×
بین الملل
شناسه خبر : 208857
تاریخ انتشار : جمعه 1403/10/28 ساعت 08:04
کرملین: روابط ایران و روسیه گسترش می‌یابد

کرملین: روابط ایران و روسیه گسترش می‌یابد

دفتر مطبوعاتی رئیس جمهور روسیه در آستانه میزبانی از همتای ایرانی خود در مسکو اعلام کرد که «روابط روسیه و ایران در حال افزایش است. هر 2 کشور درحال همکاری و هماهنگی نزدیک در عرصه بین‌المللی هستند و از ایجاد نظم جهانی عادلانه دفاع می‌کنند.»

نورنیوز-گروه بین‌الملل: یک روز قبل از سفر «مسعود پزشکیان» رئیس جمهور ایران به روسیه که با هدف گسترش روابط دوجانبه و نیز امضای توافقنامه جامع میان تهران و مسکو صورت خواهد گرفت، سرویس رسانه‌ای کاخ کرملین از این سفر استقبال کرد.

طبق گزارش خبرگزاری «ریانووستی» دفتر مطبوعاتی «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه در آستانه میزبانی او از همتای ایرانی خود در مسکو اعلام کرد که «روابط روسیه و ایران در حال افزایش است. هر ۲ کشور درحال همکاری و هماهنگی نزدیک در عرصه بین‌المللی هستند و از ایجاد نظم جهانی عادلانه دفاع می‌کنند.»

خبرگزاری روسی به نقل از دفتر مطبوعاتی پوتین گزارش کرد که او و پزشکیان روز جمعه در کرملین دیدار و درباره مسائل بسیاری گفت‌وگو خواهند کرد.

طبق گزارش ریانووستی، دفتر مطبوعاتی رئیس جمهور روسیه همچنین خاطرنشان کرد: «روابط روسیه و ایران درحال گسترش است و براساس اصول احترام متقابل و در نظر گرفتن منافع ملی هر ۲ کشور توسعه می یابد.»

خبرگزاری روسی همچنین گزارش کرد: «خاطرنشان می شود که هماهنگی نزدیک مسکو و تهران در عرصه بین المللی مبتنی بر رویکردهای مشترک، از جمله تعهد به ایجاد نظم جهانی چند قطبی منصفانه براساس اصول عمومی شناخته شده حقوق بین‌الملل، امنیت برابر، سود متقابل، همکاری برابر بین کشورها، تمایل به دنبال کردن یک سیاست خارجی مستقل و عزم راسخ برای مقاومت در برابر فشارهای خارجی و اعمال تحریم های نامشروع است.»

علاوه بر این، دفتر مطبوعاتی رئیس جمهور روسیه تأکید کرد که فرصت‌های بیشتری برای همکاری بین روسیه و ایران «در چارچوب الحاق جمهوری اسلامی ایران به سازمان همکاری شانگهای (در سال ۲۰۲۳) و گروه بریکس (در سال ۲۰۲۴) ایجاد شده است.»

از طرفی، خبرگزاری «تاس» نیز در گزارشی به نقل از دفتر مطبوعاتی پوتین گزارش کرد: ««ولادیمیر پوتین و مسعود پزشکیان، روسای جمهور روسیه و ایران فردا در گفت‌وگوهای خود درباره وضعیت سوریه، جنگ غزه و منطقه قفقاز و وضعیت امور پیرامون برنامه هسته‌ای ایران گفتگو خواهند کرد.»

پیش از این، حبیب‌الله عباسی، مدیرکل روابط عمومی ریاست جمهوری، روز سه‌شنبه سفر رئیس‌جمهور به تاجیکستان و سپس روسیه را تحولی در روابط ایران با این دو کشور توصیف و تصریح کرد: «دکتر پزشکیان در این سفرها علاوه بر امضای تفاهمنامه و موافقت‌نامه‌های متعدد، با فعالان اقتصادی و تجار ۲ کشور نیز دیدار و گفت‌وگوهایی خواهد داشت.»

وی در تشریح برنامه‌های بخش اول سفر رئیس جمهور کشورمان به مقصد تاجیکستان افزود: «دکتر پزشکیان در دوشنبه با رئیس جمهور، رئیس مجلس و نخست وزیر این کشور به صورت جداگانه دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.»

وی درباره بخش دوم این سفر به روسیه هم گفت: «دکتر پزشکیان در ادامه به روسیه سفر می‌کند و علاوه بر ملاقات‌های جداگانه با رئیس جمهور و نخست وزیر این کشور در جمع تجار و صنعتگران روسی نیز حضور یافته و با آنان گفت‌وگو می‌کند.»

مدیرکل روابط عمومی ریاست جمهوری امضای موافقتنامه جامع همکاری بلند مدت میان ایران و روسیه را مهمترین برنامه و دستاورد این سفر عنوان کرد.


