×
بین الملل
شناسه خبر : 212109
تاریخ انتشار : شنبه 1403/11/20 ساعت 23:44
یک مقام آمریکایی: موج اخراج مهاجران از لس‌آنجلس آغاز می‌شود

یک مقام آمریکایی: موج اخراج مهاجران از لس‌آنجلس آغاز می‌شود

یک مقام آمریکایی اعلام کرد که مقامات مهاجرت آمریکا در حال برنامه ریزی موجی از اقدامات اجرایی برای بازداشت و اخراج افرادی هستند که به طور غیرقانونی در منطقه لس آنجلس زندگی می کنند.

نورنیوز- گروه بین‌الملل: شبکه سی ان ان آمریکا روز شنبه به وقت محلی با اعلام این مطلب به نقل از یک مقام قضایی آمریکایی گفت: این اقدام جدید که در ماه جاری میلادی اجرایی خواهد شد، مشابه دیگر اقدامات اجرایی مهم در زمینه مهاجرت است که اخیراً در شهرهایی مانند شیکاگو و نیویورک مشاهده شده است.

انتظار می رود چندین مامور فدرال از سازمان هایی مانند اداره مبارزه با مواد مخدر و اف بی آی به افسران اداره مهاجرت و گمرک آمریکا در این زمینه کمک کنند.

لس‌آنجلس یکی از شهرهای تحت رهبری دموکرات‌ها در کالیفرنیا، کلرادو و ایلینوی است که سیاست‌های محافظت از پناهدگان را برای محدود کردن همکاری با مقامات مهاجرت فدرال در زمینه مقابله با مهاجرت غیرقانونی وضع کرده است.

دولت دونالد ترامپ پیش از این، از مقامات ایالت ایلینوی به دلیل سیاست هایی که همکاری با مقامات اجرایی مهاجرت فدرال را محدود می کند، شکایت و آنها را به ممانعت از مقابله با مهاجرت غیرقانونی متهم کرد.

این اولین رویارویی بزرگ دولت ترامپ در برابر شهرها و ایالت های تحت رهبری دموکرات ها است که با قوانین محلی خود تمهیدات و قوانین مهاجرتی دولت فدرال را محدود کرده اند.

شبکه خبری سی ان ان آمریکا گزارش داد مقامات دولت ترامپ بارها از این سیاست‌ها انتقاد کرده‌اند و اغلب مقامات شیکاگو در ایالت ایلینوی را متهم به حفاظت از مهاجرت غیرقانونی می کنند.

وزارت دادگستری آمریکا گفته است که قصد دارد علیه شهرهای به اصطلاح پناهگاه مهاجران تهاجمی عمل کند. این اصطلاحی است که به طور گسترده در مورد مکان هایی به کار می رود که سیاست هایی برای محدود کردن همکاری یا دخالت در اقدامات اجرایی مهاجرت دولت مرکزی دارند.

در دادخواست وزارت دادگستری دولت ترامپ آمده است: «مفاد قانون ایلینوی، شیکاگو و کوک کانتی کار را برای افسران فدرال مهاجرتی دشوارتر کرده و عمداً مانع آن می‌شود.».

وزارت دادگستری آمریکا استدلال می کند که قوانین ایالتی و محلی، بند برتری قانون اساسی را نقض می کند، که بیان می کند قوانین فدرال بر قوانین ایالتی اولویت دارند.

دولت ترامپ پیش از این نیز به مقامات شهرهای امن برای مهاجران در پی اجرای سیاست ضد مهاجرتی خود هشدار داده بود.

مقامات آمریکایی هفته گذشته اعلام کردند اولین هواپیمای نظامی حامل مهاجران بازداشت شده، عازم خلیج گوانتانامو شده است. این درحالی است که دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا در حال آماده شدن برای اسکان ده‌ها هزار مهاجر در پایگاه دریایی در کوبا است.

پرواز هواپیماهای نظامی به خلیج گوانتانامو درحالی انجام می شود که دولت آمریکا تاکنون پروازهای مشابه به گواتمالا، پرو، هندوراس و هند انجام داده و مهاجران غیرقانونی را از خاک ایالات متحده آمریکا اخراج کرده است.

