×
اجتماعی
شناسه خبر : 213641
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/12/02 ساعت 22:20
هواشناسی نسبت به بارش سنگین برف در مازندران هشدار «قرمز» داد

هواشناسی نسبت به بارش سنگین برف در مازندران هشدار «قرمز» داد

هواشناسی مازندران با اشاره به عبور موج از تراز میانی جو و شمالی شدن جریان هوا، نسبت به بارش سنگین برف و کولاک و کاهش محسوس دما در این استان هشدار قرمز صادر کرد.

نورنیوز- گروه اجتماعی: هواشناسی مازندران شامگاه پنجشنبه با صدور هشدار سطح قرمز، زمان فعالیت این سامانه را از بعدازظهر یکشنبه آینده تا ظهر سه‌شنبه اعلام و منطقه اثر آن را از اواسط روز یکشنبه آینده در ارتفاعات و دامنه های نیمه غربی و از دوشنبه تا اواسط روز سه شنبه سطح استان به ویژه نواحی غربی و مرکزی استان پیش بینی کرده است.

هواشناسی، بارش متناوب و گسترده برف، بارش سنگین برف در ارتفاعات، کاهش محسوس دما، کاهش دید، وزش باد گاهی شدید، کولاک برف و در مناطق مستعد همراه با تگرگ را نوع مخاطره این سامانه ناپایداری جوی اعلام و نسبت به وقوع آنها در طی این مدت هشدار داد.

هواشناسی در اخطاریه سطح قرمز، اختلال در تردد و مسدود شدن راه های ارتباطی شهری و روستایی، خسارت به سازه‌ها و تاسیسات شهری و روستایی، یخبندان و لغزندگی در جاده ها و محور های مواصلاتی، کاهش دید، اختلال در تامین حامل های انرژی، کولاک برف و اختلال در خدمات رسانی عمومی را اثر مخاطره این سامانه پایدار جوی ذکرد.

هواشناسی علاوه بر توصیه به دستگاه های اجرایی، خدمات رسان و امدادی برای حفظ آمادگی، از شهروندان نیز خواست از فعالیت‌های کوهنوردی در طی این مدت خودداری و در مصرف صحیح انرژی نیز صرفه جویی کنند.

همچنین هواشناسی مازندران به شهروندان توصیه کرد از هر گونه رفت و آمد غیر ضروری در جاده ها در سطح شهرها و روستاها خودداری و از تجهیز خودروی خود به تجهیزات زمستانی و زنجیر چرخ و همچنین سالم بودن سامانه گرمایشی در گلخانه ها، مرغداری ها و دامداری ها اطمینان حاصل کنند.

براساس تجزیه و تحلیل آخرین نقشه های پیـش‌یابـی هواشناسـی، وضعیت جوی امروز مازندران در مناطق غربی نیمه ابری تا ابری و از اواخر روز با بارش پراکنده باران، در مناطق کوهستانی مه‌آلود با بارش پراکنده برف، وزش باد وکاهش نسبی دما و در نیمه شرقی نیمه ابری، به تدریج ابری با کاهش نسبی دما و احتمال بارش پراکنده باران و در روزهای جمعه و شنبه در نیمه غربی استان ابری همراه با بارندگی، در ارتفاعات مه‌آلود با بارش برف، کاهش دما و وزش باد و در نیمه شرقی ابری همراه با بارش پراکنده باران، در ارتفاعات مه‌آلود با بارش پراکنده برف، وزش باد و کاهش دما پیش بینی شده است.

آسمان مازندران در روز یکشنبه هفته آینده ابری و سرد همراه با بارندگی، در ارتفاعات مه‌آلود با بارش برف و وزش باد، روز ‌دوشنبه ابری و سرد همراه با بارندگی، در ارتفاعات و میان‌بند مه‌آلود با بارش برف و وزش باد و از شب با کاهش بیشتر دما، بارش برف به دامنه‌ها و مناطق کم ارتفاع نیز کشیده می‌شود.

