×
اقتصادی
شناسه خبر : 212953
تاریخ انتشار : شنبه 1403/11/27 ساعت 21:23
مرکز مبادله ارز و طلا دستورالعمل پیش‌فروش سکه را ابلاغ کرد

مرکز مبادله ارز و طلا دستورالعمل پیش‌فروش سکه را ابلاغ کرد

دستورالعمل پیش‌فروش سکه از سوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران ابلاغ شد.

نورنیوز- گروه اقتصادی: دستورالعمل پیش‌فروش سکه از سوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران ابلاغ شد. جزئیات این دستورالعمل به شرح زیر است:

۱- سال ضرب مسکوکات طلای پیش‌فروش شده در سررسید ۳۱ خرداد ماه، سال ضرب ۱۳۸۶ و برای سررسید‌های ۳۰ مردادماه و ۳۰ مهرماه، سال ضرب ۱۴۰۴ می‌باشد.

۲- متقاضیان، باید اشخاص حقیقی ایرانی ۱۸ سال به بالا باشند که برای شرکت در پیش‌فروش از طریق ثبت نام و سفارش‌گذاری در سامانه سکه مرکز مبادله ارز و طلای ایران (market.ice.ir) اقدام می‌نمایند.

۳- پیش‌فروش سکه برای هر شماره ملی در مجموع حداکثر شش قطعه (شامل یک قطعه سکه تمام و دو قطعه نیم سکه و سه قطعه ربع سکه) امکان‌پذیر می‌باشد. چنانچه به هر دلیلی تعداد مازاد سکه‌ای نسبت به سقف اعلامی در این ماده ثبت نام صورت گیرد هیچ‌گونه قراردادی در این خصوص منعقد نشده و صرفاً مبلغ واریزی مربوط به تعداد مازاد به ثبت‌نام‌کننده عودت داده می‌شود.

۴- بازه سفارش‌گذاری به‌مدت سه روز کاری از تاریخ ۲۸/۱۱/۱۴۰۳ لغایت ۳۰/۱۱/۱۴۰۳ می‌باشد. بازه سفارش‌گذاری بنا بر تشخیص بانک مرکزی قابل تمدید است.

۵- کل مبلغ سفارش، معادل ۱۰۰ درصد ارزش ریالی سکه‌های منتخب و نیز کارمزد مرکز مبادله ارز و طلای ایران، در زمان سفارش‌گذاری از متقاضیان اخذ می‌شود.

۶- قیمت انواع قطعات سکه براساس سررسیدهای مختلف، قبل از شروع بازه زمانی پیش‌فروش، در سامانه سکه مرکز مبادله ارز و طلای ایران اعلام می‌شود.

۷- بانک عامل توزیع و تحویل مسکوکات طلا به متقاضیان، شعب منتخب بانک ملی ایران است.

۸- تاریخ تحویل مسکوکات طلا به مدت ۷ روز کاری از تاریخ سررسید موضوع بند (۱) است. هزینه تحویل در این بازه زمانی برابر با ۳۰۰.۰۰۰ ریال به ازای هر قطعه سکه می‌باشد. در صورت عدم مراجعه خریدار در بازه مذکور، مدت تحویل به مدت ۷ روز کاری دیگر و با کارمزد روزانه ۵۰۰.۰۰۰ ریال به ازای هر قطعه به‌عنوان هزینه انبارداری علاوه‌ بر هزینه تحویل قابل تمدید است. در صورت عدم مراجعه در بازه تمدید شده؛ قرارداد منفسخ و مبلغ ریالی ثبت سفارش با کسر هزینه‌های عملیاتی شامل هزینه تحویل و انبارداری بانک عامل و کارمزد مرکز مبادله به حساب اعلامی خریدار عودت داده می‌شود.

۹- خریداران، اختیار فسخ خرید سکه پیش‌فروش شده را از تاریخ ۱۶/۰۱/۱۴۰۴حداکثر تا ۱۰ روز کاری قبل از سررسید از طریق سامانه سکه مرکز مبادله ارز و طلای ایران دارند. مبلغ ریالی ثبت سفارش شده با کسر کارمزد مرکز مبادله حداکثر ظرف ۷ روز کاری از تاریخ فسخ خرید، به حساب اعلامی خریدار نزد بانک ملی ایران عودت داده می‌شود.

۱۰- سکه طلای خریداری‌شده توسط خریدار، صرفاً به شخص خریدار، قیم، ورثه و یا وکیل قانونی وی، با ارائه اسناد رسمی مثبته، تحویل داده می‌شود.

۱۱- کارمزد عملیات مرکز مبادله ارز و طلای ایران که از خریداران دریافت می‌شود به میزان یک در هزار قیمت پیش‌فروش هر قطعه سکه تعیین می‌شود.

