×
سیاسی
شناسه خبر : 212269
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/11/22 ساعت 12:17
پزشکیان: خواب دشمنان برای ملت ایران با درایت رهبر انقلاب و حضور مردم تعبیر نمی‌شود

در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۳؛

پزشکیان: خواب دشمنان برای ملت ایران با درایت رهبر انقلاب و حضور مردم تعبیر نمی‌شود

رئیس‌جمهور در سخنرانی جشن چهل و ششمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی گفت: دشمنان با تفرقه و اختلاف افکنی می خواهند این ذهنیت را ایجاد کنندد که ایران ضعیف شده اما با تدبیر و درایت رهبر معظم انقلاب و حضور مردم در صحنه، خوابشان تعبیر نخواهد شد.

نورنیوز- گروه سیاسی: «مسعود پزشکیان» امروز دوشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ در جمع راهپیمایان چهل‌وششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در میدان آزادی تهران، تاکید کرد: 22 بهمن یوم الله است چون همه مردم ایران بدون هیچ تفاوتی وارد میدان شدند و با قدرت، انسجام و وحدت توانستند دست بیگانگان را از کشور قطع و ظالمان را بیرون کنند.

رئیس جمهور تاکید کرد: دشمنان با تفرقه و اختلاف افکنی می خواهند این ذهنیت را ایجاد کنندد که ایران ضعیف شده اما با تدبیر و درایت رهبر معظم انقلاب و حضور مردم در صحنه، خوابشان تعبیر نخواهد شد، مردم ایران در برابر قلدری ها ایستاده اند و توطئه دشمنان به نتیجه نخواهد رسید.

پزشکیان با بیان اینکه وظیفه پیامبران و امامان خروج انسان‌ها از ظلمت به سوی نور و نمایان کردن یوم‌الله است،گفت: هر زمانی که انسان در برابر ظلم، جهل، ستم و فساد و زورگویان برخیزند، قیام کنند و به خود باوری برسند آن روز یوم الله است. ۲۲ بهمن یوم الله است چون ملت ایران، از زن و بچه، کرد، ترک، لر و تمام اقوام وارد میدان شدند و با قدرت دست ظالمان و بیگانگان را از کشور قطع کردند.

وی ادامه داد: با انقلاب اسلامی و با این باور که قادریم کشور و مملکت خود را به حق و عدالت برسانیم، قیام کردیم، دشمنان از روز اول دعوای قومیت‌ها، دسته‌ها و جناح‌ها را آغاز کردند و با توطئه‌های خود جان پاک ۱۸ هزار نفر از جوانان کشور که برای خدمت آمده بودند، گرفتند تا نتوانیم به اهداف انقلاب، نظام و رهبری دست پیدا کنیم.

رئیس‌جمهور افزود: دشمنان وقتی از موفقیت ناامید شدند، کودتا راه انداختند، وقتی از کودتا هم ناامید شدند، جنگ را به ما تحمیل کردند، بیش از ۲۲۰ هزار نفر از بهترین جوانان، عالمان و حتی امام جمعه و رئیس‌جمهور ما را شهید کردند و بزرگانی را از ما گرفتند که نتوانیم به اهداف انقلاب خود دست پیدا کنیم.

دشمنان آرزوی ضربه زدن به ایران را به گور خواهند برد

پزشکیان ادامه داد: دشمنان و بدخواهان ایران همچنان به دنبال دامن زدن به اختلافات در کشورمان هستند، می‌خواهند در ذهن مردم باورِ ضعف بودن ایران را جابیندازند و بگویند امروز بهترین زمان برای ضربه زدن به کشور است، اما غافل از این هستند که با هدایت رهبر انقلاب و با حضور همیشه در صحنه و فداکار تمام این خواب‌ها و آرزوها را به گور خواهند برد.

رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه ایران با تمام قدرت در مقابل زورگویی و قلدری‌ها ایستاده‌ است و با رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در مقابل توطئه‌ها و اختلاف افکنی و تفرقه خواهیم ایستاد، گفت: آنها خودشان تروریست هستند و بعد ما را تروریست می خوانند، آنها افراد زیادی را در کشور ما ترور کردند، ما قربانیان ترور هستیم، از رهبر انقلاب گرفته تا رئیس‌جمهور، امامان جمعه و حتی دانشمندان ما قربانی ترور بوده‌اند.

