×
اقتصادی
شناسه خبر : 211280
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/11/14 ساعت 16:14
مشکلات متعدد 65 درصد معادن کشور را به تعطیلی کشیده است

مشکلات متعدد 65 درصد معادن کشور را به تعطیلی کشیده است

رئیس کمیسیون معدن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران گفت: حدود 65 درصد از معادن کشور به دلیل مشکلات متعدد تعطیل شده است.

نورنیوز- گروه اقتصادی: بهرام شکوری، رئیس کمیسیون معدن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران روز یکشنبه در نشست «الزامات تحقق هدف‌گذاری برنامه هفتم توسعه در معدن» با بیان اینکه فعالان اقتصادی شامل ۱۲ تشکّل در نامه‌ای به رهبر معظم انقلاب اسلام خواستار رفع موانع بخش خصوصی شده اند، گفت: انتظار داریم تا دولت در کنار بخش خصوصی موانع را بردارند و نقش تسهیلگری ایفا کند.

شکوری اضافه‌کرد: کشورمان در حوزه های مختلف ظرفیت دارد، طبق برنامه هفتم توسعه باید بخش معدن و زنجیره های معدن به رشد ۱۳ درصدی برسند اما برای تحقق این مهم نیاز به همراهی دولت و اعتماد به بخش خصوصی داریم.

وی تاکید کرد: مشکلات بخش معدن، زنجیرهایی به پای فعالان اقتصادی شده است و اگر به دنبال حفظ اشتغال هستیم باید مسائل بخش معدن را دنبال کنیم، نه اینکه با ناترازی انرژی مشکلات این بخش را چند برابر کنیم.

رئیس کمیسیون معدن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با تاکید بر اینکه فعالان اقتصادی نیازی به تسهیلات ندارند، گفت: نتیجه چندنرخی ارز، فساد و ‌رانت است، همین که ارز تک نرخی شود، مشکل حل می شود و در هیچ جای دنیا چند نرخی بودن ارز معنا ندارد.

وی عنوان کرد: سیاست‌گذاری برای ثابت نگاه داشتن نرخ ارز یکی از دلایل متضرر شدن صادرکنندگان، تولیدکنندگان و واردکنندگان است.

شکوری با اشاره به اینکه انتظار می‌رود دولت تصدی‌گری را در بنگاه داری به صفر برساند، گفت: سال گذشته ۶۵ درصد بودجه کشور برای شرکت های دولتی بود و طبق آمار منتشر شده اکثر شرکت ها زیان ده بودند، اگر این شرکت ها به بخش خصوصی واگذار شود شرکت ها سود ده می شود.

وی خاطرنشان کرد: با آماده کردن بستر کار و سرمایه‌گذاری روی زیرساخت ها، مشکلات به‌ویژه در زمینه ناترازی انرژی کاهش می‌یابد.

رئیس کمیسیون معدن و صنایع معدنی اتاق ایران اظهار داشت: قانونگذار در حقوق دولتی نگاه درآمدی ندارد، بلکه این مبالغ باید به توسعه معادن بازگردد؛ در حالی که افزایش حقوق دولتی منجر به تعطیلی معادن شده است.

وی افزود: طبق قانون باید معادن، سود کسبی کنند تا بتوانند حقوق دولتی معادن را پرداخت کنند اما معادن با مشکلاتی از جمله ناترازی انرژی، استهلاک ماشین آلات و کمبود سوخت مواجه هستند و بدون اینکه درآمدی کسب کنند باید حقوق دولتی را که در چند سال اخیر چندین برابر افزایش یافته است را پرداخت کنند.

