×
سیاسی
شناسه خبر : 211241
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/11/14 ساعت 12:14
تجدید میثاق رئیس و نمایندگان مجلس با آرمان‌های امام (ره)

تجدید میثاق رئیس و نمایندگان مجلس با آرمان‌های امام (ره)

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با حضور در حرم مطهر امام خمینی (ره) با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.

 نورنیوز-گروه سیاسی: صبح امروز محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و نمایندگان مجلس در سومین روز از دهه فجر و چهل و ششمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در حرم مطهر امام راحل حضور پیدا کرده و با نثار گل به مقام شامخ‌ امام خمینی (ره) ادای احترام کردند.

در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین سیدحسن خمینی تولیت حرم مطهر امام(ره) نیز حضور داشت.

 رئیس مجلس شورای اسلامی  با بیان اینکه مسئولان در جمهوری اسلامی فقط خادمان مردم هستند،‌گفت: ایجاد هرگونه زحمت برای مردم یا عدم رضایت مردم به خصوص و به ویژه اقشار محروم باید خط قرمز عملکرد هر مدیر و مسئولی باشد.

محمدباقر قالیباف تاکید کرد: امام (ره) به مردم شریف ایران اعتماد به نفس ملی داد؛ ما در تمام فراز و نشیب‌های این ۴۶ سال اخیر، از پیروزی انقلاب تا دوران دفاع مقدس، در عبور از فتنه‌های گوناگون، چالش‌های امنیتی، فشارهای اقتصادی و تحریم، جبهه مقاومت، پیشرفت‌های شگفت انگیز کشور، عرصه‌های علم و دانش و بسیار موارد دیگر، اعتماد به نفس ملی را در مردممان دیدیم و تجربه کردیم.

سید حسن خمینی: مسئولان گرفتار سفره چرب پولدارها نشوند

تولیت حرم حضرت امام خمینی(ره) گفت: امام خمینی(ره)مدام از مستضعفین و اسلام فقرا و پابرهنگان یاد می‌کردند و خدا نکند من آخوند و شما مسئولان گرفتار سفره چرب پولدارها شویم.

 حجت الاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی در مراسم تجدید بیعت نمایندگان مجلس شورای اسلامی با آرمان‌های حضرت امام خمینی در حرم ایشان اظهار کرد: این روزها، ایام بسیار مهمی است و می‌تواند یادآور مجاهدت‌ها و ایثار و آرمان تاریخی مردم ایران باشد. به همه شهدای انقلاب اسلامی و به خصوص شهدای مجلس شورای اسلامی ادای احترام می‌کنیم.

وی ادامه داد: یک بیتی از اقبال لاهوری وجود دارد که به اشتباه به حافظ نسبت داده می‌شود. اقبال شاعر فارسی‌گو است که شعر به فارسی می‌گفت، ولی فارسی نمی‌توانست حرف بزند. این بیت این است که «حسن ز بصره بلال از حبش سهیل از روم/ ز خاک مکه ابوجهل این چه بوالعجبی است» این خاصیت دنیاست. در دنیا دل‌هایی هستند که جذب شخصیت‌های بزرگ می‌شوند که نمونه بارز تاریخی آن اویس قرنی است. برخی پیامبر(ص) را می دیدند و ایمان نمی‌آوردند یا نمی‌فهمیدند.

تولیت حرم حضرت امام خمینی(ره) افزود: امام بزرگوار ما و انقلاب اسلامی هم همینطور است. شهیدی مثل مرحوم سیدحسن نصرالله در آن سوی دنیا تحت تاثیر این انقلاب قرار می گیرد و جذب شخصیت امام(ره) می‌شود، اما کسانی هستند در همینجا که ایمان نمی آورند. عمر سعد هم می‌فهمید امام حسین(ع)چه جایگاهی دارد، اما به خاطر وعده ملک ری با امام جنگید.

وی خاطرنشان کرد: در انقلاب اسلامی مانند همه انقلاب‌های تاریخ یک گروهی مومن و یک گروهی کافر به انقلاب بودند. از دورترین نقطه کشور تا خود تهران همه دور یک مرجع دینی جذب شدند، ولی کسانی هم بودند که ایمان نیاوردند. با این حال ادامه این نهضت در دنیا وجود دارد. در غزه و یمن فرزندان این انقلاب حضور دارند و جوهره وجود امام افراد را در طول تاریخ و جغرافیا دور او جمع کرد.

سیدحسن خمینی درباره وظایف امروز مسئولان نسبت به انقلاب اسلامی، گفت: به آنچه امام آن روز به یارانش گفت عمل کنید. از هم نپاشید، فرقه فرقه و دسته و دسته نشوید، اختلاف داشته باشید، ولی دعوا نکنید. بدانید همه سر سفره مردم ایران نشسته‌ایم و محرومین و متسضعفین را فراموش نکنیم.

