×
سیاسی
شناسه خبر : 209441
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/11/01 ساعت 18:00
امیر حاتمی: رژیم‌صهیونیستی برای اجتناب از تلفات بیشتر به آتش‌بس خفت‌بار تن داد

امیر حاتمی: رژیم‌صهیونیستی برای اجتناب از تلفات بیشتر به آتش‌بس خفت‌بار تن داد

مشاور رهبر معظم انقلاب در امور ارتش گفت: ارتش رژیم صهیونیستی در جنگ زمینی نیز در مواجهه با رزمندگان حماس و حزب الله شکست خورد و نه تنها نتوانست حماس و حزب الله را نابود و گروگان‌های خود را آزاد کند، بلکه به دلیل اجتناب از تلفات بیشتر، مجبور به عقب نشینی و تن دادن به آتش بس خفت بار شد.

نورنیوز-گروه سیاسی: امیر سرتیپ  امیر حاتمی مشاور فرمانده معظم کل قوا در امور ارتش در همایش سیاسی فرماندهان ارتش جمهوری اسلامی ایران که امروز (دوشنبه) در مرکز همایش‌های کوثر سازمان عقیدتی سیاسی ارتش برگزار شد، اظهار داشت: با نگاه ژرف به حوادث اخیر منطقه، جهان به عمق توطئه و خباثت محور صهیونیستی - آمریکایی با حمایت‌های مستقیم کشورهای غربی و در سکوت مرگ‌بار سازمان‌های بین‌المللی پی برد.

امیر سرتیپ حاتمی با اشاره به جنایت‌های نظام سلطه بر علیه ملت ایران در طول تاریخ تصریح کرد: ملت بزرگ ایران اسلامی، نمونه‌های این گونه جنایات را در دوران تاریخ پرفراز و نشیب انقلاب اسلامی به‌طور گسترده و در ابعاد و حوزه‌های مختلف به‌ویژه در اقدامات تجزیه طلبانه، آشوب‌های داخلی، تحمیل جنگ هشت ساله، توطئه‌های سیاسی، امنیتی، بین‌المللی، فرهنگی، اقدامات تفرقه‌افکنانه مذهبی و...، دیده‌ و توانسته با وجود خواست جبهه استکبار و به برکت قدرت نرم گفتمان انقلاب اسلامی، از تمامی این فتنه‌ها سربلند بیرون آید.

مشاور فرماندهی معظم کل قوا با بیان اینکه در ۱۵ ماه گذشته شاهد تحولات سریع و گسترده در منطقه بودیم، خاطرنشان کرد: قبل از عملیات «طوفان الاقصی» رژیم صهیونیستی به لحاظ امنیتی، نظامی، اقتصادی و سیاسی در قالب طرح «پیمان ابراهیم» در حال  عادی سازی روابط با کشورهای منطقه بود، اما عملیات طوفان الاقصی و مقاومت شجاعانه رزمندگان حماس و حزب الله این روند را نابود ساخت.

وزیر اسبق دفاع با تشریح شکست و اضمحلال سیاسی رژیم صهیونیستی بعد از جنایات غزه و لبنان گفت: به لحاظ بین‌المللی، رژیمی که اروپایی‌ها مدعی بودند تنها دموکراسی منطقه است، امروز نخست وزیر و وزیر دفاع جنایتکارش در دادگاه بین‌المللی لاهه به دلیل جنایت بشری محکوم شده و ملت و دولت‌های بسیاری آمادگی اجرای حکم دادگاه را دارند.

امیر سرتیپ حاتمی تصریح کرد: ارتش رژیم صهیونیستی در جنگ زمینی نیز در مواجهه با رزمندگان حماس و حزب الله شکست خورد و نه تنها نتوانست حماس و حزب الله را نابود و گروگان‌های خود را آزاد کند، بلکه به دلیل اجتناب از تلفات بیشتر، مجبور به عقب نشینی و تن دادن به آتش بس خفت بار شد.

