در

51/6 درصد نوزادان متولد شده امسال پسر بودند

سازمان ثبت‌احوال اعلام کرد: نسبت متولدین پسر و دختر در 9ماهه سال جاری 51/6 و 48/4 درصد بوده است.

51/6 درصد نوزادان متولد شده امسال پسر بودند
0 دقیقه

نورنیوز-گروه اجتماعی: مرکز رصد جمعیت کشور سازمان ثبت‌ احوال اعلام کرد در ۹ ماه نخست سال ۱۴۰۳، ۵۱/۶ درصد نوزادان پسر و ۴۸/۴ درصد دختر بوده‌اند.
بر اساس گزارش مرکز رصد جمعیت کشور سازمان ثبت‌احوال، در ۹ماهه سال ۱۴۰۳ از تعداد نوزادان متولد شده ۵۱/۶ درصد نوزادان پسر و ۴۸/۴ درصد آن‌ها دختر بوده است.
بر اساس آمار‌های مرکز رصد جمعیت کشور، در ۹ماهه سال ۱۴۰۳ نسبت متولدین پسر و دختر به ترتیب ۵۱/۶ درصد و ۴۸/۴ درصد بوده است.
لازم به ذکر است در دنیا در بدو تولد تعداد موالید پسر از تعداد موالید دختر بیشتر است و این نسبت در سال‌های بعد به علت مرگ زیاد جنس ذکور، به‌تدریج کاهش می‌یابد تا این که در حدود ۲۰-۲۵ سالگی متعادل می‌شود و به ۱۰۰ می‌رسد.
در جمعیت‌شناسی رقم ۱۰۳ تا ۱۰۷ را رقم طبیعی قابل‌قبول نسبت جنسی در بدو تولد می‌دانند. نسبت‌جنسی بدو تولد در ۹ماهه سال ۱۴۰۳ برابر با ۱۰۶/۵ و در مدت مشابه سال قبل برابر با ۱۰۷/۶ بوده است.


نورنیوز

ارسال نظر