×
ورزشی
شناسه خبر : 209375
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/11/01 ساعت 11:55
استقلال به دنبال بازگشت به روزهای خوش/ترکیب احتمالی استقلال تهران برابر شمس‌آذر

استقلال به دنبال بازگشت به روزهای خوش/ترکیب احتمالی استقلال تهران برابر شمس‌آذر

دیدار تیم‌های استقلال تهران و شمس‌آذر قزوین در چارچوب هفته شانزدهم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال امروز دوشنبه از ساعت 15:30 دقیقه در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود.

نورنیوز-گروه ورزشی: این دو تیم فصل گذشته نتایج بسیار خوبی کسب کردند و در نهایت استقلال در هفته‌های پایانی قهرمانی را از دست داد تا با یک اختلاف امتیاز نسبت به پرسپولیس در رتبه دوم فصل را به پایان برساند. در مقابل شمس‌آذر نیز در اولین فصل حضورش در لیگ برتر نتایج دور از انتظاری بدست آورد و با ۳۹ امتیاز و با توجه به اینکه در ابتدای فصل ۳ امتیاز این تیم کسر شده بود، در رتبه هشتم قرار گرفت.

اما شرایط این دو تیم در نیم فصل اول کاملا متفاوت بود، استقلال که فصل را با جواد نکونام آغاز کرد بعد از کسب نتایج ضعیف با پیتسو موسیمانه به توافق رسید و در نهایت با ۱۸ امتیاز در رتبه دهم قرار گرفت و به نوعی دیگر قهرمانی در این فصل برای آن‌ها بسیار دشوار شده است. شمس‌آذر قزوین نیز بعد از یک رفت‌وبرگشت سرانجام فصل را با سعید دقیقی آغاز کرد اما با توجه به کسب نتایج ضعیف در نهایت سیدمهدی رحمتی هدایت این تیم را در ابتدای نیم فصل دوم بر عهده گرفت. در حال حاضر شمس‌آذر با ۱۳ امتیاز در رتبه پانزدهم و منطقه سقوط قرار دارد.

قزوینی‌ها به دنبال انتقام

استقلال در اولین دیدار این فصل در قزوین مقابل شمس قرار گرفت و در نهایت شاگردان جواد نکونام موفق شدند با گل‌های آرمان رمضانی و محمدحسین اسلامی فصل را با برتری مقابل این تیم آغاز کنند. در آن دیدار تک گل شاگردان دقیقی را امیرمحمد نسایی از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند تا این دیدار با برتری ۲ بر یک استقلال به پایان برسد.

حالا قزوینی‌ها برای انتقام شکست دور رفت باید در ورشگاه آزادی مقابل شاگردان موسیمانه قرار بگیرند و قطعا انگیزه بالایی برای متوقف کردن آبی‌پوشان پایتخت خواهند داشت.

راهکار موسیمانه برای شروعی پرقدرت در لیگ

زبیر نیک‌نفس، محمدحسین اسلامی و گائل کاکوتا و مهرداد محمدی به دلیل مصدومیت و دیدیه اندونگ به دلیل دریافت ۴ کارت زرد و محرومیت نمی‌توانند استقلال را برای این دیدار همراهی کنند. با این تفاسیر به نظر می‌رسد موسیمانه قصد دارد آبی‌پوشان را با آرایش ۱-۳-۲-۴ روانه میدان می‌کند.

سیدحسین حسینی در چهارچوب دروازه آبی‌ها قرار می‌گیرد و مسئولیت حفاظت از قفس توری این تیم را بر عهده دارد. حسینی به دنبال این است تا نیم‌فصل دوئم را با کلین‌شیت آغاز کند. رافائل سیلوا در کنار محمدحسین مرادمند در قلب خط دفاعی استقلال به میدان می‌روند. ابوالفضل زمانی از جناح راست و میلاد زکی‌پور در جناح چپ خط دفاعی آبی‌پوشان را تکمیل می‌کنند.