نورنیوز
کلید واژگان
ایرانروسیهکرملین
نظرات

آخرین اخبار
برنامه قطعی برق تهران فردا سه شنبه 27 مرداد+ لینک
یمن: اجرای معادله «محاصره در برابر محاصره» علیه عربستان آغاز شد
ادعای مقام پاکستانی درباره تداوم مذاکرات بر سر بازگشایی تنگه هرمز و پایان درگیری‌ها
سناتور مورفی: ایران بدون هیچ امتیازی پول‌های مسدودشده را به‌دست می‌آورد
دیدار همتی با نخست‌وزیر عراق
عکس های منتخب ایران: دوشنبه 26 مرداد 1405
. تیراندازی مرگبار در جنوب اسپانیا؛ قتل‌عام اعضای یک خانواده در هوئلوا
انتقاد رئیس کمیسیون کشاورزی از ناکارآمدی و ترک فعل در وزارت جهاد کشاورزی
انفجار در غرب کابل؛ جزئیات اولیه از حادثه
ثبت‌نام 4 میلیونی دانش‌آموزان در آموزش برنامه‌نویسی و هوش مصنوعی
26 مرداد سالروز بازگشت آزادگان به میهن
وزیر کشور: هیچ چیز جای کلاس حضوری را برای دانش‌آموزان نمی‌گیرد
هشدار درباره فاجعه انسانی در غزه با نزدیک شدن به فصل زمستان
الزیدی: عراق بیشترین آسیب را از بسته شدن تنگه هرمز می‌بیند
پارادوکس ذخایر آبی و قطعی برق؛ چرا با وجود پر بودن سدها، چراغ‌ها خاموش می‌شود؟
نوراینفو | 10 راهکار ساده برای کاهش مصرف بنزین و صرفه‌جویی در هزینه‌های خودرو
راه‌اندازی قطار مسافربری اردبیل - تهران؛ جزئیات و زمان آغاز بلیت‌فروشی
معمای «لحظه هرمز»؛ راهبرد جدید ایران در نظم منطقه‌ای چیست؟
توضیح عارف درباره ماجرای عرضه بنزین با نرخ جدید
مرغ منجمد قطعه‌بندی‌شده مشمول کالابرگ شد
تکرار ادعای واهی ترامپ درباره برنامه هسته‌ای ایران
مقام ایرانی: سیاست خود را از دفاعی به کاملاً تهاجمی تغییر داده‌ایم
علی مطهری: دولت دربارۀ حجاب بی‌تفاوت نباشد
آیا کوشنر و ویتکاف با «طرح صلح» به روسیه می‌روند؟
خلع سلاح مقاومت پیش‌شرط هیچ توافقی نیست؛ اسرائیل آتش‌بس را روزانه ده‌ها بار نقض می کند
تحول در نظام ارزشیابی آموزش و پرورش؛ پایان تمرکز صرف بر آزمون نهایی
واکنش سپاه به ادعای ترامپ درباره مذاکره پشت‌پرده
فرمانده نیروی هوایی ارتش: خلبانان نهاجا در جنگ تحمیلی سوم صحنه‌های عاشورایی خلق کردند
پیش بینی قیمت دلار فردا سه شنبه 27 مرداد/ دلار سقوط می کند؟
موضع‌گیری رئیس‌جمهور لبنان درباره روابط با ایران
پزشکیان: دانش‌آموزان ما با باور و ایمان می‌توانند ایران را به سوی پیشرفت هدایت کنند
خودداری دادستان کل آمریکا از تایید عملکرد مستقل وزارت دادگستری
علت تاخیر در واریز یارانه حکمت کارت بازنشستگان نیروهای مسلح مشخص شد
پاسداران انقلاب هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید
کتاب درسی را فقط از سامانه رسمی بخرید
نقل و انتقالات پرسپولیس با ورود کدام ستاره خبرساز شد؟
دستگیری متهم تحت تعقیب 4 فقره قتل در کرمان
مدافع ذوب‌آهن پرسپولیسی شد
چین عصب مصنوعی شنوایی ساخت
ترامپ عمان را تهدید به بمباران کرد
شرط جدید برای تمدید 5 ساله خودروهای فرسوده اعلام شد+ لینک ثبت نام
بیراهه‌های یک طرح نابهنگام
رکوردشکنی بنادر جنوبی در دل بحران؛ کریدورهای ایران پابرجا ماندند
دریاچه ارومیه در مسیر احیا؛آب 7.6 برابر شد
تلاش برای پایان جنگ غزه؛ بلر با حماس دیدار کرد
ترامپ در موقعیت غیر ممکن!
چه کسانی مالیات بیشتری می‌دهند؟
جنگ ترامپ و بی‌بی‌سی به خانواده رئیس‌جمهور رسید
سبزپوشی 92 درصد بازار سهام
انتقاد پزشکیان از تعهدات مالی دولت‌های گذشته