×
بین الملل
شناسه خبر : 208191
تاریخ انتشار :

اخبار غزه؛

اعلام قریب الوقوع آتش‌بس/ورود هیئت صهیونیستی به قطر/پایان آتش‌بس قبل از تحلیف ترامپ

روزنامه رژیم صهیونیستی از تصویب طرحی از سوی ارتش این رژیم برای عقب نشینی نیروهایش همزمان با پیشرفت مذاکرات خبر داد.

نورنیوز-گروه بین الملل: روزنامه عبری هاآرتص عصر شنبه به نقل از برخی منابع نوشت: ارتش اسرائیل طرح عقب نشینی سریع نیروهایش از مناطق گسترده‌ای در غزه همزمان با پیشرفت مذاکرات را تصویب کرد.

این منابع اظهار کردند: ارتش تاکید کرد که قادر به اجرای هر توافقی است که (مسؤولان) سطح سیاسی آن را تصویب کنند حتی اگر شامل عقب نشینی فوری باشد.

آنها گفتند: ارتش بر این باور است با وجود ایجاد زیرساخت‌هایی در نتزاریم، امکان خارج کردن نیروهایش از نتزاریم وجود دارد.

تلاش نتانیاهو برای عدم فروپاشی کابینه در صورت توافق با مقاومت غزه

رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که نخست‌وزیر این رژیم در تلاش است مطمئن شود توافق با مقاومت غزه منجر به فروپاشی کابینه وی نخواهد شد.

به نقل از الجزیره، رسانه‌های رژیم صهیونیستی از تلاش «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم برای عدم انحلال کابینه خود در صورت حصول توافق آتش‌بس و مبادله اسرا میان صهیونیست‌ها و مقاومت فلسطین در غزه خبر دادند.

رسانه صهیونیستی «معاریو» گزارش داد که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در تلاش است مطمئن شود توافق مبادله اسرا از حمایت شرکای ائتلافی‌اش برخوردار است و بهای دستیابی به آن انحلال کابینه وی نخواهد بود.

همچنین شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که نتانیاهو پس از نشست با «بتسئیل اسموتریچ» وزیر دارایی کابینه خود از «ایتمار بن گویر» وزیر امنیت داخلی صهیونیست‌ها برای بررسی پیشرفت در مذاکرات مبادله اسرا دعوت کرده است.

کاخ سفید: به توافق در غزه بسیار نزدیک هستیم

مشاور امنیت ملی کاخ سفید امروز اعلام کرد: ما به توافق در غزه بسیار نزدیک هستیم.

الجزیره اعلام کرد که «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید امروز یکشنبه در مصاحبه با شبکه تلویزیونی «سی ان ان» خبر داد: ما به توافق در غزه بسیار نزدیک هستیم و فرستاده رئیس جمهور (جو بایدن) در خاورمیانه (غرب آسیا) برای دستیابی به این هدف در دوحه است.

مشاور امنیت ملی کاخ سفید در این خصوص اضافه کرد: ما به توافق بین اسرائیل و حماس بسیار نزدیک هستیم؛ اما هنوز به خط پایان نرسیده ایم. رییس جمهور بایدن در حال برگزاری جلسات توجیهی روزانه درباره مذاکرات دوحه است و احتمالا به زودی با نتانیاهو (نخست وزیر اشغالگران قدس) تماس خواهد گرفت.

حماس: مذاکرات آتش بس از طرف ما جدی است

یک مقام جنبش حماس در اظهاراتی با اشاره به دنبال کردن جدی مذاکرات آتش بس در نوار غزه، نسبت به تلاش رژیم صهیونیستی برای بر هم زدن ثبات در جبهه داخلی فلسطین هشدار داد.

به نقل از خبرگزاری سما، «اسامه حمدان» از مقامات ارشد جنبش حماس در یک کنفرانس مطبوعاتی در الجزایر درباره مذاکرات آتش‌بس در نوار غزه و تبادل اسرا با رژیم صهیونیستی اظهار داشت: گفت‌وگوهای جدی در این زمینه حداقل از طرف ما در حال انجام است.

وی گفت: ما متعهد هستیم تا زمانی که توافق کامل حاصل نشود، درباره جزئیات مذاکرات، صحبت نکنیم.

حمدان با قدردانی از خبرنگاران حاضر، تصریح کرد: از شما می‌خواهم که این موضع را درک کنید؛ چراکه در نهایت نمی‌خواهیم با پخش اخبار و شایعات و سپس تغییر موضع، به اسرائیل فرصت جنگ روانی علیه ملت فلسطین را بدهیم.

