آکردیته پاناما) با همکاری وکلای مجرب، اقدامات ضروری را برای صیانت و حمایت از حقوق و منافع ایرانیانی که از آمریکا اخراج و به پاناما منتقل شده اند، به عمل آورده است.

دفتر حفاظت منافع جمهوری اسلامی ایران در واشنگتن دی سی روز پنجشنبه به وقت محلی درباره اخراج تعدادی از پناهجویان ایرانی از آمریکا و انتقاال آنها به پاناما همچنین اعلام کرد که این اقدام بدون اطلاع این دفتر و فراهم نشدن دسترسی کنسولی صورت گرفته است.

متن اطلاعیه دفتر حفاظت منافع ایران در واشنگتن دی سی به شرح زیر است:

به اطلاع می رساند دولت ایالات متحده آمریکا با اتخاذ سیاست های جدید مهاجرتی سخت گیرانه تر، اتباع خارجی را که دارای روادید و یا اقامت معتبر قانونی در آمریکا نباشد، از خاک خود اخراج کرده و به کشورشان باز می گرداند.

در این چارچوب مطلع شدیم اخیرا تعدادی از هموطنان ایرانی که بدون اخذ روادید و مدارک هویتی بازداشت شده بودند، بی آنکه به دفتر حفاظت منافع جمهوری اسلامی ایران در واشنگتن دی سی اطلاع رسانی شود و یا دسترسی کنسولی فراهم شود، آنان را به کشور پاناما اخراج کرده اند.

دفتر حفاظت منافع جمهوری اسلامی ایران در واشنگتن دی سی و سفارت جمهوری اسلامی ایران در کلمبیا (آکردیته پاناما) با همکاری وکلای مجرب، همه اقدامات ضروری را برای صیانت و حمایت از حقوق و منافع آنان و دیگر هموطنان عزیز به عمل آورده است.

بر اساس قوانین جمهوری اسلامی ایران، درخواست پناهندگی از کشور ثالث تخلف محسوب نمی شود و بدون تردید، آغوش باز کشور همواره بر روی ایرانیان عزیز باز می باشد.

این نمانیدگی مشتاقانه آماده پاسخگویی به مشکلات و پرسش های شما و وکلای محترم در این خصوص از طریق زیر می باشد:

تلفن: ۲۴۰۹۳۷۱۳۳۵

تلفن: ۲۱۲۸۱۸۱۷۷۶

ایمیل: Legal@daftr.org

سیاست سخت‌گیرانه دولت ترامپ

 دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا در پی سیاست های مهاجرتی سختگیرانه خود، اخیرا مهاجران چند کشور آسیایی از جمله ایران را با یک هواپیمای نظامی آمریکا به کشور  پاناما منتقل کرد. این هواپیما حامل ۱۱۹ شهروند غیر پانامایی بود و به دلیل برنامه همکاری با آمریکا و پس از درخواست واشنگتن، توسط پاناما پذیرفته شدند.

 اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت خارجه  بامداد شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ با اشاره به اهمیت رعایت هنجارهای بین‌المللی مربوط به رفتار با مهاجران، برخورد خشن و غیرانسانی با اتباع ایرانی را غیرقابل‌قبول دانست و تاکید کرد که وزارت امور خارجه بر اساس وظایف قانونی خود از هیچ کوششی برای حمایت از حقوق اتباع ایرانی دریغ نمی‌کند و بر همین اساس دستورالعمل‌ مقتضی به دفتر حفاظت منافع ایران در واشنگتن و دیگر نمایندگی‌های دیپلماتیک و کنسولی ایران در آمریکای جنوبی برای هرگونه مساعدت به هموطنان طردشده از آمریکا ابلاغ شده است.

به گزارش نورنیوز، وی افزود: ایران وطن همه ایرانیان است و هموطنانمان می‌توانند آزادانه به میهن خود بازگشته و تردد داشته باشند و  وزارت امور خارجه آماده تسهیل این امر و مساعدت جهت رفع هرگونه مشکلی در این رابطه است.

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران ۲۹ بهمن ماه نیز در پاسخ به سوالی درباره اقداماتی که دستگاه دیپلماسی در خصوص ایرانی‌های اخراج‌شده از آمریکا در نظر دارد، گفت: «دفتر حفاظت منافع ایران در واشنگتن آمادگی خود را برای کمک به هموطنانی که دچار مشکل شده‌اند و در وضع نامناسبی اخراج شده‌اند، اعلام کرده است. این اقدام هم از جنبه بین‌المللی ناموجه و مردود است و هم از نظر انسانی نادرست و غیرقابل توجیه. ما از طریق سفارت کشورمان در پاناما و دفتر حفاظت منافع در واشنگتن پیگیر موضوع خواهیم بود.»