۱۲- شیوه‌نامه اجرایی و معاملاتی این دستورالعمل توسط مرکز مبادله ارز و طلای ایران تهیه و اطلاع‌رسانی عمومی می‌شود. همچنین مرکز مبادله ارز و طلای ایران، مفاد این دستورالعمل و سایر موازین ابلاغی این بانک را ضمن اعلام عمومی، به‌عنوان شرایط عمومی و اختصاصی پیش‌فروش سکه در سامانه معاملات قرارداده و متقاضی قبل از وارد شدن به فرآیند معامله، نسبت به تأیید مفاد مذکور اقدام می‌نماید. متقاضیان به‌موجب تأیید این اسناد، حق هرگونه ادعا و دعوی حقوقی را نسبت به بانک مرکزی، مرکز مبادله ارز و طلای ایران و سایر اشخاص مرتبط از خود سلب و ساقط می‌نماید.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ابزار خوشحالی پاشینیان از صلح ارمنستان ـ آذربایجان
المیادین آخرین تصویر از شهید سیدحسن نصرالله را منتشر کرد
کوثری: ایران برنامه‌های موشکی و هسته‌ای را کنار نمی‌گذارد
جدول لیگ برتر پس از اتمام بازی های هفته پنجم
پیکان برابر چادرملو متوقف شد
پزشکیان: سفر به نیویورک فرصتی برای تبیین مواضع ایران در سطح جهانی بود
واردات خودرو در 6 ماه اول سال برابر صفر
جمهوری اسلامی ایران همواره حامی لبنان مقتدر و عزتمند است
شرح وظایف جدید در شرایط بن‌بست دیپلماسی
حال سعید پیردوست رو به بهبود است
آژیر خطر برای ترامپ؛ رشد چشمگیر نارضایتی در پایگاه جمهوری‌خواهان
شیخ نعیم قاسم: راه و روش سید حسن نصرالله جاودان است/هرگز خلع‌سلاح مقاومت را نمی‌پذیریم
جاده چالوس یکطرفه شد
دکتر پزشکیان در بازگشت از نیویورک وارد تهران شد
عراقچی با رئیس مجمع عمومی سازمان ملل دیدار کرد
رئیس جمهور لهستان: آماده گشودن فصل نوینی در مناسبات تاریخی و فرهنگی با ایران هستیم
مسدود شدن 4 میلیارد دلار کمک‌‌های خارجی آمریکا
سود سهام عدالت تا آخر هفته واریز می شود
عراقچی: تهدید علیه حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی ونزوئلا را محکوم می‌کنیم
سقف خرید و نگهداری تتر محدود شد
بهره‌برداری فاز نهایی‌ انتقال آب سد طالقان به کرج و تهران‌ تا نیمه مهرماه
لاریجانی با نخست وزیر لبنان دیدار کرد
ایران نه منزوی است و نه طالب جنگ
انزوای اسرائیل و ضرورت شکل‌گیری نظم نوین جهانی
چه خبر از آخرین آمار از بازسازی ساختمان‌ها و واحدهای آسیب دیده از جنگ 12 روزه؟
زمین‌لرزه 4.6 ریشتری گلستان را لرزاند
جدیدترین نقشه‌های پیش‌بینی فصلی بارش چه می گوید؟
درخواست نمایندگان مجلس انگلیس برای حمایت لندن از کاروان صمود
تداوم کاهش تورم اجاره مسکن در شهریور
رئال 2-5 اتلتیکو مادرید | ژابی در اولین دربی خود سنگین باخت+ خلاصه بازی
سازمان پزشکان بدون مرز فعالیت‌ خود در غزه را متوقف کرد
صعود مقتدرانه ایتالیا به فینال والیبال قهرمانی جهان
سیاست‌ های خرید تضمینی گندم در حال تغییر است
مادری که نجات بخش شد
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت مادر حدّاد عادل
ثبت سرعت 2.9 گیگا‌بیتی 5G همراه اول در بیرجند
دستور دادستانی برای تعیین تکلیف پارکینگ‌های متخلف تا پایان مهر
نگرانی صنعت پتروشیمی از کاهش تخصیص گاز در زمستان جاری
خیابانی در تهران به نام «فریدون شهبازیان» شد
دادن مجوز واردات برنج و نهاده‌ها به افراد خاص منجر به انحصار می‌شود
سالگرد شکست حصر آبادان؛ آغاز تغییر موازنه و بلوغ مقاومت
استقلال و پرسپولیس در لیگ برتر کشتی حضور خواهند داشت
جهش چشمگیر بورس
مرکز آمار: تورم نقطه‌ای در شهریور 45.3 درصد شد
لیگ بی رمق | 6 گل در 7 بازی هفته پنجم لیگ برتر
کرونا در راس ویروس‌های تنفسی در شهریور ماه
سامانه ارز خدماتی آبان‌ماه فعال می‌شود
دورکاری پنجشنبه‌ها در یزد تا پایان سال
اورژانس اجتماعی کمتر از 300 خودرو دارد
وزیر ارتباطات: اتصال منازل و کسب و کارها به فیبر نوری از 100 درصد عبور کرد
X
آگهی تبلیغاتی