×
بین الملل
شناسه خبر : 213030
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/11/28 ساعت 16:25
نتانیاهو: ایران تنها منبع بی‌ثباتی منطقه است

نتانیاهو: ایران تنها منبع بی‌ثباتی منطقه است

نخست وزیر رژیم صهیونیستی بعد از دیدار وزیر خارجه آمریکا با او طی نشست خبری درباره ایران، حزب‌الله، سوریه و اسرای صهیونیست اظهار نظر کرد.

نورنیوز- گروه بین‌الملل: بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اسرائیل و «مارک روبیو»، وزیر خارجه آمریکا بعد از ظهر امروز یکشنبه در اراضی اشغالی فلسطین دیدار کردند و بعد از آن طی نشست خبری، هر دو علیه ایران شروع به یاوه گویی کردند.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی پس از این دیدار با وزیر خارجه آمریکا اذعان کرد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، بزرگترین دوست رژیم اسرائیل در تاریخ کاخ سفید است.

او با بیان اینکه حمایت ثابت آمریکا از اسرائیل همچان ادامه خواهد یافت، گفت که درباره ایران با وزیر خارجه آمریکا دیدار و گفت‌و‌گو کرده است. نتانیاهو همچنین گفت که حمایت ثابت وزیر امور خارجه آمریکا از رژیم تل‌آویو ادامه خواهد داشت.  
 
نتانیاهو در مورد توافق تبادل اسرا نیز گفت: ما با رئیس جمهور ترامپ یک استراتژی‌ داریم که شامل تاریخی است که درهای جهنم باز خواهد شد اگر همه "گروگان‌های" (اسرای صهیونیست) ما آزاد نشوند.  

نخست وزیر اسرائیل همچنین خواستار خلع سلاح حزب الله شد و مدعی شد که دادگاه جنایی بین‌المللی بر اساس دروغ‌ حکم بازداشت او را صادر کرده است.

گفتنی است که رای دادگاه جنایی بین المللی بعد از ارائه اسناد موثق از سوی چند کشور از جمله آفریقای جنوبی در ارتباط با نسل کشی و جنایات جنگی ارتش رژیم اسرائیل در غزه صادر شده است و علاوه بر نتانیاهو شامل چند تن از مقامات نظامی صهیونیست نیز می‌شود.

نخست وزیر اسرائیل با بیان اینکه مأموریت در رابطه با ایران را به پایان خواهد رساند، مدعی شد که تل‌آویو و واشنگتن برای مقابله با چالش‌های ایجاد شده از سوی ایران متفق هستند.

نتانیاهو در مورد سوریه نیز گفت که با وزیر خارجه آمریکا در مورد آینده سوریه بعد از سقوط دولت اسد رایزنی کرده است.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره آتش بس در لبنان نیز گفت: تل‌آویو در صورت پایبند بودن دولت لبنان، به آتش بس در ارتباط با این کشور پایبند خواهد بود.

نخست وزیر رژیم اسرائیل همچنین گفت که منطقه غرب آسیا فرصت‌ها و چالش‌های زیادی دارد و دیدار و گفت‌وگوی بسیار مفیدی با وزیر خارجه آمریکا داشته و چیزی مهمتر از ایران وجود ندارد.

وزیر امور خارجه آمریکا نیز به نوبه خود  گفت: معتقدم هیچ متحدی بهتر از ترامپ برای «اسرائیل» وجود ندارد. او با بیان اینکه همه اسرای صهیونیست از نوار غزه باید آزاد شوند، گفت که رئیس جمهور آمریکا به همکاری با نتانیاهو برای تضمین آزادی اسرای اسرائیلی ادامه می‌دهد.

روبیو همچنین مدعی شد: ایران تنها منبع بی‌ثباتی در منطقه است. ایران توانایی هسته‌ای نخواهد داشت؛ رئیس‌جمهور ترامپ درباره این موضوع شفاف بوده است.

