×
بین الملل
شناسه خبر : 211330
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/11/14 ساعت 21:19
پیکر شهید «سیدحسن نصرالله» 5 اسفند تشییع می‌شود

پیکر شهید «سیدحسن نصرالله» 5 اسفند تشییع می‌شود

دبیرکل حزب‌الله لبنان گفت: مراسم تشییع پیکرهای «سیدحسن نصرالله» و «هاشم صفی الدین» روز 23 فوریه (5 اسفند) برگزار می‌شود.

نورنیوز- گروه بین‌الملل: شیخ نعیم قاسم، دبیر کل حزب الله لبنان در ابتدای سخنرانی خود گفت که در سخنرانی امشب خود در باره تحولات جنوب لبنان و نیز مراسم تشییع و تدفین شهیدان سید حسن نصرالله و هاشم صفی الدین و نیز اعیاد شعبانیه خواهد پرداخت.

او در ابتدای سخنرانی خود ضمن تبریک و تهنیت به مناسبت اعیاد شعبانیه، شهادت فرماندهان و رهبران ارشد گردان‌های القسام جنبش حماس از جمله محمد الضیف، فرمانده این گردان‌ها تبریک و تسلیت گفت.

دبیر کل حزب الله لبنان گفت که دیدن بازگشت اسرای فلسطینی به خانه‌هایشان، پیروزی برای مردم فلسطین است و آنچه در نوار غزه رخ داد (آتش بس و تبادل اسرا بنا به خواسته مقاومت) پیروزی واقعی مردم فلسطین بود و ما این پیروزی را به فلسطینیان و  نیز تداوم مقاومت آن‌ها را تبریک می گوییم.

شیخ نعیم قاسم در مورد آتش بس و نقض مکرر آن از سوی رژیم اسرائیل گفت: دولت لبنان مسئول کامل پیگیری و فشار به رژیم اسرائیل به  منظور توقف نقض آتش بس از طریق ناظران از جمله آمریکاست.

وی ادامه داد: اقدامات متجاوز اسرائیلی نه تنها نقض آتش بس نبوده بلکه حملات اولیه به شمار می‌رود و دولت لبنان باید با این مسئله با قاطعیت برخورد کند. از آنجایی که ایالات متحده آمریکا خود را حامی این آتش بس می‌تواند باید این کشور فشار آورد تا رژیم اسرائیل به آتش بس پایبند باشد.

دبیر کل حزب الله لبنان افزود: ما به عنوان حزب‌الله و مقاومت اسلامی، تمام این مدت صبر کردیم زیرا می‌خواستیم دولت فرصت داشته باشد تا به توافق آتش‌بس رسیدگی کند.  ایشان گفت: مقاومت یک مسیر و گزینه است و ما طبق ارزیابی خود در زمان مناسب عمل خواهیم کرد و این در حالی است که یک پویش مخالف  توسط امریکا و اسرائیل و با حمایت کشورهای به راه افتاده است  که با همکاری یک تیم داخلی موضوع شکست را ترویج می دهند.

او با بیان اینکه مقاومت در لبنان یک مسیر و گزینه است و حزب الله بر اساس ارزیابی‌ها، در زمان مناسب رفتار می‌کند، تأکید کرد که «ما از پیروزی مطلق سخن نمی‌گوییم؛ چرا که این نبردی است که در آن سود و زیاد هر دو هست. پیروزی و منفعت یعنی اینکه ما با مقاومت توانستیم حمله اسرائیل را در هم بشکنیم و این دشمن نتواند مقاومت را حذف کند».

دبیر کل حزب الله گفت: صحنه های بازگشت ساکنان جنوب لبنان  نمایانگر موضعی مردمی برای آزادی و موضعی شریف برای آزاد سازی سرزمین های لبنان است چرا که ما دربرابر یک مقاومت و ایستادگی اسطوره ای و بی‌نظیر قرار داریم.  مردم شجاع لبنان همراه با مقاومت و ارتش خود لبنان را آزاد کردند و مردم کنار ارتش لبنان و مقاومت ایستاده‌اند.

دبیر کل حزب الله لبنان افزود:  آزادی مردمی با مقاومت جهادی و مسلحانه و همراه با  ارتش لبنان تکمیل می‌شود. زبان حال جنوب لبنان این است که هیچ امکانی برای بقای «اسرائیل»  در آنجا وجود ندارد و نمی‌تواند آن را اشغال کند و همگان باید این را بدانند که فداکاری‌ها به آزادی سرزمین منجر خواهد شد.

شیخ نعیم قاسم گفت: کسی که اصول دارد، در برابر فشارها تسلیم نمی‌شود و وابستگی به امریکا هرگز ما را فریب نمی‌دهد. این یک گزینه و انتخاب خارجی برای تبعیت و وابستگی و تحقیر و و نهادیه کردن و تثبیت  رژیم اسرائیل است و اگر از همین ابتدا جلوی آنرا نگیریم  بعداً نمی‌توانیم آن را متوقف کنیم.

دبیر کل حزب الله تاکید کرد: مقاومت اسلامی باقی خواهد ماند. حزب‌الله باقی خواهد ماند و ما جهت‌گیری‌ها و اعتقادات خود را تغییر نخواهیم داد اگرچه برخی تلاش می کنند حملات و کشتارها و عدم عقب‌نشینی اسرائیل را توجیه می‌کنند.