وی افزود: اسرائیل امیدوار است که جبهه داخلی فلسطین را بی‌ثبات کند و ما متعهد هستیم تا زمان امضای توافق، درباره جزئیات صحبت نکنیم.

جنایت‌های فجیع صهیونیست‌ها در حق اسیران غزه

شهادت اسیران غزه در زندان‌های رژیم صهیونیستی حکایت از جنایت‌های فجیعی همچون ریختن آب داغ، ادرار بر روی اسیران، گرسنه نگه داشتن آنها، سرمای شدید و عدم رسیدگی پزشکی دارد.

هیئت اسیران و باشگاه اسیر فلسطینی اعلام کرد: شهادت‌های بازداشت شدگان غزه نشان می‌دهد که سربازان رژیم صهیونیستی یکی از بازداشت شدگان را با آب داغ در یکی از زندان‌ها سوزانده‌اند.

هیئت اسیران و باشگاه اسیر فلسطینی تصریح کردند: شهادت دیگری حکایت از این دارد که سربازان رژیم صهیونیستی بر روی اسیران ادرار کردند.

این دو نهاد عنوان داشتند که اسیران شهادت دادند که رژیم صهیونیستی دست به جنایت‌های شکنجه، مجازات، گرسنه نگه داشتن، سرمای شدید و جرائم پزشکی در زندان‌های خود علیه فلسطینی‌ها می‌زند.

هیئت اسیران و باشگاه اسیر فلسطینی خاطرنشان کردند: اسیران گزارش دادند که به شدت مورد ضرب و جرح و سرکوب در زندان‌های دشمن قرار گرفته و بیماری پوستی جرب (گال) در زندان‌ها شیوع پیدا کرده است.

تاکید پادشاه اردن بر ضرورت توقف جنگ در غزه

پادشاه اردن در دیدار نخست‌وزیر واتیکان، بر لزوم توقف جنگ در نوار غزه تاکید کرد.

«عبدالله دوم»، پادشاه اردن روز یکشنبه در دیدار «پیترو پارولین»، نخست‌وزیر واتیکان، بر لزوم توقف جنگ رژیم صهیونیستی در نوار غزه تاکید کرد.

وی در این دیدار که در امان انجام شد، نسبت به خطر تعرضات به اماکن مقدس در شهر قدس هشدار داد.

پادشاه اردن، موضع «پاپ فرانسیس» رهبر کاتولیک‌های جهان در حمایت از پایان رنج مردم در نوار غزه را تحسین کرد.

نخست وزیر واتیکان طی سفری رسمی که مدت آن اعلام نشده، وارد اردن شد

اشغالگران عمدا زیرساخت‌ها را در شمال غزه ویران می‌کنند

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه بر ویرانی عمدی زیرساخت‌ها توسط اشغالگران تأکید کرد.

وزارت بهداشت فلسطین در غزه اعلام کرد ارتش رژیم صهیونیستی زیر ساخت‌ها را عمدا تخریب می‌کند.

مدیرکل وزارت بهداشت غزه در این باره گفت: اشغالگران عمدا زیرساخت‌ها و بیمارستان‌ها را در شمال نوار غزه ویران می‌کنند.

مدیرکل وزارت بهداشت غزه تأکید کرد بیمارستان‌های شمال نوار غزه به گورهای دسته‌جمعی تبدیل شده است.

وی ادامه داد: منتظر عقب نشینی اشغالگران از شمال نوار غزه هستیم تا بتوانیم گستردگی نسل‌کشی در آنجا را به جهانیان نشان دهیم.‌

هیئت اعزامی صهیونیست‌ها وارد قطر شد

هیئت صهیونیست‌ها به ریاست روسای موساد و شاباک برای ادامه مذاکرات آتش‌بس در غزه و مبادله اسرا میان رژیم صهیونیستی و مقاومت وارد قطر شد.

به نقل از المیادین، رسانه‌های رژیم صهیونیستی از ورود هیئت بلندپایه صهیونیست‌ها به قطر خبر می‌دهند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که این هیئت اسرائیلی به ریاست رئیسان موساد و شاباک وارد قطر شده است.

این هیئت بلندپایه صهیونیستی برای ادامه مذاکرات آتش‌بس در غزه و مبادله اسرا میان رژیم صهیونیستی و مقاومت فلسطین در غزه به قطر سفر کرده است.

