×
بین الملل
شناسه خبر : 212625
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/11/25 ساعت 08:12
آمریکا زندانی روس آزاد می‌کند

آمریکا زندانی روس آزاد می‌کند

رسانه‌های آمریکایی مدعی شدند که پس از مذاکرات آمریکا با روسیه که در نتیجه آن «مارک فوگل» معلم آمریکایی آزاد شد، دولت ترامپ قصد دارد «الکساندر وینیک» را که متهم به پولشویی است، آزاد کند.

نورنیوز- گروه بین‌الملل: در سال ۲۰۲۲، وینیک از یونان به کالیفرنیا مسترد شد تا به دلیل اتهامات پولشویی ۴ میلیارد دلاری از طریق طرحی مربوط به ارز دیجیتال بیت کوین محاکمه شود.

دادستان های فدرال آمریکا وینیک را به توسعه نرم افزاری متهم کردند که «به کاربرانش اجازه می داد با سطوح بالای ناشناس مبادله بیت کوین داشته باشند و یک پایگاه مشتری به شدت وابسته به فعالیت های مجرمانه ایجاد کند.»

آنها اضافه کردند که درآمد حاصل از هک، باج افزار، فساد دولتی و حلقه های مواد مخدر از طریق صرافی ارزهای دیجیتال وینیک منتقل شده است. در سال ۲۰۲۴، وینیک در تلاشی آشکار برای کاهش مدت زندان خود به برخی از اتهامات خود اقرار کرد.

روزنامه نیویورک تایمز برای اولین بار از آزادی قریب الوقوع وینیک خبر داد. مارک فوگل معلم آمریکایی که از حدود چهار سال پیش به اتهام قاچاق مواد مخدر در روسیه بازداشت شده بود، در "مبادله ای" آزاد شد.

مارک والتز، مشاور امنیت ملی ترامپ، با انتشار بیانیه‌ای گفت که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری ایالات متحده، و استیو ویتکاف، فرستاده ویژه او، می‌توانند اعلام کنند که آقای ویتکاف همراه با مارک فوگل که در روسیه زندانی بود، حریم هوایی این کشور را ترک می‌کند.

والتز در بیانیه‌ای گفت: «ترامپ، استیو ویتکاف و مشاوران رئیس‌جمهور مبادله‌ای را انجام دادند که نشان‌دهنده حسن نیت روس‌ها و نشانه‌ای است که ما در مسیر درستی برای پایان دادن به جنگ فاجعه بار و وحشتناک در اوکراین حرکت می‌کنیم.»

بر اساس گزارش سی ان ان، فوگل، ۶۱ ساله، نزدیک به یک دهه به عنوان معلم تاریخ در مدرسه انگلیسی-آمریکایی در مسکو، جایی که فرزندان دیپلمات های آمریکایی درس می خوانند، کار کرده است.

او در آگوست ۲۰۲۱ در فرودگاهی در مسکو در حالی که برای سال تحصیلی بازمی‌گشت، درحالیکه حشیش حمل می کرد، دستگیر شد. او با حدود ۱۷ گرم حشیش به روسیه سفر کرده بود که خانواده و وکیلش گفتند که پزشک برای درمان «درد شدید ستون فقرات» توصیه کرده بود.

همچنین، فرستاده ویژه آمریکا در امور گروگان‌ها بدون اشاره به جزئیات و اطلاعات اعلام کرده است که  یک آمریکایی دیگر آزاد خواهد شد.

به گزارش فاکس نیوز، آدم بولر فرستاده ویژه آمریکا در امور گروگان‌ها در پاسخ به سوال یک شبکه تلویزیونی آمریکایی که این شخص چه کسی خواهد بود، گفت: «این خبر غافلگیر کننده است و فردا منتشر می شود.»

