×
سیاسی
شناسه خبر : 212098
تاریخ انتشار : شنبه 1403/11/20 ساعت 20:41
قالیباف: جوانان امروز فلسطین محکم‌تر از نسل اول مقابل رژیم صهیونیستی ایستاده‌اند

قالیباف: جوانان امروز فلسطین محکم‌تر از نسل اول مقابل رژیم صهیونیستی ایستاده‌اند

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: جوانان امروز فلسطین، محکم‌تر از نسل اول فلسطین که آسیب اشغال و جنایت‌های پی در پی را دیدند، ایستاده‌اند و این رمز پیروزی فلسطین است.

نورنیوز- گروه سیاسی: محمد درویش، رئیس شورای رهبری حماس و هیأت همراه، امروز (شنبه ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۳) با حضور در بهارستان با محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار کردند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی قصد داشت تا فلسطین و غزه را از تاریخ پاکسازی کند، تأکید کرد: الحمدلله امروز مردم غزه و فلسطین این موضوع را به درستی نشان دادند که ایستادگی نه تنها در بین مردم فلسطین بلکه بین تمام آزادی‌خواهان جهان زنده است و شعار توجه به فرهنگ قرآنی و مبارزه با ظلم مجدداً خودش را نشان داد.

رئیس مجلس با بیان اینکه بدون شک امروز رژیم جعلی صهیونیستی و ترامپ باید بدانند که حق تعیین سرنوشت مردم فلسطین آن هم در سرزمین‌های خودشان، برعهده ملت فلسطین است، افزود: مردم فلسطین هرگز فرصت توطئه‌‌چینی به رژیم صهیونی و آمریکایی‌ها را نخواهند داد و در مقابل آنها خواهند ایستاد.

قالیباف با بیان اینکه فلسطین از هر زمان دیگری به‌ویژه در نسل جوان امروزی خود قدرتمندتر و متحدتر است، گفت: در مقطعی رژیم صهیونیستی فکر می‌کرد گذشت زمان موضوع فلسطین را از ذهن مردم فلسطین و نسل‌های بعدی به فراموشی خواهد برد، اما ایستادگی جوانان فلسطینی مقابل جنایت ۱۶ماهه رژیم صهیونی نشان داد که جوانان امروز فلسطین، محکم‌تر از نسل اول فلسطین که آسیب اشغال و جنایت‌های پی در پی را دیدند، ایستاده‌اند و این رمز پیروزی فلسطین است.

وی طوفان الاقصی را نقطه عطفی برای تغییر سرنوشت تاریخ عنوان کرد و گفت: از روزی که نطفه حرام رژیم صهیونیستی در منطقه بسته شد تا عملیات طوفان الاقصی که نشان داد فلسفه وجودی این رژیم صهیونیستی به خطر افتاده است، آنها در طول بیش از ۷۵سال تلاش داشتند که نشان دهند ماندگار و آسیب ناپذیرند، اما هم راهبردها و هم تاکتیک آنها در عملیات طوفان الاقصی که خواست خدا بود، شکست خورد.

توافق آتش بس معنایی جز شکست برای رژیم صهیونیستی نداشت

در ادامه این دیدار رئیس شورای رهبری حماس با بیان اینکه مقاومت فلسطین راه درازی را پیموده است، تأکید کرد: مردم ما دهه‌هاست که در حال مقاومت هستند و با وجود گذشت این زمان همچنان در عالی‌ترین سطوح ایستادگی می‌کنند و پایدار هستند و انشاءالله با همین روحیه و پایبندی به مسیر، آزادی فلسطین را محقق خواهند کرد.

محمد درویش عملیات طوفان‌الاقصی را یک نشانه بزرگ در عصر حاضر برشمرد و بیان کرد: عملیات طوفان‌الاقصی نشان داد که چگونه ملت‌ها می‌توانند با ایستادگی پیروزی را محقق کنند. ما برای تحقق این پیروزی به خوبی خودمان را آماده کرده و هر آنچه که باید برای آن مهیا می‌کردیم را فراهم کردیم.

وی افزود: ما تمام ظرفیت‌ها را برای ایستادن در مقابل دشمن و بیرون راندن اشغالگران فعال کرده بودیم؛ بنابراین به برکت این آماده‌سازی و فعالیت خوب و ایمان رزمندگان‌مان و تربیت نسل‌های پیاپی، توانستیم این پیروزی را محقق کنیم.

رئیس شورای رهبری حماس با بیان اینکه پروژه مقاومت بیش از ۴۰سال گذشته آغاز شده است، یادآور شد: جمهوری اسلامی ایران در ایجاد این پروژه نقش بسیار مهمی داشته است.

محمد درویش اظهار کرد: ما امروز به دیدار مقام معظم رهبری مشرف شدیم و هم ما و هم ایشان برادامه یافتن این راه تأکید داشتیم. لذا ما همچنان به تربیت نسل‌هایی از مجاهدان ادامه خواهیم داد تا انشاء‌الله پیروزی نهایی و آزادی قدس رقم بخورد و انشاءالله آن روز هم خواهد آمد که ما و شما در قدس نماز بخوانیم.

رئیس شورای رهبری حماس با بیان این که خداوند اراده کرد تا غزه یعنی نقطه‌ای کوچک از جهان عرب سرمنشأ خیزش بزرگ مقابل رژیم اسرائیل باشد، با طرح این سوال که از نظر منابع مادی ما چه امکاناتی در غزه در مواجه با رژیم صهیونیستی و آمریکا داریم؟ بیان کرد: به واقع آمریکا تمام تجهیزات نظامی و مادی را در اختیار این رژیم قرار داده اما مقاومت با اراده مردم و تسلیحات ابتدایی توانست، هیبت آنها را در هم بشکند.