هلاکت ۸۰ درصد فرماندهان تیپ «گفعاتی» ارتش رژیم صهیونیستی در غزه

سرلشکر بازنشسته ارتش رژیم اشغالگر اذعان کرد: ۸۰ درصد از فرماندهان تیپ «گفعاتی» در جنگ کشته یا زخمی شده‌اند.

به نقل از خبرگزاری شهاب، نشریه صهیونیستی «اسرائیل هیوم» به نقل از «یعقوب ناگل» سرلشکر بازنشسته ارتش رژیم اشغالگر اعلام کرد: ۸۰ درصد از فرماندهان تیپ «گفعاتی» در جنگ کشته یا زخمی شده‌اند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که همزمان با افزایش کشته‌های ارتش اشغالگر به ۵۰ افسر و نظامی در شمال نوار غزه، جنبش حماس از مقادیر زیادی از مهماتی که نظامیان اشغالگر در شمالی نوار غزه رها کرده‌اند، علیه خود آنها استفاده می‌کند.

روزنامه عبری «یدیعوت آحارونوت» اعلام کرد که تیپ ۴۰۱ زرهی ارتش رژیم صهیونیستی پس از دو ماه درگیری شدید در منطقه جبالیا در شمال نوار غزه و تلفات سنگین، از این منطقه عقب‌نشینی کرد.

روزنامه یدیعوت آحارانوت مدعی شد که علت این عقب‌نشینی، استراحت نیروهای این تیپ پس از دو ماه درگیری پیوسته و سخت بوده است.

مخالفت وزیر صهیونیست با قرارداد تبادل اسرا و واکنش خانواده بازداشتی‌ها

پس از آنکه وزیر شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی مخالفت خود را با قرارداد پیشنهادی برای تبادل اسرا با جنبش حماس ابراز داشت، پدر یکی از صهیونیست‌های بازداشتی اظهارات او را شرم‌آور توصیف کرد.

«اوریت استروک» وزیر شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی امروز (یکشنبه) با قرارداد پیشنهاد شده برای تبادل اسرا و توقف جنگ علیه نوار غزه که مذاکره درباره آن در دوحه ادامه دارد، مخالفت خود را ابراز داشت.

استروک مدعی شد: تعداد زیادی از سربازان اسرائیلی بهای امضای این قرارداد را با جان خود خواهند داد و خسارت‌هایی که آنها پرداخت خواهند کرد، بسیار بیشتر از آن چیزی خواهد بود که ما اکنون در غزه شاهد هستیم.

این وزیر صهیونیست در ادامه نیز ادعا کرد: در صورت امضای قرارداد با شروط اعلام شده، تمامی تلاش‌ها برای پاکسازی نوار غزه به هدر خواهد رفت.

او همچنین مدعی شد: قرارداد روی میز پیروزی آشکاری برای «تروریسم» است و دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب آمریکا نمی‌خواهد توافق هولناکی همانند آنچه پیشنهاد شده به نامش ثبت شود.

به گزارش وب‌سایت شبکه خبری «الجزیره»، پدر یکی از صهیونیست‌های بازداشتی در غزه در واکنش به این ادعاهای استروک، آنها را اظهاراتی شرم‌آور و وحشتناک خواند و گفت: جنگیدن ارتش اسرائیل در غزه کاری بیهوده است که به قیمت جان سربازها و رنج بازداشتی‌ها تمام می‌شود.

او در ادامه اظهارات وزیر شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی درباره ترامپ را رد کرد و خطاب به او گفت: از طرف ترامپ طوری صحبت می‌کنی گویا همکارت در حزب صهیونیسم دینی است!

سفیر آمریکا: اسرائیل با جنگ غزه اعتباری کسب نکرده است

سفیر آمریکا در اراضی اشغالی با اشاره به وضعیت وحشتناک زندگی در غزه، اذعان کرد که رژیم صهیونیستی در این جنگ اعتباری کسب نکرده است.

درحالی‌که ۴۶۴ روز از جنگ غزه می‌گذرد، «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا هم همچنان با حمایت تمام‌قد از جنایات رژیم صهیونیستی روزهای پایانی سیاست را پشت سر می‌گذارد و قاعدتا بعد از ورود «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور منتخب آمریکا به کاخ سفید، سفیر جدیدی برای اراضی اشغالی منصوب خواهد شد.