رئیس کمیسیون معدن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران ادامه‌داد: جلوی واردات ماشین آلات معدنی با هدف حمایت از تولید داخل گرفته شده است که این امر نیز در تعطیلی معادن بی تاثیر نیست.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
پیش‌بینی قیمت طلا، دلار و سایر ارزها در نیمه دوم سال جاری
ترامپ به دنبال همراه کردن گروه G20 در تحریم اقتصادی ایران
کشف 233 پیکر شهید از زیر آوار غزه
نورویدئو | جنگ روایت ها ؛ وقتی عددها با پیروزی ترامپ همراه نمی شوند
برنامه قطعی برق قم امروز جمعه 6 شهریور اعلام شد + لینک
انتقاد ترامپ عصبانی از خبرنگار فاکس نیوز
پیش بینی آب و هوای تهران در 24 ساعت آینده
حمله توپخانه‌ای عربستان به روستاهای صعده یمن
قیمت سکه پارسیان امروز جمعه 6 شهریور + جدول
بروزترین قیمت محصولات ایران خودرو امروز جمعه 6 شهریور + جدول
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون 6 شهریور 1405+جدول پخش
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 6 شهریور 1405؛ جدول پخش مسابقات
جاده چالوس یک‌طرفه شد؛ محدودیت تردد از امروز
قیمت انواع خودرو‌های سایپا امروز جمعه 6 شهریور + جدول
13میلیون دانش آموز کتاب درسی سفارش دادند
ترامپ می‌گوید هرمز باز است؛ داده‌های غربی چه می‌گویند؟
برنامه بازی‌های لیگ برتر امروز جمعه 6 شهریور؛ ساعت بازی استقلال، تراکتور و سپاهان+جدول لیگ
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 6 شهریور 1405 + وضعیت استان‌ها
شکایت خبرنگاران افشاگر بحران ناو لینکلن از هگست
قیمت دلار، یورو و سایر ارزها امروز جمعه 6 شهریور + جدول
سخنگوی کاخ سفید: مذاکره‌ای با ایران نداریم؛ فشار اقتصادی ادامه دارد
قیمت طلا وسکه امروز جمعه 6 شهریور + جدول قیمت طلا 18 عیار
برنامه قطعی برق گلستان امروز جمعه 6 شهریور اعلام شد/ لینک خاموشی
جدول زمانبندی قطعی برق چهارمحال و بختیاری امروز جمعه 6 شهریور اعلام شد
برنامه قطعی برق تهران امروز جمعه 6 شهریور اعلام شد + لینک خاموشی
جدول زمان قطعی برق کرمانشاه امروز جمعه 6 شهریور اعلام شد
تأثیر رایحه‌درمانی در سلامت مغز
درباره الماس ابرمقاوم چه می‌دانید؟
چهار علامت زنگ‌خطر وجود مشکلات کبدی
ترکیب موثر در درمان لثه
صلحِ تحمیلی عزت نمی‌آورد؛ معیار ما عدالت است
یونیفل: ثبات جنوب لبنان در گرو اجرای کامل قطعنامه 1701 است
پلیس آمریکا خانه پسر ایلهان عمر را تفتیش کرد؛ سلاح کشف شد
شروط ایران برای هرگونه تفاهم با آمریکا
درخشش ایران در المپیاد جهانی علوم زمین؛ 8 مدال و یک طلای جهانی
وعده انتخاباتی اسموتریچ برای ساخت 40 شهرک جدید صهیونیست‌نشین
هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری جدید با ترفند «وام مهربانی»
تشدید حملات اسرائیل به جنوب لبنان
قطر و ایران بر تداوم رایزنی‌ها برای کاهش تنش‌های منطقه‌ای تأکید کردند
اظهارات معاون وزیر دفاع لهستان در مقر ناتو
روایت معاون اول از اجماع سیاسیون بر حمایت از دولت چهاردهم
قرعه سخت غول‌های اروپا در لیگ قهرمانان 2026-2027
ادعای ترامپ: فکر می کنم روسیه رفتار خوبی در ارتباط با تنگه هرمز داشته است
عربستان به دنبال تضعیف یمن و ایجاد شکاف داخلی است
تأکید ایران و صربستان بر توسعه همکاری‌های دوجانبه
دیدار مقام سوری با رئیس موساد نشانه مسیر نگران‌کننده منطقه است
پزشکیان: ایران و قطر دو کشور دوست و برادر هستند
دختر گمشده چهارباغ با تلاش پلیس البرز پیدا شد
چرا گمانه‌زنی‌ها درباره حمله احتمالی روسیه به یک عضو ناتو بالا گرفت؟
گزارش آکسیوس از کُدهای ترامپ