×
بین الملل
شناسه خبر : 208123
تاریخ انتشار :

واشنگتن‌پست: آتش‌نشان‌های کالیفرنیا آب برای خاموش‌کردن آتش نداشتند

یک روزنامه آمریکایی با اشاره به خرابی تجهیزات آتش‌نشانی و بی‌آب ماندن آتش‌نشان‌ها، ناتوانی دولت آمریکا برای مهار آتش در ایالت کالیفرنیا را مطرح کرد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: روزنامه آمریکایی «واشنگتن‌پست» در گزارشی با عنوان «همه بی‌خانمان شده‌اند»، سطح ویرانی های ناشی از آتش سوزی در کالیفرنیا را غیرقابل تصور ارزیابی کرد.

این رسانه آمریکایی با بیان اینکه فقط در منطقه «آلتادنا» در کالیفرنیا، هفت هزار خانه به طور کامل در آتش سوخته‌اند، افزود: آتش‌سوزی در منطقه «ایتون» یکی از پنج آتش‌سوزی فعالی است که به سوختن بیش از ۳۵ هزار هکتار از زمین های اطراف لس‌آنجلس و آواره شدن بیش از ۱۰۰ هزار نفر منجر شده است.

واشنگتن پست این سوال را مطرح کرد که آیا مقامات آمریکایی، به اندازه کافی برای کاهش خسارات آتش سوزی و خاموش کردن آن تلاش کرده اند و نوشت: مردم شوکه شده اند زیرا شیرهای آتش نشانی محلات از کار افتاده بودند. مردم خودشان ایست های بازرسی پلیس را رد می کردند تا به خانه هایشان برسند و با سطل آب، آتش را خاموش کنند؛ جلوی نشت گاز را بگیرند و جلوی سوختن باقی دارایی هایشان را بگیرند.

این روزنامه آمریکایی نوشت: خانه های مردم آمریکا در حالی می سوختند که در چند متری آنها، آتش نشان ها و خودروهای آتش نشانی حضور داشتند بدون اینکه بتوانند کاری انجام دهند. آنها نمی توانستند کاری انجام دهند چون آب نداشتند.

واشنگتن‌پست، سوختن ساختمان های تاریخی و نقاط دیدنی آلتادنا را یک ضربه بزرگ به جوامع محلی در کالیفرنیا ارزیابی کرد و افزود: بسیاری از خانواده‌های آمریکایی در این منطقه، خانه و همه دارایی‌های خود را از دست داده اند و تعداد کمی از آنها توانسته اند بخشی از وسایلشان را از گزند آتش دور نگه دارند.

این روزنامه آمریکایی به نقل از مقامات محلی نوشت: نصف کسب‌وکارهای مردم در آتش سوخته است. مردم می گویند در مقابل زبانه های آتش، کسی نبوده که از آنها دفاع کند و خودشان هم کاری نمی توانستند انجام دهند جز اینکه از بین رفتن زندگیشان را نظاره کنند.

واشنگتن‌پست:+آتش‌نشان‌های+کالیفرنیا+آب+برای+خاموش‌کردن+آتش+نداشتند
 

مقام‌های آمریکایی اعلام کردند شمار جان باختگان آتش‌سوزی گسترده جنگل‌ها در منطقه لس‌آنجلس در ایالت کالیفرنیا به ۱۱ نفر افزایش یافته و تا کنون به حدود ۱۵۳ هزار نفر از ساکنان منطقه، فرمان تخلیه محل سکونت خود داده شد.

براساس این گزارش، ۶ آتش‌سوزی گسترده جنگل‌ها که از روز سه‌شنبه آغاز شده، تاکنون نواحی مختلفی را در منطقه لس‌آنجلس از بین برده است.

براساس این گزارش، این آتش‌سوزی‌ها ۱۲ هزار و ۳۰۰ ساختمان را نابوده کرده است و پیش‌بینی می‌شود که آمار کشته‌ها و تخریب ساختمان‌ها افزایش پیدا کند.

«رابرت لونا» کلانتر منطقه لس‌آنجلس جمعه به وقت محلی گفت که پیش بینی می شود که برای ۱۶۶ هزار و ۸۰۰ تن از ساکنان منطقه فرمان تخلیه واحد های مسکونی خود داده شود.

وی افزود که ۵۷ هزار و ۸۳۰ ساختمان نیز با خطر تخریب و آسیب ناشی از آتش‌سوزی مواجه هستند.

در همین حال، آتش نشانان اعلام کردند که توانسته‌اند گسترش «آتش‌سوزی پالیسیدز» در غرب لس‌آنجلس و «آتش‌سوزی ایتون» در شرق این کلانشهر را مهار کنند.