«جک لو» سفیر آمریکا در اراضی اشغالی در مصاحبه‌ای با روزنامه «تایمز اسرائیل» با اشاره به جنگ نوار غزه و «وحشتناک» خواندن آنچه در این باریکه رخ می‌دهد، گفت: «صادقانه بگویم، من فکر نمی‌کنم که اسرائیل در جنگ علیه غزه اعتباری کسب کرده باشد و همچنین فکر نمی‌کنم ایالات متحده هم برای عبور از این خط، اعتباری به‌دست آورده باشد.»

او با اشاره به توانایی‌های جنبش حماس و ناتوانی در یافتن جایگزینی برای آن در غزه عنوان کرد: «چالش اساسی ایجاد جایگزینی برای حماس است و این اقدام سخت خواهد بود. گفت‌وگوهای زیادی انجام شده اما باید مقداری تمایل برای پرداختن به نقش تشکیلات خودگردان فلسطین وجود داشته باشد زیرا همانطور که من می‌بینم هیچ نیروی کار جایگزینی برای انجام امور اولیه وجود ندارد.»

سفیر آمریکا در اراضی اشغالی با اشاره به شکستی که تل‌آویو در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ مواجه شد، ادعا کرد: «اسرائیل می‌تواند تضمین کند که ۷ اکتبر دیگر هرگز تکرار نخواهد شد. اسرائیل همچنین می‌تواند یک طرح امنیتی ارائه دهد و از آن محافظت کند.»

اعلام قریب الوقوع آتش بس/ تداوم حملات توپخانه و هوایی به غزه

 رژیم صهیونیستی در چهارصد و شصت و چهارمین روز جنگ علیه نوار غزه، در حالی به حملات و اقدامات ددمنشانه خود علیه ساکنان این منطقه ادامه می دهد که برخی منابع از قریب الوقوع بودن آتش بس با توجه به پیشرفت قابل ملاحظه مذاکرات خبر دادند.

همزمان با ورود جنگ غزه به چهارصد و شصت و چهارمین روز خود، یک منبع وابسته به رهبری جنبش حماس به العربی الجدید، گفت: میانجی گران در حال انجام مقدمات اعلام دست یابی به توافق هستند.

این منبع وابسته به جنبش حماس افزود: همه منتظر فرستاده «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر کابینه اشغالگر برای اعلام موافقت با آخرین اصلاحات انجام شده و به دنبال آن برگزاری نشست مطبوعاتی قطر، مصر و آمریکا به عنوان سه میانجی گر برای اعلام جزئیات توافق و نقشه زمانی و موعد اجرایی شدن آتش بس هستند.

این رسانه نوشت: این تحولات در سایه گزارش های رسانه ای است که از پیشرفت بزرگ در مذاکرات مربوط به مبادله اسیران میان کابینه اشغالگر و گروههای فلسطینی حکایت دارد. در این راستا دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی از ارسال هیاتی به ریاست «دیوید برنیاع» رئیس موساد و «رونین بار» رئیس شاباک به دوحه پایتخت قطر برای تداوم مذاکرات مربوط به توافق خبر داده و یدیعوت آحارنوت به نقل از منابع آگاه اعلام کرد که نود درصد از جزئیات توافق احتمالی طی شده است.

العربی الجدید در این گزارش در باره اوضاع انسانی در نواره غزه می افزاید: بحران در شمال غزه بغرنج تر شده است.

این رسانه نوشت: از سوی دیگر پلیس اشغالگران، شنبه شب تظاهرات در شهر تل آویو را سرکوب کرد. خواسته تظاهرکنندگان انجام توافق مبادله اسیران با گروههای مقاومت فلسطین در غزه بود. یدیعوت آحارنوت از اعزام گسترده نیروهای پلیس به خیابان «بیگن» در برابر وزارت امنیت و استفاده گسترده از بمب های صوتی برای پراکنده کردن آنها خبر داده اما گزارشی از زخمی ها مخابره نشده است.

از سوی دیگر منابع فلسطینی اعلام کردند که «حسن الکحلوت» یک افسر امدادرسان از اردوگاه جبالیا به علت جراحات ناشی از بمباران شمال غزه از سوی اشغالگران به شهادت رسیده است.

همچنین منابع فلسطینی اعلام کردند که توپخانه ارتش اشغالگر نیز به شکل گسترده برخی مناطق را در شمال غزه در شهر رفح گلوله باران کرده است. در حمله هوایی به آپارتمانی مسکونی در غرب شهر غزه سه نفر به شهادت رسیدند.

