×
سیاسی
شناسه خبر : 211332
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/11/14 ساعت 21:36

در نخستین جلسه شورای عالی فضایی در دولت چهاردهم؛

پزشکیان: باید تولیدات و محصولات صنعت فضایی را به سمت حل مشکلات کشور هدایت کنیم

رئیس‌جمهور گفت: در صورتی که محصولات و تولیدات کاربردی در بخش فضایی کشور را به سمت حل مشکلات و چالش‌های کشور هدایت کنیم علاوه بر خدمت‌رسانی مدرن زمینه حفظ و نگهداشت نخبگان این حوزه را نیز فراهم خواهیم آورد.

نورنیوز- گروه سیاسی: نخستین جلسه شورای عالی فضایی در دولت چهاردهم ظهر یکشنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ همزمان با روز ملی فناوری فضایی با حضور مسعود پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد.

رئیس جمهور در این جلسه تدوین نقشه راهبردی عملیاتی و قابل اجرا برای صنعت فضایی کشور را از جمله نیازهای ضروری این صنعت برشمرد و تصریح کرد: اگر بتوانیم محصولات و تولیدات کاربردی در بخش فضایی کشور را به سمت حل مشکلات و چالش‌های کشور هدایت کنیم علاوه بر خدمت‌رسانی مدرن و افزایش سطح رفاه در جامعه، زمینه حفظ و نگهداشت نخبگان این حوزه را نیز فراهم خواهیم آورد.

پزشکیان با بیان اینکه ما باید بر اساس یک نقشه راهبردی دقیق در صنعت فضایی کشور بدانیم که در کجا قرار داریم و قرار است چگونه و به چه هدفی برسیم، افزود: در چنین شرایطی وظایف هر یک از بخش‌های فعال در این حوزه مشخص خواهد بود و علاوه بر جلوگیری از پراکنده کاری و احیانا اتلاف منابع،‌ صنعت فضایی به جایگاهی ممتاز با آورده‌های فراوان و سودمند برای کشور خواهد رسید.

دستاوردهای متخصصان کشور در صنعت فضایی افتخارآمیز است

رئیس جمهور در ادامه دستاوردهای متخصصین کشور در صنعت فضایی را افتخارآمیز و شایسته قدردانی دانست و با بیان اینکه ارزش این دستاوردها و توانمندی‌ها در صورت بکارگیری در حل مسایل کشور دو چندان خواهد شد، افزود: ‌امروز کشور ما در حوزه‌های مختلف در شرایطی به این دستاوردهای دانشمندان و متخصصین نیازمند است که بسیاری از آن اطلاعی ندارند و تبیین چگونگی کاربرد و استفاده از این دستاوردها در جهت ارتقای کمی و کیفی خدمات و تولیدات در پزشکی،‌ صنعت، کشاروزی و ارتباطات از جمله وظایف شورای عالی فضایی است.

پزشکیان نقشه‌برداری دقیق و اصولی از کشور به منظور صیانت از اراضی ملی و جلوگیری از تخریب مراتع و جنگل‌ها، افزایش آمادگی در برابر حوادث طبیعی از جمله سیل، طوفان و مقابله با آتش‌سوزی‌های احتمالی،‌ کمک به تامین امنیت کشور، مقابله با جرم و جنایت و کنترل و مدیریت ترافیک‌های شهری را تنها بخشی از کاربردهای با اهمیت تصاویر و اطلاعات ماهواره‌ای عنوان کرد و افزود: اگر ما بتوانیم محصولات و تولیدات کاربردی در بخش فضایی کشور را به سمت حل مشکلات و چالش‌های کشور هدایت کنیم علاوه بر خدمت‌رسانی مدرن و افزایش سطح رفاه در جامعه، زمینه حفظ و نگهداشت نخبگان این حوزه را نیز فراهم خواهیم آورد.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه کشور با اتکا به علم و دانش به رشد و تعالی خواهد رسید نه وابستگی به ذخایر نفتی تصریح کرد: قدرت کشور در علم متخصصین و دانشمندان کشور است و ما برای افزایش و ارتقای این قدرت در راستای حل مشکلات کشور و مردم تلاش خواهیم کرد.

