×
اجتماعی
شناسه خبر : 210810
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/11/10 ساعت 21:02
آیین اختتامیه دومین دوره «جایزه معلم» برگزار شد/ اهدای جایزه 1 میلیاردی به معلم سال

آیین اختتامیه دومین دوره «جایزه معلم» برگزار شد/ اهدای جایزه 1 میلیاردی به معلم سال

«رضا زینلی» معلمی از بهاباد یزد در آیین اختتامیه دومین دوره بین‌المللی «جایزه معلم» به‌عنوان معلم برگزیده سال معرفی شد.

نورنیوز- گروه اجتماعی: «جایزه معلم» یک جایزه بین‌المللی است که از طرف بنیاد عام‌المنفعه تعلیم‌وتربیت برهان به افرادی اهدا می‌شود که نقش موثر و قابل توجهی در عرصه آموزشی و تربیتی جامعه داشته باشند. این جایزه در شاخه‌های مختلف از جمله بهترین معلم، بهترین خبر حوزه تعلیم‌وتربیت و بهترین طرح‌نامه هنری با موضوع مقام معلم به برگزیدگان اهدا می‌شود. هدف محوری جایزه معلم، تکریم مقام معلم و افزایش شان اجتماعی معلمان گرامی است.

مخاطب «جایزه معلم»، معلمان فعال در کشورهای اسلامی و معلمان مسلمان سراسر جهان هستند. کلیه‌ی معلمان، مدرسان و مربیانی که با شاگردانِ زیر ۱۸ سال فعالیت دارند، می‌توانستند نامزد دریافت این جایزه شوند. با اتمام مهلت فراخوان جایزه در ۷ دی ۱۴۰۳،  ۳۱۸۱۶ معلم از ایران و ۲۲ کشور دیگر داوطلب دریافت «جایزه معلم» شدند. همچنین ۵۰۶۹۳ فرمِ معرفی معلم توسط دانش‌آموزان و عموم مردم تکمیل گردید.

فرایند داوری «جایزه معلم» در چند مرحله انجام گرفت و ۲۹ نفر به‌عنوان نامزدهای نیمه‌پایانی و در نهایت ۵ نفر به‌عنوان نامزدهای نهایی دریافت دومین دوره «جایزه معلم» معرفی کردند.

آیین اختتامیه دومین دوره «جایزه معلم»، ۸ بهمن ۱۴۰۳، مصادف با شب مبعث پیامبر(ص) در تالار اندیشه حوزه هنری با حضور دکتر علیرضا کاظمی وزیر آموزش‌ و پرورش، حجت‌الاسلام خسرو پناه دبیرکل شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر محمود امانی دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش، دکتر صحرایی وزیر اسبق آموزش و پرورش، حجت‌الاسلام قمی رئیس سازمان تبلیغات و جمعی دیگر از مسئولان و فعالان حوزه تعلیم و تربیت برگزار شد.

در این مراسم رضا زینلی، معلمی از شهر بهاباد استان یزد به‌عنوان معلم برگزیده‌ی دومین دوره «جایزه معلم» معرفی و تقدیر شد.

همچنین نامزدهای شایسته تقدیر به شرح زیر معرفی شدند:

- عبدل رئوف، از شهر کراچی، کشور پاکستان به‌پاس تلاش برای ترویج یادگیری عملی و نوآوری از طریق تأسیس باشگاه علمی.
- ابراهیم باقری‌پور، از شهر مشهد، استان خراسان رضوی، به‌پاس تلاش برای استعداد‌یابی دانش‌آموزان هنرستانی و ایجاد روش‌های آموزشی تعاملی.
- زهرا جمشیدی، از شهر اسلام‌آباد غرب، استان کرمانشاه، به‌پاس تلاش برای توانمندسازی کودکان معلول ذهنی و خانواده‌های آن‌ها.
- عزیز محمدی‌منش، از خرم‌آباد، استان لرستان، به‌پاس تلاش برای ارتقای آموزش و توانمندسازی مناطق عشایری و صعب‌العبور.

گفتنی است در این مراسم به معلم برگزیده، مدال جایزه منقش به روایت شریف «انما بعثت معلما»، لوح یادبود و مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان اهدا شد. همچنین به هر یک از معلمان شایسته تقدیر، لوح یادبود و مبلغ  ۱۲۵ میلیون تومان تعلق گرفت.

همچنین در مراسم اختتامیه دو تقدیر ویژه در بخش جانبی جایزه از دو معلم انجام گرفت. به جهت اهمیت مسئله مقاومت، از یک معلم فلسطینی و همسرش، که فداکارانه پای برطرف کردن مشکلات دانش‌آموزان و آموزش آن‌ها در غزه ایستاده‌اند تقدیر شد. به این شکل تقدیر ویژه‌ی «جایزه معلم» تعلق گرفت به محمد عبدالعزیز و همسرش از غزه که نامزد دریافت جایزه شده بودند و در چادرهای آوارگان فلسطینی با هم به آموزش کودکان می‌پرداختند و مشکلات روحی و نیازهای این فرزندان دلیر را برطرف می‌کردند.