وی ادامه داد: رژیم جنایتکار صهیونیستی از لحاظ اقتصادی و مالی نیز در بدترین شرایط تاریخی خود قرار دارد و بر اساس اعلام منابع معتبر بالغ بر ۴۰۰۰ شرکت تجاری، این رژیم را ترک کرده‌اند و  به همین دلیل مجبور شده است میلیاردها دلار از کشورهای غربی برای هزینه‌های جنگی خود قرض کند.

مشاور فرماندهی معظم کل قوا تصریح کرد: یکی از نقاط قوت ادعایی این رژیم تحت عنوان، «گنبد آهنین» و پدافند هوایی چهار لایه، در مقابل تاکتیک و فناوری گروه‌های مقاومت فلسطینی، حزب الله، انصارالله یمن و عملیات‌های وعده صادق ۱ و ۲ ایران، شکست مفتضحانه خورده و رویای غیر قابل نفوذ بودن رژیم با توجه به وسعت کم سرزمین‌شان به  تمسخر گرفته شده است.

امیر سرتیپ حاتمی با تحلیل این که چرا رژیم صهیونیستی و آمریکایی‌ها با استفاده از تمام توان تبلیغاتی و رسانه‌ای خود تلاش می‌کنند تا این‌گونه القا کنند که جایگاه جمهوری اسلامی بعد از این حوادث تضعیف شده است، افزود: جایگاه رژیم صهیونیستی به لحاظ امنیتی، نظامی، سیاسی و اقتصادی نسبت به قبل از طوفان الاقصی به شدت متزلزل و با افت بسیار زیاد مواجه شده است.

مشاور فرماندهی معظم کل قوا تصریح کرد: رژیم صهیونیستی هرگز نمی‌تواند تفکر، اندیشه و قدرت حماس، جهاد اسلامی و حزب الله لبان و انصارالله یمن را در عرصه نظامی و اعتقادی از بین ببرد و با توجه به جایگاه متزلزل این رژیم نزد افکار عمومی جهان و تداوم مقاومت ملت فلسطین، قطعا جایگاه جمهوری اسلامی ایران به میزان قابل ملاحظه‌ای ارتقاء یافته است.

وی با استناد به فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) تصریح کرد: هدف اصلی دشمن در مقطع فعلی، تسلط بر مغزها و اندیشه‌هاست و دشمن بر آن است تا هدفی را که در میدان نظامی نتوانسته محقق کند، با جنگ روانی و جنگ رسانه‌ای تحقق بخشد.

