×
سیاسی
شناسه خبر : 211332
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/11/14 ساعت 21:36

در نخستین جلسه شورای عالی فضایی در دولت چهاردهم؛

پزشکیان: باید تولیدات و محصولات صنعت فضایی را به سمت حل مشکلات کشور هدایت کنیم

رئیس‌جمهور گفت: در صورتی که محصولات و تولیدات کاربردی در بخش فضایی کشور را به سمت حل مشکلات و چالش‌های کشور هدایت کنیم علاوه بر خدمت‌رسانی مدرن زمینه حفظ و نگهداشت نخبگان این حوزه را نیز فراهم خواهیم آورد.

نورنیوز- گروه سیاسی: نخستین جلسه شورای عالی فضایی در دولت چهاردهم ظهر یکشنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ همزمان با روز ملی فناوری فضایی با حضور مسعود پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد.

رئیس جمهور در این جلسه تدوین نقشه راهبردی عملیاتی و قابل اجرا برای صنعت فضایی کشور را از جمله نیازهای ضروری این صنعت برشمرد و تصریح کرد: اگر بتوانیم محصولات و تولیدات کاربردی در بخش فضایی کشور را به سمت حل مشکلات و چالش‌های کشور هدایت کنیم علاوه بر خدمت‌رسانی مدرن و افزایش سطح رفاه در جامعه، زمینه حفظ و نگهداشت نخبگان این حوزه را نیز فراهم خواهیم آورد.

پزشکیان با بیان اینکه ما باید بر اساس یک نقشه راهبردی دقیق در صنعت فضایی کشور بدانیم که در کجا قرار داریم و قرار است چگونه و به چه هدفی برسیم، افزود: در چنین شرایطی وظایف هر یک از بخش‌های فعال در این حوزه مشخص خواهد بود و علاوه بر جلوگیری از پراکنده کاری و احیانا اتلاف منابع،‌ صنعت فضایی به جایگاهی ممتاز با آورده‌های فراوان و سودمند برای کشور خواهد رسید.

دستاوردهای متخصصان کشور در صنعت فضایی افتخارآمیز است

رئیس جمهور در ادامه دستاوردهای متخصصین کشور در صنعت فضایی را افتخارآمیز و شایسته قدردانی دانست و با بیان اینکه ارزش این دستاوردها و توانمندی‌ها در صورت بکارگیری در حل مسایل کشور دو چندان خواهد شد، افزود: ‌امروز کشور ما در حوزه‌های مختلف در شرایطی به این دستاوردهای دانشمندان و متخصصین نیازمند است که بسیاری از آن اطلاعی ندارند و تبیین چگونگی کاربرد و استفاده از این دستاوردها در جهت ارتقای کمی و کیفی خدمات و تولیدات در پزشکی،‌ صنعت، کشاروزی و ارتباطات از جمله وظایف شورای عالی فضایی است.

پزشکیان نقشه‌برداری دقیق و اصولی از کشور به منظور صیانت از اراضی ملی و جلوگیری از تخریب مراتع و جنگل‌ها، افزایش آمادگی در برابر حوادث طبیعی از جمله سیل، طوفان و مقابله با آتش‌سوزی‌های احتمالی،‌ کمک به تامین امنیت کشور، مقابله با جرم و جنایت و کنترل و مدیریت ترافیک‌های شهری را تنها بخشی از کاربردهای با اهمیت تصاویر و اطلاعات ماهواره‌ای عنوان کرد و افزود: اگر ما بتوانیم محصولات و تولیدات کاربردی در بخش فضایی کشور را به سمت حل مشکلات و چالش‌های کشور هدایت کنیم علاوه بر خدمت‌رسانی مدرن و افزایش سطح رفاه در جامعه، زمینه حفظ و نگهداشت نخبگان این حوزه را نیز فراهم خواهیم آورد.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه کشور با اتکا به علم و دانش به رشد و تعالی خواهد رسید نه وابستگی به ذخایر نفتی تصریح کرد: قدرت کشور در علم متخصصین و دانشمندان کشور است و ما برای افزایش و ارتقای این قدرت در راستای حل مشکلات کشور و مردم تلاش خواهیم کرد.

