×
حوادث
شناسه خبر : 209295
تاریخ انتشار :

گروگان 3 ساله از دست آدم‌ربایان رهایی یافت +فیلم

معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی تهران اعلام کرد: با تلاش و هوشیاری ماموران اداره یازدهم پلیس آگاهی پایتخت بایند آدم‌ربایی منهدم و کودک 3 ساله‌ای که گروگان گرفته شده بود رهایی یافت.

نورنیوز- حوادث: معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی تهران گفت: با هوشیاری کارآگاهان اداره یازدهم  یک باند کودک‌ربایی، و سقط جنین، منهدم و در این رابطه یک گروگان ۳ ساله نیز از چنگال این باند آزاد شد. اواخر مردادماه امسال، پرونده‌ای تحت عنوان کودک‌ربایی در اداره یازدهم تشکیل و تحقیقات آغاز شد. با بازبینی دوربین‌های مداربسته مشخص شد، ۲ متهم کودک ۳ ساله را در نزدیکی خانه‌شان ربوده و او را فروخته‌اند.

کارآگاهان با اقدامات اطلاعاتی مخفیگاه اعضای باند ۸ نفره کودک‌ربایی را در تهران و شمال کشور شناسایی و آنها را به دام انداختند.

صبح امروز کودک ربوده شده به آغوش گرم خانواده‌اش بازگردانده شد.


 

جزئیات ماجرای هولناک گروگانگیری دختربچه ۳ ساله

سرهنگ کارآگاه مرتضی نثاری؛ معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، اظهار کرد: اواخر مردادماه سال۱۴۰۳، مرد جوانی به اداره یازدهم پلیس آگاهی مراجعه کرد و هنگامی که مقابل کارآگاهان قرار کارآگاهان قرار گرفت، گفت، دخترم ۳ ساله‌ام به نام خدیجه همراه با برادرهایش در خیابان مشغول بازی بود. ما در یکی از محله‌های جنوب تهران زندگی می‌کنیم، جایی که بچه‌ها معمولاً ظهرها برای بازی به کوچه می‌روند و پیش از تاریک شدن هوا به خانه برمی‌گردند. آخرین بار که همه بچه برای بازی به بیرون از خانه رفتند، اتفاق تلخی رقم خورد. دختر کوچکم به خانه برنگشت و ناپدید شد. بچه هایم می گفتند که در حال بازی بوده اما ناگهان ناپدید شده است. هیچ کس ندیده بود دخترم کجا رفته است با این حال همه اهالی محل بسیج شدند و همه جا را به دنبال دخترم گشتند اما اثری از او به دست نیامد.

این مقام ارشد انتظامی تصریح کرد: پس از ثبت شکایت و تشکیل پرونده در اداره یازدهم پلیس آگاهی، تیمی زبده از کارآگاهان راهی محل حادثه شدند و تحقیقات موشکافانه خود را آغاز کردند.

وی افزود: کارآگاهان جنایی اداره یازدهم در نخستین‌گام به سراغ بازبینی دوربین‌های مداربسته رفتند و متوجه شدند، زن و مردی به سراغ دختربچه که در حال بازی بوده رفتند و به بهانه ای او را فریب داده و با خودشان بردند.

نثاری متذکر شد: اقدامات گسترده اطلاعاتی نشان داد که زن و مرد کودک ربا، سپس وارد خانه ای در همان حوالی شده اند. همین سرنخ کافی بود تا ماموران ساکنان خانه مورد نظر را شناسایی و دستگیر کنند. آنها دو خواهر بودند که توسط پلیس دستگیر شدند اما اصرار بربیگناهی داشتند و می گفتند از سرنوشت کودک بی اطلاع هستند.

معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی پایتخت، گفت: با وجود اصرار دو خواهر جوان بر بی‌گناهی، شواهد موجود علیه آن‌ها منجر به بازداشتشان شد. پس از بازجویی‌های انجام‌شده، آن‌ها اسرار مربوط به ناپدید شدن دختربچه گمشده را آشکار کردند.

وی متذکر شد: یکی از متهمان در جریان تحقیقات مدعی شد، ززن و مردی که بچه را تحویل ما دادند، با یکدیگرزن و شوهر هستند. ما آنها را از مدت ها قبل می شناختیم تا اینکه چند وقت به سراغمان آمدند و به ما پیشنهاد فروش کودک دادند. هرچند ما در ابتدا قبول نکردیم، اما چون بدهی داشتیم، تصمیم گرفتیم تا با زوج جوان همکاری کنیم اما آنها سرمان را کلاه گذاشتند. زن و شوهر جوان از ما خواستند تا کودک 3 ساله را به یکی از شهرهای شمالی کشور ببریم و تحویل خانواده ای بدهیم. قرار شد سهم مان از این کار را بگیریم اما آنها پولی به ما ندادند. او گفت: من و خواهرم، ‌دختر بچه سه ساله را از زن و شوهر جوان تحویل گرفتیم و به شمال کشور رفتیم. سپس بچه را تحویل زن و شوهری دادیم که نمی توانستند بچه دار شوند. آنطور که متوجه شدیم، کودک را به مبلغ 97 میلیون تومان از زوج کودک ربا خریده بودند. من و خواهرم، پس از انجام ماموریتی که به ما سپرده شده بود به تهران برگشتیم اما زوج کودک ربا، ناپدید شده و موبایلشان نیز خاموش بود. آنها سرمان را کلاه گذاشتند و یک ریال هم به ما پول پرداخت نکردند.

