×
اجتماعی
شناسه خبر : 213047
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/11/28 ساعت 19:59
وزیر علوم: در زمینه تامین امنیت خوابگاه‌های دانشجویی هیچ تاخیری صورت نمی‌گیرد

وزیر علوم: در زمینه تامین امنیت خوابگاه‌های دانشجویی هیچ تاخیری صورت نمی‌گیرد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری امروز به دنبال حادثه اخیر قتل دانشجوی دانشگاه تهران توسط دو سارق زورگیر ضمن بازدید از محیط پیرامونی و معابر خوابگاه‌های دو دانشگاه صنعتی شریف و امیرکبیر تأکید کرد: تأمین امنیت خوابگاه‌های دانشجویی از وظایف حاکمیتی دولت است و نباید در این زمینه تأخیری صورت گیرد.

نورنیوز- گروه اجتماعی: حسین سیمایی صراف امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ماه در بازدید از محیط پیرامونی و معابر خوابگاه‌های دو دانشگاه صنعتی شریف و امیرکبیر با اشاره به اهمیت امنیت در محیط‌های دانشجویی اظهار داشت: دولت‌ها سه وظیفه اصلی دارند که شامل تأمین امنیت، آموزش و دیگر امور حاکمیتی است. باید بدانیم بخش خصوصی در این حوزه‌ها ورود نمی‌کند، چرا که این وظایف بر عهده دولت است.

وی افزود: همواره تأکید کرده‌ام که امنیت مقدمه‌ای برای هر اقدام علمی و آموزشی است. بدون امنیت، تحقیق و تحصیل دچار مشکل خواهند شد.

سیمایی صراف در بازدید از معابر و محیط خوابگاه‌های طرشت و شهید سلیمانی دانشگاه صنعتی شریف دستور داد تا نسبت به تامین سرویس رفت و آمد از دانشگاه به این خوابگاه‌ها و تامین روشنایی در حد مطلوب اقدام شود.

وی همچنین خبر داد: در اسرع وقت جلسه‌ای با معاون اول رئیس جمهور و همچنین شهردار تهران و مسئولان نیروی انتظامی خواهیم داشت تا تدابیر لازم برای امنیت محیط پیرامون دانشگاه‌ها و خوابگاه‌های تهران صورت گیرد.

وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری همچنین در این بازدید، نصب دوربین و کانکس مانیتورینگ و افزایش گشت پلیس را از اقدامات فوری دانست که باید توسط نهادهای ذیربط انجام شود.

سیمایی در ادامه از مکاتبه انجام شده با وزیر کشور و فرمانده نیروی انتظامی برای صدور دستور فوری برای اقدامات ضروری نسبت به افزایش امنیت محیط‌های دانشگاهی و خوابگاهی کل کشور با همکاری روسای دانشگاه‌ها خبر داد.

ضرورت همکاری نهادهای شهری و انتظامی

وزیر علوم با اشاره به وضعیت خوابگاه‌های دانشگاه امیرکبیر در منطقه مرکزی تهران بیان کرد: خوابگاه‌های این دانشگاه در چندین کوچه اطراف دانشگاه مستقر هستند و این مسئله ایجاب می‌کند که دانشگاه، نیروی انتظامی و شهرداری، همکاری بیشتری برای تأمین امنیت این مناطق داشته باشند.

سیمایی صراف همچنین با انتقاد از عدم پاسخگویی برخی دستگاه‌ها به مکاتبات دانشگاه در این خصوص، تصریح کرد: دانشگاه تاکنون مکاتبات زیادی با نیروی انتظامی و شهرداری داشته، اما این درخواست‌ها هنوز به نتیجه نرسیده است. به همین دلیل، دستور دادم که دانشگاه برای تسریع در تأمین امنیت خوابگاه‌ها، با شرکت‌های خصوصی قرارداد منعقد کند تا این مشکل در کوتاه‌ترین زمان ممکن برطرف شود.

وزیر علوم: دانشجویان سرمایه‌های کشور هستند

سیمایی با تأکید بر اهمیت حمایت از دانشجویان خاطرنشان کرد: دانشجویان سرمایه‌های کشور هستند و جان همه افراد محترم است. از دست دادن یک دانشجو، خسارتی جبران‌ناپذیر است. از همین رو، از نیروی انتظامی و شهرداری تهران انتظار داریم که با نگاه ویژه‌تری به موضوع امنیت خوابگاه‌ها توجه کنند و در این زمینه اهتمام ویژه‌ای داشته باشند.

در پایان، وزیر علوم تأکید کرد که پیش از وقوع هر حادثه‌ای، باید اقدام‌های لازم برای افزایش امنیت در اطراف خوابگاه‌های دانشجویی انجام شود.

