×
بین الملل
شناسه خبر : 209960
تاریخ انتشار : جمعه 1403/11/05 ساعت 08:56
مدودف: روسیه پاسخ اولتیماتوم‌های زلنسکی با پیروزی در جبهه جنگ می‌دهد

مدودف: روسیه پاسخ اولتیماتوم‌های زلنسکی با پیروزی در جبهه جنگ می‌دهد

معاون رئیس شورای امنیت ملی روسیه گفت: نیروهای مسلح روسیه با پیروزی نهایی بر اوکراین، پاسخ درخواست‌ها و اولتیماتوم‌ها زلنسکی را خواهند داد.

نورنیوز- گروه بین‌الملل: دیمیتری مدودف، معاون رئیس شورای امنیت ملی روسیه در اظهاراتی با اشاره به اولتیماتوم اخیر ولودیمیر زلنسکی مبنی بر لزوم بازگشت روسیه به مرزهای سال ۲۰۲۲ میان دو کشور، تاکید کرد: روسیه با پیروزی بر اوکراین در جنگ به اولتیماتوم‌های رئیس جمهور اوکراین پاسخ خواهد داد.

مدودف در جریان نشست گروه ویژه کمیسیون نظامی - صنعتی روسیه، گفت: عملیات ارتش روسیه بهترین پاسخ به اولتیماتوم‌ها و خواسته‌های زلنسکی برای بازگشت به مرزهای سال ۲۰۲۲ است.

معاون رئیس شورای امنیت ملی روسیه با بیان اینکه حملات لفظی و صدور اولتیماتوم‌ از سوی مقام‌های اوکراینی بر علیه مسکو تمامی ندارد، اظهار کرد: زلنسکی و برخی از سیاستمداران این کشور تا جایی پیش رفته‌اند که بر خلاف قانون اساسی روسیه خواستار احیای مرزهای میان دو کشور در سال ۲۰۲۲ شده‌اند اما نیروهای مسلح ما با پیروزی نهایی بر اوکراین، پاسخ این درخواست‌ها و اولتیماتوم‌ها را خواهند داد.

به نوشته خبرگزاری تاس، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه پیشتر گفته بود که مسکو آماده است بدون پیش شرط و بر اساس توافق ۲۰۲۲ استانبول و واقعیت‌های موجود، بر سر میز مذاکره با اوکراین بنشیند.

به گزارش ایرنا، اولین دور از گفت‌ وگوهای صلح بین روسیه و اوکراین بعد از آغاز درگیری طرفین، اوایل ماه مارس سال ۲۰۲۲ در کشور بلاروس برگزار شد، اما گفت‌ وگوها نتایج ملموس نداشت.

دور بعدی این مذاکرات ۲۹ مارس ۲۰۲۲ (۱۰ فروردین ۱۴۰۱) در شهر استانبول ترکیه برگزار شد که بنا به ادعای «ولادیمیر مدینسکی» دستیار رئیس‌جمهور و رئیس هیأت روس اعلام کرد، مسکو برای اولین بار اصول کی‌یف درباره یک توافق محتمل آتی را به صورت مکتوب دریافت کرده که در آن در خصوص وضعیت بی‌طرف و امتناع از استقرار نیروها و تسلیحات خارجی از جمله تسلیحات هسته‌ای در خاک اوکراین قید شده است.

به گفته مقامات مسکو، روسیه به دنبال این توافق نیروهای خود را از مناطق اطراف پایتخت اوکراین و «چرنیگوف» خارج کرد، اما مذاکرات درباره راه‌حل صلح‌آمیز به کلی متوقف شد و در نهایت پوتین اعلام کرد که اوکراین توافق به دست آمده را نقض کرده است.