امیر سرتیپ حاتمی با بیان اینکه نظام سلطه در شرایط حاضر چند هدف مشخص را دنبال می‌کند، اظهار کرد: تضعیف روحیه، ایجاد یاس و ناامیدی در بین مردم ایران در جهت بی‌ثباتی داخلی و کاهش حمایت مردم از نظام اسلامی، کسب امتیازات بیشر درمذاکرات، جلب حمایت‌های بین‌المللی برای فشار بیشتر بر ملت ایران، تلاش در جهت تغییر رفتار ایران در منطقه، در مواضع هسته‌ای و موشکی و توجیه فشارهای اقتصادی، از برنامه‌های اتاق فکر دشمن است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
شرط ایران برای بازگشایی تنگه هرمز اعلام شد
قسمت اول گفت‌وگوی صریح رئیس‌جمهور بعد از خبر 22 پخش می‌شود
دستگیری باند سرقت پراید با اعتراف به 30 فقره سرقت
واکنش«بی‌بی» به نشست امان؛ مخالفت با تشکیل کشور فلسطین
اعتصاب گسترده در استان‌های جنوبی یمن در اعتراض به وضعیت امنیتی و اقتصادی
سقوط صادرات نفت آمریکا به پایین‌ترین سطح در 8 ماه گذشته
بیانیه پایانی نشست امان؛ کشورهای عربی و اسلامی خواستار توقف تجاوزات اسرائیل شدند
آخرین جزئیات از مذاکرات ایران و عمان؛ توافق بر سر مسیر تردد در تنگه هرمز
گام بزرگ دولت در توسعه گردشگری؛ اعتبار تسهیلات بومگردی 2 برابر شد
حشدالشعبی هرگونه درگیری در سامراء را رد کرد
اوکراین به دنبال یک فاجعه انسانی در مقیاس بزرگ
تعیین تکلیف امتحانات نهایی معوق؛ ویژه دانش‌آموزان 4 استان و غایبین موجه
آغاز موج بازگشت زائران اربعین؛ 24 کشته و 154 مصدوم در سوانح رانندگی
واکنش «ونس» به ریاست‌جمهوری یک مسلمان
پزشکیان: مشروطه نماد بیداری، قانون‌گرایی و مردم‌سالاری ملت ایران است
قیمت جدید بنزین سوپر مشخص شد؛ تغییر نرخ در بورس انرژی
عصبانیت ترامپ از پیروزی «عبدل السید»
بهره‌برداری از نخستین مرکز پرتودرمانی استان بوشهر
اعتراف «ونس» به از دست رفتن 230 میلیارد دلار پول مردم در کلاهبرداری
رویترز ادعای ترامپ را رد کرد؛ تنگه هرمز هنوز باز نشده است
تاکید وزیر خارجه قطر بر لزوم اجرای یادداشت تفاهم میان ایران و آمریکا
تداوم نقض آتش‌بس در جنوب لبنان؛ یک شهید و 11 زخمی
ایتالیا به ایران درباره تنگه هرمز پیام داد
لغو بخشی از تجریم‌های مرتبط با ایران
راهبرد هسته‌ای جدید آمریکا در قبال روسیه و چین
عالیشاه شاگرد مهدی رحمتی شد
محکومیت شدید اقدامات صهیونیست‌ها از سوی اسلام‌آباد
درخواست حماس از آمریکا برای اجرای کامل نقشه راه آتش‌بس
پوتین فرمانده نیروهای جدید سامانه‌های بدون سرنشین را تعیین کرد
نورنما | یک سنجاب مسابقه بیسبال را به هم ریخت
توسعه مرز ریلی رازی؛ گامی بزرگ در مسیر کریدور شرق-غرب
مسابقات تکواندو نونهالان پردیس به یاد شهدای میناب
مدیریت هوشمند آب با اتصال سامانه‌های کشاورزی و نیرو
پیش‌بینی قیمت طلا و سکه در 15 مرداد؛ جدال اونس جهانی و دلار بر سر قیمت‌ها
تأکید شهباز شریف بر ادامه تلاش‌های پاکستان برای صلح در منطقه
جست‌وجوی نفسگیر در زاینده‌رود؛ سرنوشت کودک 7 ساله در هاله‌ای از ابهام
سقوط 30 درصدی قیمت دام زنده؛ چرا قیمت گوشت برای مردم ارزان نشد؟
عربستان: اقدامات یک‌جانبه اسرائیل در خاک فلسطین باطل و فاقد اعتبار است
اتفاق عجیب در راه لیگ برتر / استقلال و پرسپولیس از پایتخت می‌روند
دیدار وزیر صمت ایران با نخست‌وزیر پاکستان در اسلام‌آباد + فیلم
هشدار یمن درباره فرار رو به جلوی رژیم سعودی
بازی‌سازی فرانسه در جنگ اوکراین و روسیه!
بمب نقل‌وانتقالاتی پرسپولیس از روسیه می‌آید/ مذاکره برای جذب ستاره جوان
توصیف باشکوه آیین اربعین در رسانه روسیه
یورش گسترده نظامیان صهیونیست به اردوگاه قلندیا
پرونده «گوسفند کبوده پاسارگاد» برای ثبت جهانی در فائو نهایی شد
مشتری تازه مهدی طارمی از لیگ فرانسه؛ جزئیات پیشنهاد احتمالی
توقف پروازها در فرودگاه شهدای ساری از فردا
جزئیات محرمانه وین درباره مذاکرات صلح با اوکراین
چراغ سبز به نفت‌کش‌های پاکستانی برای عبور از تنگه باب‌المندب