وی تأکید کرد: در روز ۷ اکتبر گردان‌های القسام و دیگر گروه‌های مقاومت با تسلیحات ابتدایی توانستند افسانه نظامی رژیم صهیونیستی را برای همیشه باطل کنند. به‌واقع این اتفاق از جایی رقم خورد که در جهان عرب از نظر امکانات مادی و تسلیحات ضعیف‌ترین نقطه نیز محسوب می‌شوند. ما توانستیم تمام آن منظومه نظامی که رژیم صهیونیستی پیرامون غزه شکل داده بود را بشکنیم.

درویش افزود: آن چه از عملیات ۷ اکتبر هم بزرگتر بود ایستادگی باورنکردنی مردم غزه در طول ۱۵ماه جنگ، کشتار و گرسنگی و آوارگی بود. مردم ما در مقابل تمام ماشین‌های جنگی و ویرانگری که نتانیاهو و بایدن و همچنین تمام منظومه غربی در ارتکاب آن نقش داشتند، ایستادگی کردند.

وی با بیان اینکه قدس قبله اول جهان اسلام است تأکید کرد: صدها سال جنگ‌های مختلف برای تحت کنترل قرار گرفتن قدس در جریان بوده است و جنگی که امروز در جریان است بارزترین این جنگ‌هاست. با این حال انشاء‌الله دشمن ما در تحقق توطئه‌های خود علیه قدس شکست خواهد خورد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اتهام شدید ماهاتیر محمد به آمریکا: «نسل‌کشی در حال وقوع است»
بارش‌های گسترده و کاهش دما؛ دو سامانه بارشی معادل 6 برابر باران پاییز کشور
واکنش تند نوه عزالدین قسام به تهدید وزیر افراطی رژیم صهیونیستی
ادامه ممنوعیت فعالیت الجزیره در رام الله
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمالی
دستور صریح رئیس جمهور برای حل مشکل میدان نفتی آزادگان
هشدار سرعت لحظه‌ای در جاده‌ها؛ رانندگان مراقب باشید!
تنها 29 درصد صهیونیست‌ها احساس امنیت می‌کنند
هوای تهران دوباره آلوده شد
غرب برای مداخله و تاثیرگذاری بر انتخابات دومای دولتی روسیه تلاش می کند
اظهارات بحث‌برانگیز درباره آرزوی مرگ ترامپ توسط زلنسکی
آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد 1405 تا پایان امشب
هشدار صریح روسیه به استقرار نیروی نظامی غرب در اوکراین
موافقت اروپا با ارائه کمک 90 میلیارد یورویی به اوکراین
حمله مرگبار آمریکا در آب‌های آزاد شرق اقیانوس آرام
آزمایش پهپادی که آمریکا از ایران الهام گرفت
دستور ترامپ به اوکراین برای نهایی‌کردن توافق صلح با روسیه
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |جمعه 28 آذر
شکایت پرسپولیس از سکوهای ورزشگاه تبریز بعد از حذف در جام حذفی
برنامه مسابقات ورزشی امروز 28 آذر 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 28 آذر + وضعیت استان ها
چاقی کودکان؛ خطری که در کمین نسل آینده ایرانیان است
کشفی باورنکردنی درباره بیماری‌های خودایمنی
جارد ایزاکمن کیست و چرا رئیس ناسا شد؟
نوراینفو | نکات کلیدی برای بهبود مدیریت مالی
هوش مصنوعی جدید گوگل، بهتر از ChatGPT
ویتامین‌های مهمی که هنگام بارداری مانع پوسیدگی دندان‌های کودکان می‌شود
قرارداد اسرائیل و آلمان برای سیستم دفاعی «آرو 3»
تیم ملی فوتبال مراکش قهرمان جام کشورهای عربی شد
توقف پروازها در بندرعباس به دلیل طوفان شدید
واکنش ایران به اشغالگری اسرائیل در سوریه
تحلیل دقیق الجزیره از جنگ 12 روزه
سازمان ملل : اسرائیل از نقض حاکمیت سوریه خودداری کند
سخنگوی داعش خراسان بازداشت شد+ جزئیات دستگیری
هشدار درباره افزایش مصرف گاز با برودت هوا
تلاش سران اروپا برای توافق بر سر بلوکه کردن دارایی‌های روسیه
ترخیص 4 میلیون تن نهاده دامی/ شرایط برای استمرار تولید فراهم است
هفته نوزدهم لیگ برتر فوتسال؛ گیتی‌پسند صدرنشینی را حفظ کرد
کری‌خوانی اسکوچیچ برای پرسپولیس؛ خدا پاسخ شادی‌های تحریک‌آمیزتان را داد
اشغال سوریه توسط اسرائیل صدای فرانسه و انگلیس را در آورد
هشدار احتمال وقوع طوفان و سیلاب در بوشهر
نورنما | گرفتار شدن گوسفندها زیر برف
واکنش دیوان کیفری بین‌المللی به تحریم آمریکا علیه دو قاضی
سقوط هواپیما در ایالت کارولینای شمالی آمریکا
پزشکیان: آن‌چه را که می‌نویسیم، عمل می‌کنیم
24 کشته و زخمی در واژگونی مرگبار اتوبوس در محور اصفهان–نطنز + شناسایی هویت 9 جان‌باخته
میامی؛ میزبان مرحله دوم مذاکرات آتش‌بس غزه
نورنما | دلی به وسعت دریا،زیر باران رحمت الهی!
یورش شهرک نشینان به مسجدالاقصی
اخطار قرمز هواپیمایی / آماده‌باش فرودگاه‌ها با تشدید بارش‌ها
X
آگهی تبلیغاتی