×
حوادث
شناسه خبر : 209295
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/10/30 ساعت 20:04
گروگان 3 ساله از دست آدم‌ربایان رهایی یافت +فیلم

گروگان 3 ساله از دست آدم‌ربایان رهایی یافت +فیلم

معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی تهران اعلام کرد: با تلاش و هوشیاری ماموران اداره یازدهم پلیس آگاهی پایتخت بایند آدم‌ربایی منهدم و کودک 3 ساله‌ای که گروگان گرفته شده بود رهایی یافت.

نورنیوز- حوادث: معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی تهران گفت: با هوشیاری کارآگاهان اداره یازدهم  یک باند کودک‌ربایی، و سقط جنین، منهدم و در این رابطه یک گروگان ۳ ساله نیز از چنگال این باند آزاد شد. اواخر مردادماه امسال، پرونده‌ای تحت عنوان کودک‌ربایی در اداره یازدهم تشکیل و تحقیقات آغاز شد. با بازبینی دوربین‌های مداربسته مشخص شد، ۲ متهم کودک ۳ ساله را در نزدیکی خانه‌شان ربوده و او را فروخته‌اند.

کارآگاهان با اقدامات اطلاعاتی مخفیگاه اعضای باند ۸ نفره کودک‌ربایی را در تهران و شمال کشور شناسایی و آنها را به دام انداختند.

صبح امروز کودک ربوده شده به آغوش گرم خانواده‌اش بازگردانده شد.


 

جزئیات ماجرای هولناک گروگانگیری دختربچه ۳ ساله

سرهنگ کارآگاه مرتضی نثاری؛ معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، اظهار کرد: اواخر مردادماه سال۱۴۰۳، مرد جوانی به اداره یازدهم پلیس آگاهی مراجعه کرد و هنگامی که مقابل کارآگاهان قرار کارآگاهان قرار گرفت، گفت، دخترم ۳ ساله‌ام به نام خدیجه همراه با برادرهایش در خیابان مشغول بازی بود. ما در یکی از محله‌های جنوب تهران زندگی می‌کنیم، جایی که بچه‌ها معمولاً ظهرها برای بازی به کوچه می‌روند و پیش از تاریک شدن هوا به خانه برمی‌گردند. آخرین بار که همه بچه برای بازی به بیرون از خانه رفتند، اتفاق تلخی رقم خورد. دختر کوچکم به خانه برنگشت و ناپدید شد. بچه هایم می گفتند که در حال بازی بوده اما ناگهان ناپدید شده است. هیچ کس ندیده بود دخترم کجا رفته است با این حال همه اهالی محل بسیج شدند و همه جا را به دنبال دخترم گشتند اما اثری از او به دست نیامد.

این مقام ارشد انتظامی تصریح کرد: پس از ثبت شکایت و تشکیل پرونده در اداره یازدهم پلیس آگاهی، تیمی زبده از کارآگاهان راهی محل حادثه شدند و تحقیقات موشکافانه خود را آغاز کردند.

وی افزود: کارآگاهان جنایی اداره یازدهم در نخستین‌گام به سراغ بازبینی دوربین‌های مداربسته رفتند و متوجه شدند، زن و مردی به سراغ دختربچه که در حال بازی بوده رفتند و به بهانه ای او را فریب داده و با خودشان بردند.

نثاری متذکر شد: اقدامات گسترده اطلاعاتی نشان داد که زن و مرد کودک ربا، سپس وارد خانه ای در همان حوالی شده اند. همین سرنخ کافی بود تا ماموران ساکنان خانه مورد نظر را شناسایی و دستگیر کنند. آنها دو خواهر بودند که توسط پلیس دستگیر شدند اما اصرار بربیگناهی داشتند و می گفتند از سرنوشت کودک بی اطلاع هستند.

معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی پایتخت، گفت: با وجود اصرار دو خواهر جوان بر بی‌گناهی، شواهد موجود علیه آن‌ها منجر به بازداشتشان شد. پس از بازجویی‌های انجام‌شده، آن‌ها اسرار مربوط به ناپدید شدن دختربچه گمشده را آشکار کردند.

وی متذکر شد: یکی از متهمان در جریان تحقیقات مدعی شد، ززن و مردی که بچه را تحویل ما دادند، با یکدیگرزن و شوهر هستند. ما آنها را از مدت ها قبل می شناختیم تا اینکه چند وقت به سراغمان آمدند و به ما پیشنهاد فروش کودک دادند. هرچند ما در ابتدا قبول نکردیم، اما چون بدهی داشتیم، تصمیم گرفتیم تا با زوج جوان همکاری کنیم اما آنها سرمان را کلاه گذاشتند. زن و شوهر جوان از ما خواستند تا کودک 3 ساله را به یکی از شهرهای شمالی کشور ببریم و تحویل خانواده ای بدهیم. قرار شد سهم مان از این کار را بگیریم اما آنها پولی به ما ندادند. او گفت: من و خواهرم، ‌دختر بچه سه ساله را از زن و شوهر جوان تحویل گرفتیم و به شمال کشور رفتیم. سپس بچه را تحویل زن و شوهری دادیم که نمی توانستند بچه دار شوند. آنطور که متوجه شدیم، کودک را به مبلغ 97 میلیون تومان از زوج کودک ربا خریده بودند. من و خواهرم، پس از انجام ماموریتی که به ما سپرده شده بود به تهران برگشتیم اما زوج کودک ربا، ناپدید شده و موبایلشان نیز خاموش بود. آنها سرمان را کلاه گذاشتند و یک ریال هم به ما پول پرداخت نکردند.

