×
فرهنگی
شناسه خبر : 209583
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/11/02 ساعت 16:26
برگزاری رویداد بین‌المللی «پروانه‌های بدون مرز» با مشارکت دختران کشور

برگزاری رویداد بین‌المللی «پروانه‌های بدون مرز» با مشارکت دختران کشور

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان رویداد بین‌المللی «پروانه‌های بدون مرز» با مشارکت دختران کشور را برگزار می‌کند.

نورنیوز- گروه فرهنگی: رویداد بین‌المللی «پروانه‌های بدون مرز» با مشارکت جمعیت دختران ایران زمین و با هدف آگاهی‌بخشی و کنش‌گری دختران نوجوان و جوان در حوزه مقاومت و ایستادگی، آشنایی آنان با تاریخ مبارزه‌های آزادی‌خواهانه در جهان، تقویت روحیه کنش‌گری و مسئولیت‌پذیری، ایجاد شبکه‌ای از دختران فعال و کنش‌گر در سطح بین‌المللی و تشویق به تفکر خلاق و نوآوری توسط کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار می‌شود.

فروهر معدنی مدیرکل آفرینش‌های فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با اعلام این‌خبر گفت: در رویداد بین‌المللی «پروانه‌های بدون مرز»، دختران ۱۴ تا ۲۲ سال از سراسر جهان می‌توانند با شرکت در کارگاه‌های جذاب و به‌شیوه حل پرونده‌های رمزگشایی و جنایی، داستان آن مقطع تاریخی کشور و سیر تاریخی آن را کشف کنند و مرتبط با تاریخ هشت کشور، با جنبش‌های آزادی‌بخش و رهبران الهام‌بخش آشنا شوند.

وی افزود: فعالیت‌های متنوع و جذابی در رویداد بین المللی «پروانه های بدون مرز» اتفاق می‌افتد. دختران با حل این پرونده‌ها به کشف حقایق و آشنایی با جنبش‌های آزادی‌بخش می‌پردازند. همچنین، آن‌ها فرصت خواهند داشت تا ایده‌های نوآورانه خود را برای کنش‌گری در سطح بین‌المللی (با موضوع کودکان غزه و لبنان) ارائه دهند. دختران با مطالعه پرونده‌های کشورهای مختلف، به تاریخ و فرهنگ این کشورها آشنا می‌شوند و با تقویت روحیه کنش‌گری و استفاده از دانش و توانایی‌های خود، تغییرهای مثبتی در جامعه ایجاد کنند.

مدیرکل آفرینش‌های فرهنگی کانون پرورش فکری در ادامه گفت: مهلت ثبت‌نام تا ۵ بهمن، برنامه‌ریزی و اجرای طرح ۱۵ بهمن تا ۱۰ اسفند، مهلت ارسال مستندها و نماهنگ ۱۵ اسفند و اعطای گواهی کنش‌گری بین‌المللی آخر اسفند ۱۴۰۳ تعیین شده است. علاقه‌مندان می‌توانند به صورت گروهی یا انفرادی در این رویداد ثبت‌نام کنند و برای دریافت اطلاعات بیشتر به پایگاه اینترنتی جمعیت دختران ایران زمین به نشانی iranian-girls-society.com مراجعه کنند.

معدنی در پایان از دختران نوجوان و جوان دعوت کرد با شرکت در این رویداد، نقش فعالی در ایجاد تغییرهای مثبت در جامعه ایفا کنند.

