×
سیاسی
شناسه خبر : 208875
تاریخ انتشار : جمعه 1403/10/28 ساعت 10:58
قالیباف: ایران برای دفاع از همه مسلمان جهان، هزاران شهید تقدیم کرده است

قالیباف: ایران برای دفاع از همه مسلمان جهان، هزاران شهید تقدیم کرده است

رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با رئیس مجلس اعلای اتیوپ بر لزوم وحدت امت اسلامی، حمایت از مظلومان و تقویت روابط مسلمانان در سراسر جهان تأکید کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: در جریان سفر دو روزه رئیس مجلس و هیأت پارلمانی به اتیوپی که به دعوت تاگسه چافو، رئیس مجلس این کشور و با هدف توسعه روابط پارلمانی انجام شد، شامگاه روز پنج‌شنبه (۲۷ دی‌ ماه) شیخ ابراهیم طوفا، رئیس مجلس اعلای اتیوپی با محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت‌وگو کرد.

قالیباف در این نشست با تأکید بر اهمیت وحدت میان مذاهب اسلامی گفت: در ایران مذاهب مختلفی وجود دارند و در مجلس شورای اسلامی نیز نه تنها نمایندگان شیعه و سنی بلکه پیروان سایر ادیان نظیر مسیحیان، یهودیان و زرتشتیان نیز حضور دارند.

وی با اشاره به حضور اهل سنت در ساختارهای حکومتی ایران افزود: هم‌اکنون ۲۶ نماینده اهل سنت در مجلس شورای اسلامی حضور دارند و در سطوح مختلف مدیریتی از جمله معاون رئیس‌جمهور، استانداران و معاونان وزرا نیز از اهل سنت استفاده شده است.

قالیباف همچنین به سخنان آیت‌الله سیستانی درباره ضرورت دفاع از اهل سنت در مقطعی که داعش در حال پیشروی و قتل مسلمانان بود، اشاره کرد و گفت: ایشان تأکید کردند که اهل سنت نه تنها برادران ما هستند بلکه جان ما هستند و باید از آنان دفاع شود. ایران نیز در راستای این وحدت، هزاران شهید در دفاع از اهل سنت تقدیم کرده است.

رئیس مجلس در ادامه به حمایت ایران از فلسطین به عنوان نمونه‌ای از این رویکرد اشاره کرد و افزود: شهید قاسم سلیمانی یکی از  فرماندهانی بود که در این مسیر به شهادت رسید. همچنین دو عملیات بزرگ جمهوری اسلامی، علیه رژیم صهیونیستی برای دفاع از مردم فلسطین که اهل سنت هستند درحالی انجام شد که برخی از کشورهای اسلامی نه تنها کمکی نکردند بلکه حتی این جنایات را محکوم هم نکرده‌اند.

وی افزود: ایران همواره در برابر ظلم ایستاده و نشان داده که تنها کشوری است که از همه مسلمانان بدون توجه به مذهبشان حمایت می‌کند. بی تردید اگر امت اسلامی یکپارچه باشند و در برابر دشمنی آمریکا بایستند، پیروز خواهند شد و این وعده خداوند است.

در این دیدار، شیخ ابراهیم طوفا نیز با اشاره به وضعیت مسلمانان در اتیوپی گفت: در گذشته، مسلمانان در این کشور با مشکلات زیادی روبه‌رو بودند، اما با تغییر شرایط سیاسی و روی کار آمدن نخست‌وزیر کنونی، مسلمانان آزادانه دین خود را اعلام می‌کنند و شرایط بهتری را تجربه کرده‌اند.

وی افزود: بیش از نیمی از جمعیت اتیوپی مسلمان هستند و در این کشور بیش از ۱۰۰ هزار مسجد فعال وجود دارد. همچنین ۷ وزیر کابینه و بیش از ۲۵۰ عضو پارلمان از میان مسلمانان انتخاب شده‌اند.

رئیس مجلس اعلای اتیوپی همچنین با تمجید از نقش ایران در حمایت از مسلمانان جهان گفت: ما ایران را سمبل مسلمانان جهان می‌دانیم. ایران همانند قلبی است که به همه جهان اسلام زندگی می‌بخشد. ایستادگی ایران در برابر آمریکا و حمایت از فلسطین و لبنان افتخاری برای همه مسلمانان است. زنده باد ایران.

قالیباف وارد آدیس آبابا شد

محمدباقر قالیباف در رأس هیأتی پارلمانی وارد فرودگاه بین المللی آدیس آبابا شد.

محمدباقر قالیباف دقایقی قبل در رأس هیأتی پارلمانی وارد فرودگاه بین المللی آدیس آبابا شد و مورد استقبال رسمی رئیس مجلس نمایندگان این کشور و هیات همراه قرار گرفت.

 محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، که صبح امروز فرودگاه مهرآباد را به منظور عزیمت به آدیس آبابا پایتخت اتیوپی ترک کرده بود، دقایقی قبل در رأس هیأتی پارلمانی وارد فرودگاه بین المللی آدیس آبابا شد و مورد استقبال رسمی «تاگسه چافو، رئیس مجلس نمایندگان این کشور و هیات همراه قرار گرفت.

این سفر به دلیل عضویت هر دو کشور در گروه بریکس از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. بریکس به‌عنوان یکی از مهم‌ترین ائتلاف‌های اقتصادی جهان، بستری مناسب برای تقویت همکاری‌های چندجانبه و ایجاد فرصت‌های جدید اقتصادی فراهم می‌کند.

