×
بین الملل
شناسه خبر : 212696
تاریخ انتشار :

حماس: اسرا طبق مفاد توافق آتش‌بس مبادله می‌شوند

جنبش حماس اعلام کرد که پس از مذاکرات و رایزینی‌های میانجیگران و تعهد رژیم صهیونیستی به انجام تعهداتش در چارچوب توافق آتش‌بس غزه، مبادله اسرا طبق برنامه‌ریزی قبلی انجام خواهد شد.

نورنیوز- گروه بین‌الملل: جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که مبادله اسرا طبق مفاد مندرج در توافق آتش‌بس انجام خواهد شد.

در بیانیه جنبش حماس آمده است: یک هیئت جنبش حماس به ریاست دکتر «خلیل الحیة» رئیس جنبش حماس در غزه و رئیس هیئت مذاکره‌کننده، مذاکراتی با برادران میانجی‌گر به‌منظور بررسی روند اجرای توافق آتش‌بس و تبادل اسرا، به‌ویژه پس از نقض‌های متوالی توافق توسط رژیم صهیونیستی انجام داد. این هیئت در قاهره با ژنرال «حسن رشاد» رئیس دستگاه اطلاعات عمومی مصر، دیدار کرد و همچنین گفت‌وگوهای تلفنی با «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر، انجام داد.

در ادامه این بیانیه آمده است: هیئت حماس جلسات و تماس‌هایی با مسئولان پرونده مذاکرات در مصر و قطر و همچنین با تیم‌های فنی برادران میانجی‌گر که پیگیر اجرای کامل توافق هستند، برگزار کرد. در تمامی این دیدارها و گفت‌وگوها، تمرکز بر پایبندی به اجرای تمامی مفاد توافق، به‌ویژه در مورد تامین سرپناه برای مردم، ورود فوری خانه‌های پیش‌ساخته، چادرها، تجهیزات سنگین، لوازم پزشکی، سوخت و ادامه جریان کمک‌های انسان‌دوستانه و تمامی موارد مندرج در توافق بوده است.

جنبش حماس افزود: این مذاکرات در فضایی مثبت انجام شد و برادران میانجی‌گر در مصر و قطر تاکید کردند که تمامی این موارد را برای رفع موانع و پر کردن شکاف‌ها پیگیری خواهند کرد. بر این اساس، حماس موضع خود را مبنی بر اجرای توافق مطابق با آنچه امضا شده است، از جمله تبادل اسرا بر اساس جدول زمانی مشخص‌شده، مورد تاکید قرار می‌دهد.

حماس: به تعهدات خود بر اساس جداول زمانی توافق عمل خواهیم کرد

مشاور رسانه‌ای رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس اعلام کرد مقاومت فلسطین به تعهداتش بر اساس جداول زمانی توافق آتش بس عمل خواهد کرد.

«طاهر النونو» مشاور رسانه‌ای رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس به شبکه الجزیره گفت: حماس به وضوح با طیف‌های میانجی‌گر در خصوص ضرورت پایبندی اشغالگران به توافق آتش بس گفت و گو کرده‌ است.

وی افزود: ما بر پایبندی حماس به تعهدات خود بر اساس جداول زمانی و همچنین ضرورت آغاز فوری گفت‌وگوهای مرحله دوم توافق تاکید کردیم.

النونو اعلام کرد: رعایت پروتکل‌های بشردوستانه با مساله اسرا و آتش بس مرتبط است و ما به دنبال اجرای توافق آتش بس بوده و می‌خواهیم اشغالگران نیز به تعهدات خود پایبند باشند.

وی اضافه کرد: ما مسئولیت هرگونه تاخیر در مذاکرات مرحله دوم را متوجه اشغالگران می‌دانیم. تاکنون این مذاکرات آغاز نشده و ما بر ضرورت انجام فوری آن تاکید داریم.

مشاور رسانه‌ای رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس تأکید کرد کمیته‌هایی در قاهره مسئول پیگیری همه جانبه اجرای توافق هستند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
X
آگهی تبلیغاتی