×
ورزشی
شناسه خبر : 209450
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/11/01 ساعت 18:43

موسیمانه: توقع نداریم هواداران استقلال شعار ندهند/ تا فردا هم نمی‌تواستیم گل بزنیم

سرمربی استقلال گفت: هواداران توقع دارند تیم محبوبشان بازی را ببرد و وقتی وضع طور دیگری است آن‌ها حق دارند علیه ما شعار بدهند.

نورنیوز- گروه ورزشی: پیتسو موسیمانه پس از شکست یک بر صفر استقلال برابر شمس آذر قزوین در هفته شانزدهم لیگ برتر فوتبال گفت: روز بد ما بود و نمی‌توانیم این موضوع را انکار کنیم. ما بازی را از دست دادیم. اگر بازی تا فردا هم ادامه پیدا می‌کرد فکر نمی‌کنم تیم من می‌توانست گل بزند. تمام سعی‌مان را کردیم که گل بزنیم ولی نشد.

وی ادامه داد: مشکلات تکنیکی و تصمیمات اشتباه تکنیکی در تیم ما زیاد است. پاس و کنترل اشتباه داریم و درست کردن این مشکلات کمی سخت است. شرایط سخت است، جایی باید کاری را انجام دهیم اما برعکس آن کار را انجام می‌دهیم و این شرایط ادامه پیدا می‌کند. وقتی فشار می‌آورید و حریف را تحت فشار قرار می‌دهید طبیعی است که در ضدحملات گل بخورید و شرایط سختی به وجود بیاید.

موسیمانه در پاسخ به این سوال که این حق را به هواداران استقلال می‌دهد که موضع بگیرند و علیه تیم شعار بدهند؟ گفت: هواداران حق دارند برای اینکه نمی‌توانیم بازی را ببریم. این انتظار را دارم که آنها علیه من هم شعار دهند. حق با آنها است، با این عملکرد نمی‌توانیم توقع داشته باشیم که آنها علیه بازیکنان و من شعار ندهند.

وی در واکنش به این موضوع که نظرش درباره عملکرد مسعود جوما چیست، عنوان کرد: فقط درباره جوما می‌پرسید؟ بله او خوب بازی نکرد و حق با شماست اما چرا فقط درباره این بازیکن صحبت می‌کنید در حالی که کل تیم بد بازی کرد. اگر بخواهیم درباره جوما صحبت کنیم، این بازیکن، در بازی قبل گل زد. ما همه دیدیم که بچه‌ها خوب بازی نکردند.

موسیمانه درباره میزان آمادگی ماشاریپوف اظهار داشت: ‌از زمانی که به استقلال آمدم، تیم در بدترین شرایط خودش قرار دارد. شما فکر می‌کنید وقتی تیم در این شرایط است من می‌توانم ماشاریپوف را روی نیمکت بنشانم یا اینکه از اول به او بازی دهم؟ از ۶ بازیکن خارجی‌مان فقط ۲ بازیکن را در اختیار داشتیم. بلانکو، کاکوتا، اندونگ و ... کجا هستند؟ ما هیچ وقت نتوانستیم یک تیم کامل را در اختیار داشته باشیم و بازیکنان زیادی غایب بودند. قبل از این کاکوتا و بلانکو را داشتیم که از آنها استفاده می‌کردیم. الان ما در خط حمله چه کسی را داریم؟کوجو هم که قراردادش ثبت نشده و از من درباره این موضوع سوال نکنید چون نمی‌دانم. شرایط‌مان این‌طور است، بله من نمی‌توانم این مسائل را مخفی کنم؛ تیم من خوب بازی نمی‌کند و حتی در تعویض‌ها هم مشکل داریم، به نیمکت نگاه می‌کنم به خودم می‌گویم چه کسی را می‌توانم تعویض کنم؟

