×
سیاسی
شناسه خبر : 209999
تاریخ انتشار : جمعه 1403/11/05 ساعت 15:54
آیت‌الله خاتمی: حماس در جنگ غزه نه تنها نابود نشد بلکه قدرتمندتر شد

آیت‌الله خاتمی: حماس در جنگ غزه نه تنها نابود نشد بلکه قدرتمندتر شد

خطیب نماز جمعه تهران گفت: آتش‌بس شکست قطعی رژیم صهیونیستی بود که نشانه آن استعفاهای پی در پی مسئولان رژیم است.

نورنیوز- گروه سیاسی: آیت‌الله سید احمد خاتمی در خطبه‌های عبادی سیاسی نماز جمعه ۵ بهمن ماه ۱۴۰۳ در مصلی امام خمینی(ره) ضمن دعوت به تقوا با تسلیت سالروز شهادت حضرت امام موسی کاظم(ع) گفت: وظیفه حکومت توحیدی تهیه زیر ساخت های احکام الهی و اجرای عدالت است و همه انبیا هم برای تحقق عدالت الهی آمده‌اند، البته برخی شعار عدالت سر می دهند اما وقتی پای عدالت می رسد ظالمانه عمل می کند .

آیت الله خاتمی با بیان اینکه قرآن سه مانع در مسیر اجرای عدالت ذکر کرده است، گفت: نخستین مانع در این مسیر را «عواطف شخصی» عنوان کرد و افزود: بر اساس عدالت رفتار کنید ولو به ضرر اقوامتان باشد.

وی دشمنی های شخصی را دومین مانع در اجرای عدالت دانست و گفت: اگر با فردی دعوای شخصی دارید نباید این دعوا در قضاوت و حکم نقش داشته باشد و سومین عامل هم در مانع اجرای عدالت هوا و هوس است که نباید این عامل در حکومت توحیدی تاثیر گذار باشد.

آیت الله خاتمی در بخش دوم خطبه‌های این هفته با اشاره به میلاد پیامبر اکرم (ص)، افزود: شب سه شنبه جشن بزرگ مبعث و جشن بزرگ بشریت است. ان‌شاءالله در این جشن سنگ تمام بگذارید.

وی با اشاره به نزدیک شدن به ایام الله دهه فجر،گفت: چهل و ششمین سالگرد انقلاب  یوم الله است. در این دهه یک نظام سیاه دین ستیز، مردم ستیز، استقلال ستیز، آزادی ستیز به فضل خدا به پایان رسید که جای بزرگداشت دارد. بزرگداشت عملی شما ان‌شاءالله حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن است.

خطر نفوذ را جدی بگیریم

آیت الله خاتمی با اشاره به شهادت دو قاضی برجسته دیوانعالی کشور، بیان کرد: حجج اسلام مقیسه و رازینی در پرونده خود خدمت به مردم را دارند. بی تردید این ترور کار گروهکی بوده است و عامل نفوذی را به کار گرفتند تا این دو قاضی خدمتگزار را از ما بگیرند. مسئولان قول دادند عقبه تروریست را پیدا کنند.

امام جمعه تهران ادامه داد: خطر نفوذ، خطری است که قرآن در مورد آن تصریح کرده است. خداوند در قرآن فرمود : شما دشمنانی دارید که خودشان را در قالب دوست جا می‌زنند.

وی با بیان اینکه نفوذی‌ها نفاق را تمرین کرده‌اند که چگونه نظر افراد را جلب کنند، تصریح کرد: خطر نفوذی‌ها را بارها رهبر انقلاب تاکید کرده‌اند و دشمنان بدانند دستگاه قضا اهل عقب نشینی نیست و قضات شجاعی هستند که جای این شهدا را پُر و با ظالمان مقابله می کنند.

آتش بس غزه شکست قطعی رژیم صهیونیستی بود

آیت الله خاتمی در مورد آتش بس در غزه، خاطر نشان کرد: این آتش بس شکست قطعی رژیم صهیونیستی بود که نشانه آن استعفاهای پی در پی مسئولان رژیم است. آنها می‌گفتند نابودی حماس؛ اما نه تنها حماس نابود نشد بلکه به عنوان یک قدرت قرار گرفت.

امام جمعه تهران گفت: آتش بس شکستی برای رژیم اسرائیل است. ترامپ و همکارانش قول دادند که یک جوری این شکست را برای آنها جبران کنند.

آیت الله خاتمی ادامه داد: بیش از ۷۰ سال است که رژیم صهیونیستی فلسطین را اشغال کرده. در طول این سال‌ها نشست‌های مذاکراتی فراوانی از جمله نشست «کمپ دیوید» برگزار شده است اما انچه موفق بود، انتفاضه‌ها و مقاومت‌ها بود.

وی افزود: گروهی در این امتحان ۱۵ ماهه پیروز شدند و ۴ گروه شکست خوردند، اولین گروه پیروز خود مردم غزه هستند؛ دوم وجدان‌های بیدار در جهان، سوم حزب الله لبنان و انصارالله یمن بودند.

امام جمعه تهران با اشاره به چهار گروه شکست خورده در غزه افزود: اولین گروه آمریکاست چرا که اگر آمریکا نبود کسی از رژیم اسرائیل حمایت نمی‌کرد. دومین شکست خورده رژیم صهیونیستی بود که جنایات بی بدیلی انجام داد که ۵۹ درصد این جنایات علیه کودکان بود. سومین گروه کشورهای اروپایی و چهارمین گروه شکست خورده در اوضاع غزه و لبنان، سازمان‌های حقوق بشر هستند.

