×
سیاسی
شناسه خبر : 209999
تاریخ انتشار : جمعه 1403/11/05 ساعت 15:54
آیت‌الله خاتمی: حماس در جنگ غزه نه تنها نابود نشد بلکه قدرتمندتر شد

آیت‌الله خاتمی: حماس در جنگ غزه نه تنها نابود نشد بلکه قدرتمندتر شد

خطیب نماز جمعه تهران گفت: آتش‌بس شکست قطعی رژیم صهیونیستی بود که نشانه آن استعفاهای پی در پی مسئولان رژیم است.

نورنیوز- گروه سیاسی: آیت‌الله سید احمد خاتمی در خطبه‌های عبادی سیاسی نماز جمعه ۵ بهمن ماه ۱۴۰۳ در مصلی امام خمینی(ره) ضمن دعوت به تقوا با تسلیت سالروز شهادت حضرت امام موسی کاظم(ع) گفت: وظیفه حکومت توحیدی تهیه زیر ساخت های احکام الهی و اجرای عدالت است و همه انبیا هم برای تحقق عدالت الهی آمده‌اند، البته برخی شعار عدالت سر می دهند اما وقتی پای عدالت می رسد ظالمانه عمل می کند .

آیت الله خاتمی با بیان اینکه قرآن سه مانع در مسیر اجرای عدالت ذکر کرده است، گفت: نخستین مانع در این مسیر را «عواطف شخصی» عنوان کرد و افزود: بر اساس عدالت رفتار کنید ولو به ضرر اقوامتان باشد.

وی دشمنی های شخصی را دومین مانع در اجرای عدالت دانست و گفت: اگر با فردی دعوای شخصی دارید نباید این دعوا در قضاوت و حکم نقش داشته باشد و سومین عامل هم در مانع اجرای عدالت هوا و هوس است که نباید این عامل در حکومت توحیدی تاثیر گذار باشد.

آیت الله خاتمی در بخش دوم خطبه‌های این هفته با اشاره به میلاد پیامبر اکرم (ص)، افزود: شب سه شنبه جشن بزرگ مبعث و جشن بزرگ بشریت است. ان‌شاءالله در این جشن سنگ تمام بگذارید.

وی با اشاره به نزدیک شدن به ایام الله دهه فجر،گفت: چهل و ششمین سالگرد انقلاب  یوم الله است. در این دهه یک نظام سیاه دین ستیز، مردم ستیز، استقلال ستیز، آزادی ستیز به فضل خدا به پایان رسید که جای بزرگداشت دارد. بزرگداشت عملی شما ان‌شاءالله حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن است.

خطر نفوذ را جدی بگیریم

آیت الله خاتمی با اشاره به شهادت دو قاضی برجسته دیوانعالی کشور، بیان کرد: حجج اسلام مقیسه و رازینی در پرونده خود خدمت به مردم را دارند. بی تردید این ترور کار گروهکی بوده است و عامل نفوذی را به کار گرفتند تا این دو قاضی خدمتگزار را از ما بگیرند. مسئولان قول دادند عقبه تروریست را پیدا کنند.

امام جمعه تهران ادامه داد: خطر نفوذ، خطری است که قرآن در مورد آن تصریح کرده است. خداوند در قرآن فرمود : شما دشمنانی دارید که خودشان را در قالب دوست جا می‌زنند.

وی با بیان اینکه نفوذی‌ها نفاق را تمرین کرده‌اند که چگونه نظر افراد را جلب کنند، تصریح کرد: خطر نفوذی‌ها را بارها رهبر انقلاب تاکید کرده‌اند و دشمنان بدانند دستگاه قضا اهل عقب نشینی نیست و قضات شجاعی هستند که جای این شهدا را پُر و با ظالمان مقابله می کنند.