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
تاکید مسعود بارزانی بر لزوم استقلال عراق در تصمیماتش
سپاهان ایران(0) - الاهلی قطر (1) /بازی به وقت اضافه کشیده شد+ فیلم گل مردود
گفت‌وگوهای غیررسمی واشنگتن با نوه رائول کاسترو
زلنسکی رئیس جمهوری بلاروس را تحریم کرد
درخواست عضو کنست برای برکناری نتانیاهو
محکومیت اقدام اخیر اسرائیل در غصب اراضی کرانه باختری
تاکید وزیر راه بر تطابق قیمت بلیت با خدمات ایرلاین‌ها
حمله نماینده سابق کنگره آمریکا به ترامپ در قبال ایران
گزافه‌گویی جدید ترامپ علیه ایران
طرح صلح با «پ.ک.ک» روی میز پارلمان ترکیه!
مسکو: پیشرفت مذاکرات تهران- واشنگتن به‌‌معنای یک توافق قریب‌الوقوع نیست
حمله پهپادی ترکیه به خودرویی در اقلیم کردستان عراق
ادامه یورش به مسجد الاقصی حتی در ماه مبارک رمضان
نامه مشترک نمایندگان ایران، چین و روسیه به گروسی
رئیس‌جمهور: عدالت آموزشی یک سرمایه‌گذاری راهبردی است
در ادامه بازی‌های لیگ نخبگان آسیا؛ اولسان از صعود بازماند
رکورد حداکثر دما در آذربایجان‌شرقی شکسته شد
انتشار سومین بیانیه مرکز اطلاعات مالی در پاسخ به شایعات مرتبط با FATF
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ترامپ خواهان دستیابی به توافق با ایران است
زیرساخت‌های راه‌آهن آلمان مورد حمله سایبری قرار گرفت
گزارش تصویری | آماده شدن کشورهای اسلامی برای ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
پیش‌بینی افزایش بی‌سابقه دما در مازندران/ هشدار درباره وقوع آتش‌سوزی
هلال ماه رویت شد
پاداش میلیون یورویی در انتظار طارمی
آمریکا از اقدام نظامی علیه ایران خودداری می‌کند
پزشکیان: بحران‌های ریشه‌دار اجتماعی و تربیتی، با نسخه‌های یک‌شبه درمان نمی‌شوند
آیت‌الله سیستانی نخستین روز ماه رمضان را اعلام کرد
جریمه سنگین برای دلال فوتبال
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: حداقل 10 سرویس خارجی در اغتشاشات دی‌ماه نقش داشتند
رهبر معظم انقلاب: به راویان پیشرفت، افتخار و آن‌ها را دعا می‌کنم
تنش‌ها بین مصر و اسرائیل بر سر «سومالی‌لند» بالا گرفت
سپاهان قهرمان لیگ وزنه‌برداری شد
سناتور ضدایرانی آمریکا: تداوم قدرت ایران توافق ابراهیم را به خطر می‌اندازد
انفجار در یک معدن نیجریه 38 کشته بر جای گذاشت
چند داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند؟
ای‌بی‌سی‌نیوز گزارش داد: آمریکا در حال بررسی لغو تحریم‌های ایران است
هشدار حماس درپی اخراج تعدادی از ائمه و خطیبان مسجد الاقصی
آلن ایر: تهران با تمام قدرت به هر حمله‌ای پاسخ خواهد داد
جام قهرمانی فوتبال امیدهای کشور به آلومینیوم اراک رسید
خبر خوش میدری درخصوص محصولات جدید سبد دارویی کشور
پیام پزشکیان به جشنواره ملی کتاب رشد
وزیر انرژی آمریکا: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نمی‌دهیم!
میمند فارس لرزید
آغاز ثبت‌نام نخبگان برای عضویت در هیئت علمی از جمعه + لینک سامانه
توضیحات وکیل تاجزاده درباره حکم جدید موکلش
غیبت مهره‌های کلیدی پرسپولیس در بازی با خیبر
اختصاص 252 هزار میلیارد تومان برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
نورنما | حلول ماه پر برکت رمضان مبارک باد
نتایج قرعه‌کشی محصولات ایران‌خودرو اعلام شد + لینک
درخواست مسکو از واشنگتن: از محاصره نظامی کوبا دست بردار