سرهنگ نثاری با اشاره به اینکه در تحقیقات مشخص شد، این ۲ زن جوان کودک ۳ ساله را ۱۶۰ میلیون‌تومان فروخته‌اند، ادامه داد: کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی پس از کشف این سرنخ مهم، اقدامات اطلاعاتی را کلید زدند و دریافتند، این ۲ خواهر جوان عضو یک باند کودک‌ربایی بوده و سایر همدستان آنها در شهرهای شمالی کشور شمالی هستند.

این مقام ارشد انتظامی عنوان کرد: کارآگاهان در این شاخه از تحقیقات اقدامات گسترده اطلاعاتی را کلید زدند و هویت تمام متهان این باند را شناسایی و پس از هماهنگی‌های لازم با مرجع قضایی آنها را دستگیر کردند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اولین فیلم از درگیری تروریست‌ها با مردم عادی داخل دادگستری زاهدان +عکس
به طور میانگین سالی 4200 موتوسوار فوت می‌کنند
«دیبا کارت» چه تاثیری روی اقتصاد زندگی خانواده‌های ایثارگر خواهد گذاشت؟
خسارت 1.5 میلیارد دلاری ایران به اسرائیل تایید شد
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(59) «بزمان»
سخنگوی دولت: استرداد لایحه فضای مجازی مصوب شد
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 8 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
فروش ویژه ایران‌خودرو با سه محصول جدید آغاز شد +لینک سایت
خطای سیستمی در سامانه ارز اربعین ؛ زائران با پیام خطا مواجه شدند
واکنش ترامپ به تصمیم انگلیس برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین
زن فلجی که با ذهنش نوشت؛ انقلابی در فناوری نورالینک و خواندن ذهن + عکس
مخالفت ایران و روسیه با تمدید مهلت مکانیسم ماشه + فیلم
سرویس اطلاعات روسیه: آمریکا و انگلیس به‌دنبال جایگزین زلنسکی هستند
محکومیت عبدالرضا داوری به 6 ماه حبس
7 هزار میلیارد تومان اعتبار برای افزایش ظرفیت انتقال آب به تهران و کرج
فردا صبح در تبریز صدای انفجار شنیده می‌شود
پلمب یک استخر پس از مسمومیت 15 نوجوان همدانی
حمله موشکی بالستیک فراصوت نیروهای مسلح یمن به فرودگاه اللد اسرائیل
دومین لژیونر والیبال ایران در راه ایتالیا
مسابقات رنکینگ جهانی اسکواش؛ اعتمادپور به مدال طلا رسید
تشدید اعتراضات علیه کشتی‌های کروز اسرائیلی در یونان
وزارت کشور متولی مجوزدهی به تاکسی‌های اینترنتی شد
از سرگیری پروازهای مستقیم مسافربری بین روسیه و کره شمالی بعد از 35 سال.
افشای محتوای خصوصی کاربران در گروه‌های تلگرام، خشم کاربران چینی را برانگیخت
عمل جراحی موفق جداسازی دوقلوهای به‌هم‌چسبیده در عربستان +فیلم
گونه‌ای نادر از بارناکل حفار در خلیج فارس کشف شد
ادعای مضحک و عجیب ترامپ درباره اوضاع غزه
تهیه‌کننده «دیالوگ» با قید وثیقه آزاد شد
نخستین دیدار مقامات ناسا و نیروی فضایی روسیه پس از 7 سال
سیاست‌نامه | رمزگشایی از بیانیه 191 کنشگر درباره ایران پساجنگ
عراقچی فردا به تاجیکستان می‌رود
هشدار اقتصاددانان؛ حذف صفرها بدون ثبات، تورم را تکرار می‌کند
سایپا تا 15 شهریور باید خودروهای ناقص کامل کرده و تحویل دهد
ناتوانی غرب در عدم اجرای قوانین بین‌المللی در قبال رژیم صهیونیستی
نشاط ملی با تعطیلات تابستانی ایجاد می‌شود اگر...
دفاع 12 روزه، مرصاد دوم در نبرد منطقه‌ای
افشای طرح‌های جدید ارتش اسرائیل برای تشدید حملات به نوار غزه
وزیر جهاد کشاورزی: تخصیص ارز ترجیحی 28500 تومانی به کالاهای اساسی ادامه دارد
مسدود شدن تونل توحید تهران از ساعت 24 امشب + مسیرهای جایگزین
رئیس‌جمهور به وزارت بهداشت و معاونت علمی رفت
مهاجرانی: تعطیلی یک هفته‌ای فردا در دولت تعیین تکلیف می‌شود
استقلال با آدان گلر اسپانایی به توافق رسید
پیش‌فروش بلیت پروازهای اربعین 1404 از فردا آغاز می‌شود
بازگشت مسعود ریگی به فجر سپاسی با قراردادی یک‌ساله
نمایش ارسال کمک ها به غزه با فشارهای مقاومت اشغالگران
رئیس مجلس در نشست ژنو: جنایات رژیم صهیونیستی کابوسی وحشتناک و تهدیدی جهانی است
وزیر امور خارجه: برنامه مذاکره ای هنوز تعیین نشده است
آنتن‌دهی ضعیف در جاده‌ها و روستاها، محور اصلی سوالات نمایندگان از وزیر ارتباطات
کدام استان‌ها فردا چهارشنبه تعطیل شدند؟
پادشاه اردن هشدار داد: خطر شعله‌ور شدن درگیری بزرگ‌تر در منطقه وجود دارد
X
آگهی تبلیغاتی