×
اقتصادی
شناسه خبر : 211310
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/11/14 ساعت 18:44
ذخایر بنزین کشور 300 میلیون لیتر افزایش یافت

ذخایر بنزین کشور 300 میلیون لیتر افزایش یافت

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: هم اکنون ذخایر بنزین کشور نسبت به زمان مشابه سال گذشته 300 میلیون لیتر بیشتر است.

نورنیوز- گروه اقتصادی: محمدصادق عظیمی‌فر، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن) در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه مشترک «طرح پایش لحظه‌ای و مدیریت هوشمند زنجیره تأمین فرآورده‌های نفتی کشور» در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سالانه ۱۰۰ میلیارد لیتر انواع فرآورده‌های نفتی با ارزش بالای ۵۵ میلیارد دلار در کشور توزیع می‌شود که این فرآورده‌ها امانت ملت ایران است و ما خود را مسئول توزیع و مصرف درست این فرآورده‌ها می‌دانیم.

وی با بیان اینکه تولید بنزین و نفت‌گاز کشور پس از انقلاب اسلامی افزایش قابل‌توجه‌ای داشته است، افزود: شدت مصرف انرژی کشور بیش از ۲.۵ برابر میانگین جهانی است و یکی از دلایل افزایش مصرف در بخش فرآورده‌های نفتی مایع موضوع قاچاق سوخت است که مسئله‌ای انکارناپذیر است.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران با تأکید بر اینکه در مقابل با پدیده قاچاق سوخت باید کنشگری فعالانه داشته باشیم، اظهار کرد: ما به‌دنبال استفاده حداکثری امکانات برای به حداقل رساندن قاچاق فرآورده‌های نفتی هستیم که یکی از این امکانات و ابزارها، تجهیز تجهیزات و زیرساخت‌های شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی به سیستم‌های پایش لحظه‌ای و هوشمندسازی زنجیره تولید، انتقال و توزیع فرآورده‌های نفتی است.

پیاده‌سازی بزرگترین پروژه هوشمندسازی صنعت نفت

عظیمی‌فر ادامه داد: در اجرای «طرح پایش لحظه‌ای و مدیریت هوشمند زنجیره تأمین فرآورده‌های نفتی کشور» سه شرکت از پیشتازترین مجموعه‌های کشور در ابعاد مختلف ازجمله شرکت‌های ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران، مپنا، ایرانسل و طراحی و ساختمان نفت حضور دارند که با جمع شدن این ظرفیت‌ها در کنار یکدیگر این طرح به‌عنوان بزرگترین پروژه هوشمندسازی در صنعت نفت کشور پیاده‌سازی می‌شود.

وی با بیان اینکه عمده منشأ قاچاق سوخت به بخش مصرف باز می‌گردد، تصریح کرد: نظارتی بر عملکرد مصرف‌کنندگان وجود ندارد ازاین‌رو دستگاه‌های متولی در حوزه مصرف با راهبری و تنظیم‌گری ستاد قاچاق، برای مبارزه با قاچاق سوخت پای کار خواهند آمد.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران با اشاره به اینکه بیش از ۳۰۰ میلیون لیتر ذخایر بنزین نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش یافته است، افزود: معماری جدید سامانه هوشمند سوخت با همکاری نظام بانکی در حال تدوین است و به احتمال زیاد تا سال آینده زیرساخت تازه توزیع سوخت کشور راه‌اندازی می‌شود.