ترامپ از مذاکره حرف میزند اما همزمان سند تحریم و توطئه علیه ایران امضا می کند

وی افزود: ترامپ می‌گوید می‌خواهد گفتگو کند، بعد در همان زمان سند تمام توطئه‌های ممکن برای به زانو درآوردن انقلاب را امضا و اعلام می‌کند، بعد می‌گوید اهل گفتگو هستیم، ادعا می‌کند ایران امنیت منطقه را برهم زده است این در حالی است که اسرائیل با پشتیبانی آمریکا، عامل اصلی ناامنی است و مردم مظلوم غزه، لبنان، سوریه، ایران و هر جا که می‌خواهد را بمباران می‌کند.

پزشکیان در ادامه اظهار داشت: دادگاه بین‌المللی لاهه علیه رئیس دولت نسل کش صهیونیست اعلام جرم کرده است، اما رئیس‌جمهور آمریکا که ادعای صلح و آرامش دارد، از این جنایتکار دفاع و علیه دادگاه بین المللی اقدام می‌کند.

وی با بیان اینکه آمریکا ادعا می‌کند که به دنبال صلح است، گفت: آرامش این منطقه را چه کسی بر هم زده است؟ چه کسی موجب کشتار و نابودی در منطقه شده است؟ کدام انسان آزاده‌ای در دنیا می‎‌پذیرد که زن و بچه و بیمار را بمباران کنید؟ اگر مردید با مردها و جنگنده‌ها بجنگید.

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه ما به دنبال وحدت و انسجام همه مردم هستیم، خاطرنشان کرد: رمز موفقیت و پیروزی ما وحدت بود، همان چیزی که امام خمینی فرمودند و رهبر انقلاب نیز بارها و بارها بر آن تاکید کرده اند.اگر دست به دست هم دهیم و با هم باشیم قادر خواهیم بود تمام مشکلات کشورمان را با پشتیبانی ملت حل کنیم و آمریکا باید خواب به زانو درآوردن ما را ببیند.

ترامپ اگر بدنبال مذاکره است چرا این غلط ها کرد

پزشکیان تصور تسلیم شدن ملت ایران را تصوری خام از سوی آمریکا دانست و تاکید کرد: می‌گویند می‌خواهند مذاکره کنند اما اگر به فکر مذاکره کردن بودید چرا این غلط‌ها را کردید؟ ادعا می کنند که می‌خواهند تمام راه‌ها اعم از دارو، غذا و آب را بر ما ببندند اما غافل از این هستند که اگر می‌توانستند تاکنون انجام داده بودند.

رئیس‌جمهور خطاب به ملت ایران، گفت: اگر مشکلی هست از ما مدیران است، به شما قول می‌دهیم که با تمام وجود در مسیر شهدا، با رهبریت مقام معظم رهبری تلاش خواهیم کرد که تبعیض، بی عدالتی، فقر و مشکلات را با همراهی تولیدکنندگان، صنعتگران و اقتصاددانان، به حول و قوه الهی حل کنیم.

هیچگاه مقابل بیگانگان سرخم نخواهیم کرد

پزشکیان با تاکید بر اینکه هیچگاه در مقابل بیگانگان سر نخواهیم کرد، گفت: به دنبال جنگ نیستیم، اینها بودند که از روز اول فعالیت دولت در کشورمان اسماعیل هنیه را ترور کردند، چون از وحدت و انسجام ما می‌ترسند و به دنبال درگیری و دعوا هستند. بدانید که اگر دست به دست هم دهیم حتما مشکلات را حل خواهیم کرد.

رئیس جمهور با قول به مردم برای حل همه مشکلات با وحدت و انسجام ملی، افزود: دشمنان به دنبال ایجاد تفرقه و اختلاف و چند دستگی در ایران هستند تا سوار موج شوند و نیات پلید خود را در این کشور پیاده کنند اما ما با پشتیبانی و رهبریت رهبر انقلاب، این اجازه را به آنها نخواهیم داد.

