×
بین الملل
شناسه خبر : 209096
تاریخ انتشار :

در دیدار مقامات لبنانی با دبیرکل سازمان ملل مطرح شد؛

خروج نیروهای صهیونیست از لبنان/توقف نقض آتش‌بس توسط رژیم صهیونیستی

مقامات ارشد لبنان در دیدارهای جداگانه با دبیرکل سازمان ملل در جریان سفر وی به بیروت، خواستار توقف نقض توافق آتش‌بس از سوی رژیم صهیونیستی شدند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: رسانه‌های لبنانی گزارش دادند «انتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل امروز دیدارهای جداگانه‌ای را با «نبیه بری» رئیس پارلمان، «جوزف عون» رئیس جمهور و «نجیب میقاتی» نخست‌وزیر دولت پیشبرد امور (موقت) لبنان در بیروت برگزار کرد.

به نوشته روزنامه الاخبار، نبیه بری در جریان دیدار با گوترش گفت «اسرائیل» باید مطابق با مفاد توافق متعهد به عقب نشینی از بخشی از اراضی لبنان باشد که همچنان تحت اشغال آن است.

وی افزود: تل آویو همچنین باید از تخریب سیستماتیک روستاها، مزارع، مناطق کشاورزی و جنگل‌ها دست بکشد.

جوزف عون نیز در جریان دیدار با گوترش تصریح کرد: «اسرائیل» باید عقب نشینی خود را از جنوب لبنان کامل و طبق توافق آتش‌بس از سرزمین‌های ما عقب نشینی کند.

وی گفت: لبنان بر لزوم عقب نشینی نیروهای اسرائیلی از سرزمین‌های اشغالی خود در جنوب در مهلت تعیین شده در توافق تاکید دارد؛ چراکه تجاوزات مستمر اسرائیل، حاکمیت لبنان را نقض می‌کند.

عون ادامه داد: تداوم تجاوزات زمینی و هوایی «اسرائیل» به ویژه در زمینه انفجار منازل مسکونی و تخریب روستاهای مرزی، کاملاً با آنچه در توافق آتش‌بس آمده مغایرت دارد و ادامه نقض حاکمیت لبنان و اراده جامعه جهانی تلقی می‌شود.

نجیب میقاتی نیز در دیدار با دبیرکل سازمان ملل بر ضرورت خروج اشغالگران از اراضی لبنان تاکید کرد.

دبیرکل سازمان ملل متحد، روز جمعه و پس از ورود به بیروت گفته بود که عملیات نظامی رژیم صهیونیستی و اشغال جنوب لبنان، تقریباً دو ماه پس از آتش‌بس که به جنگ با حزب‌الله پایان داد، باید متوقف شود.

وی گفت: ادامه اشغال (نظامی) اسرائیل در داخل عملیات منطقه یونیفل و انجام عملیات نظامی در خاک لبنان نقض قطعنامه ۱۷۰۱ است. این عملیات باید متوقف شوند.

معاون سخنگوی سازمان ملل روز پنج‌شنبه اعلام کرده بود: آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد برای یک «دیدار همبستگی» در لبنان به سر می برد.

فرحان حق در یک نشست خبری گفت: «دبیر کل به تازگی برای یک سفر همبستگی به لبنان رفته است و با مقامات سیاسی لبنان دیدار خواهد کرد.» او در این سفر از نیروهای حافظ صلح سازمان ملل (یونیفل) دیدار خواهد کرد.

گوترش: تا پایان ماه ژانویه نیروهای اسرائیلی از لبنان خارج خواهند شد

«آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل در دیدار با رئیس جمهوری لبنان قول داد که نیروهای رژیم صهیونیستی تا ۲۷ ژانویه (هشتم بهمن) از خاک این کشور خارج خواهند شد.

گوترش در دیدار با «جوزف عون» رئیس جمهوری لبنان تصریح کرد که خروج نیروهای (رژیم) اسرائیل و استقرار نیروهای ارتش لبنان در مرز مشترک، صفحه جدیدی از صلح را خواهد گشود.

