×
ورزشی
شناسه خبر : 213048
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/11/28 ساعت 20:09
سرمربی پرسپولیس: فوتبال تهاجمی را دوست دارم/ النصر بدون رونالدو هم تیم قدرتمندی است

سرمربی پرسپولیس: فوتبال تهاجمی را دوست دارم/ النصر بدون رونالدو هم تیم قدرتمندی است

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: النصر تیم بسیار قدرتمندی است، اما ما در خانه خودمان و مقابل تماشاگرانمان بازی خواهیم کرد. برای خوشحالی هواداران، دنبال یک بازی خوب هستیم. برای اینکه فردا همراه با بازیکنان، هواداران را خوشحال کنیم.

نورنیوز- گروه ورزشی: سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در نشست خبری پیش از بازی فرداشب با النصر در هفته هشتم لیگ نخبگان آسیا، گفت: بعد از بازی با سپاهان، تمرینات سنگین و سختی برای بازی با النصر داشتیم. ۱۰ نفره، با سپاهان جنگیدیدم و این مسئله راحتی نیست. از بازیکنانم که ۱۲۰ جنگیدند تشکر می‌کنم. از هواداران پرسپولیس که در اصفهان ما را تشویق کردند و تنها نگذاشتند، تشکر می‌کنم. احساس می‌کنم برای بازی فردا با توجه به استراحتی که بازیکنان دادیم و تمریناتی که نیاز بود انجام شود، کاملا آماده هستیم.

وی افزود: قدرت، کیفیت و توان اقتصادی تیم رقیب کاملا مشخص است. ۲۱روز است که با تیم پرسپولیس تمرین می‌کنیم. با توجه به آنالیز، نشانه‌های خیلی خوبی و رو به جلویی از پرسپولیس می‌بینم. من یک مربی هستم که فوتبال تهاجمی و رو به جلو دوست دارم. برای اینکه بازیکنان نیز هجومی بازی کنند، با تیم کار می‎‌کنم و بازیکنان به من گفتند که از این تمرینات و تاکتیک راضی هستند.

کارتال در ادامه درباره شرایط النصر اظهار داشت: النصر تیم بسیار قدرتمندی است، اما ما در خانه خودمان و مقابل تماشاگرانمان بازی خواهیم کرد. برای خوشحالی هواداران، دنبال یک بازی خوب هستیم. برای اینکه فردا همراه با بازیکنان، هواداران را خوشحال کنیم، هر آنچه از دست‌مان بر بیاید به بهترین نحو انجام خواهیم داد.

وی با اشاره به مشکلاتی که پرسپولیس با آن روبه‌رو است، خاطرنشان کرد: اینطور نیست که همه چیزبه یکباره رخ دهد. بازیکنان مصدوم داریم، هر ۴ روز یک بار بازی می‌کنیم و این مسائل چیزهای راحتی نیست. با این حال به مرور زمان در تمرینات و فرصتی که داریم، کم کم بازیکنان با گذشت زمان فلسفه فوتبال من خو خواهند گرفت. تیمی درست خواهیم کرد که همه خوشحال خواهند شد.

کارتال درباره عدم حضور کریستیانو رونالدو فوق‌ستاره پرتغالی در بازی فرداشب، گفت: رونالدو هم نیاید، النصر بازیکنان باکیفیت دیگری دارد. ما هر آنچه لازم است برای بازی فردا انجام خواهیم داد.

وی افزود: امشب جلسه‌ای با بازیکنانم خواهم داشت، اگر فردا برنده شویم صعود خواهیم کرد اما با مساوی، چیزی مشخص نیست. تهاجمی و برای پیروزی بازی خواهیم کرد ولی فشرده‌تر بازی خواهیم کرد. اگر فردا یک امتیاز بگیریم یا به مرحله بعد صعود کنیم به تعداد سهمیه ایران در آسیا کمک خواهیم کرد.

سرمربی پرسپولیس با اشاره به اهمیت صعود به مرحله حذفی، یادآور شد: دوست داریم جزو ۸ تیم و در ادامه ۴ تیم برتر باشیم. ورود به جمع ۸ تیم برتر آسیا که از لحاظ اقتصادی قدرتمند و باکیفیت هستند، اتفاق خوبی است. در صورت صعود به جمع ۸ تیم، قدرت پرسپولیس را به آسیا نشان خواهیم داد.

کارتال در پایان با اشاره به اینکه به دنبال فوتبال هجومی است، اظهار داشت: تیم من فوتبال تدافعی بازی نمی‌کند، فوتبالی بازی خواهیم که تیم گل بزند و برنده باشد. مقابل تیم قدرتمند سپاهان شکست خوردیم و مشخص است که چطور بازی کردیم، چطور گل خوردیم و چگونه باختیم. در نهایت سعی می‌کنیم که گل‌های بیشتری بزنیم و برنده شویم.

