×
ورزشی
شناسه خبر : 209375
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/11/01 ساعت 11:55
استقلال به دنبال بازگشت به روزهای خوش/ترکیب احتمالی استقلال تهران برابر شمس‌آذر

استقلال به دنبال بازگشت به روزهای خوش/ترکیب احتمالی استقلال تهران برابر شمس‌آذر

دیدار تیم‌های استقلال تهران و شمس‌آذر قزوین در چارچوب هفته شانزدهم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال امروز دوشنبه از ساعت 15:30 دقیقه در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود.

نورنیوز-گروه ورزشی: این دو تیم فصل گذشته نتایج بسیار خوبی کسب کردند و در نهایت استقلال در هفته‌های پایانی قهرمانی را از دست داد تا با یک اختلاف امتیاز نسبت به پرسپولیس در رتبه دوم فصل را به پایان برساند. در مقابل شمس‌آذر نیز در اولین فصل حضورش در لیگ برتر نتایج دور از انتظاری بدست آورد و با ۳۹ امتیاز و با توجه به اینکه در ابتدای فصل ۳ امتیاز این تیم کسر شده بود، در رتبه هشتم قرار گرفت.

اما شرایط این دو تیم در نیم فصل اول کاملا متفاوت بود، استقلال که فصل را با جواد نکونام آغاز کرد بعد از کسب نتایج ضعیف با پیتسو موسیمانه به توافق رسید و در نهایت با ۱۸ امتیاز در رتبه دهم قرار گرفت و به نوعی دیگر قهرمانی در این فصل برای آن‌ها بسیار دشوار شده است. شمس‌آذر قزوین نیز بعد از یک رفت‌وبرگشت سرانجام فصل را با سعید دقیقی آغاز کرد اما با توجه به کسب نتایج ضعیف در نهایت سیدمهدی رحمتی هدایت این تیم را در ابتدای نیم فصل دوم بر عهده گرفت. در حال حاضر شمس‌آذر با ۱۳ امتیاز در رتبه پانزدهم و منطقه سقوط قرار دارد.

قزوینی‌ها به دنبال انتقام

استقلال در اولین دیدار این فصل در قزوین مقابل شمس قرار گرفت و در نهایت شاگردان جواد نکونام موفق شدند با گل‌های آرمان رمضانی و محمدحسین اسلامی فصل را با برتری مقابل این تیم آغاز کنند. در آن دیدار تک گل شاگردان دقیقی را امیرمحمد نسایی از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند تا این دیدار با برتری ۲ بر یک استقلال به پایان برسد.

حالا قزوینی‌ها برای انتقام شکست دور رفت باید در ورشگاه آزادی مقابل شاگردان موسیمانه قرار بگیرند و قطعا انگیزه بالایی برای متوقف کردن آبی‌پوشان پایتخت خواهند داشت.

راهکار موسیمانه برای شروعی پرقدرت در لیگ

زبیر نیک‌نفس، محمدحسین اسلامی و گائل کاکوتا و مهرداد محمدی به دلیل مصدومیت و دیدیه اندونگ به دلیل دریافت ۴ کارت زرد و محرومیت نمی‌توانند استقلال را برای این دیدار همراهی کنند. با این تفاسیر به نظر می‌رسد موسیمانه قصد دارد آبی‌پوشان را با آرایش ۱-۳-۲-۴ روانه میدان می‌کند.

سیدحسین حسینی در چهارچوب دروازه آبی‌ها قرار می‌گیرد و مسئولیت حفاظت از قفس توری این تیم را بر عهده دارد. حسینی به دنبال این است تا نیم‌فصل دوئم را با کلین‌شیت آغاز کند. رافائل سیلوا در کنار محمدحسین مرادمند در قلب خط دفاعی استقلال به میدان می‌روند. ابوالفضل زمانی از جناح راست و میلاد زکی‌پور در جناح چپ خط دفاعی آبی‌پوشان را تکمیل می‌کنند.

با توجه به غیبت هافبک‌های استقلال روزبه چشمی در این دیدار یک خط جلوتر و در پست هافبک در کنار آرش رضاوند به میدان می‌رود. از دیگر تغییرات مهم موسیمانه در این دیدار این خواهد بود که رامین رضاییان و ابوالفضل جلالی در این دیدار به عنوان وینگر از ابتدا به میدان می‌روند و باید دید که آیا این دو بازیکن می‌توانند اندیشه‌های موسیمانه را در زمین اجرا کنند یا خیر؟

در نهایت نیز جلال‌الدین ماشاریپوف پشت‌سر مسعود جوما ۱۱ بازیکن استقلال را برای تقابل با شمس‌آذر تکمیل می‌کنند. ماشاریپوف علی‌رغم اینکه تنها یک جلسه با تیم تمرین کرده بود، در ترکیب اصلی قرار خواهد گرفت. جوما برای دومین‌بار از ابتدا در ترکیب اصلی قرار می گیرد و با توجه به گلزنی مقابل سپاهان در آخرین تقابل استقلال انگیزه‌های بالایی برای درخشش در این دیدار دارد.