با توجه به غیبت هافبک‌های استقلال روزبه چشمی در این دیدار یک خط جلوتر و در پست هافبک در کنار آرش رضاوند به میدان می‌رود. از دیگر تغییرات مهم موسیمانه در این دیدار این خواهد بود که رامین رضاییان و ابوالفضل جلالی در این دیدار به عنوان وینگر از ابتدا به میدان می‌روند و باید دید که آیا این دو بازیکن می‌توانند اندیشه‌های موسیمانه را در زمین اجرا کنند یا خیر؟

در نهایت نیز جلال‌الدین ماشاریپوف پشت‌سر مسعود جوما ۱۱ بازیکن استقلال را برای تقابل با شمس‌آذر تکمیل می‌کنند. ماشاریپوف علی‌رغم اینکه تنها یک جلسه با تیم تمرین کرده بود، در ترکیب اصلی قرار خواهد گرفت. جوما برای دومین‌بار از ابتدا در ترکیب اصلی قرار می گیرد و با توجه به گلزنی مقابل سپاهان در آخرین تقابل استقلال انگیزه‌های بالایی برای درخشش در این دیدار دارد.

ترکیب احتمالی استقلال تهران:

سید حسین حسینی، رافائل سیلوا، محمدحسین مرادمند، ابوالفضل زمانی، میلاد زکی‌پور، روزبه چشمی، آرش رضاوند، رامین رضاییان، ابوالقضل زمانی، جلال‌الدین ماشاریپوف و مسعود جوما.


نظرات

آخرین اخبار
یمن: حل مساله تنگه هرمز به پایان تجاوزات علیه ایران بستگی دارد
کارشناس حوزه انرژی: تولید بنزین در کشور با مشکل مواجه نمی‌شود
ایروانی: شورای امنیت باید اسرائیل را وادار به رعایت کامل آتش‌بس در لبنان کند
زاخارووا: آماده کمک به حل وضعیت وخیم در خاورمیانه هستیم
9 گل در 90 دقیقه! پاریسی ها مونیخی ها را میخکوب کردند
ذخایر راهبردی کالاهای اساسی در سطح بی‌سابقه
دلنوشته قالیباف برای رهبر شهید
جهش 24 درصدی قیمت انرژی در سال جاری
چارلز سوم: پیوند آمریکا و بریتانیا ناگسستنی است
رحمانی فضلی: ایران تسلیم خواسته‌های غیرقانونی نمی‌شود
پوتین درباره پیامدهای حمله پهپادی به پالایشگاه توآپس هشدار داد
مهار فشارهای تورمی در اولویت کار ملونی
دیدارهای دوستانه تیم ملی فوتبال لغو شد
حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با اسرائیل به نفع مردم نیست
واکنش ترامپ به اظهارات مرتس درباره ایران: «او نمی‌داند چه می‌گوید»
ترکیه خواستار تضمین ادامه مذاکرات اسلام‌آباد شد
کریستی: ویتکاف و کوشنر به درد مذاکره با ایران نمی خورند
طرح مجدد دموکرات‌ها در سنا برای مهار جنگ ‌افروزی ترامپ علیه ایران
پدافند سفارت آمریکا در بغداد در پی رصد پهپاد فعال شد
خدمت اجباری سربازی، حریدی‌ها را باز به‌خیابان‌های تل‌آویو کشاند
ادعای مأمور سابق سی‌آی‌ای درباره ساختگی بودن سوءقصد به ترامپ
سقوط کم‌سابقه ذخایر گاز اروپا
هشدار سازمان ملل: وضعیت غزه و کرانه باختری در حال وخامت است
نورویدئو | محاصره ای که قبل از ایران جهان را هدف می گیرد !
ادعای مقام‌های غربی درباره همکاری روسیه در جنگ اخیر به ایران
توییت عراقچی نفت آمریکا را 3 رقمی کرد
اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
راه‌اندازی مسیرهای جدید ترانزیتی برای تجارت
توضیحات وزارت بهداشت درخصوص افزایش قیمت دارو
خبرنگار سی‌بی‌اس: ایران در وضعیت فروپاشی نیست
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید/6 نفر راهی بیمارستان شدند
تخفیف 30 درصدی در انتظار مشترکان کم مصرف برق
برقراری پرواز مستقیم تهران- شانگهای
روایت خبرنگاران خارجی از تنگه هرمز
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است
برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر
انتشار فایل صوتی سفیر بریتانیا جنجالی شد
اختیار اعلام فهرست گروه‌های تروریستی به شعام واگذار شد + تصویر
تحریم و فشار نظامی نتوانسته ایران را به فروپاشی اقتصادی بکشاند
رکوردزنی نیروگاه بیستون در فروردین