×
اقتصادی
شناسه خبر : 212953
تاریخ انتشار :

مرکز مبادله ارز و طلا دستورالعمل پیش‌فروش سکه را ابلاغ کرد

دستورالعمل پیش‌فروش سکه از سوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران ابلاغ شد.

نورنیوز- گروه اقتصادی: دستورالعمل پیش‌فروش سکه از سوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران ابلاغ شد. جزئیات این دستورالعمل به شرح زیر است:

۱- سال ضرب مسکوکات طلای پیش‌فروش شده در سررسید ۳۱ خرداد ماه، سال ضرب ۱۳۸۶ و برای سررسید‌های ۳۰ مردادماه و ۳۰ مهرماه، سال ضرب ۱۴۰۴ می‌باشد.

۲- متقاضیان، باید اشخاص حقیقی ایرانی ۱۸ سال به بالا باشند که برای شرکت در پیش‌فروش از طریق ثبت نام و سفارش‌گذاری در سامانه سکه مرکز مبادله ارز و طلای ایران (market.ice.ir) اقدام می‌نمایند.

۳- پیش‌فروش سکه برای هر شماره ملی در مجموع حداکثر شش قطعه (شامل یک قطعه سکه تمام و دو قطعه نیم سکه و سه قطعه ربع سکه) امکان‌پذیر می‌باشد. چنانچه به هر دلیلی تعداد مازاد سکه‌ای نسبت به سقف اعلامی در این ماده ثبت نام صورت گیرد هیچ‌گونه قراردادی در این خصوص منعقد نشده و صرفاً مبلغ واریزی مربوط به تعداد مازاد به ثبت‌نام‌کننده عودت داده می‌شود.

۴- بازه سفارش‌گذاری به‌مدت سه روز کاری از تاریخ ۲۸/۱۱/۱۴۰۳ لغایت ۳۰/۱۱/۱۴۰۳ می‌باشد. بازه سفارش‌گذاری بنا بر تشخیص بانک مرکزی قابل تمدید است.

۵- کل مبلغ سفارش، معادل ۱۰۰ درصد ارزش ریالی سکه‌های منتخب و نیز کارمزد مرکز مبادله ارز و طلای ایران، در زمان سفارش‌گذاری از متقاضیان اخذ می‌شود.

۶- قیمت انواع قطعات سکه براساس سررسیدهای مختلف، قبل از شروع بازه زمانی پیش‌فروش، در سامانه سکه مرکز مبادله ارز و طلای ایران اعلام می‌شود.

۷- بانک عامل توزیع و تحویل مسکوکات طلا به متقاضیان، شعب منتخب بانک ملی ایران است.

۸- تاریخ تحویل مسکوکات طلا به مدت ۷ روز کاری از تاریخ سررسید موضوع بند (۱) است. هزینه تحویل در این بازه زمانی برابر با ۳۰۰.۰۰۰ ریال به ازای هر قطعه سکه می‌باشد. در صورت عدم مراجعه خریدار در بازه مذکور، مدت تحویل به مدت ۷ روز کاری دیگر و با کارمزد روزانه ۵۰۰.۰۰۰ ریال به ازای هر قطعه به‌عنوان هزینه انبارداری علاوه‌ بر هزینه تحویل قابل تمدید است. در صورت عدم مراجعه در بازه تمدید شده؛ قرارداد منفسخ و مبلغ ریالی ثبت سفارش با کسر هزینه‌های عملیاتی شامل هزینه تحویل و انبارداری بانک عامل و کارمزد مرکز مبادله به حساب اعلامی خریدار عودت داده می‌شود.

۹- خریداران، اختیار فسخ خرید سکه پیش‌فروش شده را از تاریخ ۱۶/۰۱/۱۴۰۴حداکثر تا ۱۰ روز کاری قبل از سررسید از طریق سامانه سکه مرکز مبادله ارز و طلای ایران دارند. مبلغ ریالی ثبت سفارش شده با کسر کارمزد مرکز مبادله حداکثر ظرف ۷ روز کاری از تاریخ فسخ خرید، به حساب اعلامی خریدار نزد بانک ملی ایران عودت داده می‌شود.

۱۰- سکه طلای خریداری‌شده توسط خریدار، صرفاً به شخص خریدار، قیم، ورثه و یا وکیل قانونی وی، با ارائه اسناد رسمی مثبته، تحویل داده می‌شود.

۱۱- کارمزد عملیات مرکز مبادله ارز و طلای ایران که از خریداران دریافت می‌شود به میزان یک در هزار قیمت پیش‌فروش هر قطعه سکه تعیین می‌شود.

