×
فرهنگی
شناسه خبر : 213520
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/12/01 ساعت 21:10
وزیر ارشاد درگذشت «منوچهر والی‌زاده» را تسلیت گفت

وزیر ارشاد درگذشت «منوچهر والی‌زاده» را تسلیت گفت

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی درگذشت منوچهر والی‌زاده هنرمند پیشکسوت و نامدار کشورمان را تسلیت گفت.

نورنیوز- گروه فرهنگی: سیدعباس صالحی در پیام تسلیت خود به مناسبت درگذشت منوچهر والی‌زاده نوشت: خبر درگذشت هنرمند نامدار و استاد دوبله ایران، منوچهر والی‌زاده، دوستداران فرهنگ و هنر را سوگوار کرد. او که با طنین جاودانه و صدای ماندگارش، به شخصیت‌های سینمایی جان بخشید و نسل‌های متمادی را با هنر والای خویش همراه ساخت.

بیشتر بخوانید:

منوچهر والی‌زاده درگذشت

استاد والی‌زاده نه‌تنها صدای هنر این سرزمین، بلکه تجسمی از اخلاق و عشق به فرهنگ بود. او که دهه‌ها در عرصه دوبله خوش درخشید، با هنرش پلی میان احساس و تصویر ساخت و در حافظه جمعی مردم ایران، نقشی ابدی بر جای گذاشت. فقدان این چهره هنرمند، ضایعه‌ای برای هنر و رسانه کشور است. اینجانب مصیبت فقدان ایشان را به خانواده محترم، جامعه هنری، همکاران و علاقه‌مندان ایشان تسلیت گفته و از درگاه خداوند متعال برای روح آن فقید سعید، آرامش ابدی و برای بازماندگان، صبر و شکیبایی مسئلت دارم."

پیام تسلیت بنیاد سینمایی فارابی

همچنین به دنبال درگذشت منوچهر والی‌زاده صداپیشه و مدیر دوبلاژ شناخته ‌شده سینما و تلویزیون ایران، بنیاد سینمایی فارابی پیام تسلیتی صادر کرد.

در این پیام آمده است؛ همه به سوی او بازمی‌گردیم. شاید جسم برخی انسان‌ها دیگر بین ما نباشد، اما آثارشان، صدای‌شان، اندیشه و کلام‌شان تا ابد در کنارمان جاوید خواهد ماند. از این رو صدای مانا، دلنشین و دوست‌داشتنی زنده یاد منوچهر والی‌زاده جاودانه‌ای‌ست که تا ابد در گوش جان هر اهل ذوقی خواهد ماند.

بنیاد سینمایی فارابی درگذشت این هنرمند گرامی را به جامعه شریف هنر ایران و همچنین خانواده و جملگی علاقه‌مندان ایشان تسلیت می‌گوید. آثار این هنرمند با ذوق و خلاق در بیش از شش دهه فعالیت هنری نشان ارزشمندی‌ست که تا همیشه در آسمان هنرِ صدا و تصویر ایران به یادگار خواهد ماند. از پروردگار مهربان برای زندگی ابدی منوچهر والی‌زاده مغفرت و رحمت واسعه و برای بازماندگان او صبر و شکیبایی مسئلت داریم».

منوچهر والی‌زاده، بازیگر تلویزیون و دوبلور مدتی در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری بود و پیش از ظهر امروز چهارشنبه اول اسفند درگذشت. این دوبلور برجسته از حدود یک ماه قبل در بیمارستان بستری بود و در سن ۸۴ سالگی به دلیل بیماری دار فانی را وداع گفت.

والی‌زاده در سال ۱۳۳۷ از طریق منصور متین وارد حرفه گویندگی رادیو شد. او از ۱۶ سالگی به دنیای دوبله ورود کرد. هنرمندی که در دوبله، چندان اهل صداسازی نبود و برای هر شخصیت، ریزه‌کاری‌هایی را رعایت می‌کرد که متناسب با جایگاه او بود.