تاکید بر ظرفیت‌های مردمی از رویکردهای جمعیت دختران ایران است. این جمعیت معتقد است تغییر و تحول پایدار تنها زمانی رخ می‌دهد که مردم، خود به صورت فعال در آن مشارکت داشته باشند. به همین دلیل، جمعیت دختران ایران با برگزاری کارگاه‌ها، دوره‌های آموزشی و فعالیت‌های گروهی، دنبال توانمندسازی دختران جوان و ایجاد شبکه‌ای از فعالان اجتماعی است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کنست دوشنبه در یک جلسه جنجالی به موضوع تشکیل کمیته بررسی می‌پردازد
نخستین طلای ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی
زمان واریز یارانه نقدی در آبان ماه مشخص شد+دهک های مشمول
اینترنت غزه قطع شد
چای گران شد
دستورالعمل اجرایی انتخابات شورای دانش‌آموزی ابلاغ شد
نتائج اولیه انتخابات عراق بعد از 24 ساعت از پایان رای گیری اعلام می‌شود
اعضای هیات علمی جایزه کتاب سال منصوب شدند
مرگ سالانه بیش از 58 هزار مرگ با آلودگی هوا
منچستر سیتی(2) - لیورپول (0) | نبردی حساس در کورس قهرمانی انگلیس + گل دوم
حزب الله لبنان: ملت لبنان تحت هیچ‌شرایطی تن به تسلیم نخواهد داد
تخلیه شهر با دومین طوفان مرگبار فیلیپین
غریب‌آبادی: اجلاس استانداران حاشیه خزر، گامی مهم در تقویت همکاری‌های منطقه‌ای است
یمن: ما متعهد به ایستادن در کنار فلسطین هستیم
باروت هسته‌ای و ماسک صلح آمریکا
ابراز نگرانی عراقچی درباره تداوم تنش‌ بین دو کشور همسایه
ارزش طلاهای موجود در خزانه بورس کالا از 341 همت عبور کرد
اولین مدال‌ ایران در ریاض بدست آمد
فوتسال ایران با شکست ازبکستان به فینال رسید
وزیر خارجه ترکیه فردا به آمریکا می‌رود
تعلیق صادرات تسلیحات آمریکا به متحدانش
شوک نظرسنجی امرسون به عملکر ترامپ
نورنما | انفجار عجیب
کرملین: پوتین دستوری برای انجام آزمایش‌های هسته‌ای صادر نکرده است
افزایش بودجه مرمت و زیرساخت‌های میراث فرهنگی به 4 همت
تکذیب خبر جمع آوری کارت‌های اضطراری سوخت جایگاه‌ها
هشدار زرد آلودگی هوا در تهران/ دما ثابت می‌ماند
طوفان در تنریف اسپانیا 3 کشته و 15 زخمی بر جای گذاشت
واکنش سازمان برنامه به سفر برزیل معاون رئیس‎‌جمهور
شمار شهدای غزه به 69 هزار و 176 نفر رسید
کدام بازیکن باارزشترین فوتبالیست جوان جهان است؟
لغو 1100 پرواز فقط در یک روز در آمریکا
بازداشت عضو شورای شهر دورود
القسام جسد افسر اسرائیلی را به صلیب سرخ تحویل داد
قوه قضاییه: اظهارات رسایی صحت ندارد
نخست وزیر مجارستان: پیروزی اوکراین فقط با «معجزه» ممکن است
تاکید وزیران خارجه مصر و قطر بر تثبیت آتش‌بس در غزه
پزشکیان: دستگاه‌های دولتی از ناقضان اصول قانون اساسی هستند
غیرحضوری شدن فعالیت ببیشتر مدارس خوزستان تا پایان آبان + جزییات
صرفه‌جویی در شمال تهران؛ 67 روز بیشتر آب برای پایتخت
جایگاه و نقش گروه زر در امنیت غذایی ایران
مالک رستوران اسپانیایی، مشتریان صهیونیست خود را خارج کرد + فیلم
ترامپ: دموکرات‌ها «مثل سگ» پا پس کشیدند
پایان فرار برادران قاتل؛ اعتراف به قتل سه مرد در زاهدان
اعلام آمادگی لاوروف برای دیدار با وزیر خارجه آمریکا
جزئیات پرونده قتل مبینا زارع در غرب تهران ؛ قاتل از کشور گریخت
دستگیری عوامل کشتار غیرمجاز الاغ
رئیس ستاد ازدواج دانشگاهیان منصوب شد
رئیس‌جمهور سه‌شنبه به مجلس می‌رود
زلزله‌ای حدود 7 ریشتری شمال شرق ژاپن را لرزاند
X
آگهی تبلیغاتی