بامداد امروز یکشنبه وزیر خارجه آمریکا وارد اراضی اشغالی شد و قرار است بعد از آن به امارات و عربستان سعودی سفر کند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ثروتمندترین خانواده‌های جهان معرفی شدند
راهکارهایی ساده برای جلوگیری از خشکی چشم در زمستان
ژن RNA غیر کدکننده به‌عنوان کنترل‌کننده رشد سلول‌های بزرگ شناسایی شد
هشدار مادورو درباره پیامدهای تهدیدهای واشنگتن بر صلح منطقه‌ای
پیشروی اشغالگران اسرائیلی بار دیگر در قنیطره سوریه
الازهر حکم اعدام بیماران سرطانی غزه توسط اسرائیل را محکوم کرد
تحریم‌ها نتوانستند واردات نفت هند از روسیه را کاهش دهند
ساختمان‌های شهرداری تهران صاحب شناسنامه پدافندی می‌شوند
هدف‌گذاری ایران و پاکستان برای تحقق تجارت 10 میلیارد دلاری
تامین بازار شب یلدا با عرضه گسترده هندوانه
انتصاب یک بانوی به‌عنوان معاون سیاسی فرمانداری مراغه
حمله سنگین سایبری به وزارت کشور فرانسه
ارتش ونزوئلا: تهدیدهای ترامپ ما را نمی‌ترساند
عون: گفت‌وگو با اسرائیل برای تثبیت امنیت است نه تسلیم شدن
رونمایی دولت از یک یارانه جدید
بیانیه سفارت روسیه درباره آزادی شهروند روسی زندانی در ایران
نتایج آزمون زبان دانشگاه آزاد اعلام شد
مجری آمریکایی: ترامپ ممکن است امشب به ونزوئلا اعلان جنگ کند
انگلیس دارایی‌های آبراموویچ روسی را به اوکراین واگذار می‌کند
نیروهای جدایی‌طلب جنوب یمن با تل‌آویو تماس برقرار کردند
یک دانشمند هسته‌ای صهیونیست در آمریکا به قتل رسید/جزئیات جدیدی از ترور
سهمیه بنزین به کارت بانکی منتقل می‌شود+ آیین‌نامه جدید سوخت
آمریکا مجوز فروش نفت پروژه ساخالین-2 روسیه را صادر کرد
گوشی نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی هک شد/نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده‌
آخرین وضعیت رضا امیرخانی پس از سانحه سقوط + مغز تغییرات منفی ندارد
نورنما | مجسمه آزادی سقوط کرد
آزادی گروگان بشاگردی پس از تلاش‌های قضائی در جاسک
سوارس اینتر میامی ماندنی شد
بولتون: پوتین ترامپ را فریب می‌دهد
ترامپ حین مذاکرات مشغول برنامه‌ریزی برای حمله به ایران بود
آخرین وضعیت مجری «گزارش ورزشی» پس از گازگرفتگی
شرایط حذف افراد از دریافت کالابرگ اعلام شد+جزئیات
خط 8 مترو تهران با 34 ایستگاه پرتقاضا وارد فاز اجرایی می‌شود
احتمال انتقال دیدار ایران و مصر به ونکوور/اختصاص بخشی از درآمد جام جهانی برای غزه/
پزشکیان: امام خمینی (ره) پیام آور وحدت و انسجام بود
پزشکیان: دعوت دولت به مشارکت به معنای فقدان برنامه نیست
ونزوئلا: صادرات نفت خام ما بی‌وقفه ادامه دارد
تراکتور-پرسپولیس با 50 هزار تماشاگر
هواشناسی بوشهر 2 هشدار قرمز صادر کرد
انصارالله یورش نتانیاهو به مسجدالاقصی را اهانتی آشکار خواند
توضیحات آتیه‌سازان حافظ درباره بیمه تکمیلی بازنشستگان
هشدار هلال احمر درخصوص ورود موج جدید بارشی به جنوب کشور
ارز مسافری و دانشجویی بر مبنای نرخ تالار دوم مرکز مبادله است
انار شب یلدا تامین شد
جهان باید فرصت تعامل با تهران را دریابد
هشدار درباره تبعات اقتصادی مصادره دارایی‌های روسیه
چه خبر از وضعیت مصدومان استقلال ؟
مرتس: با تضمین‌های امنیتی به اوکراین، حملات آتی روسیه را تلافی می‌کنیم
عکس های منتخب ایران ؛ چهارشنبه 26 آذر 1404
کیش یک شب بارانی بی‌سابقه را تجربه کرد
X
آگهی تبلیغاتی