برای ملت ما جمهوری خواه و دموکرات فرقی نمی‌کند

خطیب نماز جمعه تهران با اشاره به روی کار آمدن ترامپ به عنوان رئیس جمهور جدید آمریکا، تصریح کرد: برای ملت ما جمهوری خواه و دموکرات فرقی نمی‌کند. متأسفانه آمریکا از اول پیروزی انقلاب تاکنون، ننگین‌ترین عملیات را داشته‌اند.

آیت الله خاتمی عنوان کرد: دنیا بداند که موضع نظام در رابطه با آمریکا موضع امام و مقام معظم رهبری است. امام فرمود آمریکا شیطان بزرگ است. بارها مقام معظم رهبری هم همین موضع را داشتند. حرف ما به طرفداران مذاکره این است که آمریکا مذاکره را برای مقابله با انقلاب می‌خواهد.

وی در پاسخ به تهدیدات اخیر رژیم صهیونیستی علیه کشورمان،گفت: حمله نظامی به ایران نتیجه ندارد، ایران امروز ایران دیروز نیست بلکه ایران قدرتمندی است که با شما مقابله می‌کند.

آیت الله خاتمی با اشاره به سخنان ترامپ مبنی بر اینکه بمباران هسته‌ای ایران فایده‌ای ندارد، گفت: اگر تأسیسات هسته‌ای را بمباران کردید دانش هسته‌ای را چه خواهید کرد؟

امام جمعه تهران افزود: تنها راه، مقاومت در برابر خیره‌سری‌های آمریکاست. همانطور که غزه با این مقاومت پیروز شد ما هم روزی در نماز جمعه شکست آمریکا را جشن خواهیم گرفت.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
خواب‌آلودگی راننده حادثه آفرید؛ 11 مصدوم در محور بجنورد-آشخانه
هشدار درباره پیش‌خرید خودرو در مازندران
14 میلیون مجرد در سن ازدواج؛ چرا جوانان ایرانی ازدواج نمی‌کنند؟
افغانی گران شد
10 تعرض اسرائیل به سوریه در 24 ساعت
بقائی: کشتی فله‌بر خارجی عامل آلودگی نفتی قشم است
قیمت طلای جهانی امروز پنجشنبه 22 مرداد 1405 / اونس روی 4400 دلار ماند
هوای تهران نمره قبولی گرفت
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز پنجشنبه 22 مرداد + جدول
جدول جدید قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه 22 مرداد
هشدار سیلاب در مازندران؛ مسافران از رودخانه‌ها فاصله بگیرند
آخریت قیمت یورو امروز پنج شنبه 22 مرداد
2 هزار مفقودی در غزه؛ تراژدی ادامه‌دار جنگ اسرائیل
آخرین خبر از بنزین 87 هزار تومانی؛ اجرای طرح جدید بنزین متوقف شد
وضعیت آب و هوا امروز پنج شنبه 22 مرداد 1405 + وضعیت استان‌ها
طرح تروریستی داعش در کویت خنثی شد
برنامه قطعی برق تهران پنجشنبه 22 مرداد اعلام شد+ لینک
برنامه قطعی برق کرمانشاه امروز پنجشنبه 22 مرداد ماه اعلام شد+جدول
چالوس زیر بار ترافیک؛ باران در جاده‌های شمالی
اوباما دفتر طلایی ترامپ را مسخره کرد
خبر جدید از نقل و انتقالات استقلال امروز پنج شنبه 22 مرداد
قیمت دلار امروز پنجشنبه 22 مرداد +جدول قیمت ارزها
برنامه مسابقات ورزشی امروز 22 مرداد 1405 +جدول پخش
قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه 22 مرداد + جدول
تصویب قانون جنجالی عفو عمومی در لبنان
قیمت طلا امروز پنجشنبه 22 مرداد + جدول قیمت طلا 18 عیار
جوانان فرنگی‌کار ایران مسافر اسلواکی شدند
پاسخ تند عراقچی به فرانسه
شناسایی استرس با حسگرهای پوشیدنی
چرا با نوشیدن آب دچار نفخ می‌شویم؟
بهترین راه مقابله با گرمازدگی
چالش جدید انویدیا برای اوپن‌ای‌آی با عرضه مدل عظیم متن‌باز
هشدار درباره نقص‌های مادرزادی قلب کودکان
حفظ زیرساخت‌های اقیانوسی با چسب!
برچسب‌های پایشگر و نیاز بیماران مبتلا به پارکینسون
شناسایی نقطه جوش مولکول‌ها با هوش مصنوعی
کشف 181 قبضه سلاح غیرمجاز در خوزستان
آدان به استقلال برمی‌گردد؟
خروج ناگهانی سخنگوی ترامپ از کاخ سفید
هواپیمای سلطنتی امارات برای دومین روز به تهران آمد
واکنش اسپانیا به ادعای حاکمیتی مراکش
رئیس‌جمهورلهستان ادعای جنجالی درباره دریای بالتیک را رد کرد
نماینده کنگره خطاب به ترامپ: آمریکا را ضعیف و منزوی کردی
ترافیک نیمه‌سنگین در جاده چالوس؛ محدودیت تردد اعلام شد
آلودگی نفتی به 32 هزار مترمربع از سواحل قشم و هنگام رسید
تنگه هرمز همچنان بسته است
حدود 5 میلیون زائر در روزهای اخیر به مشهد مشرف شده‌اند
العلیمی: دیگر هیچ اقدام حوثی‌ها بی‌پاسخ نمی‌ماند
حماس: با گسترده‌ترین ائتلاف ملی وارد انتخابات می‌شویم
سازمان ملل: تنها یک راه برای بازگشت ثبات به خاورمیانه وجود دارد