تعیین تاریخ برای تشییع پیکر شهیدان سید حسن و هاشم صفی الدین

شیخ نعیم قاسم در مورد تشییع پیکر شهیدان نصرالله و هاشم صفی الدین گفت که بعد از شهادت این دو عزیز شرایط لبنان به گونه‌ای نبود که بتوان برای آن‌ها مراسم برگزار کرد. او گفت که تصمیم گرفته شد که بعد از آنکه شرایط مهیا شد، مراسم برگزار شود و در نتیجه پیکر آن‌ها روز یکشنبه ۵ اسفند (۲۳ فوریه) تشییع خواهد شد.

او با بیان اینکه شعار این مراسم، «ما همچنان بر عهد و پیمان خود هستیم» خواهد بود، گفت که شهید هاشم صفی الدین نیز به عنوان دبیر کل سابق حزب الله و در زادگاه خود تشییع و تدفین خواهد شد.

شیخ نعیم گفت: ما بعد از چهار روز از شهادت سید حسن نصرالله، شهید هاشم صفی الدین را به عنوان دبیر کل حزب الله لبنان انتخاب کردیم؛ لذا او نیز با عنوان دبیر کلی تشییع خواهد شد.

دبیر کل حزب الله درباره شهادت نصرالله و زمان تشییع وی گفت: شهید عالی‌قدر ما، سید حسن نصرالله، در زمانی که شرایط دشوار بود و امکان تشییع وجود نداشت، به شهادت رسید. شهید سید حسن نصرالله قلب‌های امت و جهان را تسخیر کرد و توانست به نماد و الگو و قطب نمایی  واقعی تبدیل شود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
تعطیلی بنادر نفتی عراق
بارش برف و باران در محورهای 13 استان
تجاوز شبانه به شهرک‌های صنعتی رباط‌کریم
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امروز
مخالفت آمریکا با درخواست های اسکورت در تنگه هرمز
رئال با کولاک والورده، سیتی را تسلیم کرد
حمله هوایی رژیم صهیونسیتی به سه واحد صنعتی در اراک
تلگراف: ترامپ دیگر قدرت متوقف کردن جنگ علیه ایران را ندارد
انتقاد شدید روسیه و چین از تصویب قطعنامه یکجانبه علیه ایران
بازی‌های موبایلی آرامش‌بخش و آفلاین، برای همه رده‌های سنی
افزایش دوباره بهای نفت در بازارهای جهانی
انگلیس: یک کشتی دیگر در تنگه هرمز آتش گرفت
در اسرائیل سانسور رسانه‌ای حکم‌فرماست تا حملات ایران و حزب‌الله مخابره نشوند!
راه‌آهن اسرائیل هک شد
سرمایه‌گذاران در حال خارج کردن پول‌هایشان از امارات هستند
افزایش قیمت سوخت در آمریکا
عبور قیمت نفت از 100 دلار
بازگشت آخرین گروه از حجاج ایرانی به کشور
رویترز: پس از دو هفته بمباران بی‌وقفه، حکومت ایران در آستانه فروپاشی نیست
احتمال بازبینی روابط امنیتی کشورهای حوزه خلیج فارس با آمریکا
نرخ بنزین در اروپا دستوری شد
ایران پاسخ حمله به مخازن پالایشگاه تهران را داد
فارن افرز: ایران معادله جنگ را تغییر داد، ادامه جنگ به نفع ایران است
مقاومت عراق: امارات به تأسیسات نفتی سعودی حمله کرد
زلزله در بازار کشورهای عربی با تداوم تجاوز آمریکا به ایران/سرمایه‌ها از دبی فراری شدند
لغو پروازهای بریتیش ایرویز به ابوظبی و چندین کشور خاورمیانه‌
در صورت خطای آمریکا تنگه ای دیگر، مشابه هرمز خواهد شد
وقوع حادثه برای دو نفتکش خارجی سوخت عراق در آب‌های بین المللی
حمله پهپادی حزب الله لبنان به بزرگترین مجتمع صنایع نظامی رژیم صهیونیستی
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/ انهدام پهپاد هرون TP
بسیاری از مردم و بسیجیان برای حضور در ایست‌های بازرسی داوطلب شدند
روسیه: قطعنامه شورای امنیت علیه ایران جانبدارانه و یک‌طرفه بود
نفتکش آمریکایی در نزدیکی عراق هدف قرار گرفت
موج 40 عملیات وعده صادق4 / شلیک موشک به بیش از 50 هدف در سراسر اراضی اشغالی
تناقض گویی‌های ترامپ: در 11 روز گذشته ارتش ما ایران را عملا نابود کرد
آمار تعداد زنان و کودکان شهید در حملات آمریکایی-صهیونیستی
اختلال در شناسایی زمان شلیک موشک‌های ایران در اسرائیل
نماینده ایران در سازمان ملل: قطعنامه شورای امنیت تحریف واقعیت بود
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
حملات گسترده حزب‌الله به شمال فلسطین اشغالی
زاکانی: در 10 روز نخست جنگ 9000 نقطه از کشور مورد هدف دشمن قرار گرفت
بقائی: قتل عام فرشتگان کوچک ایرانی در میناب جنایتی نابخشودنی است
قرارگاه خاتم‌الانبیا: تنگه هرمز تحت مدیریت ماست
قلب تامین سوخت پنتاگون، هدف حمله پهپادی قرار گرفت
شورای امنیت به جای محکوم کردن جنایت آمریکا، علیه ایران قطعنامه صادر کرد
محدودیتی در تخلیه انواع کالا از بنادر نداریم
منبع آگاه: رویای تسلط بر خیابان‌ها توسط متجاوزان ناکام خواهد ماند
استاندار مازندران : اولویت اصلی، حفظ معیشت و امنیت مردم است
پورعلی گنجی: ما داغداریم
تاکید سرلشکر صفوی بر میزان اشراف اطلاعاتی ایران از دشمن + فیلم