سرهنگ نثاری با اشاره به اینکه در تحقیقات مشخص شد، این ۲ زن جوان کودک ۳ ساله را ۱۶۰ میلیون‌تومان فروخته‌اند، ادامه داد: کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی پس از کشف این سرنخ مهم، اقدامات اطلاعاتی را کلید زدند و دریافتند، این ۲ خواهر جوان عضو یک باند کودک‌ربایی بوده و سایر همدستان آنها در شهرهای شمالی کشور شمالی هستند.

این مقام ارشد انتظامی عنوان کرد: کارآگاهان در این شاخه از تحقیقات اقدامات گسترده اطلاعاتی را کلید زدند و هویت تمام متهان این باند را شناسایی و پس از هماهنگی‌های لازم با مرجع قضایی آنها را دستگیر کردند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
تردد از محور چالوس و آزادراه تهران-شمال ممنوع شد
هیچ مدرکی درباره تسلیحاتی بودن برنامه هسته‌ای ایران وجود ندارد
هشدار گاردین درباره پیامدهای تجاوز تل آویو و واشنگتن علیه ایران
جزییات مراسم وداع و تدفین امیر دریاسالار شهید علی شمخانی اعلام شد
حمله به بهارستان؛ 2 شهروند شهید و 36 نفر مجروح شدند
رژیم صهیونی مدارس و مراکز درمانی را هدف حملات قرار می‌دهد
تحلیلگر امور نظامی: آمریکایی‌ها تصور نمی‌کردند جنگ طولانی شود
888 زخمی و 109 شهید در حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی به کردستان
⁠ اطلاعات آمریکا: حکومت ایران در معرض خطر فروپاشی نیست
عراقچی:دشمنان به قدرت ایران اعتراف خواهند کرد
سنتکام کشته شدن 4 تن از خدمه هواپیمای سوخت رسان آمریکا را تایید کرد
قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه 22 اسفند 1404 + جدول
نبرد اراده‌ها در افق سرخ قدس؛ شکل گیری هندسه جدید بازدارندگی مقاومت
آنکارا: یک کشتی ترکیه‌ای را با اجازه ایران از تنگه هرمز عبور دادیم
آغاز توزیع گسترده میوه شب عید
خطیب جمعه تهران: تا آمریکا و رژیم صهیونی هستند بشریت روی آرامش نخواهد دید
سه شیفته شدن کارخانه ها برای جبران تولیدات آسیب دیده از جنگ
علی لاریجانی: عقل ترامپ به اراده و رشادت ملت ایران نمی‌رسد
کنترل نفت فقط تا 20 روز آینده در دست اقتصاد جهانی خواهد بود
دشمن در مقابله با ملت ایران با در بسته مواجه شد
آغاز موج 44 عملیات وعده صادق 4/شلیک انبوه موشکهای نقطه زن و فوق سنگین به شمال اراضی اشغالی
طنین «الله‌اکبر»درآسمان بارانی تهران؛راهپیمایی روز جهانی قدس درسراسر کشور+ فیلم حمله موشکی
کاروان ایران با نام «دنا» به بازی‌های آسیایی ساحلی اعزام می‌شود
المالکی: حمله به حشدالشعبی تجاوز آشکار به حاکمیت عراق است
ادامه حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران وشهرهای کشور/صدای انفجار در پایتخت و البرز+ فیلم
قهرمان سازی ترامپ از چهره شکست خورده اش
گوشت قرمز ارزان شد
وزیر نفت: روز قدس جنایتکاری رژیم صهیونیستی را آشکار می‌سازد
بدرقه حمید هیراد به خانه ابدی با همخوانی «آخر نماندی»+فیلم
آمریکا و اسرائیل صحنه را باخته‌اند
جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال از ساعت 13 امروز جمعه یک‌طرفه می‌شوند
پاکستان از حملات هوایی جدید به افغانستان خبر داد
اصابت موشک‌های ایران به شمال فلسطین اشغالی؛ 59 صهیونیست زخمی شدند
اعلام اسامی 15 شهید نظام سلامت
مهاجری: جنگ ترامپ؛ علیه مردم است
بارش برف و باران در جاده‌های 9 استان؛ تردد در محورهای شمالی روان است
آمریکا: دولتی متجاوز ، میزبانی نالایق
گفت‌وگوی وزرای خارجه ایران و هند
تظاهرات گسترده مردم یونان علیه جنگ آمریکا علیه ایران
فلج شدن اقتصاد جهان با جهش قیمت نفت
آمار واحدهای مسکونی و تجاری تخریب شده در حملات اخیر اعلام شد
تنگه هرمز بسته شد؛ بحران سوخت جت در اروپا و افزایش تاریخی قیمت‌ها
قیمت طلای جهانی امروز جمعه 22 اسفند 1404
گزارش جنجالی؛ ناتوانی ویتکاف در درک پرونده هسته‌ای ایران، مانع توافق مؤثر
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 22 اسفند 1404 +جدول پخش
وزیر آموزش و پرورش: روز قدس نماد پیوند ایمان و اراده در برابر ظلم است
انبارها و سوله‌های همدان هدف حمله هوایی دشمن قرار گرفتند
هوای تهران سالم شد؛ شاخص کیفیت هوا روی عدد 65
حماس: آتش‌ زدن مسجد نابلس جنایتی ننگین و جنگ مذهبی است
حمله به ناوگان اورژانس؛ 14 شهید و 34 پایگاه تخریب شد