اتیوپی با اقتصادی نوظهور در شرق آفریقا و سیاست‌های مستقل خود، ظرفیت‌های ارزشمندی برای توسعه تجارت، سرمایه‌گذاری و انتقال فناوری با ایران دارد.

تقویت روابط با اتیوپی می‌تواند دسترسی ایران به بازارهای آفریقا را گسترش داده و زمینه‌ساز نقش‌آفرینی فعال‌تر کشورمان در دیپلماسی اقتصادی و ساختارهای نوظهور جهانی باشد. این همکاری می‌تواند ضمن کاهش اثرات تحریم‌ها، مسیر جدیدی برای توسعه پایدار اقتصادی هر دو کشور ایجاد کند.

در این سفر، منوچهر متکی به عنوان رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و اتیوپی، عالیه زمانی کیاسری و رمضانعلی سنگدوینی نمایندگان مجلس و وحید جلال زاده معاون پارلمانی وزیر امور خارجه، ریاست مجلس را همراهی می‌کنند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ثروتمندترین خانواده‌های جهان معرفی شدند
راهکارهایی ساده برای جلوگیری از خشکی چشم در زمستان
ژن RNA غیر کدکننده به‌عنوان کنترل‌کننده رشد سلول‌های بزرگ شناسایی شد
هشدار مادورو درباره پیامدهای تهدیدهای واشنگتن بر صلح منطقه‌ای
پیشروی اشغالگران اسرائیلی بار دیگر در قنیطره سوریه
الازهر حکم اعدام بیماران سرطانی غزه توسط اسرائیل را محکوم کرد
تحریم‌ها نتوانستند واردات نفت هند از روسیه را کاهش دهند
ساختمان‌های شهرداری تهران صاحب شناسنامه پدافندی می‌شوند
هدف‌گذاری ایران و پاکستان برای تحقق تجارت 10 میلیارد دلاری
تامین بازار شب یلدا با عرضه گسترده هندوانه
انتصاب یک بانوی به‌عنوان معاون سیاسی فرمانداری مراغه
حمله سنگین سایبری به وزارت کشور فرانسه
ارتش ونزوئلا: تهدیدهای ترامپ ما را نمی‌ترساند
عون: گفت‌وگو با اسرائیل برای تثبیت امنیت است نه تسلیم شدن
رونمایی دولت از یک یارانه جدید
بیانیه سفارت روسیه درباره آزادی شهروند روسی زندانی در ایران
نتایج آزمون زبان دانشگاه آزاد اعلام شد
مجری آمریکایی: ترامپ ممکن است امشب به ونزوئلا اعلان جنگ کند
انگلیس دارایی‌های آبراموویچ روسی را به اوکراین واگذار می‌کند
نیروهای جدایی‌طلب جنوب یمن با تل‌آویو تماس برقرار کردند
یک دانشمند هسته‌ای صهیونیست در آمریکا به قتل رسید/جزئیات جدیدی از ترور
سهمیه بنزین به کارت بانکی منتقل می‌شود+ آیین‌نامه جدید سوخت
آمریکا مجوز فروش نفت پروژه ساخالین-2 روسیه را صادر کرد
گوشی نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی هک شد/نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده‌
آخرین وضعیت رضا امیرخانی پس از سانحه سقوط + مغز تغییرات منفی ندارد
نورنما | مجسمه آزادی سقوط کرد
آزادی گروگان بشاگردی پس از تلاش‌های قضائی در جاسک
سوارس اینتر میامی ماندنی شد
بولتون: پوتین ترامپ را فریب می‌دهد
ترامپ حین مذاکرات مشغول برنامه‌ریزی برای حمله به ایران بود
آخرین وضعیت مجری «گزارش ورزشی» پس از گازگرفتگی
شرایط حذف افراد از دریافت کالابرگ اعلام شد+جزئیات
خط 8 مترو تهران با 34 ایستگاه پرتقاضا وارد فاز اجرایی می‌شود
احتمال انتقال دیدار ایران و مصر به ونکوور/اختصاص بخشی از درآمد جام جهانی برای غزه/
پزشکیان: امام خمینی (ره) پیام آور وحدت و انسجام بود
پزشکیان: دعوت دولت به مشارکت به معنای فقدان برنامه نیست
ونزوئلا: صادرات نفت خام ما بی‌وقفه ادامه دارد
تراکتور-پرسپولیس با 50 هزار تماشاگر
هواشناسی بوشهر 2 هشدار قرمز صادر کرد
انصارالله یورش نتانیاهو به مسجدالاقصی را اهانتی آشکار خواند
توضیحات آتیه‌سازان حافظ درباره بیمه تکمیلی بازنشستگان
هشدار هلال احمر درخصوص ورود موج جدید بارشی به جنوب کشور
ارز مسافری و دانشجویی بر مبنای نرخ تالار دوم مرکز مبادله است
انار شب یلدا تامین شد
جهان باید فرصت تعامل با تهران را دریابد
هشدار درباره تبعات اقتصادی مصادره دارایی‌های روسیه
چه خبر از وضعیت مصدومان استقلال ؟
مرتس: با تضمین‌های امنیتی به اوکراین، حملات آتی روسیه را تلافی می‌کنیم
عکس های منتخب ایران ؛ چهارشنبه 26 آذر 1404
کیش یک شب بارانی بی‌سابقه را تجربه کرد
X
آگهی تبلیغاتی