در بخش دیگر از تلاش‌های خسرو داودی که زحمات زیادی برای حوزه آموزش ریاضی در کشور کشیده و کتاب‌های درسی این حوزه را تالیف کرده است، تقدیر به عمل آمد.

لازم به ذکر است که «جایزه معلم» یک جایزه‌ی غیردولتی است که با مشارکت وزارت آموزش و پرورش برگزار می‌شود و هزینه‌های آن شامل مبلغ جوایز، هزینه‌های اجرا و فعالیت‌های ترویجی آن با حمایت مردم، حامیان و واقفانِ علاقه‌مند به حفظ و ارتقای فرهنگ در کشور و جوامع اسلامی تأمین می‌شود.

 


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اتحادیه اروپا از سرگیری همکاری ایران و آژانس را خواستار شد
شرایط نگران‌کننده بازیگر پیشکسوت / محمد کاسبی در بخش مراقبت‌های ویژه
آکسیوس از پیشرفت در مذاکرات درباره غزه خبر داد
ظریف: رفتار آمریکا قلدری است
توضیحات مرکز رسانه قوه قضاییه درباره بازنشر یک نقل قول در مورد اموال بابک زنجانی
روسیه از توافقنامه کاهش ذخایر پلوتونیوم با آمریکا خارج شد
دریادار ایرانی: اجازه دخالت خارجی در دریای خزر را نمی‌دهیم
ایران یک زندانی فرانسوی را آزاد کرد/استقبال «مکرون» از آزادی شهروند فرانسوی بازداشت شده
چگونه از خسارت‌های جنگ 12 روزه، فرصت توسعه‌ بسازیم؟
یک دیپلمات زن ایرانی عضو کمیته مشورتی شورای حقوق بشر شد
انتشار اطلاعیه شماره 1 پذیرفته‌شدگان آزمون کارشناسان رسمی 1404 + لینک سایت
دونالد ترامپ خواستار بازداشت 2 مقام دموکرات شد
چرا استقلال در فیفا دو پنجره بسته دارد؟
انتخابات ‌شوراهای شهر و روستا الکترونیکی برگزار خواهد شد‌
خودروهای رهاشده در خیابان‌های تهران جمع آوری می شوند
اعضای تیم ملی فوتبال وارد روسیه شدند
توقیف خودروی خارجی با سرعت 220 کیلومتر در قم
آغاز واردات و عرضه گوشت تازه با استفاده از ارز مبادله ای
افزایش تحرکات مشکوک در مرز لبنان و سوریه
پایان فیلمبرداری «شاخ» با بازیگری مهدی هاشمی
عارف: تصمیمی برای انحلال سازمان امور عشایر گرفته نشده است
امضای سند همکاری بین نیروی دریایی چهار کشور ساحلی خزر
پای سردار آزمون با موفقیت جراحی شد
اعلام محدودیت‌های ترافیکی آخر هفته جاده‌ها
فیش حقوقی شهریور ماه بازنشستگان تأمین اجتماعی صادر شد+لینک سامانه
جاده چالوس از ساعت 18 یک طرفه می‌شود
محکومیت یورش به مسجدالاقصی از سوی عربستان
اجلاس دریایی خزر و آغاز عصری نو در امنیت منطقه‌ای
باگ امنیتی در فرودگاه بن‌گوریون
تیم ملی ایران به روسیه سفر کرد
روایت وال‌استریت‌ژورنال از خواسته‌های حماس در مذاکرات شرم‌الشیخ
تذکر قائم‌پناه به مجلس در زمینه طرح استیضاح وزرا
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی: مسیر دانشگاه آزاد تغییر نمی‌کند
برنده نوبل پزشکی در دل جنگل و میان خرس‌های گریزلی پیدا شد
گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکمنستان
اصناف تنها مجاز به دریافت 7 درصد سود از فروش موبایل هستند
آغاز عملیات ویژه قضایی برای پایش 13 شکارچی غیرمجاز
جاده چالوس از ساعت 16 یکطرفه می‌شود
بورس کاهشی شد
ورود قانون کشتی در فوتبال
شناسایی 530 هزار کارت سوخت غیرمجاز
زمان اعلام نتایج نهایی آزمون سراسری 1404
کاهش دمای تهران از شنبه
اسامی برندگان جایزه نوبل شیمی 2025 اعلام شد + جزییات
جزئیات آتش‌سوزی گسترده در کارخانه لبنیات میهن
بی‌ریشه‌ها در سرزمین فلسطین؛ شجره‌نامه اشغال و نسل‌کشی
حضور سرزدۀ پزشکیان در ستاد فراجا برای تقدیر از حافظان امنیت
تحقیر نتانیاهو در پارلمان اسرائیل
عراقچی: تماسی با ویتکاف نداشتم
مشترکان پرمصرف تهرانی با قبض های میلیونی نقره داغ می شوند
X
آگهی تبلیغاتی