×
سیاسی
شناسه خبر : 208128
تاریخ انتشار :

سردار سلامی: برای نبردهای بزرگ آماده‌ایم

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: ما از سال‌های دور برای نبردهای بزرگ و پیکارهای پر حجم و مواجهه‌های سنگین و حتی طولانی مدت با آرایه‌های به هم پیوسته قدرت‌های بزرگ، آماده شده‌ایم.

نورنیوز-گروه سیاسی: سردار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در جمع کارکنان موشکی نیروی هوافضای سپاه ضمن تبریک فرا رسیدن ماه رجب گفت: فرارسیدن ایام سالگرد شهادت فرمانده جاودان و پرافتخار سپاه اسلام، سپهبد پاسدار شهید حاج قاسم سلیمانی و هم‌رزمان شهید آن عزیز را به محضر شما برادران عزیز صمیمانه تسلیت و تعزیت عرض می‌کنم.

وی افزود: ما الحمدلله امروز با قامت‌های استوار، گام‌های مصمم، اراده‌های کامل و انگیزه‌های قوی شما برادران عزیز برای انجام اقدامات بزرگ مواجه شدیم. من از درخششی که شما عزیزان در عملیات‌های وعده صادق ۱ و ۲ از خود نشان دادید و قلوب همه مسلمانان عالم و حتی فراتر از آن، قلب‌های آزادگان جهان و قلوب ملت بزرگ و رشید ایران، قلب مبارک رهبر عظیم الشأن انقلاب را شاد کردید و ترس و رعب را به جبهه دشمن فراری دادید و آن شکوه جاودانه تاریخ نبردهای مسلمانان با استکبار و صهیونیسم را به زیبایی ساختید؛ آن شکوه جاودانه را صمیمانه تقدیر و تشکر می‌کنم.

فرمانده کل سپاه پاسداران خاطرنشان کرد: امروز خدمت شما رسیدیم تا از نزدیک با آمادگی‌های شما و سامانه‌ها برای اقدامات احتمالی بزرگ آینده مطمئن و آگاه شویم. همانطور که می‌دانید طی هفته‌های گذشته به دلیل تحولاتی که در منطقه صورت گرفت، یک ذوق‌زدگی کاذب در دشمنان ما به وجود آمد. یک قضاوت اشتباه، یک محاسبه غلط. و دشمن تلاش کرد در فضای عملیات روانی و رسانه‌ای این گونه وانمود کنند که تحولات جاری موجب تضعیف قدرت و اقتدار جمهوری اسلامی ایران شده است.

سردار سلامی تاکید کرد: ما که با ماهیت این قدرت و حقیقت آن آشنا هستیم و در میانه و قلب این اقتدار زندگی می‌کنیم و با ابعاد و کرانه‌های ناپیدای این عظمت آشنا هستیم، می‌دانیم که این قضاوت‌ها آرزوهای دشمن است نه واقعیت‌های موجود. امروز ما برای ملت عزیزمان از جز با عظمت اما از کسر کوچکی از یک عظمت بزرگ‌تر پرده‌برداری و رونمایی کردیم و این شکوه بی‌انتها و عظمت بیکرانه را به رأی العین دیدیم.

وی افزود: دشمن باید به این واقعیت آگاه باشد که اراده سیاسی در نظام ما برای مواجهه با زیاده طلبی‌ها و سلطه‌خواهی‌ها و تجاوزات دشمن، اراده‌ای است قاطع، جاری و بی‌نقص و در کنار آن، اراده فرماندهان و رزمندگان قدرت بازدارنده و دفاعی برای تحقق آن اراده سیاسی هم کامل است. نقصی وجود ندارد.