وی از نهادهای مسئول درخواست کرد که هرچه سریع‌تر نسبت به حل این مشکلات اقدام کنند تا محیطی ایمن و آرام برای دانشجویان فراهم شود.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر: همکاری نهادهای شهری ضروری است

در ادامه این بازدید، رحیم رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به مشکلات امنیتی در اطراف خوابگاه‌های دانشگاه گفت: برخی دانشجویان در مسیر رفت و آمد خود با مشکلات امنیتی مواجه شده‌اند. در برخی موارد سرقت‌هایی مانند گرفتن گوشی و لپ‌تاپ رخ داده است. هرچند تاکنون مشکل جدی پیش نیامده، اما این فضا نیاز به تقویت امنیت دارد.

وی افزود: برای افزایش روشنایی معابر و بهبود وضعیت امنیتی منطقه، مکاتبات متعددی با شهرداری تهران، شهرداری منطقه ۶، کلانتری فلسطین و سایر نهادهای مرتبط انجام شده است. قول‌هایی نیز برای همکاری داده شده است، اما همچنان منتظر مجوز قطعی از شورای امنیت تهران هستیم تا اقدامات لازم به طور کامل انجام شود.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت مادر حدّاد عادل
ثبت سرعت 2.9 گیگا‌بیتی 5G همراه اول در بیرجند
دستور دادستانی برای تعیین تکلیف پارکینگ‌های متخلف تا پایان مهر
نگرانی صنعت پتروشیمی از کاهش تخصیص گاز در زمستان جاری
خیابانی در تهران به نام «فریدون شهبازیان» شد
دادن مجوز واردات برنج و نهاده‌ها به افراد خاص منجر به انحصار می‌شود
سالگرد شکست حصر آبادان؛ آغاز تغییر موازنه و بلوغ مقاومت
استقلال و پرسپولیس در لیگ برتر کشتی حضور خواهند داشت
جهش چشمگیر بورس
مرکز آمار: تورم نقطه‌ای در شهریور 45.3 درصد شد
لیگ بی رمق | 6 گل در 7 بازی هفته پنجم لیگ برتر
کرونا در راس ویروس‌های تنفسی در شهریور ماه
سامانه ارز خدماتی آبان‌ماه فعال می‌شود
دورکاری پنجشنبه‌ها در یزد تا پایان سال
اورژانس اجتماعی کمتر از 300 خودرو دارد
وزیر ارتباطات: اتصال منازل و کسب و کارها به فیبر نوری از 100 درصد عبور کرد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 5 مهر + جدول
سایپا پیش‌فروش جدید خود را از امروز کلید زد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 5 مهر 1404
بازگشت قیمت نفت به 70 دلار
واکنش مقاومت عراق به تهدیدات نتانیاهو
پزشکیان: درخواست آمریکا غیرقابل قبول است
صعود والیبال بلغارستان به فینال قهرمانی جهان
مخالفت AFC با درخواست هند برای تغییر محل دیدار با سپاهان
وزیر راه و شهرسازی: مکانیسم ماشه چیز جدیدی نداشت
جنیفر لارنس: آنچه در غزه می‌گذرد «نسل‌کشی» است
وزیر خارجه بحرین: ساختار سازمان ملل باید تغییر کند
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 5 مهر1404+ جدول
ماینر غیرمجاز گزارش دهید ، 300 میلیون پاداش بگیرید
نورنما | 5مهر سالروز شکست حصر آبادان گرامی باد
اعتراف زن جوان به قتل خواستگار مجازی
اوباما خواستار تأسیس کشور مستقل فلسطینی شد
رسیدگی به اعتراضات آنلاین جریمه‌های رانندگی توسط هوش مصنوعی
امکان پرداخت کالابرگ با 2 روش
صرفه‌جویی 3.5 میلیارد دلاری در واردات کالاهای اساسی
شکست طرح آمریکا برای ساخت هزاران پهپاد برای مقابله با چین
هشدار چین به جامعه تجاری ژاپن درباره فعالیت‌های مشکوک جاسوسی
اروپا دیوار پهپادی از محل دارایی‌های مسدود شده روسیه می‌سازد
عراق: ایران بارها تاکید کرده مطلقاً قصد داشتن سلاح هسته‌ای را ندارد
لاریجانی: مقاومت مایه افتخار همه جهان اسلام است
افتتاح حساب جدید برای دارندگان بالای 10 حساب ممنوع شد
هشدار رئیس جمهور مصر: هیچ کس نمی‌تواند مصر را مورد تجاوز قرار دهد
روزنامه عبری: صندلی‌های خالی جلوی نتانیاهو جایگاه اسرائیل را نشان داد
کناره‌گیری حدادی از امور اجرایی پرسپولیس
زلنسکی خواستار موشک‌های تاماهاوک از ترامپ شد
تشکیل پرونده قضایی برای برهم‌زنندگان ‌امنیت روانی جامعه
پزشکیان: ایران به ان‌پی‌تی متعهد است
واکنش حماس به سخنرانی نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل
شهادت دو مأمور پلیس استان مرکزی در درگیری با سارقان مسلح
انفجار در مرکز داده کره‌جنوبی و اختلال در صدها سیستم دولتی + عکس
X
آگهی تبلیغاتی