العربی الجدید نوشت: همزمان ارتش اشغالگر از کشته شدن چهار نظامی خود و زخمی شدن دو نفر دیگر در بیت حانون در شمال غزه با گذشت سه ماه از شروع یورش ویرانگر به این منطقه خبر داد.

رژیم صهیونیستی درتدارک فرار سریع از غزه

رسانه های رژیم صهیونیستی از آمادگی ارتش این رژیم برای خروج از بخش های زیادی از غزه با توجه به پیشرفت های حاصل شده در روند مذاکرات مربوط به توافق آتش بس خبر دادند.

به گزارش العربی الجدید، منابع عبری اعلام کردند که ارتش رژیم صهیونیستی با توجه به پیشرفت بزرگ حاصل شده در روند مذاکرات مربوط به مبادله اسیران به دنبال عقب نشینی سریع نظامیانش از بخش های زیادی از غزه است و طرحهایی در این زمینه دارد.

ترامپ از رژیم صهیونیستی خواسته پیش از تحلیف توافق آتش‌بس غزه امضا شود

رسانه رژیم صهیونیستی نوشت که فرستاده رئیس جمهور منتخب آمریکا از کابینه این رژیم خواست تا قبل از ۲۰ ژانویه به توافقی درباره مسائل باقی مانده در مذاکرات آتش‌بس غزه دست یابد.

 شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که «استیون ویتکاف»  فرستاده ویژه دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب آمریکا در امور منطقه غرب آسیا که جمعه شب در دوحه با «محمد بن عبدالرحمان آل ثانی» نخست وزیر و وزیر امورخارجه قطر دیدار کرد، در سفر به اراضی اشغالی به وضوح از کابینه رژیم صهیونسیتی خواست تا قبل از ۲۰ ژانویه و روز برگزاری مراسم تحلیف، به توافقی درباره مسائل باقی مانده در مذاکرات آتش‌بس غزه دست یابد.

به گزارش این رسانه عبری، این درخواست در چارچوب تلاش‌های آمریکا برای حل و فصل برخی مسائل حساس و مهم پیش از انتقال قدرت به دولت جدید آمریکا به ریاست ترامپ مطرح شد.

به گفته یک مسؤول رژیم صهیونیستی، ویتکاف در سفر خود به خاورمیانه، پس از سفر روز شنبه‌اش به دوحه، با «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی دیدار و گفت‌وگو کرد.   

در همین رابطه آکسیوس به نقل از یک منبع آمریکایی اعلام کرد که فرستاده ترامپ پس از انجام رایزنی‌هایی در اراضی اشغالی به قطر بازگشت و به کمک به مذاکرات تبادل ادامه خواهد داد.

این در حالی است که تلاش‌ها برای رسیدن به توافقی برای تبادل اسرا و برقراری آتش‌بس در غزه ادامه دارد و به گفته یکی دیگر از مسؤولان این رژیم، پیشرفتی در مذاکرات غیرمستقیم با میانجیگری مصر، قطر و آمریکا میان تل‌آویو و جنبش حماس حاصل شده است.

طرف‌های میانجی نیز تلاش می‌کنند توافق آتش‌بس در غزه و تبادل اسرا پیش از ورود ترامپ به کاخ سفید حاصل شود.

دفتر نتانیاهو در این خصوص عصر شنبه اعلام کرد که روسای سرویس‌های جاسوسی موساد و شین بت و نیز نمایندگانی از ارتش این رژیم مذاکرات احتمالی تبادل با حماس را در دوحه هدایت خواهند کرد.

همچنین شبکه عبری «کان» خبر داد که نتانیاهو تصمیم گرفت «اوفیر فالک» مشاور سیاسی ویژه خود را همراه با هیئت مذاکره کننده به دوحه اعزام کند، اقدامی که نشان دهنده اهمیتی است که کابینه نتانیاهو به این مذاکرات می‌دهد.

روزنامه عبری یدیعوت آحارونوت نیز به نقل از برخی منابع در دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا نوشت: تردیدها کمتر شده و تغییری در مذاکرات تبادل حاصل شده است.

همچنین این روزنامه نوشت که اعضای کابینه جنگ رژیم صهیونیستی به طور کامل از مذاکرات تبادل کنار گذاشته شدند.