اظهارات بولر پس از آن بیان شد که روسیه روز سه شنبه مارک فوگل معلم زندانی آمریکایی را پس از سفر ناگهانی استیو ویتکاف فرستاده ویژه آمریکا به مسکو آزاد کرد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
هزاران خانواده در غزه همچنان چشم‌انتظار عزیزان مفقود خود هستند
کرملین شرط دیدار پوتین و زلنسکی را اعلام کرد
حادثه تلخ در آبشار بیشه؛ دو خواهر غرق شدند
پروازهای بندرعباس ـ دبی از دوشنبه از سر گرفته می‌شود
یمن:غافلگیری‌های جدید در راه است
نفتکشی در نزدیکی تنگه هرمز هدف پرتابه ناشناس قرار گرفت
استانبول کانون رایزنی‌های امنیتی منطقه
رئال مادرید 4-0 مالاگا/ تلاش کهکشانی‌ها برای دیکته کردن برتری
نورویدئو | جوانان امت اسلامی ، پرچمداران وحدت
دولت چهاردهم در مسیر وفاق با مجلس گام برداشت
ائتلافی که هست، اما نیست؛ بازی تازه واشنگتن
رایزنی ایران و عراق برای کاهش تنش‌های منطقه
دو یار سابق ترامپ علیه جنگ؛ هشدار درباره ورود گزینه اتمی به جنگ ایران
تأکید نماینده ولی‌فقیه در گلستان بر صیانت از وحدت و انسجام ملی
بنادر پهل و لافت قشم شبانه‌روزی شدند
محسن نامجو: بی‌خبر به ایران برگشتم تا پشیمانم نکنند
تاکید پیشمرگه بر تمدید نشدن تفاهم‌نامه اقلیم کردستان و ائتلاف آمریکایی
نخست‌وزیر لبنان: مسئولیت ما پایان دادن به اشغالگری است
مفتی لبنان: امام موسی صدر، اسرائیل را «شر مطلق» می‌دانست
وزارت ورزش از موفقیت تاریخی دختران والیبالیست ایران تقدیر کرد
طرف‌های درگیر لیبی درباره برگزاری انتخابات به توافق رسیدند؟
«نه» ایسلندی‌ها به بازگشت مذاکرات عضویت در اتحادیه اروپا
جنجال در آستانه نشست G20؛ آمریکا به برخی خبرنگاران مجوز نداد
چلسی 4-3 برایتون/ طوفان 7 گُله در استمفوردبریج
عمامه‌گذاری طلاب ایرانی و خارجی با حضور آیت‌الله مکارم شیرازی
فراخوان حمایت از توسعه هوش مصنوعی در نظام پولی و بانکی
پیشنهاد ایران در شانگهای؛ هم‌آوایی رسانه‌ها برای مقابله با روایت‌های جنگ‌طلبانه
مراسم یادبود جعفر حسنخانی برگزار می‌شود
ادای احترام نماینده مجلس مکزیک به مقاومت مردم ایران
تاکید سناتور آمریکایی بر برگزاری انتخابات آزاد در ونزوئلا
کرملین دیدار پوتین با رئیس سیا را تکذیب کرد
رونق موسیقی در دو سال اخیر
رونمایی یمن از ویدئوهای حملات پهپادی به نیروهای سعودی + فیلم
کاهش جمعیت اتباع خارجی در ایران؛ ساماندهی مهاجران ادامه دارد
فیلیپین سد راه تیم بسکتبال ایران شد
ونزوئلا به جای هرمز؛ برگ نفتی ترامپ برای مهار بازار
تاکر کارلسون: ترامپ باید فورا از سمت خود برکنار شود
القسام در سالروز شهادت ابوعبیده: راه مقاومت ادامه دارد
تداوم تجاوز اسرائیل در سوریه؛ نفوذ نیروهای اشغالگر به قنیطره
نشست ترکیه، عربستان و پاکستان برای بررسی توافق مکه در استانبول
پیش‌بینی بورس دوشنبه 9 شهریور؛ شاخص به صعود ادامه می‌دهد؟
فرماندهان پنتاگون به هگست درباره جنگ ایران هشدار دادند
خسروپناه: انسجام اجتماعی راه تحقق تمدن نوین اسلامی است
پیش بینی قیمت دلار فردا دوشنبه 9 شهریور؛ صعود ادامه‌دار یا توقف؟
7 شایعه که در 24 ساعت گذشته تکذیب شد
مخالفت بغداد با تمدید ماموریت نیروهای ائتلاف آمریکایی
تشکیل مجمع نمایندگان ملت مبعوث در مجلس
ایران دوباره قهرمان بدمینتون آسیای میانه شد
پیش‌بینی قیمت طلا و سکه برای دوشنبه 9 شهریور؛ سکون یا آغاز موج تازه؟
آمریکا در G20 با چالش چین و تعرفه‌ها روبه‌رو شد