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه روز ۲۱ فوریه سال ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

سه روز پس از آن یعنی پنجشنبه پنجم اسفند سال ۱۴۰۰، پوتین عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد و این جنگ همچنان ادامه دارد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
چالش کمبود پرستار و کاهش تقاضا برای ورود به خدمت
یک نماینده سابق و یک نماینده فعلی مجلس به حبس محکوم شدند
افت رمزارزها، صعود بورس؛ تلاقی سرد و گرم بازارها
باند بین‌المللی قاچاق سیگار نقره‌داغ شد
رئیس‌زاده، رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی شد
بیانیه سفارت ایران در تایلند برای انقضای قطعنامه 2231
یورش گسترده نیروهای اشغالگر اسرائیلی به کرانه باختری
جزییات جدید از واریز معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی بالای 20 میلیون تومان
ادعای دوباره ترامپ: زمان پایان جنگ اوکراین و توافق رسیده است
نتانیاهو به دنبال جلو انداختن تاریخ انتخابات است
باند زورگیری در غرب تهران منهدم شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 26 مهر 1404+ ساعت بازی پرسپولیس
دستگیری ضارب روحانی امام‌زاده یحیی+فیلم
علت کمای ملی پوش والیبال مشخص شد
افسانه‌ای بر بام جهان ؛ اولین زن ایرانی در باشگاه 8000 متری‌ها
آتشفشان تفتان بیدار شد؟
معمای جنگ و صلح در غزه
ایران و روسیه؛ داستان همگرایی بازیگران مستقل
تعظیم تهران به نام مقدس مریم
هیأت پارلمانی ایران عازم ژنو شد
انتقال 4 زندانی ایرانی از جمهوری آذربایجان به کشور
جنگ هیبریدی روسیه در اروپا
رئیس‌جمهور برزیل عملیات نظامی آمریکا در کارائیب را محکوم کرد
قطعنامه 2231 به‌طور قطعی منقضی و خاتمه یافته است
اجرا نکردن قانون حجاب، مخالفت با اصل حجاب نیست
ریزش هم‌زمان طلا، نقره، نفت و بیت‌کوین
تماشای بارش شهابی در شامگاه سه‌شنبه
احساس می‌کنیم با حمله اسرائیل به قطر به ما خیانت شد
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 26 مهر+ وضعیت استان ها
پایان محدودیت‌های برجامی ایران با انقضای قطعنامه 2231
برجام تمام شد، ایران در مسیر جدید دیپلماسی مستقل
قاتلان خاموش ریه‌ها / عامل 85 درصد از سرطان‌های ریه کشف شد
طراحی هوشمند پپتیدها برای مقابله با مقاومت آنتی‌بیوتیکی
چهره پنهان مریخ: بادهایی به تندی 160 کیلومتر در ساعت
افق‌های تازه‌ای در پزشکی ترمیمی با رشد ساختارهای شبه‌جنین
کنار زدن موانع سنتی آموزش رشته کامپیوتر با استارتاپ CS12
کاربران اپ‌های هوش مصنوعی از یک میلیارد کاربر گذشت
8 نشانه‌ای که می‌گویند بدن‌تان بیش از حد خسته است
پیش‌بینی عفونت‌های تنفسی کودکان با هوش مصنوعی
اجساد کشته شدگان اسرائیلی بهانه‌ آزار فلسطینیان است
رقابت عشقی خونین / پسر جوان در دعوا بر سر یک دختر کشته شد
محبوبیت بالای پوتین بر اساس نظرسنجی اخیر روسیه
درخواست اعدام برای نخست‌وزیر سابق بنگلادش
حمایت قاطع شورای امنیت از دولت لبنان
نامه ایران، روسیه و چین به سازمان ملل درباره قطعنامه 2231
رسوایی‌های شاهزاده کار دستش داد
قتل عمد در تصادفات مربوط به خودروهای با چراغ زنون صحت ندارد
با وجود تمدید آتش بس صورت گرفت؛ حمله هوایی پاکستان به پکتیکا افغانستان
اعلام قوی‌ترین گذرنامه‌های جهان/ایران در رتبه چندم قرار دارند؟
طلایی‌پوشان سپاهان برنده از آبادان بیرون آمدند
X
آگهی تبلیغاتی