آتش بس غزه شکست قطعی رژیم صهیونیستی بود

آیت الله خاتمی در مورد آتش بس در غزه، خاطر نشان کرد: این آتش بس شکست قطعی رژیم صهیونیستی بود که نشانه آن استعفاهای پی در پی مسئولان رژیم است. آنها می‌گفتند نابودی حماس؛ اما نه تنها حماس نابود نشد بلکه به عنوان یک قدرت قرار گرفت.

امام جمعه تهران گفت: آتش بس شکستی برای رژیم اسرائیل است. ترامپ و همکارانش قول دادند که یک جوری این شکست را برای آنها جبران کنند.

آیت الله خاتمی ادامه داد: بیش از ۷۰ سال است که رژیم صهیونیستی فلسطین را اشغال کرده. در طول این سال‌ها نشست‌های مذاکراتی فراوانی از جمله نشست «کمپ دیوید» برگزار شده است اما انچه موفق بود، انتفاضه‌ها و مقاومت‌ها بود.

وی افزود: گروهی در این امتحان ۱۵ ماهه پیروز شدند و ۴ گروه شکست خوردند، اولین گروه پیروز خود مردم غزه هستند؛ دوم وجدان‌های بیدار در جهان، سوم حزب الله لبنان و انصارالله یمن بودند.

امام جمعه تهران با اشاره به چهار گروه شکست خورده در غزه افزود: اولین گروه آمریکاست چرا که اگر آمریکا نبود کسی از رژیم اسرائیل حمایت نمی‌کرد. دومین شکست خورده رژیم صهیونیستی بود که جنایات بی بدیلی انجام داد که ۵۹ درصد این جنایات علیه کودکان بود. سومین گروه کشورهای اروپایی و چهارمین گروه شکست خورده در اوضاع غزه و لبنان، سازمان‌های حقوق بشر هستند.

برای ملت ما جمهوری خواه و دموکرات فرقی نمی‌کند

خطیب نماز جمعه تهران با اشاره به روی کار آمدن ترامپ به عنوان رئیس جمهور جدید آمریکا، تصریح کرد: برای ملت ما جمهوری خواه و دموکرات فرقی نمی‌کند. متأسفانه آمریکا از اول پیروزی انقلاب تاکنون، ننگین‌ترین عملیات را داشته‌اند.

آیت الله خاتمی عنوان کرد: دنیا بداند که موضع نظام در رابطه با آمریکا موضع امام و مقام معظم رهبری است. امام فرمود آمریکا شیطان بزرگ است. بارها مقام معظم رهبری هم همین موضع را داشتند. حرف ما به طرفداران مذاکره این است که آمریکا مذاکره را برای مقابله با انقلاب می‌خواهد.

وی در پاسخ به تهدیدات اخیر رژیم صهیونیستی علیه کشورمان،گفت: حمله نظامی به ایران نتیجه ندارد، ایران امروز ایران دیروز نیست بلکه ایران قدرتمندی است که با شما مقابله می‌کند.

آیت الله خاتمی با اشاره به سخنان ترامپ مبنی بر اینکه بمباران هسته‌ای ایران فایده‌ای ندارد، گفت: اگر تأسیسات هسته‌ای را بمباران کردید دانش هسته‌ای را چه خواهید کرد؟

