×
ورزشی
شناسه خبر : 212680
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/11/25 ساعت 13:43
آخرین وضعیت ورزشگاه آزادی درآستانه بازی پرسپولیس-النصر اعلام شد

آخرین وضعیت ورزشگاه آزادی درآستانه بازی پرسپولیس-النصر اعلام شد

مدیرعامل شرکت طراحی و نظارت بر عملیات بازسازی ورزشگاه آزادی اعلام کرد: بخشی از ورزشگاه دارای نواقصی است که در حال برطرف کردن آن هستیم.

نورنیوز- گروه ورزشی: امیرحسین بهرامی، مدیرعامل شرکت طراحی و نظارت بر عملیات بازسازی ورزشگاه آزادی در خصوص آخرین وضعیت این ورزشگاه پیش از بازی تیم‌های پرسپولیس ایران و النصر عربستان در لیگ نخبگان آسیا که قرار است دوشنبه آینده برگزار شود، گفت: واقعیت این است که با توجه به محدودیت‌های زمانی، قسمتی از ورزشگاه آزادی که مورد بازسازی قرار گرفت، دارای نواقص و ایرادهایی است که برطرف کردن آن در دستور کار تیم اجرایی قرار دارد.

وی افزود: بخشی از این نواقص مربوط به تجهیزات است که هنوز نصب نشده است. برخی از تجهیزات مکانیکی از جمله سیستم آتش‌نشانی نیز در مدار بهره‌برداری قرار ندارد که باید تمام این کارها انجام شود تا ورزشگاه آزادی به شرایط ایده‌آل برسد. بخش دیگری از مشکلات ما مربوط به ظواهر کار از جمله خرده کارهایی در بخش‌های مختلف از جمله رختکن‌هاست که در حال برطرف شدن است.

مدیرعامل شرکت مهندسین مشاور ماهر و همکاران که کار طراحی و نظارت بر عملیات بازسازی ورزشگاه آزادی را برعهده دارد، در پاسخ به این پرسش که این نواقص چه زمانی برطرف می‌شود، تصریح کرد: مواردی که ممکن است در برگزاری مسابقت خللی ایجاد کند، در حال برطرف شدن است و پیش از برگزاری بازی تیم‌های پرسپولیس و النصر عربستان به پایان می‌رسد. بخشی از امور نیز مربوط به قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به عنوان پیمانکار پروژه است که امیدواریم هرچه سریع‌تر انجام دهد.

بهرامی با اشاره به انتقادات صورت گرفته از نور ورزشگاه آزادی در زمان برگزاری مسابقات گفت: ساماندهی نورافکن‌های ورزشگاه یک کار مهندسی و تنظیمات آن به گونه‌ای است که هر نورافکن یک محدوده مشخصی را روشن می‌کند و پروتکل محاسبه خاص خودش را دارد. پیش از این یک شرکت مدعی بود که می‌تواند این کار را انجام دهد اما در عمل نتوانست. حالا قرار است اطلاعات نورافکن‌ها در اختیار ما قرار گیرد تا درباره آن تصمیم‌گیری کنیم.

مدیرعامل شرکت مهندسین مشاور ماهر و همکاران در پایان درباره نواقص جایگاه ویژه و اعتراض‌های صورت گرفته به اینترنت ورزشگاه یادآور شد: خرید مانیتورهای مربوط به جایگاه VVIP در دستور کار است که ظرف روزهای آینده انجام می‌شود. درباره اینترنت ورزشگاه نیز باید بگویم که همه چیز تغییر کرده و تحت شبکه شده و به زودی شاهد افزایش پهنای باند و دسترسی به اینترنت به صورت کابلی و وایرلس در نقاط بیشتری از ورزشگاه خواهیم بود.