وی با تاکید بر اینکه در مسیری که رهبر انقلاب تعیین کردند با قدرت گام برمی داریم، افزود: با همسایگان خود با برادری و احترام متقابل رفتار و زندگی خواهیم کرد، همه کشورهای منطقه برادران ما هستند، اگر از غزه و فلسطین دفاع می‌کنیم،دفاع از مظلوم است، اگر به دنبال صلح در منطقه هستید از ظلم و تجاوز و بی عدالتی و ترور دفاع نکنید.

در جنگ و دعوا، رشد و توسعه امکانپذیر نیست

رئیس‌جمهور افزود: می‌دانیم که در جنگ و دعوا، رشد و توسعه امکانپذیر نیست، دشمنان نمی‌خواهند که ما در صلح بمانیم و مردم عزیزمان لذت رشد و توسعه را بچشند و لذا می‌خواهند ما را درگیر جنگ کنند تا نتوانیم به مشکلات کشور رسیدگی کنیم. دشمنان نقشه دارند که ما مسلمانان با هم بجنگیم تا هر کاری دلشان خواست انجام دهند.

پزشکیان اظهار داشت: دشمنان به دنبال ترور دانشمندان ما هستند و چشم دیدن هیچ انسان آزاده و آگاهی را ندارند، به دنبال این هستند که آنها را بخرند و اگر نتوانستند، ترور کنند.

وی افزود: در اذهان مردم ما اینطور القا می‌کنند که مملکت به درد شما نمی‌خورد، آنهایی هم که در کشور مانده‌اند و به ایران و سرزمین خود باور دارند و در مقابل تکه تکه شدن سرزمین خود مقاومت می‌کنند را شناسایی و ترور می‌کنند، بسیاری از نخبگان ما را ترور کرده‌اند، دشمنان نقشه اختلاف و دعوا و تحریم کشور ما را دارند.

رئیس‌جمهور، نقشه دشمن برای ضعیف نشان دادن ایران را بیهوده خواند و افزود: با همت و پشتیبانی مردم، ما قوی هستیم و قوی خواهیم ماند، ما خود را خدمتگزار مردم می‌دانیم، ما رهبریت رهبر انقلاب و کلام ایشان را فصل الخطاب رفتار و عملکرد و سیاست خود می‌دانیم.

پزشکیان گفت: ما فریب توطئه دشمن را نخواهیم خورد، وقتی با هم هستیم قدرت داریم اما اگر از هم جدا شویم دشمن نیات پلید خود را عملی خواهد کرد و ما اجازه نخواهیم داد. با تمام وجود برای خدمت به مردم عزیز ایران و برای ایجاد وحدت و انسجام تلاش خواهیم کرد و دشمن بداند که ما از شهادت نمی‌ترسیم چرا که شیرین‌ترین چیز برای یک انسان مومن عدالت خواه، شهادت برای دفاع از حق مظلوم است.

وی در ادامه اظهار داشت: آنچه باید از آن بترسیم اختلاف، دعوا و منیت است و باید تلاش کنیم اختلاف و منیت را از خود دور کنیم. باید هر اختلافی که داشتیم را کنار بگذاریم و تحت فرمان رهبر انقلاب و با انسجام و کمک تمام معضلات را حل کنیم.

درجنگ تمام عیار اقتصادی هستیم

پزشکیان تاکید کرد: در جنگ تمام عیار اقتصادی هستیم و باید مراقبت کنیم که در دامی نرویم که عده‌ای با احتکار و بر هم ریختن بازار، ذهنیت مردم را نسبت به انقلاب و مدیریت و رهبری، خدشه دار کنند. با کمک مردم و با دوراندیشی و سیاست به حول و قوه الهی از این بحران‌ها خارج خواهیم شد.