امام جمعه تهران افزود: تنها راه، مقاومت در برابر خیره‌سری‌های آمریکاست. همانطور که غزه با این مقاومت پیروز شد ما هم روزی در نماز جمعه شکست آمریکا را جشن خواهیم گرفت.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
نماینده آمریکایی: جنگ ترامپ علیه ایران یک فاجعه تمام‌عیار بوده است
شلیک موشک از لبنان، مراسم مذهبی «مرون» در اسرائیل را لغو کرد
روایت عراقچی از دستور کار مذاکرات با مقامات روسیه/ با پاکستان و عمان مشورت خوبی داشتیم
توقیف یک کشتی باری در آب‌های سومالی
عراقچی برای دیدار با پوتین وارد سن‌پترزبورگ شد
آخرین وضعیت ایستگاه‌های جدید سنجش آلودگی هوای تهران
رکورد جهانی ماراتن در رقابت های لندن شکسته شد
پرداخت 65 درصد از بدهی‌های دارو
بنت و لاپید برای کنار زدن نتانیاهو متحد شدند
کدام مواد غذایی نباید در فریزر باشند؟
افشاگری هارتص از ربودن کودکان در غزه
مجروح شدن چند صهیونیست در پی تیراندازی از سوی نیروهای مقاومت فلسطین
گروهک‌های مسلح وابسته، به دنبال ایجاد ناامنی علیه غیرنظامیان در غزه است
حمله حزب الله لبنان به تجمع نظامیان صهیونیست
عراقچی: همسایگان ما اولویت ما هستند
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تساوی میلان و یوونتوس در بازی حساس
سخنان نتانیاهو درباره حملات شدید به لبنان بیشتر جنبه «نمایش قدرت» دارد
«دریچه آتش بس یازمینه جنگ»
قدردانی سفیر ایران از دولت و مردم پاکستان برای میزبانی مذاکرات با آمریکا
جهش بی‌سابقه «کرک‌اسپرد» بنزین
عزم اسلام‌آباد برای ادامه ترانزیت کالا به ایران
درس امروز قالیباف به ترامپ؛ چه کسی کارت‌هایش تمام شده!؟
برقراری سفر رسمی چارلز سوم به ایالات متحده پس از بررسی‌های امنیتی
معاون رئیس‌جمهور : به هراقدام جنگی پاسخی چهار برابری خواهیم داد
وزارت خارجه ایران: عراقچی به روسیه سفر کرد/دیدار با پوتین در سن‌پترزبورگ
البوسعیدی رایزنی با عراقچی را مُثمر ثمر خواند
اعلام جزئیات فروش ارز به زائران حج
اینتر یک قدم دیگر به قهرمانی نزدیک شد
نفتالی بنت: نتانیاهو باید کنار برود
شگفتی از معماری ذخیره‌سازی نفت از سوی ایران
هشدار صنعا درپی جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین و لبنان
انتشار بیانیه منتسب به مظنون تیراندازی مراسم شام خبرنگاران کاخ سفید
تشکیل حزبی جدید برای رقابت با نتانیاهو در انتخابات
انتقاد عضو شورای شهر از تبلیغ جوایز میلیاردی در پیامک‌های شهرداری
اسلام‌آباد: به تلاش‌های خود برای پیشبرد صلح در منطقه ادامه خواهیم داد
کشته و زخمی شدن چند نظامی اسرائیل در حمله پهپادی به جنوب لبنان
اولیانوف: آمریکا اخاذی در برابر ایران را کنار بگذارد
نورنما | یادآوری یک نوای خاطره‌برانگیز از زبان کودکان دهه هشتاد
انتشار دستخطی از شهید علی لاریجانی از روزهای پایانی عمرش + تصویر
افزایش منابع قرض الحسنه اشتغال در سال 1405/ سهم هر استان چقدر است؟
برگزاری اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها 9 اردیبهشت در تهران + جزئیات
برگزاری آزمون دکتری دانشگاه آزاد به‌صورت مجازی
نمایشگاه مجازی کتاب تهران چقدر تخفیف برای خریداران در نظر گرفته است؟
هاآرتص: موج خودکشی در نیروهای اسرائیلی؛ 11 مورد در کمتر از یک ماه
یورش پلیس به باند برادران قاچاقچی فروش سلاح
تجزیه‌طلبان با انتقاد از ترامپ به مزدوری و اختلاس اعتراف کردند
آمار شهدای لبنان از مرز 2 هزار و 500 نفر گذشت
صعود سخت چلسی به فینال جام‌ حذفی
عارف: آیین‌نامه جدید برای تعیین نرخ سوخت نیروگاه‌ها تصویب شد