با این حال، هزاران نفر بی‌خانمان شده و دود غلیظ ناشی از این آتش‌سوزی‌ها مقام‌های آمریکایی را بر آن داشت تا وضعیت اضطراری بهداشتی عمومی اعلام کنند.

شرکت خصوصی AccuWeather که در زمینه پیش‌بینی وضعیت آب و هوا فعال است، تخمین زده است که خسارت و زیان ناشی از این آتش‌سوزی ها ۱۳۵ میلیارد تا ۱۵۰ میلیارد دلار است.

«جو بایدن» رئیس جمهوری آمریکا این آتش‌سوزی را یک فاجعه بزرگ خواند و روز جمعه در تماس با «گاوین نیوسام» فرماندار کالیفرنیا وعده داد که منابع لازم برای مقابله با آتش و بازسازی مناطق آسیب‌دیده در اختیار این ایالت قرار خواهد گرفت.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نورنما | علائم و درمان گرمازدگی
حسین ابرقویی با پرسپولیس به توافق رسید؛ امضای قرارداد به‌زودی انجام می‌شود
اتابک: خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه خارج از نوبت پرداخت می‌شود
دولت و آزمون مهم صداقت و شجاعت
عضو سابق منافقین پس از سال‌ها جنایت به سزای اعمالش رسید که بود؟
دستور اژه‌ای برای شناسایی عاملان حمله تروریستی به دادگستری زاهدان +عکس و فیلم حادثه
فریده شجاعی: شخصاً حسینی را دوست دارم و می‌خواستم بماند
قیمت خودرو امروز دوشنبه 6 مرداد 1404 +جدول
انتقاد شدید حجازی از مدیریت استقلال و از دست دادن حسینی
زلزله 4.9 ریشتری عسلویه بوشهر را لرزاند
مستند سازی جنایات و ثبت مستندات مربوط به تخلفات و جنایات بین المللی آغاز شده است+فیلم
پیش‌بینی دمای بالای 50 درجه در برخی مناطق کشور
تنها یک مانع برای پیوستن سرژ اوریه به پرسپولیس باقی مانده!+ عکس
بهمن فرزانه در دادگاه رسیدگی به پرونده قتل الهه حسین‌نژاد: «مرا جادو کرده بودند!» +عکس
اربعین را با بسته‌های اینترنتی ویژه و ارزان‌تر همراه اول تجربه کنید!
مداردیپلماسی | مذاکرات استانبول رونمایی از شمشیر بدون دسته اروپا
یکی از سرنشینان کشتی حنظله: هیچ تعهدی به تل‌آویو ندادیم
وزیر کشور: حدود یک میلیون افغانستانی به کشورشان بازگشتند +فیلم
یمن: مرحله چهارم محاصره دریایی رژیم صهیونیستی آغاز شد
کمک‌های ادعایی به غزه ممکن است باعث سقوط دولت نتانیاهو شود
️ آغاز مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیک +جزئیات
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 6 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
گاردین: ترامپ حتی ریاست‌جمهوری را معامله می‌بیند!
رضا غندی پور رسما به شباب الاهلی امارات ملحق شد
توافق بزرگ ایران و چین برای برقی‌سازی 1000 کیلومتر ریل
وزیر خارجه آمریکا: «ویتکاف» برای مذاکرات آتش‌بس در غزه تلاش می‌کند!
دیپلمات فرانسه به وزارت خارجه صهیونیست‌ها احضار شد
بقائی: ایران تحت فشار از حقوق هسته‌ای خود نخواهد گذشت
ترامپ: ایران حق غنی‌سازی اورانیوم ندارد
وزیر نفت: امکان قاطی شدن آب و بنزین در جایگاه‌ها وجود ندارد
سخنگوی دولت: تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دست بررسی است
پیاتزا 25 والیبالیست را به اردوی تیم ملی دعوت کرد
انتقاد بازیگر «بازی تاج‌وتخت» از سکوت هالیوود در برابر کشتار در غزه
167 کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله معامله شد
استاندار تهران: تعویض کاهنده‌ها با هزینه بسیار محدود در اختیار شهروندان قرار می گیرد
کمک‌های هوایی به غزه یا مهندسی گرسنگی؟
آلودگی در مرز قرمز؛ هوای تهران برای همه ناسالم شد
بقایی حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» را محکوم کرد
پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج داخلی به‌زودی متعادل می‌شود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
X
آگهی تبلیغاتی