×
ورزشی
شناسه خبر : 209194
تاریخ انتشار :

نزدیک شدن مربی ترک به نیمکت پرسپولیس/پرسپولیس در برزخ نقل‌وانتقالات

یک رسانه ترکیه‌ای از نزدیک شدن سرمربی سابق فنرباغچه به نیمکت پرسپولیس خبر داد.

نورنیوز-گروه ورزشی: «اسماعیل کارتال به پرسپولیس نزدیک شد»، این محتوای گزارش امروز (یکشنبه) سایت تی 24 ترکیه است.

کارتال با میانگین کسب امتیاز 2.4  در هر بازی در روی نیمکت فنرباغچه یکی از موفق‌ترین مربیان سوپر لیگ ترکیه به شمار می‌آید.

نام سرمربی ترک از روز گذشته به صورت جدی به عنوان نزدیک‌ترین گزینه سرخ پوشان پایتخت مطرح شده است.

کارتال در فصل 2023-2024 هدایت فنرباغچه را برعهده داشته و در 58 بازی 44 پیروزی کسب کرده و 7 تساوی و 7 باخت داشته است.

سایت ترکیه‌ای گزارش می‌دهد که کارتال پیشنهاد مربیگری در سوپر لیگ برای نشستن روی نیمکت کایسری اسپور را رد کرد تا به پیشنهادش از ایران بپردازد.

به گزارش فارس، بر اساس گزارش تی 24، کارتال تنها از باشگاه پرسپولیس پیشنهاد ندارد بلکه از لیگ عربستان هم پیشنهادی دریافت کرده است.

بادامکی: باشگاه روی ۲ گزینه به جمع‌بندی رسیده است

 معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس هم در خصوص انتخاب سرمربی این تیم گفت: باشگاه روی ۲ گزینه به جمع‌بندی نهایی رسیده که امیدواریم مذاکرات نهایی شود و سرمربی قبل از بازی با ذوب‌آهن معرفی شود.

 حسین بادامکی افزود: قبل از جدایی گاریدو زمزمه‌های تغییر سرمربی وجود داشت و ما از همان روزها برای انتخاب سرمربی جدید به تکاپو افتادیم. متاسفانه مربی خوب و درجه یکی که بتواند به پرسپولیس کمک کند، انتخابش سخت بود. اکنون هم علت طولان شدن روند انتخاب سرمربی برای این است که دوست نداریم انتخاب‌مان مثل قبلی باشد. قبول دارم خیلی طولانی شد و ما هم فکر می‌کردیم خیلی زودتر جذب شود.

معاون ورزشی پرسپولیس اظهار داشت: اکنون باشگاه روی دو گزینه به جمع‌بندی نهایی رسیده که امیدواریم این مذاکرات نهایی شود و سرمربی قبل از بازی با ذوب‌آهن معرفی شود. همین الان هم دیر شده و بابت این اتفاق عذرخواهی می‌کنیم. امیدواریم به زودی سرمربی مشخص شود و به ما کمک کند. زمان برای ما در اولویت است. اگر امروز سرمربی را معرفی کنیم بهتر از فرداست. تمام تلاش ما این است که جلوی گذر زمان را بگیریم.

بادامکی در خصوص وضعیت سرمربی پرسپولیس در آستانه بازی با ذوب‌آهن گفت: کریم باقری فعلا مسئول فنی تیم هست ولی او قبول نکرد که به عنوان سرمربی در پرسپولیس کار کند.

به گزارش ایرنا، معاون باشگاه پرسپولیس در خصوص جدایی سعید صادقی، اظهار کرد: برای این بازیکن چند باشگاه لیگ برتری برای ما نامه ارسال کردند، ولی او هنوز از پرسپولیس جدا نشده است. کریم باقری با جدایی سعید صادقی موافق است و مشکلی با این موضوع ندارد.

پرسپولیس در برزخ نقل‌وانتقالات 

در حالی که تنها ۸ روز تا پایان مهلت قانونی نقل و انتقالات زمستانی زمان باقی مانده اما هنوز باشگاه پرسپولیس برای تقویت خود بازیکنی را جذب نکرده است.

تیم فوتبال پرسپولیس پس از واگذاری دیدار سوپرجام به تیم سپاهان در روز جمعه ۲۸ دی باید روز سه شنبه دوم بهمن و از ساعت ۱۶:۴۵ در ورزشگاه فولادشهر اصفهان و در هفته شانزدهم رو در روی تیم ذوب آهن قرار گیرد. در حالی که نقل و انتقالات زمستانی لیگ برتر فوتبال ایران از روز ۱۲ دی آغاز شده اما تاکنون پرسپولیس بازیکن جدیدی را به خدمت نگرفته و تنها جدایی سعید صادقی وینگر سرخ پوشان از این تیم نهایی شده است که البته هنوز باشگاه پرسپولیس با این بازیکن بر سر صدور رضایت نامه به توافق نرسیده است تا آینده وی هم به نوعی مبهم باشد.