رئیس‌جمهور در پایان تصریح کرد: همه مردم ایران عزیز با هم برادر هستیم و هیچکس بر دیگری برتر نیست، باید براساس این باور اعتقادی و براساس عدالت و حق تلاش کنیم که حقوق قومیت‌ها، جنسیت‌ها و حقوق همه مردم  را عادلانه اعمال کنیم و دست به دست هم دهیم تا در مقابل فساد و رانت و ظلم و جنایت بایستیم. همانطور که شما حضور پیدا کردید، ایستاده‌اید و خواهیم ایستاد ما هم تا پای جان در راه خدمت به این مردم مانده‌ایم و خواهیم ماند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
صعود قیمت جهانی طلا نسبت به دو هفته گذشته
پیام فرماندهی کل انتظامی کشور بمناسبت 12 فروردین
رصد دقیق وضعیت کودکان واگذار شده به خانواده‌ها در ایام جنگ
رفراندوم زیر چتر جنگ!
افزایش قیمت‌ها و ضرورت تمرکز بر حمایت از اقشار آسیب‌پذیر
عملیات مشترک یمن با ایران و حزب‌الله علیه اهداف دشمن صهیونیستی
گروه بندی کامل جام جهانی بعد از صعود آخرین تیم ها
بقائی: نیروهای مسلح ما برای هر سناریویی آماده‌اند
تداوم آرامش در بازار کالاهای اساسی
اقدام خصمانه آرژانتین علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
پیام رئیس قوه قضاییه به‌ مناسبت 12 فروردین
3 صهیونیست در حمله موشکی ایران به اراضی اشغالی زخمی شدند
وضعیت آب و هوا امروز 12 فروردین 1405+ وضعیت استانها
ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز
سیزده‌ای به رنگ غیرت؛ از سبزه تا سرخِ لاله‌ها، پیمان دوباره با ایران
23 عملیات مقاومت عراق علیه پایگاه‌های آمریکا انجام شد
فعالیت 30 درصدی شعب بانک‌ها از 15 فروردین ماه
صعود عراق به جام جهانی بعد از 40 سال
تجاوز به ایران، حمله به اقتصاد جهان
اف‑35 نیروی هوایی آمریکا سقوط کرد
شهادت 11 فعال صنعت دارو و تجهیزات پزشکی
تکرار تجربه 12 فروردین در میدان جدید جنگ
برگزاری دور پایانی مرحله پلی‌آف انتخابی جام‌جهانی 2026
آژیرهای خطر در فلسطین اشغالی فعال شد
تساوی دیدار مصر در برابر اسپانیا قهرمان اروپا
سناتور آمریکایی: جنگ در ایران افزایش سرسام‌آور قیمت‌ها در آمریکا را به دنبال داشت
«چک‌لیستِ» صلیب سرخ برای آمادگیِ مراقبان در شرایط بحران
جهانی‌سازی جنگ؛ خطای محاسباتی بزرگ آمریکا
خودداری لهستان از ارسال سامانه‌های دفاع موشکی پاتریوت به خاورمیانه
حملات همزمان یمنی‌ها و حزب الله به فلسطین اشغالی
فعال شدن آژیرهای خطر در فلسطین اشغالی
فیلیپین به‌دنبال مذاکره با ایران برای عبور از تنگه هرمز است
ربوده شدن روزنامه‌نگار آمریکایی در عراق تأیید شد
تداوم ناپایداری‌های جوی تا 14 فروردین
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به نقاطی در تهران و کرج
ادعای ترامپ: ما به زودی ایران را ترک می‌کنیم
روبیو: پایان جنگ ایران نزدیک است
شوک های پی در پی در اقتصاد آمریکا
لوموند: سخنان ترامپ دیگر بازارهای مالی را آرام نمی‌کند
اقدام خصمانه آرژانتین علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
بلومبرگ: دست برتر جنگ انرژی در اختیار ایران است
انفجار در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و کویت
چین، روسیه، اندونزی و پاکستان خواستار آتش بس فوری شدند
5644 موشک و پهپاد، آمار کشورهای عربی از حملات ایران در 32 روز جنگ
عراقچی: پاسخی به پیشنهادات 15 بندی آمریکا نداده‌ایم
واکنش آمریکا، انگلیس و فرانسه به کشته شدن صلحبانان سازمان ملل در لبنان
اصابت پرتابه به یک نفتکش در شمال دوحه
تحلیلگر نظامی روس: ذخایر موشک‌های تاماهاوک آمریکا رو به اتمام است
وارن: جنگ ترامپ با ایران از محبوبیت برخوردار نیست
مرشایمر: اگر ترامپ و نتانیاهو به دادگاه می‌آمدند، اعدام می‌شدند