×
بین الملل
شناسه خبر : 209960
تاریخ انتشار : جمعه 1403/11/05 ساعت 08:56
مدودف: روسیه پاسخ اولتیماتوم‌های زلنسکی با پیروزی در جبهه جنگ می‌دهد

مدودف: روسیه پاسخ اولتیماتوم‌های زلنسکی با پیروزی در جبهه جنگ می‌دهد

معاون رئیس شورای امنیت ملی روسیه گفت: نیروهای مسلح روسیه با پیروزی نهایی بر اوکراین، پاسخ درخواست‌ها و اولتیماتوم‌ها زلنسکی را خواهند داد.

نورنیوز- گروه بین‌الملل: دیمیتری مدودف، معاون رئیس شورای امنیت ملی روسیه در اظهاراتی با اشاره به اولتیماتوم اخیر ولودیمیر زلنسکی مبنی بر لزوم بازگشت روسیه به مرزهای سال ۲۰۲۲ میان دو کشور، تاکید کرد: روسیه با پیروزی بر اوکراین در جنگ به اولتیماتوم‌های رئیس جمهور اوکراین پاسخ خواهد داد.

مدودف در جریان نشست گروه ویژه کمیسیون نظامی - صنعتی روسیه، گفت: عملیات ارتش روسیه بهترین پاسخ به اولتیماتوم‌ها و خواسته‌های زلنسکی برای بازگشت به مرزهای سال ۲۰۲۲ است.

معاون رئیس شورای امنیت ملی روسیه با بیان اینکه حملات لفظی و صدور اولتیماتوم‌ از سوی مقام‌های اوکراینی بر علیه مسکو تمامی ندارد، اظهار کرد: زلنسکی و برخی از سیاستمداران این کشور تا جایی پیش رفته‌اند که بر خلاف قانون اساسی روسیه خواستار احیای مرزهای میان دو کشور در سال ۲۰۲۲ شده‌اند اما نیروهای مسلح ما با پیروزی نهایی بر اوکراین، پاسخ این درخواست‌ها و اولتیماتوم‌ها را خواهند داد.

به نوشته خبرگزاری تاس، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه پیشتر گفته بود که مسکو آماده است بدون پیش شرط و بر اساس توافق ۲۰۲۲ استانبول و واقعیت‌های موجود، بر سر میز مذاکره با اوکراین بنشیند.

به گزارش ایرنا، اولین دور از گفت‌ وگوهای صلح بین روسیه و اوکراین بعد از آغاز درگیری طرفین، اوایل ماه مارس سال ۲۰۲۲ در کشور بلاروس برگزار شد، اما گفت‌ وگوها نتایج ملموس نداشت.

دور بعدی این مذاکرات ۲۹ مارس ۲۰۲۲ (۱۰ فروردین ۱۴۰۱) در شهر استانبول ترکیه برگزار شد که بنا به ادعای «ولادیمیر مدینسکی» دستیار رئیس‌جمهور و رئیس هیأت روس اعلام کرد، مسکو برای اولین بار اصول کی‌یف درباره یک توافق محتمل آتی را به صورت مکتوب دریافت کرده که در آن در خصوص وضعیت بی‌طرف و امتناع از استقرار نیروها و تسلیحات خارجی از جمله تسلیحات هسته‌ای در خاک اوکراین قید شده است.

به گفته مقامات مسکو، روسیه به دنبال این توافق نیروهای خود را از مناطق اطراف پایتخت اوکراین و «چرنیگوف» خارج کرد، اما مذاکرات درباره راه‌حل صلح‌آمیز به کلی متوقف شد و در نهایت پوتین اعلام کرد که اوکراین توافق به دست آمده را نقض کرده است.