۱۲- شیوه‌نامه اجرایی و معاملاتی این دستورالعمل توسط مرکز مبادله ارز و طلای ایران تهیه و اطلاع‌رسانی عمومی می‌شود. همچنین مرکز مبادله ارز و طلای ایران، مفاد این دستورالعمل و سایر موازین ابلاغی این بانک را ضمن اعلام عمومی، به‌عنوان شرایط عمومی و اختصاصی پیش‌فروش سکه در سامانه معاملات قرارداده و متقاضی قبل از وارد شدن به فرآیند معامله، نسبت به تأیید مفاد مذکور اقدام می‌نماید. متقاضیان به‌موجب تأیید این اسناد، حق هرگونه ادعا و دعوی حقوقی را نسبت به بانک مرکزی، مرکز مبادله ارز و طلای ایران و سایر اشخاص مرتبط از خود سلب و ساقط می‌نماید.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ادعای مضحک و عجیب ترامپ درباره اوضاع غزه
تهیه‌کننده «دیالوگ» با قید وثیقه آزاد شد
نخستین دیدار مقامات ناسا و نیروی فضایی روسیه پس از 7 سال
سیاست‌نامه | رمزگشایی از بیانیه 191 کنشگر درباره ایران پساجنگ
عراقچی فردا به تاجیکستان می‌رود
هشدار اقتصاددانان؛ حذف صفرها بدون ثبات، تورم را تکرار می‌کند
سایپا تا 15 شهریور باید خودروهای ناقص کامل کرده و تحویل دهد
آغاز توزیع «دیبا کارت اعتباری» ویژه خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران
ناتوانی غرب در عدم اجرای قوانین بین‌المللی در قبال رژیم صهیونیستی
نشاط ملی با تعطیلات تابستانی ایجاد می‌شود اگر...
دفاع 12 روزه، مرصاد دوم در نبرد منطقه‌ای
افشای طرح‌های جدید ارتش اسرائیل برای تشدید حملات به نوار غزه
وزیر جهاد کشاورزی: تخصیص ارز ترجیحی 28500 تومانی به کالاهای اساسی ادامه دارد
مسدود شدن تونل توحید تهران از ساعت 24 امشب + مسیرهای جایگزین
رئیس‌جمهور به وزارت بهداشت و معاونت علمی رفت
مهاجرانی: تعطیلی یک هفته‌ای فردا در دولت تعیین تکلیف می‌شود
استقلال با آدان گلر اسپانایی به توافق رسید
پیش‌فروش بلیت پروازهای اربعین 1404 از فردا آغاز می‌شود
بازگشت مسعود ریگی به فجر سپاسی با قراردادی یک‌ساله
نمایش ارسال کمک ها به غزه با فشارهای مقاومت اشغالگران
رئیس مجلس در نشست ژنو: جنایات رژیم صهیونیستی کابوسی وحشتناک و تهدیدی جهانی است
وزیر امور خارجه: برنامه مذاکره ای هنوز تعیین نشده است
آنتن‌دهی ضعیف در جاده‌ها و روستاها، محور اصلی سوالات نمایندگان از وزیر ارتباطات
کدام استان‌ها فردا چهارشنبه تعطیل شدند؟
پادشاه اردن هشدار داد: خطر شعله‌ور شدن درگیری بزرگ‌تر در منطقه وجود دارد
بارگذاری فیش حقوقی تیر ماه بازنشستگان کشوری
رشد چشمگیر تردد مسافران از مرزهای چذابه و شلمچه نسبت به سال‌های گذشته
جنگ 12 روزه در سریال‌های تلویزیونی قاب بندی می شود
پشت پرده خاموشی هم زمان تلویزیون‌های «اسنوا» و «دوو»
عضو شورای شهر: بعد از خروج اتباع از کشور، نیروهای پاکبان 80 درصد کاهش داشتند!
شمار شهدای غزه از 60 هزار نفر فراتر رفت
پایتخت چین در تسخیر سیل +فیلم
بورس در بحران؛ درمان مقطعی یا اصلاح بنیادین؟
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 7 مرداد 1404 + جدول قیمت‌ها
رمز گشایی از جنایت هولناک در بولوار فرهنگ مشهد
مجوز واردات سگ و گربه صادر شد؛ کالاهای اساسی زندگی انسان‌ها همچنان در صف!
چرایی تأخیر در صدور فیش حقوق بازنشستگان!
وقتی تلویزیون دیگر منبع خبر نیست!؛ گزارش یک افول بی سابقه
قیمت دلار و سایر ارز ها امروز سه‌شنبه 7 مرداد 1404 + جدول قیمت‌ها
ترامپ در حضور نخست‌وزیر انگلیس: شهردار لندن انسان ناخوشایندی است! +فیلم
جمهوری اسلامی استحکام بی‌نظیر پایه‌های نظام و کشور خود را به دنیا نشان داد+ فیلم کامل
پرتاب یک بمب دست‌ساز به داخل کابین یک خودروی نظامی اسرائیلی+ ویدیو
«رفع محاصره غزه»؛ شرط جدید مجلس برای مذاکره با غرب
سرگردانی بازنشستگان نیروهای مسلح برای دریافت کارت حساب پشتیبان
خدمات‌رسانی مواکب اربعین در مرز خسروی از 10 مرداد آغاز می‌شود
وزن سنگین سیاست
نوراینفو | نبرد خاموش با ناتوی اطلاعاتی در جنگ تحمیلی 12 روزه
ابعاد طرح کریدور داوود
تغییر نام 9 معبر به نام شهدای اقتدار
زلزله مدیریتی در استقلال؛ یک عضو دیگر از هیئت مدیره رفتنی شد
X
آگهی تبلیغاتی