پیش از سخنان رئیس جمهور اهم چالش‌ها و ضرورت‌های بخش فضایی کشور و پیشنهادات اجرایی در این زمینه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
قرارگاه پیشگیری از خودکشی راه‌اندازی شد
کدام اسم پرتکرارترین نام مردان در ایران است؟
اسپانیا در مسیر تصویب فوری قانون تحریم تسلیحاتی علیه رژیم صهیونیستی
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه ‍17 شهریور 1404
نتاناهو خواستار تعویق محاکمه خود شد
رئیس‌جمهور فردا به مجلس می‌رود
پایان استاندارد اجباری هتل‌ها؛ تحول در ارزیابی خدمات گردشگری
زمان ثبت سفارش پیش فروش سکه یک روز دیگر تمدید شد
توسعه ناوگان هوایی ایران با ورود 22 هواپیمای جدید
جهاد اسلامی: عملیات قدس، واکنشی مشروع به جنایات رژیم اشغالگر
رشد 52 هزار واحدی شاخص کل؛ سبزپوشی در بازار سرمایه
قیمت دلار امروز دوشنبه 17 شهریور 1404
آغاز دومین دور عملیات عمره و اعزام بیش از 7 هزار عمره‌گذار
گروسی خبر داد؛ احتمال دستیابی به نتیجه مثبت مذاکرات ایران در روزهای آینده
نورنما | دعوایی که موجب بستن اتوبان شد
نشان نقره هیکاری ژاپن به نوجوان ایرانی رسید
تغییرات مهم در صدور دسته‌چک؛ محدودیت‌های جدید از امروز اجرایی شد
تیراندازی در قدس اشغالی/14 نفر زخمی و 7 نفر کشته شدند
قیمت خودرو امروز دوشنبه 17 شهریورماه 1404 + جدول
به صدا درآمدن زنگ‌های خطر در بازار کار ایران
اعتراض دادگاه اسرائیل به سیاست گرسنه نگه داشتن زندانیان فلسطینی
علت و پیامدهای غافلگیری در جنگ 12 روزه چه بود؟
قیمت جهانی نفت امروز 17 شهریور / رشد دوباره نفت در بازار جهانی
ایستادگی در برابر فشارها و ضرورت تداوم پیشرفت ملی
ارسال قیمت جدید محصولات ایران‌خودرو به سازمان حمایت
پرسپولیس بدون چند مهره کلیدی به مصاف فولاد می رود
ترامپ اعلام کرد؛ واشنگتن آماده اعمال مرحله دوم تحریم ‌ها علیه روسیه
250 هزار نفر از مجازین کنکور 1404 انتخاب رشته کردند
چک 500 هزار ریالی جدید ایران رسماً وارد بازار شد
مسکو در قلب کی‌یف وحشت آفرید
تقویت خط حمله تیم فوتبال المپیاکوس با ورود طارمی
صعود ایران در میراث ناملموس جهانی با ثبت 26 اثر/ ایران در رده چهارم ایستاد
دستگیری جوان 26 ساله/ مردی که برای کشتن انسان‌ها قیمت گذاشته بود
سند راهبردی 25 ساله با چین، نیازمند مراقبت دائمی در حین اجرا است+فیلم
توافق بر سر نصب 5000 دوربین ثبت تخلف در سراسر کشور
یارانه نقدی در آستانه اصلاح؛ وزیر رفاه جزئیات اعتراض‌ها را اعلام کرد
ITC مهاجم سرشناس صادر شد؛ رونمایی بزرگ استقلال تا آخر هفته
آلودگی هوا در تهران؛ تنفس برای گروه‌های حساس خطرناک شد
اعتصاب کارکنان، مترو لندن فلج شد
بالاترین نرخ سوددهی طلای جهانی رقم خورد
5 سد خشک شد/وضعیت نامطلوب سدها ادامه دارد
پزشکیان: ما با هیچ کشور اسلامی دشمنی نداریم/به وحدت امت اسلامی پای‌بندیم
تصمیم تازه اوپک‌پلاس؛ افزایش تولید نفت از اکتبر آغاز می‌شود
پزشکیان: مرزهای جغرافیایی هرگز توان جدایی دو ملت برادر ایران و عراق را ندارد
قالیباف: اجرای قانون شفافیت را پیگیری می‌کنیم
مادورو دستور استقرار 25 هزار نیرو را صادر کرد
تقابل دوباره ایران و ازبکستان در فینال کافا
حماس: آماده مذاکره فوری هستیم، به شرط تأمین منافع ملت فلسطین
هشدار ملی در بریتانیا؛ آژیر خطر تلفن‌های همراه همزمان به صدا درآمد
دوفوریتی | یک اقرار رسمی برای مصرف بالای الکل در ایران
X
آگهی تبلیغاتی