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه روز ۲۱ فوریه سال ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

سه روز پس از آن یعنی پنجشنبه پنجم اسفند سال ۱۴۰۰، پوتین عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد و این جنگ همچنان ادامه دارد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
آغاز تولید فصل سوم «کارآگاه علوی» با حضور وحید رهبانی
افزایش فشار ترامپ بر مخالفان سیاسی
دوگانگی غرب؛ از تطهیر جولانی تا تحریم غزه
دیدار تراکتور و پرسپولیس با تماشاگر برگزار می‌شود
مذاکرات کابل-اسلام‌آباد در نشست «استانبول» بی‌نتیجه ماند
300 پرونده قتل در 6 ماه اول سال منجر به سازش شد
احضار مدیرعامل و سرپرست رسانه‌ای استقلال به کمیته اخلاق
علوی: شایعه برگزاری شهرآورد بدون تماشاگر صحت ندارد
شش کشته در آتش‌سوزی کارخانه لوازم آرایشی در ترکیه+ فیلم
افشای دخمه‌های مرگ
رشد قیمت املاک نداریم
هشدار جدی درباره بحران آب در تهران؛ محدودیت‌ها آغاز شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 17 آبان 1404 + جدول
هیچ تصمیمی برای حذف ارز ترجیحی کالاهای اساسی و دارو اتخاذ نشده است
جنگ 12 روزه آزمایشگاه واقعی برای تست گزاره‌های معیوب علیه ایران بود
آمار تکان‌دهنده سازمان ملل از حملات ژیم صهیونیستی به کرانه باختری
نخستین قطار باری روسیه به بندر خشک آپرین رسید + فیلم
عارف: دولت حق ندارد خلاف منویات مردم کاری کند
زندی در صدر رنکینگ جهانی تکواندو
واردات خودرو امسال به 50 هزار دستگاه هم نمی‌رسد
نبیه بری: عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی مطرح نیست
حذف 4 صفر از پول ملی کلید خورد/رفع فیلتر تلگرام منوط به جزئیات توافق است
رشد بورس در نخستین روز هفته
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 17 آبان 1404
استراتژی بقا در عصر هوش مصنوعی
جزئیات تغییر در پرداخت کالابرگ الکترونیک
آزادی 14 زندانی جرائم غیر عمد در ایام فاطمیه با کمک خیران
4 شهر خوزستان در وضعیت بنفش
آخرین جزئیات از آزمون استخدامی قوه قضاییه
قاتل فراری کرمانشاه در تهران دستگیر شد
واکنش مشاور وزیر آموزش و پرورش به «کاهش سن ورود به مدرسه»
13 میلیون ایرانی در حوزه استخراج غیرمجاز رمز ارز فعال هستند
گالیاردی جانشین احتمالی قلعه نویی پس از 2026
کاشف ساختار مارپیچ دوگانه دی‌ان‌ای در گذشت
آغاز سکوت انتخاباتی در عراق
رودخانه تجارت، میان دو دل شرقی
دبیرکل ناتو: جنگ هسته‌ای هیچ برنده‌ای ندارد
قیمت خودروهای داخلی و مونتاژی امروز شنبه17 آبان 1404 + جدول
جزئیات تازه از پرونده قتل در اداره مخابرات فرودگاه امام(ره)
تجاوز دوباره رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
کارگردان سریال های تلویزیونی درگذشت + آثار
راز مرگ دو ایرانی در آتش‌سوزی ریچموندهیل فاش شد؛ دستگیری دو مظنون اهل تورنتو
تهران؛ پایتختی که شب‌ها آب ندارد!
منشأ آلودگی هوای جنوب تهران چیست؟
آمریکا کنترل ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه را به دست می‌گیرد
طرح اصلاح سهمیه‌های کنکور را هنوز دریافت نکردیم
آب؛ سرمایه‌ای برای زندگی مسئولیتی برای همگان
گروسی: درگیری هسته‌ای یک رویداد محتمل است
پیروزی کمپین «ممدانی»
آغاز ثبت‌نام وام‌های دانشجویی از امروز + جزئیات مبالغ و شرایط پرداخت
X
آگهی تبلیغاتی