وی بیشتر به‌خاطر صداپیشگی به‌جای شخصیت کارتونی «لوک خوش‌شانس» و «مایکل اسکافیلد» در مجموعه تلویزیونی «فرار از زندان»، همچنین بازیگران تام هنکس، جان تراولتا، تام کروز، هریسون فورد، نیکلاس کیج، جیسون استاتهام، جیم کری، ویل اسمیت، ادی مورفی، رابرت واگنر و الویس پریسلی شناخته می‌شود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
اعتراف صهیونیست‌ها به بن‌بست ارتش اسرائیل در مقابل حزب‌الله
استفاده از پیام‌رسان‌های داخلی را برای دستگاه‌های اجرایی الزامی شد
پخش مسابقات جام جهانی در سینماها ؛ زمان اکران فیلم‌های «استخر» و «خواب‌نما» اعلام شد
نمایش خیره‌کننده رحمان عموزاد؛ قهرمانی با یک کامبک بی‌رحمانه
شاخص کل بورس رکورد شکست؛ ثبت سقف تاریخی جدید در بازار سهام
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران‌(148) «خرمشهر»
قیمت واقعی مرغ چقدر است؟ جزئیات تازه از بازار محصولات پروتئینی
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 17 خرداد 1405 +جدول
نورنما | حرکت فلامینگو ها در میان کانال های دریاچه مهارلو
قیمت دلار، یورو ‌و سایر ارزها امروز یکشنبه 17 خرداد 1405
جزئیات نخستین عرضه اولیه بورس در سال 1405؛ جهش سه رقمی بورس
سفیر تاجیکستان : مردم ما در غم شهدای میناب شریک ایران هستند
پایان تلخ تفریح پسر نوجوان در رودخانه
تاج: آمریکا شکست‌هایش را در زمین فوتبال جبران و عقده‌گشایی می‌کند
جزییات گفتگوهای وزیر کشور پاکستان با عراقچی در تهران
تأکید قالیباف بر نقش مردم در حل مشکلات کشور
احتمال افزایش اعتبار کالابرگ؛ دولت در حال بررسی سناریوهای جدید
آخرین وضعیت پرونده تتلو؛ درخواست توبه به رئیس قوه قضائیه ارسال شده است
مترو برای دهک های 1 تا 5 رایگان نشد
ضوابط تسهیل‌شده بازگشت ارز صادراتی تمدید شد
رسوایی پنتاگون؛ انهدام اشتباهی بالون با موشک سایدوایندر
درآمد «باب‌اسفنجی» برابر با یک‌سوم صادرات نفت ایران!
بقایی: کودکان نخستین قربانیان جنگ هستند
برنامه وزارت نیرو برای عبور از پیک مصرف تابستان اعلام شد
جزئیات جدید از پرداخت خسارت‌های جنگ توسط بیمه مرکزی
آیا ترامپ سرنوشتی مشابه کارتر را تجربه خواهد کرد؟
وضعیت هوای تهران امروز؛ پایتخت همچنان بدون آلودگی
تیراندازی مرگبار در بوستان شمال تهران؛ تعطیلاتی که به خون نشست
بحران غرامت‌های پرداخت‌نشده در صنعت هوایی اروپا
محدودیت ویزای آمریکا برای تیم ملی ایران در جام جهانی 2026
تصادف علی فروغی مدیر شبکه سه در آزادراه اصفهان ـ نطنز
قیمت گوشت قرمز امروز 17 خرداد 1405 + جدول
چرا مسیر تشکیل دولت عراق همچنان ناهموار است؟
روز سرنوشت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی/ در انتظار اجرای عدالت بیمه‌ای
واکنش سفارت ایران به عدم صدور ویزا برای کادر تیم ملی
آغاز نشست مجازی مجلس با وزیر نفت
اطلاعیه مهم وزارت کار درباره فعالیت تشکل‌های کارگری
جاسوسی اسرائیل از مقامات آمریکا بر سر مذاکرات ایران
اطلاعیه سپاه اصفهان درباره انفجارهای کنترل‌شده امروز
امتحانات پایان ترم علمی کاربردی 1405-1404 آنلاین برگزار می‌شود
حکمرانی با زبان واقعیت
موج جدید اعتراضات ضد کابینه نتانیاهو در اسرائیل
نگاهی به تغییر راهبرد آمریکا و اسرائیل علیه ایران
ایران 2 – برزیل 3 ؛ محک جدی ملی‌پوشان پیش از لیگ ملت‌های والیبال 2026
جهان جدید، رهبر جدید و ایران و ایرانیان جدید
هدف قرار گرفتن مقر فرماندهی ارتش اسرائیل توسط حزب‌الله لبنان
شکست حریفان ایران در جام جهانی 2026 ؛ مصر و نیوزیلند باختند
خطای راهبردی واشنگتن
وحشت در جشنواره تابستانی اوهایو ؛ تیراندازی در جشن موسیقی
پیش بینی قیمت طلای جهانی / اونس طلا 5500 دلاری می‌شود؟