سخنگوی کاخ سفید با تایید این خبر گفت: «رئیس‌جمهور شوخی ندارد و دیگر اجازه نمی‌دهد، ایالات متحده آمریکا به محل تخلیه مجرمان غیرقانونی از سراسر جهان تبدیل شود.»

این اعلام پس از آن صورت گرفت که رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرد که قصد دارد، بازداشتگاه گوانتانامو را به یک مرکز نگهداری برای مهاجران غیرقانونی تبدیل کند.

رئیس جمهور جدید جمهوریخوه آمریکا گفت که قصد دارد ۳۰ هزار مهاجر غیرقانونی را به عنوان بخشی از کمپین خود برای اخراج دسته جمعی مهاجرانی که مدعی است، مرتکب جنایت شده اند، به گوانتانامو در کوبا منتقل و زندانی کند.

رئیس جمهور جدید جمهوریخواه آمریکا هنگام امضای قانون لیکن رایلی "Laken Riley"افزود که دستور داده است تا یک مرکز بازداشت در گوانتانامو در کوبا، برای نگهداری ۳۰ هزار مهاجر غیرقانونی در ایالات متحده آمریکا که نمی‌توان آنها را به کشورهای خودشان اخراج کرد، افتتاح شود.


نورنیوز
اخبار مرتبط
نیویورک‌تایمز: دولت ترامپ حدود 100 ایرانی را از آمریکا به ایران بازمی‌گرداند
سه‌شنبه 1404/07/08 ساعت 10:03
نیویورک‌تایمز: دولت ترامپ حدود 100 ایرانی را از آمریکا به ایران بازمی‌گرداند
رسانه آمریکایی نیویورک‌تایمز خبر داده دولت ترامپ حدود 100 مهاجر ایرانی غیرقانونی را پس از توافق با تهران از آمریکا به ایران بازمی گرداند. مقام‌های ایرانی گفتند این پرواز چارتری آمریکا، دوشنبه شب از لوییزیانا پرواز کرد و قرار است از طریق قطر سه‌شنبه به ایران برسد. و مقام آمریکایی تأیید کرد که برنامه پرواز در مراحل پایانی قرار دارد.
حفاظت منافع ایران: اقدامات ضروری برای حمایت از ایرانیان منتقل شده به پاناما انجام شده است
جمعه 1403/12/03 ساعت 08:29
حفاظت منافع ایران: اقدامات ضروری برای حمایت از ایرانیان منتقل شده به پاناما انجام شده است
دفتر حفاظت منافع ایران در واشنگتن اعلام کرد که این دفتر و سفارت ایران در کلمبیا (آکردیته پاناما) اقدامات ضروری را برای صیانت و حمایت از حقوق ایرانیانی که از آمریکا اخراج و به پاناما منتقل شده اند، به عمل آورده است.
پاپ: اخراج مهاجران توسط ترامپ یک بحران بزرگ برای آمریکا است
سه‌شنبه 1403/11/23 ساعت 18:41
پاپ: اخراج مهاجران توسط ترامپ یک بحران بزرگ برای آمریکا است
رهبر کاتولیک‌های جهان با صدور نامه‌ای نوشت: اخراج مهاجران در دولت ترامپ یک بحران بزرگ برای آمریکا است.
نظرات