سرمربی استقلال یادآور شد: وقتی نیمکت را نگاه می‌کنم به خودم می‌گویم این نیمکتی است که من دارم؟ شما یک نفر را به من بگویید که بتوانم از او استفاده کنم ولی استفاده نمی‌کنم. تعویض ابوالفضل و رامین تغییری در بازی ایجاد کرد؟ نه. به تیم ما نگاه کنید ببینید چه کسی را داریم؟ داستان ما هم شبیه منچستریونایتد شده، اصلاح و تغییر این شرایط سخت است. شما می‌بینید که تلاش‌مان را می‌کنیم اما دیگر شرایط همین است.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مرد گمشده پس از 7 سال در پیاده روی اربعین پیدا شد
تظاهرات یک میلیون نفری شهرک‌نشینان علیه نتانیاهو
ذخایر سوخت مایع نیروگاهی 60 درصد افزایش یافت
ولایتی: مردم ایران اجازه معامله بر سر امنیت ملی‌شان را نمی‌دهند
نورنما | انفجار در یکی از کارخانه‌های استیل آمریکا
اظهارات سرلشکر رحیم صفوی درباره احتمال وقوع جنگ جدید
مدیرعامل ایرانسل درباره افزایش 70 درصدی تعرفه اینترنت چه گفت؟
طرح اشغال کامل شهر غزه به تصویب رسید
سفارت آلمان در تهران موقتا تعطیل شد
انتظار 4 ساله برای دریافت خودروی کارخانه‌ای همچنان ادامه دارد
آتش‌سوزی گسترده در سوله هزارمتری آرد در شیراز
مکرون: فکر نمی کنم پوتین دنبال صلح باشد
انهدام گسترده پهپادهای اوکراینی بر فراز مناطق روسیه
شلیک موشک مقاومت فلسطین به قلب سرزمین‌های اشغالی
بحران آب در کشور باران‌های سیل‌آسا
تیم ملی بسکتبال ایران عنوان سوم کاپ آسیا را کسب کرد/ استرالیا قهرمان شد
آخرین جزییات از آتش‌سوزی مهیب جنوب تهران/ نمایی نزدیک از آتش‌سوزی انبار روغن موتور + فیلم
شلیک 70 موشک از یمن به اراضی اشغالی در 5 ماه
طرح توسعه شهرک سازی اسرائیل را تهدیدی برای موجودیت کشور فلسطین می‌دانیم
جوزف عون: طرح آمریکا با اصلاحات لبنان به سند ملی تبدیل شد
هوای تهران از سه‌شنبه گرم‌تر می‌شود؛ افزایش تابش اشعه فرابنفش در پایتخت
منچستر یونایتد با شکست لیگ جزیره را آغاز کرد
عکس های منتخب جهان، 17 آگوست 2025
نفتالی بنت: نتانیاهو در مقابله با حماس ناکام مانده است
رئیس‌جمهور از تلاش‌های برگزارکنندگان مراسم اربعین تقدیر کرد
انفجار تروریستی در قلب شهر حلب سوریه
قلعه‌نویی: لژیونرهای تیم در تورنمنت کافا حضور ندارند
برکناری سه مقام ارشد سعودی به دستور ملک سلمان
عارف: دولت چهاردهم به دنبال تمرکززدایی و انتقال اختیارات است
کیفیت هوا در تهران به وضعیت ناسالم درآمد
مدیر ChatGPT: کاربران باید همواره دقت پاسخ‌های هوش مصنوعی را تایید کنند
نخست‌وزیر یمن خواستار پایان یافتن بی‌تفاوتی کشورهای عربی شد
توقف ناامیدکننده چلسی در گام اول لیگ برتر
جولانی به تکفیری‌ها تابعیت سوری هدیه کرد
پوتین و ترامپ؛ بازی با روان در میدان سیاست
پزشکیان در اوراسیا؛ نقطه عطف دیپلماسی و همکاری ایران
نیویورک‌تایمز: نفوذ اطلاعاتی ایران در ساختار داخلی اسرائیل فاش شد
زنگ خطر در نظام سلامت؛ 80 درصد داروخانه‌ها در معرض ورشکستگی
روبیو هشدار داد: این جنگِ ما نیست؛ باید به‌دنبال آتش‌بس باشیم
سفر هماهنگ زلنسکی و رهبران اروپایی به آمریکا برای حمایت از اوکراین
بیانیه وزارت امور خارجه در مورد محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و کوچاندن اجباری ساکنان غزه
ایجاد «اتاق امن» در مدارس؛ گامی برای افزایش امنیت دانش‌آموزان
تهدید وزیر جنگ اسرائیل پس از حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی
ویتکاف: پوتین آماده پذیرش تضمین‌های امنیتی برای اوکراین است
فلج شدن زندگی شهرک‌نشینان صهیونیست در پی اعتصاب گسترده
آیین وداع با پیکر شهید اسماعیل پاشایی در بهارستان برگزار شد
متهم 27 هزار میلیاردی بازداشت و به کشور بازگردانده شد
کمبود 100 هزار پرستار در کشور؛ فرمول پرداخت اضافه‌کاری‌ها تغییر کرد؟
مرگ یک آتش نشان در آتش سوزی کنگان
هشدار اقتصاددانان برنده نوبل به نخست‌وزیر اسرائیل: اقتصاد اسرائیل در مرز نابودی
X
آگهی تبلیغاتی