×
اجتماعی
شناسه خبر : 212666
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/11/25 ساعت 11:51
سازمان‌های امدادی برای معرفی شماره واحد به اتفاق نظر رسیدند

سازمان‌های امدادی برای معرفی شماره واحد به اتفاق نظر رسیدند

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: سازمان‌های بهزیستی، اورژانس، هلال احمر و آتش‌نشانی برای ایجاد یک شماره واحد امدادی موافقت کردند.

نورنیوز- گروه اجتماعی: علی نصیری، رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران درباره راه‌اندازی «مرکز پاسخ مشترک و شماره واحد امدادی» که از آن با عنوان SOS نیز یاد می‌شود، افزود: اجرای این طرح یکی از مصوبات ستاد مدیریت بحران شهر تهران و یکی از تکالیف برنامه چهارم توسعه مصوب شورای اسلامی شهر تهران است، این پروژه ابتدا در تهران به‌ صورت آزمایشی اجرا خواهد شد و در آینده می‌تواند به مقیاس استانی و ملی گسترش یابد.

وی افزود: دستگاه‌های امدادی شامل سازمان اورژانس، سازمان آتش‌نشانی، اورژانس اجتماعی بهزیستی و جمعیت هلال‌احمر با این طرح همراهی و موافقت کرده‌اند، توافق ما این است که مرکز پاسخگویی تماس‌های امدادی یکپارچه شود اما مراکز اعزام (دیسپچ) همچنان در دستگاه‌های تخصصی باقی بمانند همچنین بانک اطلاعاتی واحدی از حوادث و تماس‌ها ایجاد خواهد شد تا روند پیشگیری از وقوع حوادث و امدادرسانی بهینه‌تر شود.

نصیری گفت: در مرحله اول این طرح، یکی از محله‌های تهران به‌صورت آزمایشی تحت پوشش قرار خواهد گرفت. در این مرحله، مردم محله موردنظر همچنان می‌توانند با شماره‌های امدادی مختلف موجود تماس بگیرند اما تماس‌ها به مرکز پاسخ مشترک هدایت خواهد شد. در این مرکز، تیمی متشکل از کارشناسان آموزش‌دیده که با مسائل اورژانس، آتش‌نشانی و سایر نیازهای امدادی آشنا هستند، پاسخگوی شهروندان خواهند بود.

وی گفت: از نظر زیرساختی، فضای فیزیکی مرکز پاسخ مشترک در محل EOC یا مرکز هماهنگی عملیات اضطراری مستقر در سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران تأمین شده است و در حال حاضر تجهیز امکانات و ملزومات آن از شبکه ارتباطی، میز و صندلی گرفته تا تجهیزات فنی و رایانه‌ای در حال انجام است. هم‌زمان، هماهنگی‌های فنی و حقوقی بین دستگاه‌های امدادی نیز در حال انجام است و خوشبختانه اختلافات دیدگاه های کارشناسی و فنی به حداقل رسیده است.

نصیری افزود: تلاش همه ما بر این است که در سال آینده مرحله اول طرح عملیاتی شود. در حال حاضر، شماره واحد امدادی هنوز نهایی نشده است، زیرا این موضوع نیازمند تصمیم‌گیری سازمان تنظیم مقررات رادیویی وزارت ارتباطات است. با این حال، ۲ ایده اصلی مطرح است؛ یکی از آن استفاده از یکی از شماره‌های موجود و دیگری اختصاص یک شماره جدید برای مردم است که البته ترجیح ما تعیین شماره جدید امدادی است. هسته اصلی این پروژه ایجاد بانک اطلاعاتی مشترک و یکپارچگی فرآیندها و مدیریت بهینه خدمات امدادی است و هدف اصلی اجرای این طرح، صرفاً ادغام شماره‌های امدادی نیست.

نصیری درباره اینکه در نهایت چه نهادهایی با اجرای این پروژه موافق یا مخالف هستند؟ گفت: تمام دستگاه‌های امدادی اصلی (اورژانس، آتش‌نشانی، اورژانس اجتماعی و هلال‌احمر) موافق اجرای این طرح هستند و در جلسات هماهنگی نیز حضور دارند، برخی چالش‌های فنی و اجرایی در ابتدای کار وجود داشت اما اکنون همه طرف‌ها به یک تفاهم کلی رسیده‌اند و کار در حال پیشرفت است.