گوترش ضمن اعلام آمادگی برای به کارگیری همه ابزارهای جوامع بین المللی در ارتباط با حمایت همه جانبه از لبنان، اذعان داشت که تمام تلاش خود برای تضمین خروج امن نیروهای اسرائیلی از جنوب لبنان تا ۲۷ ژانویه (مدت مقرر در توافقنامه آتش بس) را انجام خواهد داد.

دبیرکل سازمان ملل همچنین ضمن تبریک به عون برای انتخاب وی به عنوان رئیس جمهور لبنان، با مردم آسیب دیده در این کشور نیز ابراز همدردی و همبستگی کرد.

وی همچنین افزود که دولت جدید لبنان فرصت های بی نظیری برای تقویت نهاد و احیای این کشور دارد.

گوترش در همین ارتباط گفت: من می دانم مردم لبنان از پویایی، انعطاف پذیری و شجاعت بسیار بالایی برخوردارند و معتقدم که می توانند بار دیگر لبنان را به یک مرکز حیاتی در خاورمیانه تبدیل کنند.

عون نیز به نوبه خود از استقامت نیروهای موقت سازمان ملل در لبنان در برابر حملات علیه مواضع آن ها قدردانی و خاطرنشان کرد که بین نیروهای حافظ صلح و ارتش لبنان هماهنگی کاملی وجود دارد.

رئیس جمهوری لبنان تصریح کرد که تداوم عملیات های زمینی و هوایی به ویژه تخریب روستاهای مرزی توسط نیروهای (رژیم) اسرائیل به رغم توافق آتش بس، نقض حاکمیت لبنان و خواست جامعه جهانی است.

آتش بس بین رژیم صهیونیستی و لبنان با میانجیگری بین المللی در ساعت ۴:۰۰ بامداد روز چهارشنبه ۲۷ نوامبر ۲۰۲۴ (هفتم آذر ماه) به وقت بیروت اجرایی شد و رسانه های رژیم صهیونیستی نیز توافق آتش بس با لبنان را اعلام کردند.

گزارش ها حاکی از آن است که از زمان اجرایی شدن توافق آتش بس ۶۰ روزه، نیروی هوایی رژیم صهیونیستی صدها بار به خاک لبنان حمله کرده است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
موج محکومیت علمای اهل سنت در پی حادثه تروریستی دیروز زاهدان
پایان بازی دوستانه منچستریونایتد 2 - وستهم 1 + خلاصه بازی
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(58) «برزُک»
روایت پزشکیان از حمله اسرائیل به شورای عالی امنیت ملی +فیلم
ولایتی: دشمنان با طرح دالان زنگه‌زور در پی تهدید تمامیت ارضی هستند
اینترنت و تماس ارزان اربعینی فقط با ثبت‌نام در سماح!
نوراینفو | سالروز عملیات افتخارآفرین مرصاد
پرداخت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از فردا آغاز می‌شود +جدول زمان واریز برای دهک‌ها
وزیر علوم: مدت دوره‌ی کارشناسی سه ساله می‌شود
رئیس مجلس: تروریسم در زاهدان انتقام دشمن از مقاومت مردم ایران بود
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 5 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
کسب 3 طلا و یک نقره توسط تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی
انتقاد درویش از زنوزی؛ اگر حق با شماست، چرا دنبال مصالحه‌اید؟
سرژ اوریه در آستانه پیوستن به پرسپولیس+ عکس
تکذیب شایعات پرآبی سدهای تهران:/وضعیت منابع آبی بحرانی است
رژیم صهیونیستی تهدید کرد؛ کشتی «حنظله» را توقیف می کنیم
کریستیانو رونالدو همچنان در رتبه اول پردرآمدترین فوتبالیست‌ های جهان
احداث سازه مجاور برج آزادی بدون تایید میراث فرهنگی!
تخت‌روانچی: غنی‌سازی باید جزء جدایی‌ناپذیر هر توافقی باشد/مذاکره باید برد-برد باشد
ورود 117 کامیون کمک بشردوستانه به نوار غزه
سردار ابن‌رضا جانشین وزیر دفاع شد
X
آگهی تبلیغاتی