شرایط جوی مازندران در روز سه شنبه در ارتفاعات تا مناطق جلگه‌ای ابری، مه‌آلود و سرد همراه با بارش برف و وزش باد، به تدریج از سمت غرب استان با کاهش ناپایداری و در مناطق نیز ابری و سرد همراه با بارش مخلوط باران و برف و وزش باد، به تدریج از سمت غرب استان با کاهش ناپایداری همراه خواهد بود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
23 عملیات مقاومت عراق علیه پایگاه‌های آمریکا انجام شد
فعالیت 30 درصدی شعب بانک‌ها از 15 فروردین ماه
عراق به جام جهانی بعد از 40 سال صعود کرد
تجاوز به ایران، حمله به اقتصاد جهان
اف‑35 نیروی هوایی آمریکا سقوط کرد
شهادت 11 فعال صنعت دارو و تجهیزات پزشکی
برگزاری دور پایانی مرحله پلی‌آف انتخابی جام‌جهانی 2026
آژیرهای خطر در فلسطین اشغالی فعال شد
تساوی دیدار مصر در برابر اسپانیا قهرمان اروپا
سناتور آمریکایی: جنگ در ایران افزایش سرسام‌آور قیمت‌ها در آمریکا را به دنبال داشت
«چک‌لیستِ» صلیب سرخ برای آمادگیِ مراقبان در شرایط بحران
جهانی‌سازی جنگ؛ خطای محاسباتی بزرگ آمریکا
خودداری لهستان از ارسال سامانه‌های دفاع موشکی پاتریوت به خاورمیانه
حملات همزمان یمنی‌ها و حزب الله به فلسطین اشغالی
فعال شدن آژیرهای خطر در فلسطین اشغالی
فیلیپین به‌دنبال مذاکره با ایران برای عبور از تنگه هرمز است
ربوده شدن روزنامه‌نگار آمریکایی در عراق تأیید شد
تداوم ناپایداری‌های جوی تا 14 فروردین
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به نقاطی در تهران و کرج
ادعای ترامپ: ما به زودی ایران را ترک می‌کنیم
روبیو: پایان جنگ ایران نزدیک است
شوک های پی در پی در اقتصاد آمریکا
لوموند: سخنان ترامپ دیگر بازارهای مالی را آرام نمی‌کند
اقدام خصمانه آرژانتین علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
بلومبرگ: دست برتر جنگ انرژی در اختیار ایران است
انفجار در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و کویت
چین، روسیه، اندونزی و پاکستان خواستار آتش بس فوری شدند
5644 موشک و پهپاد، آمار کشورهای عربی از حملات ایران در 32 روز جنگ
عراقچی: پاسخی به پیشنهادات 15 بندی آمریکا نداده‌ایم
واکنش آمریکا، انگلیس و فرانسه به کشته شدن صلحبانان سازمان ملل در لبنان
اصابت پرتابه به یک نفتکش در شمال دوحه
تحلیلگر نظامی روس: ذخایر موشک‌های تاماهاوک آمریکا رو به اتمام است
وارن: جنگ ترامپ با ایران از محبوبیت برخوردار نیست
مرشایمر: اگر ترامپ و نتانیاهو به دادگاه می‌آمدند، اعدام می‌شدند
45 عملیات حزب‌الله در 24 ساعت گذشته علیه اشغالگران
ارسال سوخت جت از نیویورک به انگلیس در بحبوحه بحران انرژی
پدرو سانچز: از اقدام تلافی‌جویانه ترامپ نمی‌ترسم
29 کشته در سقوط هواپیمای ترابری نظامی روسیه
سناتور آمریکایی: اقتصاد جهانی به دلیل بسته بودن تنگه هرمز درحال فروپاشی است
ترامپ عقب‌نشینی کرد: تغییر رژیم ایران هدف امریکا نبود
سقوط جنگنده F-35 آمریکا در نوادا
تعجب فرانسه از انتقاد ترامپ درباره ممنوعیت پروازهای نظامی آمریکایی
پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله لبنان
روایت قالیباف از خواب شوم آمریکایی‌ها که «هرگز» تعبیر نخواهد شد!
وزیر فرهنگ: بیش از 80 درصد مردم به هویت ایرانی خود افتخار می‌کنند
ایروانی: تهدید آمریکا علیه زیرساخت‌های حیاتی ایران نقض فاحش حقوق بین‌الملل است
65 عناصر وابسته به اسرائیل در استان مرکزی دستگیر شدند
مقام اتحادیه اروپا: قیمت نفت و گاز به این زودی‌ به حالات عادی برنخواهد گشت
دستگیری 123 عامل مرتبط با شبکه‌های معاند در اسلامشهر، گلستان و بابلسر
سی‌ویکمین موج تجمعات شبانه مردمی ایران/پزشکیان و عراقچی در جمع مردم+فیلم