به گزارش ایرنا، وی افزود: این طرح گامی بزرگ در بهبود مدیریت تماس‌های امدادی و افزایش سرعت و کیفیت خدمات‌رسانی در مواقع بحران خواهد بود. با اجرای موفق فاز اول در تهران، این پروژه می‌تواند به سطح استانی و ملی گسترش یابد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
واژگونی اتوبوس در گردنه اسدآباد؛ 13 نفر مصدوم شدند
سرقت از عزاداران در بهشت‌زهرا؛ باند سه‌نفره زنان جیب‌بر دستگیر شد
باید به پایان جنگ علیه ایران کمک کنیم
پایگاه آمریکا در بحرین 400 میلیون دلار خسارت دید
حامی ترامپ:او باید از والدین کودکان میناب عذرخواهی کند
ناتو: هیچ تهدید قریب‌الوقوعی از حمله روسیه وجود ندارد
منچستر یونایتد5-2 ایپسویچ/ هت‌تریک فرناندز در اولدترافورد
روسیه حملات ترکیبی در اروپا را تشدید کرده است
هزاران خانواده در غزه همچنان چشم‌انتظار عزیزان مفقود خود هستند
کرملین شرط دیدار پوتین و زلنسکی را اعلام کرد
حادثه تلخ در آبشار بیشه؛ دو خواهر غرق شدند
پروازهای بندرعباس ـ دبی از دوشنبه از سر گرفته می‌شود
یمن:غافلگیری‌های جدید در راه است
نفتکشی در نزدیکی تنگه هرمز هدف پرتابه ناشناس قرار گرفت
استانبول کانون رایزنی‌های امنیتی منطقه
رئال مادرید 4-0 مالاگا/ تلاش کهکشانی‌ها برای دیکته کردن برتری
نورویدئو | جوانان امت اسلامی ، پرچمداران وحدت
دولت چهاردهم در مسیر وفاق با مجلس گام برداشت
ائتلافی که هست، اما نیست؛ بازی تازه واشنگتن
رایزنی ایران و عراق برای کاهش تنش‌های منطقه
دو یار سابق ترامپ علیه جنگ؛ هشدار درباره ورود گزینه اتمی به جنگ ایران
تأکید نماینده ولی‌فقیه در گلستان بر صیانت از وحدت و انسجام ملی
بنادر پهل و لافت قشم شبانه‌روزی شدند
محسن نامجو: بی‌خبر به ایران برگشتم تا پشیمانم نکنند
تاکید پیشمرگه بر تمدید نشدن تفاهم‌نامه اقلیم کردستان و ائتلاف آمریکایی
نخست‌وزیر لبنان: مسئولیت ما پایان دادن به اشغالگری است
مفتی لبنان: امام موسی صدر، اسرائیل را «شر مطلق» می‌دانست
وزارت ورزش از موفقیت تاریخی دختران والیبالیست ایران تقدیر کرد
طرف‌های درگیر لیبی درباره برگزاری انتخابات به توافق رسیدند؟
«نه» ایسلندی‌ها به بازگشت مذاکرات عضویت در اتحادیه اروپا
جنجال در آستانه نشست G20؛ آمریکا به برخی خبرنگاران مجوز نداد
چلسی 4-3 برایتون/ طوفان 7 گُله در استمفوردبریج
عمامه‌گذاری طلاب ایرانی و خارجی با حضور آیت‌الله مکارم شیرازی
فراخوان حمایت از توسعه هوش مصنوعی در نظام پولی و بانکی
پیشنهاد ایران در شانگهای؛ هم‌آوایی رسانه‌ها برای مقابله با روایت‌های جنگ‌طلبانه
مراسم یادبود جعفر حسنخانی برگزار می‌شود
ادای احترام نماینده مجلس مکزیک به مقاومت مردم ایران
تاکید سناتور آمریکایی بر برگزاری انتخابات آزاد در ونزوئلا
کرملین دیدار پوتین با رئیس سیا را تکذیب کرد
رونق موسیقی در دو سال اخیر
رونمایی یمن از ویدئوهای حملات پهپادی به نیروهای سعودی + فیلم
کاهش جمعیت اتباع خارجی در ایران؛ ساماندهی مهاجران ادامه دارد
فیلیپین سد راه تیم بسکتبال ایران شد
ونزوئلا به جای هرمز؛ برگ نفتی ترامپ برای مهار بازار
تاکر کارلسون: ترامپ باید فورا از سمت خود برکنار شود
القسام در سالروز شهادت ابوعبیده: راه مقاومت ادامه دارد
تداوم تجاوز اسرائیل در سوریه؛ نفوذ نیروهای اشغالگر به قنیطره
نشست ترکیه، عربستان و پاکستان برای بررسی توافق مکه در استانبول
پیش‌بینی بورس دوشنبه 9 شهریور؛ شاخص به صعود ادامه می‌دهد؟
فرماندهان پنتاگون به هگست درباره جنگ ایران هشدار دادند