گفتنی است تیم فوتبال پرسپولیس در چارچوب هفته هشتم و پایانی مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا، فرداشب و از ساعت ۱۹:۳۰ در ورزشگاه آزادی به مصاف النصر عربستان می‌رود. پرسپولیس که با ۶ امتیاز در رده نهم جدول منطقه غرب لیگ نخبگان قرار دارد، برای صعود و قرار گرفتن در جمع ۸ تیم برتر، به پیروزی مقابل النصر احتیاج دارد و در صورت تساوی، کار این تیم برای صعود به اما و اگر کشیده خواهد شد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
هشدار کرملین به اروپا
ترامپ و آخرین برگ بازی؛ چرا رییس جمهور آمریکا به جنگ زیرساخت‌ها پناه برد؟
اسرائیل حق ارتکاب نسل‌کشی در غزه را نداشت
نورویدئو | اعترافی که روایت آمریکا را شکست
روابط با ایران در صدر اولویت‌های بغداد است
گلاب آدینه به دنبال سینمای صلح
جزییات اصلاح قانون پرداخت حق عائله‌مندی به بانوان شاغل و بازنشسته
تیر خلاص فیفا بر تنها روزنه امید استقلال
آتش‌سوزی گسترده در فرانسه و نروژ
تکرار تهدیدهای ترامپ علیه ایران
محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمال
سردارشکارچی: راهبرد ما اخراج آمریکا از غرب آسیاست
مس رفسنجان بازی پلی‌آف را تحریم کرد
چین مهم‌ترین عامل ثبات منطقه شرق آسیاست
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد 1405 منتشر شد
هدف اتحادیه اروپا از حضور دیپلماتیک خود در عمان چیست؟
فوریت پیگیری مشکلات زیرساختی استان‌های جنوبی
بورس قرمزپوش شد؛ شاخص کل 3572 واحد سقوط کرد
سفر نخست‌وزیر عراق به تهران
فروش 12 مدل خودروی وارداتی آغاز شد
بررسی خسارات صنایع خوزستان در جنگ رمضان
ادامه عملیات تنبیه دشمن متجاوز ؛حملات سنگین نیروهای مسلح به پایگاه‌های آمریکادرکویت و اردن
تخلفات در امتحانات نهایی شناسایی شد
قیمت نقره امروز چهارشنبه 31 تیر 1405 +جدول قیمت ها
واترپلوی جوانان ایران برابر چین مغلوب شد
قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 31 تیر 1405+ جدول قیمت ها
رکوردی که هیچ استانی آرزوی شکستن آن را ندارد
سهمیه بنزین امشب شارژ می‌شود
آیا واشنگتن توان تشدید حملات به ایران را دارد؟
دستور پزشکیان برای برق صنایع؛ 7 تصمیم عملیاتی تصویب شد
قیمت جهانی نفت جهش کرد؛ برنت بالای 94 دلار ایستاد
آغاز ثبت‌نام چهل‌ و چهارمین جایزه کتاب سال 1405
حق پرستاری مددجویان بهزیستی افزایش یافت
بحران تحریم‌های کره شمالی؛ توقیف یک شناور توسط کره جنوبی
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 31 تیر 1405 +جدول قیمت ها
گزارش جنجالی فایننشال‌تایمز درباره دزدی نفتی آمریکا
نگرانی رژیم صهونیستی از توافق هسته‌ای عربستان
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 31 تیر 1405
راه‌اندازی قطار اکو در دستور کار ایران و پاکستان
رویترز: آمریکا نگران گسترش جبهه جدید در دریای سرخ است
7 راهکار طلایی برای کاهش مصرف برق کولر گازی در روزهای گرم تابستان
تهران در هرم گرما؛ دما 3 درجه بالا می‌رود
خالق ملودی جاودانه «پلنگ صورتی» درگذشت
افت شدید عبور کشتی‌ها از هرمز
تنگه هرمز اقتصاد ژاپن را لرزاند؛ رکورد کسری تجاری سامورایی‌ها
نورنما | آماده سازی قطعات تازه تفحص شده پیکر شهدای مدرسه میناب برای تشییع
نوراینفو | چند توصیه برای سلامتی روان زنان در خانه
انصارالله: ترامپ نه توان بازکردن هرمز را دارد نه حفاظت از عربستان
رشد بازارهای آسیایی با افزایش تقاضا برای سهام فناوری
پرونده سهمیه آسیایی پیچیده‌تر شد؛ چادرملو دنبال حق خود می‌رود