عظیمی‌فر با اشاره به بهره‌برداری از خط لوله تأمین خوراک پالایشگاه بندرعباس، تصریح کرد: خوشبختانه خوراک پالایشگاه بندرعباس به‌صورت پایدار از محل انشعاب گوره‌جاسک با ظرفیت روزانه ۲۵۰ هزار بشکه در حال انتقال است و هیچ‌گونه مشکلی در این زمینه وجود ندارد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
قیمت گوشت قرمز امروز 9 بهمن 1404 + جدول
برف محورهای اصلی کدام جاده‌ها و شهرها را بست؟
پیشنهاد اردوغان برای نشست سه‌جانبه ایران، آمریکا و ترکیه
جزئیاتی از گفتگوی تلفنی وزرای مصر و فرانسه درباره ایران
گاف عجیب مقام آمریکایی سوژه خنده رسانه‌ها شد
این فناوری کارکنان انگلیسی را اخراج کرد
فشار به ونزوئلا برای محدودکردن حضور چین، روسیه و ایران
جنگ و صلح
واکنش پاکستان به تهدیدهای ترامپ علیه ایران
ناترازی
چرا تئاتر «یک خودآگاه مسحور» از جشنواره فجر حذف شد؟
اتحادیه اروپا: کانال‌های دیپلماتیک با ایران باز می‌ماند
استقلال به پرداخت 5 میلیارد تومان به گل‌گهر محکوم شد
ابراز نگرانی شی جین‌پینگ از شرایط پیچیده و آشفته بین‌المللی
نگرانی یونیسف درباره یک میلیون کودک غزه
آیا تحریم‌ها بخشی از جنگ جهانی سوم هستند؟
قاتل مسلح 5 نفر در بندرعباس به دام افتاد
چرا بدون علوم انسانی، واقعیت ناآرامی‌ها را نمی‌فهمیم؟
آیا روی نقره سرمایه‌گذاری کنیم؟
چرا آمریکا و اسرائیل باید به کشورمان غرامت بدهند؟
واکنش غیرمنتظره ام‌باپه به شکست مقابل بنفیکا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404+ جدول
طارمی ساخت و المپیاکوس برد / شامی دراماتیک در اروپا
تمام پاداش فرهنگیان بازنشسته 1404 یکجا پرداخت شد
غیبت رئال در جمع برترین‌ها؛ هجوم انگلیسی‌ها به مرحله حذفی
نفس تهران بعد از 6 روز تازه شد
سوگند وفاداری ارتش و پلیس به رئیس جمهور موقت ونزوئلا
برنامه مسابقات ورزشی امروز 9 بهمن 1404+ جدول پخش
عصبانیت عراقی‌ها از مداخله‌جویی‌های ترامپ
در دیدار نخست وزیر انگلیس با رئیس جمهور چین چه گذشت؟
آمریکا یک نفتکش توقیفی ونزوئلا را برمی‌گرداند
روز سیزدهم
آماری عجیب از مهاجرت معکوس اسرائیلی‌ها
جزئیات سقوط مرگبار هواپیمای مسافربری کلمبیا
حماس: هرگز موافق تسلیم یا خلع سلاح مقاومت نیستیم
قالیباف: مذاکره در سایه جنگ به تنش ها دامن می زند
مدیوم شات | جشنواره فیلم فجر، راوی امید و رؤیای ملی
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 9 بهمن
جزئیات اقدامات حمایتی دولت برای جبران خسارت مشاغل دیجیتال
جزئیات نامه ایران به سازمان ملل در واکنش به جنگ‌طلبی ترامپ
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 9 بهمن+ وضعیت استان ها
رمزگشایی از هشدار کم سابقه شمخانی؛ آن‌چه گفته نشد، مهم‌تر از آن‌چه نوشته شد!
این خرچنگ دریایی یک دستیار شخصی هوش مصنوعی است!
آماده‌سازی نهایی فضانوردان آرتمیس2 برای سفر تاریخی به ماه
رونمایی از هدفون‌های پیشرفته با مواد نانویی در نمایشگاه CES 2026
دانشمندان یک رایانه قدرتمند را درون«نخ» جا دادند!
آیا نوشیدن چای برای سلامتی مفید است؟
«جایزه ملی گردشگری ایران» برگزار می‌شود
کنسرسیوم اروپایی مواد دوبعدی را با لیزر وارد دنیای صنعتی نیمه‌هادی‌ کرد
بیانیه 11 کشور در محکومیت تخریب مقر «آنروا» توسط رژیم صهیونیستی