نقل و انتقالات نیم فصل تا روز ۸ بهمن ادامه خواهد داشت و این در حالی است که هنوز وضعیت هدایت نیمکت پرسپولیس هم مشخص نیست و در فاصله ۴۸ ساعت تا آغاز بازی با ذوب آهن هنوز مشخص نیست که سرمربی این تیم چه کسی خواهد بود و کریم باقری هم در پایان بازی سوپرجام تاکید کرد که دیگر به عنوان سرمربی در پرسپولیس فعالیت نخواهد کرد.

با توجه به عدم انتخاب سرمربی جدید برای پرسپولیس نقل و انتقالات این باشگاه نیز تا زمانی که سرمربی جدید معرفی نشود، در سکوت مطلق خواهد بود و جدایی برخی از بازیکنان مانند لوکاس ژوائو و… با توجه به تحت قرارداد بودن آنها با باشگاه پرسپولیس نیاز به توافق با خود بازیکن دارد که تا به امروز یکشبه ۳۰ دی هنوز توافقی صورت نگرفته و این بازیکن را باید مهاجم پرسپولیس در نیم فصل دوم هم دانست مگر اینکه در ۸ روز باقی مانده تا پایان نقل و انتقالات وضعیت هدایت تیم پرسپولیس مشخص شود و سرمربی جدید نظر خود را در خصوص این بازیکن و سایر نفرات اعلام کند.

به گزارش مهر، طبق گفته رضا درویش مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تا زمانی که کمیته فنی این باشگاه نام بازیکنی را به او ندهد وی برای جذب هیچ بازیکنی اقدام نمی‌کند و احتمالاً اعضای کمیته فنی پرسپولیس به بازیکنان فعلی این تیم اعتقاد کامل دارند و قصد ندارند تیم خود را برای بازی‌های مهم بهمن ماه سرخ پوشان مقابل تیم‌هایی مانند الهلال و النصر عربستان و همچنین دیدار با تراکتور در هفته هفدهم لیگ برتر و سپاهان در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی تقویت کنند


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
زلزله 4.9 ریشتری عسلویه بوشهر را لرزاند
آغاز نشست مطبوعاتی سخنگوی وزارت خارجه با اصحاب رسانه
پیش‌بینی دمای بالای 50 درجه در برخی مناطق کشور
تنها یک مانع برای پیوستن سرژ اوریه به پرسپولیس باقی مانده!+ عکس
بهمن فرزانه در دادگاه رسیدگی به پرونده قتل الهه حسین‌نژاد: «مرا جادو کرده بودند!» +عکس
اربعین را با بسته‌های اینترنتی ویژه و ارزان‌تر همراه اول تجربه کنید!
مداردیپلماسی | مذاکرات استانبول رونمایی از شمشیر بدون دسته اروپا
یکی از سرنشینان کشتی حنظله: هیچ تعهدی به تل‌آویو ندادیم
وزیر کشور: حدود یک میلیون افغانستانی به کشورشان بازگشتند +فیلم
یمن: مرحله چهارم محاصره دریایی رژیم صهیونیستی آغاز شد
کمک‌های ادعایی به غزه ممکن است باعث سقوط دولت نتانیاهو شود
️ آغاز مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیک +جزئیات
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 6 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
گاردین: ترامپ حتی ریاست‌جمهوری را معامله می‌بیند!
رضا غندی پور رسما به شباب الاهلی امارات ملحق شد
توافق بزرگ ایران و چین برای برقی‌سازی 1000 کیلومتر ریل
وزیر خارجه آمریکا: «ویتکاف» برای مذاکرات آتش‌بس در غزه تلاش می‌کند!
دیپلمات فرانسه به وزارت خارجه صهیونیست‌ها احضار شد
بقائی: ایران تحت فشار از حقوق هسته‌ای خود نخواهد گذشت
ترامپ: ایران حق غنی‌سازی اورانیوم ندارد
وزیر نفت: امکان قاطی شدن آب و بنزین در جایگاه‌ها وجود ندارد
سخنگوی دولت: تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دست بررسی است
پیاتزا 25 والیبالیست را به اردوی تیم ملی دعوت کرد
انتقاد بازیگر «بازی تاج‌وتخت» از سکوت هالیوود در برابر کشتار در غزه
167 کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله معامله شد
استاندار تهران: تعویض کاهنده‌ها با هزینه بسیار محدود در اختیار شهروندان قرار می گیرد
کمک‌های هوایی به غزه یا مهندسی گرسنگی؟
آلودگی در مرز قرمز؛ هوای تهران برای همه ناسالم شد
بقایی حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» را محکوم کرد
پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج داخلی به‌زودی متعادل می‌شود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
X
آگهی تبلیغاتی