به گزارش ایسنا،وی ادامه داد: امام مدام از مستضعفین و اسلام فقرا و پابرهنگان یاد می‌کردند و خدا نکند من آخوند و شما مسئولان گرفتار سفره چرب پولدارها شویم. به فقرا توجه کنیم و شعار ندهیم. بیش از هر چیز به قلب خود بپردازیم. علت اینکه دهه ۶۰ که ما قدرت و تجریه امروز را نداشتیم، ولی طوفان کردیم این بود که دل هایمان محکم‌تر بود. کسی که صبح برای شهادت از خواب بلند می شود، نمی‌ترسد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پیکر مرحومه اشرف بروجردی به خاک سپرده شد
هشدار درباره پیامدهای گرانی مواد لبنی و پروتئینی
کمبود دارو در غزه شدیدتر از دوران جنگ است
مدیریت مصرف آب، سدهای تهران را نجات داد
تغییر در زمان برگزاری امتحانات دانشگاه صنعتی شریف
افزایش 30 میلیون تومانی هزینه واردات موبایل مسافری
کرملین: پوتین آماده گفت‌وگو با ماکرون است
پلیس فتا: از دانلود اپلیکیشن‌های بانکی جعلی خودداری کنید
گفتگوی تلفنی عراقچی با وزیر خارجه ونزوئلا
مدارس برخی شهرستان های خراسان رضوی در نوبت عصر امروز غیرحضوری شد
آمریکا هنوز به درک یک توافق عادلانه نرسیده است
فردا، آخرین مهلت ثبت‌نام در کنکور دانشجو معلمان
اعتراف هولناک در لاریجان؛ قتل پدر و صحنه‌سازی سقوط خودرو به دره
فرانسه استفاده کودکان و نوجوانان از شبکه‌های اجتماعی را ممنوع می‌کند
مجلس مصوبه تعیین سقف کیفری مهریه را برگشت زد
قطع برق گسترده سانفرانسیسکوِ آمریکا را در تاریکی فرو برد
وضعیت هوای تهران نارنجی و آلوده است
پایان واریز حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی تا عصر امروز +جزییات
آخرین وضعیت جوی و ترافیکی کشور
10 کشته و 10 زخمی در تیراندازی مرگبار در حومه ژوهانسبورگ
ورود دادستانی تهران به تخلفات مربوط به بازار لبنیات
سردار وحیدی: تهدیدات رژیم اسرائیل نشانه آشفتگی است
موج بعدی بارش‌ها چند روز دیگر ازراه می‌رسد/افزایش شمارجانباختگان به7نفر/ انسداد 24 محور
پادکست | چگونه در زمستان خانه ای گرم و بهینه داشته باشیم ؟
مداردیپلماسی | چرا تهران و مسکو به شراکت راهبردی تکیه کرده‌اند؟
درگیری‌ها و آینده منطقه
تست تصادف خودرو باید قانون شود
انقراض اجتماعی قدرت سیاسی
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز یکشنبه 30 آذر 1404+ جدول
پایان گروگان‌گیری مرگبار در گچساران +فیلم
سه خبر در قاب یک برداشت!
ونزوئلا و آینده خاورمیانه!
حشیش و اکستازی ابزار جدید اسرائیل برای نابودی غزه
بهترین‌های جشن حافظ مشخص شدند
هشدار قالیباف به دولت درباره افزایش قیمت ارز و کالاها
ونزوئلا: دزدی دریایی آمریکا بی پاسخ نخواهد ماند
یلدا، پیشنهادی ایرانی برای پیروزی بر تاریکی و ناامیدی
آمریکا دومین کشتی را در نزدیکی آب های ونزوئلا توقیف کرد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 30 آذر 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 30 آذر 1404+ وضعیت استانها
سرامیک شفاف هوشمند؛ انقلاب در فناوری
فیلتری از آشپزخانه؛ تفاله قهوه تا 98 درصد سرب آب را جذب می‌کند
مراقبت افراطی؛ تهدیدی پنهان برای پوست نوجوانان
تغییر الگوی بیماری‌ها و مرگ سالمندان در ایران
احیای بینایی در چشم‌های دچار تنبلی امکان‌پذیر شد
شناسایی هپاتیت C در 15 دقیقه
تاجیکستان خواستار گسترش همکاری‌های هوانوردی غیرنظامی با ایران شد
تخم‌مرغ؛ راز پوست و موی سالم
ارزش غذایی خوراکی‌های شب یلدا چیست؟
طالبان: افغانستان برای گسترش اعتماد با ایران تلاش می‌کند
X
آگهی تبلیغاتی