ترکیب احتمالی استقلال تهران:

سید حسین حسینی، رافائل سیلوا، محمدحسین مرادمند، ابوالفضل زمانی، میلاد زکی‌پور، روزبه چشمی، آرش رضاوند، رامین رضاییان، ابوالقضل زمانی، جلال‌الدین ماشاریپوف و مسعود جوما.


نظرات

آخرین اخبار
مرمت بناهای تاریخی اصفهان در دستور کار دولت و یونسکو
ادعای آمریکا: توقیف یک نفتکش مرتبط با ایران در اقیانوس هند
راه تازه واردات مواد اولیه پتروشیمی و پلیمری به کشور باز شد
نشانه های نادر زوال عقل که شاید ندانید
اژه‌ای: شهید رئیسی جانفدایی برای ایران را معنا کرد
آمریکا سطح استقرار نیروهای خود در اروپا را به سال 2021 بازگرداند
دیدار قریب‌الوقوع ویتکاف با پوتین در مسکو
آیا قوانین یونسکو زیر آوار جنگ دفن شدند؟
قیمت گوشت قرمز امروز 30 اردیبهشت 1405 + جدول
ادامه روند کاهشی ازدواج و فرزندآوری ، نرخ باروری به 1.34 رسید
تحریم فعالان مرتبط با ناوگان صمود از سوی دولت آمریکا
یک دولت و سه شرکت
قیمت طلای جهانی امروز چهار‌شنبه 30 اردیبهشت / تضعیف اونس در سایه اضطراب تورم جهانی
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 30 اردیبهشت 1405 + وضعیت استانها
کلماتی که می‌کشند
شی جین: جنگ در خاورمیانه باید هر چه سریعتر پایان یابد
رئیس‌جمهور: تغییر رویکردها و خلاقیت مدیریتی ضروری است
اقتصاد جنگ؛ تجارت خارجی در مسیر تاب‌آوری
حمله وزیر دارایی رژیم اسرائیل به دیوان کیفری بین‌المللی لاهه
دستور دادستان تهران به شبکه بانکی برای پرداخت تسهیلات حمایتی
لابی صهیونیستی با پول‌پاشی نامزدها را تحت تاثیر قرار می‌دهد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 30 اردیبهشت + جدول
معادله تازه ایران برای مهار آمریکا و اسرائیل
پایان انتظار 22 ساله؛ آرسنال قهرمان لیگ برتر شد + فیلم جشن قهرمانی
بلینکن: توان موشکی و هسته‌ای ایران با جنگ از بین نمی‌برد
دیدار پوتین و شی در پکن؛ تاکید بر صلح در خاورمیانه
چرا خون‌دماغ می‌شویم ؟
اقتصادنگار | افزایش مبلغ کالابرگ بر سر یک دوراهی
سنای آمریکا به محدودسازی اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران رأی داد
چرا کنسولگری اسرائیل در استانبول تعطیل می شود؟
آیا سفر پوتین به پکن آغاز آرایش جدید قدرت‌هاست؟
عراقچی: بازگشت به میدان جنگ شگفتی‌های بیشتری دارد
ترافیک سنگین تهران و بارش باران در جاده‌های شمالی
ادعای تازه ترامپ : جنگ با ایران به‌زودی تمام می‌شود
برنامه مسابقات ورزشی امروز 30 اردیبهشت 1405+ جدول پخش
همه کشتی‌های ناوگان جهانی صمود توسط اسرائیل توقیف شدند
قاتل الهه حسین‌نژاد به دار مجازات آویخته شد + جزئیات جنایت
زاخارووا: تهدید به حملات مجدد علیه ایران وحشتناک است
آغاز آزمایشی حرکت قطار مشهد- سنندج از 6 خرداد
کاهش چشمگیر طلاق در فارس
اردوغان: تنگه هرمز باید در اسرع وقت بازگشایی شود
امضای حدود 40 سند همکاری میان روسیه و چین
از ابتدای سال 10 نوزاد خارجی در رویان متولد شدند
رشد سه برابری اعتبارات مدارس عشایری
توقف الطلبه منصوریان مقابل الکرما در لیگ عراق
هوش مصنوعی به کمک بیماران حرکتی آمد
تاکید معاون وزیر راه بر عزمی جدی برای بازسازی و ارتقای زیرساخت‌های صنعت هوانوردی
گفت وگوی وزیر خارجه آمریکا با دبیرکل سازمان ملل درباره تنگه هرمز
بقائی: سابقه بدعهدی آمریکا در قبال ایران، بیش از 73 سال است
نیروی هوایی در جنگ علیه ایران 42 هواگرد را از دست داده است