 


نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مجروحیت 16 هزار نظامی صهیونیست در جنگ علیه نوار غزه
بازدید کمیسیون امنیت ملی از نمایشگاه آخرین دستاوردهای صنعت دفاعی کشور
بازدید سخنگوی دولت از عسلویه
بازدید سخنگوی دولت از عسلویه 2
تاکید عراقچی بر اهمیت تسریع در محاکمه و مجازات مقامات رژیم صهیونیستی
📸بازدید سخنگوی دولت از عسلویه
بیمه لپ‌تاپ و تلفن همراه دانشجویان در دستور کار صندوق رفاه
عیدی این گروه از مستمری بگیران تامین اجتماعی واریز می‌شود
نگرانی اروپا درباره اشتباه راهبردی زلنسکی درباره ماجرای معدن
پرسپولیس از لیگ قهرمانان آسیا حذف شد/ استقلال تنها نماینده ایران در مرحله یک‌چهارم
تخریب 1109 مسجد در غزه توسط رژیم صهیونیستی
پزشکیان: مرزهای سیاسی قادر روابط ملت‌ها باهم نیستند
عکس های منتخب جهان، 18 فوریه 2024
دست رد FATF به مواضع اخیر ترامپ
دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین و رئیس هیات حشد الشعبی عراق با عراقچی دیدار کردند
مؤمنی: امنیت منطقه با کمک همسایگان تأمین می‌شود
عکس های منتخب ایران، سه شنبه 30 بهمن 1403
دیدار عارف با معاون نخست‌وزیر روسیه
بزرگ‌ترین رویداد گردشگری خارجی بعد از انقلاب در نصف جهان آغاز شد
گفتگوی وزیر خارجه لبنان با سفیر آمریکا در مورد عقب‌نشینی اسرائیل از تمام خاک لبنان
کلاهبردار حرفه‌ای دارای 80 شاکی بازداشت شد
سردار حاجی‌زاده: وعده صادق 3 انجام خواهد شد +فیلم
کمیته انضباطی رای دیدار پرسپولیس و سپاهان را اعلام کرد/ محرومیت یک جلسه‌ای «عالیشاه»
تراکتور 3 - 3 الخالدیه/ راه‌یابی تراکتور به مرحله یک چهارم سطح 2 لیگ قهرمانان آسیا
قالیباف: سفر به آذربایجان فرصتی برای توسعه روابط بین‌المللی و منطقه‌ای است
پادکست | بدن های ویرایش شده ذهن های تخریب شده
الریان 0 - 2 استقلال/ آبی‌پوشان غیرت ایرانی را در دوحه نشان دادند +فیلم
پزشکیان: همه ظرفیت‌ها را برای کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی به کار گرفته‌ایم
کاهش نرخ رشد نقدینگی به حدود 27.4 درصد
موضع‌گیری جوزف عون درباره پروازهای ایران به لبنان
سرنگونی پهپاد صهیونیستی در جنوب لبنان
جزئیات بررسی طرح استیضاح همتی در جلسه کمیسیون اقتصادی مجلس
طحان نظیف: مصوبه تعویق 6 ماهه انتخابات شوراها ابهاماتی دارد
اردوغان: آنکارا از تمامیت ارضی اوکراین حمایت می‌کند
برخورد نیروهای ویژه صابرین با دشمن سخت، قاطع و سریع خواهد بود
مصوبه حمایتی کمیسیون امنیت ملی برای بازگشت ایرانیان به کشور
فدراسیون جهانی والیبال میزبانان مرحله نهایی لیگ ملت‌های 2025 را معرفی کرد
بازگشایی سفارت جمهوری آذربایجان در دمشق
الحیه: آماده مرحله دوم توافق هستیم
دیدار دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین با امام خامنه‌ای
حملات جدید به لاذقیه و حماه سوریه
گزارش تصویری | بازدید سخنگوی دولت از عسلویه
صهیونیست‌ها آزادی اسرای صهیونیست را به نابودی حماس ترجیح می‌دهند
فرصت ثبت‌نام در طرح فروش محصولات ایران‌خودرو امشب به پایان می‌رسد
سرلشکر سلامی: ساخت خودروهای پیشرفته برای سپاه بسیار راحت است
برنامه ویژه سرمربی پرسپولیس برای کاهش مصدومیت‌ها در تیم سرخ‌پوشان
محدودیت در صادرات حبوبات و سیب زمینی از امروز اعمال شد
دستیار کرملین: مذاکرات بین روسیه و آمریکا بد نبود/زلنسکی: به نتایج مذاکرات اهمیت نمی‌دهم
جلسه پزشکیان و فرزین در میرداماد
اعلام ساعت کاری بانک‌ها در اسفند ماه/ تکلیف کارمندان مشخص نیست
X
آگهی تبلیغاتی