شرکت مهندسین مشاور ماهر و همکاران در سال 1361 تاسیس شده و سال‌هاست به عنوان مشاور با مجموعه ورزشی آزادی همکاری می‌کند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
همه کشتی‌های ناوگان جهانی صمود توسط اسرائیل توقیف شدند
قاتل الهه حسین‌نژاد به دار مجازات آویخته شد + جزئیات جنایت
زاخارووا: تهدید به حملات مجدد علیه ایران وحشتناک است
آغاز آزمایشی حرکت قطار مشهد- سنندج از 6 خرداد
کاهش چشمگیر طلاق در فارس
اردوغان: تنگه هرمز باید در اسرع وقت بازگشایی شود
امضای حدود 40 سند همکاری میان روسیه و چین
از ابتدای سال 10 نوزاد خارجی در رویان متولد شدند
رشد سه برابری اعتبارات مدارس عشایری
توقف الطلبه منصوریان مقابل الکرما در لیگ عراق
هوش مصنوعی به کمک بیماران حرکتی آمد
تاکید معاون وزیر راه بر عزمی جدی برای بازسازی و ارتقای زیرساخت‌های صنعت هوانوردی
گفت وگوی وزیر خارجه آمریکا با دبیرکل سازمان ملل درباره تنگه هرمز
بقائی: سابقه بدعهدی آمریکا در قبال ایران، بیش از 73 سال است
آرسنال پس از 22 سال قهرمان لیگ‌برتر شد
نیروی هوایی در جنگ علیه ایران 42 هواگرد را از دست داده است
هلاکت معاون فرمانده گروهان اسرائیلی در جنوب لبنان
ابهام در روایت آمریکا از سقوط هواپیمای سوخت‌رسان بر فراز عراق
نشست مشترک وزارت خارجه و راه برای رفع موانع تجارت و ترانزیت منطقه‌ای
حکم پرونده پژمان جمشیدی صادر شد
سازمان ملل: 206 حادثه نقض آتش‌بس در جنوب لبنان
توکلی: تنها راه شکست دشمن دعاست
قاهره: راه‌حل نظامی درباره ایران وجود ندارد
شکایت پرسپولیس از سرمربی استقلال
بختیاری‌زاده: چرا روی کریم باقری زوم نکردند؟
یک الگوی چهاربخشی در پنج بار عقب‌نشینی
لژیونرها چه زمانی به اردوی تیم ملی در ترکیه ملحق می شوند؟
حضور ناتو در تنگه هرمز به دو ماه بعد موکول شد
وزیر رژیم صهیونیستی ترکیه را کشور متخاصم دانست
ناگفته های مخبر از روز حادثه بالگرد شهید رئیسی و نگرانی رهبر انقلاب
وزیر خارجه آمریکا راهی هند می‌شود
محیط‌زیست تهران: منشأ گرد و غبار هنوز مشخص نشده است
سپاه از انفجار کنترل‌شده در محدوده باقرشهر خبر داد
ادعاهای متناقض ونس درباره ایران؛ از تهدید نظامی تا دم زدن از بازآرایی روابط
مترو و اتوبوس تا هفته آینده رایگان است
مترو برا چه کسانی رایگان می‌ماند؟
رئیس الحشد الشعبی با سفیر انگلیس درباره تحولات منطقه گفت‌وگو کرد
صدها زائر ایرانی به‌زودی حج ‌می‌رسند
دیدار و رایزنی غریب‌آبادی و سفیر چین در تهران
مسکو: تمرکز ما بر تحولات خاورمیانه و وضعیت پیرامون تنگه هرمز است
آمریکا یک صرافی ایرانی و 19 کشتی مرتبط با صادرات نفت ایران را تحریم کرد
امارات مدعی پرواز پهپادها از خاک عراق به‌سوی «البراکه» شد
تعیین ضرب‌الاجل یک هفته‌ای برای ایران به‌منظور آمدن پای توافق!
رییس بازرسی سازمان اداری: رضایت‌ مردم از خدمات دستگاه‌های اجرایی نامطلوب است
طرح انتخابات تناسبی مجلس به کارگروه تخصصی کمیسیون امور داخلی ارجاع شد
صادرات چای مجاز شد
جنگ خاورمیانه رونق‌بخش صنعت توریسم در جنوب اروپا و مراکش
حمله حزب‌الله به سکوی گنبد آهنین رژیم صهیونیستی
پوتین وارد پکن شد
تأکید رهبر انقلاب بر نقش افزایش جمعیت در خلق تمدن نوین ایران اسلامی