سردار سلامی خاطرنشان کرد: ما از سال‌های دور برای نبردهای بزرگ و پیکارهای پر حجم و مواجهه‌های سنگین و حتی طولانی مدت با آرایه‌های به هم پیوسته قدرت‌های به ظاهر بزرگ در سطح جهان و پیوست‌های منطقه‌ای آنان آماده شده‌ایم. قدرتی که در اینجا شکل گرفته است مربوط به دهه‌ها مجاهدت است. مجاهدتی که از درون کارخانه‌های تولید موشک تا شهرهای بزرگ نگهداری و آماده‌سازی آن شکل گرفته است. ما در درجه اول به قدرت خداوند و نصرت‌های او اعتماد داریم و در طول این اعتماد به قدرت دفاعی و بازدارنده خود ایمان داریم.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
موج محکومیت علمای اهل سنت در پی حادثه تروریستی دیروز زاهدان
پایان بازی دوستانه منچستریونایتد 2 - وستهم 1 + خلاصه بازی
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(58) «برزُک»
روایت پزشکیان از حمله اسرائیل به شورای عالی امنیت ملی +فیلم
ولایتی: دشمنان با طرح دالان زنگه‌زور در پی تهدید تمامیت ارضی هستند
اینترنت و تماس ارزان اربعینی فقط با ثبت‌نام در سماح!
نوراینفو | سالروز عملیات افتخارآفرین مرصاد
پرداخت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از فردا آغاز می‌شود +جدول زمان واریز برای دهک‌ها
وزیر علوم: مدت دوره‌ی کارشناسی سه ساله می‌شود
رئیس مجلس: تروریسم در زاهدان انتقام دشمن از مقاومت مردم ایران بود
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 5 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
کسب 3 طلا و یک نقره توسط تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی
انتقاد درویش از زنوزی؛ اگر حق با شماست، چرا دنبال مصالحه‌اید؟
سرژ اوریه در آستانه پیوستن به پرسپولیس+ عکس
تکذیب شایعات پرآبی سدهای تهران:/وضعیت منابع آبی بحرانی است
رژیم صهیونیستی تهدید کرد؛ کشتی «حنظله» را توقیف می کنیم
کریستیانو رونالدو همچنان در رتبه اول پردرآمدترین فوتبالیست‌ های جهان
احداث سازه مجاور برج آزادی بدون تایید میراث فرهنگی!
تخت‌روانچی: غنی‌سازی باید جزء جدایی‌ناپذیر هر توافقی باشد/مذاکره باید برد-برد باشد
ورود 117 کامیون کمک بشردوستانه به نوار غزه
سردار ابن‌رضا جانشین وزیر دفاع شد
نورنما | کودکان چه نقشی در جنگ دارند؟
یک کفش کتانی، راز سرقت میلیاردی در تهران را فاش کرد
اربعین زنان؛ کنشگری خیر دینی زنان ایرانی عراقی در آیین پیاده‌روی اربعین
امیدی تازه در درمان تومورهای مقاوم
دستور وزیر کشور برای پیگیری حادثه زاهدان/عارف و اژه‌ای پیام دادند، مولوی عبدالحمید بیانیه
عکس های منتخب ایران، شنبه 4 مرداد 1404
چرخش خطرناک قدرت؛ از دوحزبی‌گری تا فاشیسم
دوربین‌ شهروندان راست می‌گوید یا آمار و تحلیل دولت؟
زلزله 4.7 ریشتری در عسلویه/ تاسیسات نفت و گاز آسیبی ندیدند
قدرت‌نمایی هواوی با رونمایی از سیستم پیشرفته‌تر از انویدیا
چگونه با پویش «کلیک امن» پلیس فتا گرفتار کلاهبرداران اینترنتی نشویم؟
جزئیات زمانبندی جدید دانشگاه آزاد برای جاماندگان امتحانات نیمسال دوم
مسیر اربعین برای مشمولان فاقد معافیت در اربعین 1404 بسته است!
ماکرون در مورد ایران با سران آلمان و انگلیس رایزنی کرد
600 جایگاه CNG در جنگ 12 روزه گاز رایگان عرضه کردند
نصب سیستم اعلان عمومی آژیر هشدار در تهران آغاز شد
«ابرقویی‌نژاد» به پرسپولیس پیوست
ایرانخودرو نصف مشتریانش را از دست داد!
X
آگهی تبلیغاتی