آخرین اخبار
واردات برنج نامرغوب ممنوع شد
ماجرای سفر محرمانه رئیس حزب دموکرات‌های اسرائیل به امارات
24 خرداد؛ آغاز مهلت رفع نقص دستیاری+ اعلام زمان آزمون
مرتضی نعمت اللهی پیشکسوت مجسمه‌سازی درگذشت/ دبیر انجمن مجسمه‌سازان درباره او می گوید
ادعای تلگراف: ترامپ به‌دنبال امضای تفاهم با ایران پیش از نشست گروه هفت است
سخنگوی وزارت خارجه: تفاهم نامه اسلام آباد بر خاتمه جنگ تمرکز دارد
پیام طارمی در آستانه سفر به آمریکا : ورزش را از سیاست جدا کنید
ادعای جنجالی برادرزاده ترامپ درباره وضعیت سلامت ذهنی او
اکران «نیم‌شب» در میان تجمع مردمی میدان ولیعصر (عج)
سرمربی سابق پرسپولیس هدایت دهوک عراق را برعهده گرفت
حزب‌الله: توافق احتمالی ایران و آمریکا مسیر لبنان را تغییر می‌دهد
برای اولین بار محکومان به اعدام نیز مشمول عفو رهبری شدند
واکنش ستاد حقوق بشر به تخریب زیرساخت‌های آب در جنوب کشور
تلف شدن آهوهای ایرانی در تجاوز آمریکا به جزیره خارک
دیدار غریب آبادی با سفیران چین و روسیه در تهران
نورنما | جزیره مارو، ناشناخته ای زیبا در هرمزگان!
23 استان درگیر تنش آبی هستند
مجموعه پیراهن‌های جام جهانی با نام کودک شهید فلسطینی رونمایی شد
جزئیات جلسات ویژه برای تسریع اعلام نتایج کنکور و دانشجو-معلم
نخست‌وزیر پاکستان: 24 ساعت آینده توافق تاریخی امضا می‌شود
نبض جهان در نیروگاه‌ها می‌تپد؛ اما قلب انرژی کجاست؟
«هلیا» یوزپلنگ آسیایی وارد استان سمنان شده است
مقامات بصره: خوزستان بهترین شریک اقتصادی ماست
خبر جدید از اردوی ایران؛ چهار ویزای جدید برای سفر به آمریکا صادر شد
نورویدئو | ایران یکسال پس از آن دوازده روز
قیمت نقره امروز شنبه 23 خرداد 1405 + جدول
«آن‌سوی تیترها»؛ روایت ناگفته ترور دانشمندان هسته‌ای ایران
وزیر نیرو: با صرفه‌جویی مردم، جیره‌بندی آب نخواهیم داشت
مصر و پاکستان به نتایج سازنده مذاکرات ایران و آمریکا امیدوار شدند
مرگ روزانه 53 نفر در تصادفات؛ چه شهرهایی در صدر تلفات جاده‌ای قرار دارند؟
قالیباف: تا پای جان برای پیروزی نهایی ایران ایستاده‌ایم
پیش‌بینی هواشناسی تا پایان تیر؛ گرمای بالاتر از نرمال در راه است
نوراینفو | از تهران تا مشهد؛ برنامه بدرقه تاریخی رهبر شهید انقلاب منتشر شد
این روزها ورود کالاهای اساسی به کشور چگونه انجام می‌شود؟
از تهران تا مشهد؛ برنامه بدرقه تاریخی رهبر شهید انقلاب منتشر شد
توانیر: برق مشترکان پرمصرف بدون اغماض قطع می‌شود
تغییرات جدید در کنکور؛آزمون جامع جایگزین امتحانات تأثیرگذار می‌شود؟
اطلاعیه سپاه اصفهان درباره انفجار کنترل‌شده در محدوده مبارکه
وزش باد شدید و گردوخاک در تهران تا کی ادامه دارد؟
تابلوی سبز بورس تهران؛ ثبت رکورد جدید در بازار سهام
جزئیات اختلال گسترده در 4 بانک کشور؛ احتمال حمله سایبری
ضرب‌الاجل جدید جمهوری‌خواهان به ترامپ برای پایان جنگ
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 23 خرداد 1405 +جدول
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 23 خرداد؛ سقوط 7 هزار تومانی دلار در سایه توافق
تهران 1000 واگن کم دارد؛ بحران جدی در متروی پایتخت
قیمت سکه پارسیان امروز شنبه 23 خرداد 1405
جهش احتمالی قیمت تخم‌مرغ؛ نرخ واقعی اعلام شد
کنترل مصرف برق مشترکان پرمصرف آغاز شد
تصاویر ماهواره‌ای ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز را رد کرد+ فیلم
تسهیلات بانکی برای توسعه نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در راه است