پیش از سخنان رئیس جمهور اهم چالش‌ها و ضرورت‌های بخش فضایی کشور و پیشنهادات اجرایی در این زمینه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ادعای رسانه صهیونیستی در مورد دلیل ترور علی شمخانی
چند پرسش از دوستان جبههٔ اصلاحات
تعویض‌های طلایی هاشمیان؛ پرسپولیس از شکست فرار کرد
عکس های منتخب جهان، 18 آگوست 2025
اروپا و ترامپ؛ نمایش وحدت یا سند تحقیر تاریخی
ایران برنده یک نقره و یک برنز در 4 وزن نخست کشتی آزاد جوانان شد
آغاز ساخت نخستین شهر هوشمند دریامحور ایران در قشم
حماس با طرح پیشنهادی آتش‌بس در غزه موافقت کرد
وزیر اقتصاد: اصلاحات بودجه‌ای 1404 به مجلس می رود
وداع با استاد فرشچیان؛ پیکر «استاد فرشچیان» به خاک سپرده شد
زمان واریز معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد
گل به خودی حسین پورحمیدی در دقیقه 17؛ مس رفسنجان گل دوم را زد + فیلم
ترکیب اصلی تیم فجر مقابل پرسپولیس +جدول
تکلیف امتحانات روز شنبه دانشگاه‌های تهران مشخص شد
درنشست مهم رهبران اروپایی در واشنگتن؛ ترامپ خواستار پایان فوری جنگ اوکراین شد
عارف: حل مسائل از طریق مذاکره، راهبرد اصلی ماست
دوفوریتی | رواج ازدواج سفید و کوررنگی سیاست‌گذاری اجتماعی ما
شنبه اداره‌های تهران تعطیل است/کدام استان‌های روز شنبه تعطیل هستند؟
350 زائر ایرانی هنوز در عراق هستند
صادق: در انتخابات نظام مهندسی امسال هیچ دخالتی نداشتیم + فیلم
بازگشت قطر ایرویز به فرودگاه شیراز/ پروازهای بین‌المللی افزایش یافت
ایستگاه متروی شهید بخارایی تعطیل شد
جزئیات تیراندازی با سلاح گرم در چالوس؛ پلیس در حال شناسایی عاملان
تعطیلی روز چهارشنبه در قم قطعی شد
بزرگ‌ترین محموله شیشه در کرج توقیف شد
ورود هوش مصنوعی به دنیای آموزش/ کتاب‌های درسی هوشمند در راه‌اند؟
علیرضا بیرانوند دروازه‌بان تیم هاکی شد + فیلم
مراسم تشییع استاد فرشچیان در اصفهان آغاز شد + فیلم
بارش شدید باران و تگرگ در ارتفاعات جنوب‌غربی عربستان + فیلم
قیمت جدید طلا در بازار تهران اعلام شد
بازدید کارکنان دولت و نیروهای مسلح از موزه‌ها رایگان شد+جزییات
نتایج کنکور دانشجومعلمان اعلام شد+لینک سامانه
قیمت خودرو امروز دوشنبه 27 مرداد 1404 +جدول
صدور فیش حقوق مردادماه بازنشستگان تأمین اجتماعی/ معوقات فروردین پرداخت می شود؟
تعطیلی موقت ایستگاه‌های متروی تهران در خط یک
مرگ دو دختر نوجوان در مهمانی شبانه تهران
نورنما | مرد کلاشینکف به دست به دنبال چماق به دستان در چالوس
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 26 مرداد 1404 +جدول
پزشکیان وارد ایروان شد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 27 مرداد 1404+جدول
در سوگ صنایع
زمان پخش فصل دوم سریال «وحشی» اعلام شد
دیدار پوتین و ترامپ در آلاسکا تقاطع نماد، راهبرد و روانشناسی
نبیه بری: اوضاع داخلی لبنان تحت کنترل است
ضرورت توجه بیشتر به ریشه‌ ناامنی‌های اخیر سیستان‌وبلوچستان
رزمایش مشترک کره جنوبی و آمریکا آغاز شد؛ کره شمالی هشدار داد
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(71) «بروجن»
آیا توبه تتلو پذیرفته می‌شود؟
اقتصاد اسرائیل زیر ضرب جنگ 12 روزه
زلنسکی در واشنگتن؛ دیدارهای حساس یا چانه‌زنی‌های مبهم
X
آگهی تبلیغاتی