×
بین الملل
شناسه خبر : 208123
تاریخ انتشار : شنبه 1403/10/22 ساعت 22:04
واشنگتن‌پست: آتش‌نشان‌های کالیفرنیا آب برای خاموش‌کردن آتش نداشتند

واشنگتن‌پست: آتش‌نشان‌های کالیفرنیا آب برای خاموش‌کردن آتش نداشتند

یک روزنامه آمریکایی با اشاره به خرابی تجهیزات آتش‌نشانی و بی‌آب ماندن آتش‌نشان‌ها، ناتوانی دولت آمریکا برای مهار آتش در ایالت کالیفرنیا را مطرح کرد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: روزنامه آمریکایی «واشنگتن‌پست» در گزارشی با عنوان «همه بی‌خانمان شده‌اند»، سطح ویرانی های ناشی از آتش سوزی در کالیفرنیا را غیرقابل تصور ارزیابی کرد.

این رسانه آمریکایی با بیان اینکه فقط در منطقه «آلتادنا» در کالیفرنیا، هفت هزار خانه به طور کامل در آتش سوخته‌اند، افزود: آتش‌سوزی در منطقه «ایتون» یکی از پنج آتش‌سوزی فعالی است که به سوختن بیش از ۳۵ هزار هکتار از زمین های اطراف لس‌آنجلس و آواره شدن بیش از ۱۰۰ هزار نفر منجر شده است.

واشنگتن پست این سوال را مطرح کرد که آیا مقامات آمریکایی، به اندازه کافی برای کاهش خسارات آتش سوزی و خاموش کردن آن تلاش کرده اند و نوشت: مردم شوکه شده اند زیرا شیرهای آتش نشانی محلات از کار افتاده بودند. مردم خودشان ایست های بازرسی پلیس را رد می کردند تا به خانه هایشان برسند و با سطل آب، آتش را خاموش کنند؛ جلوی نشت گاز را بگیرند و جلوی سوختن باقی دارایی هایشان را بگیرند.

این روزنامه آمریکایی نوشت: خانه های مردم آمریکا در حالی می سوختند که در چند متری آنها، آتش نشان ها و خودروهای آتش نشانی حضور داشتند بدون اینکه بتوانند کاری انجام دهند. آنها نمی توانستند کاری انجام دهند چون آب نداشتند.

واشنگتن‌پست، سوختن ساختمان های تاریخی و نقاط دیدنی آلتادنا را یک ضربه بزرگ به جوامع محلی در کالیفرنیا ارزیابی کرد و افزود: بسیاری از خانواده‌های آمریکایی در این منطقه، خانه و همه دارایی‌های خود را از دست داده اند و تعداد کمی از آنها توانسته اند بخشی از وسایلشان را از گزند آتش دور نگه دارند.

این روزنامه آمریکایی به نقل از مقامات محلی نوشت: نصف کسب‌وکارهای مردم در آتش سوخته است. مردم می گویند در مقابل زبانه های آتش، کسی نبوده که از آنها دفاع کند و خودشان هم کاری نمی توانستند انجام دهند جز اینکه از بین رفتن زندگیشان را نظاره کنند.

واشنگتن‌پست:+آتش‌نشان‌های+کالیفرنیا+آب+برای+خاموش‌کردن+آتش+نداشتند
 

مقام‌های آمریکایی اعلام کردند شمار جان باختگان آتش‌سوزی گسترده جنگل‌ها در منطقه لس‌آنجلس در ایالت کالیفرنیا به ۱۱ نفر افزایش یافته و تا کنون به حدود ۱۵۳ هزار نفر از ساکنان منطقه، فرمان تخلیه محل سکونت خود داده شد.

براساس این گزارش، ۶ آتش‌سوزی گسترده جنگل‌ها که از روز سه‌شنبه آغاز شده، تاکنون نواحی مختلفی را در منطقه لس‌آنجلس از بین برده است.

براساس این گزارش، این آتش‌سوزی‌ها ۱۲ هزار و ۳۰۰ ساختمان را نابوده کرده است و پیش‌بینی می‌شود که آمار کشته‌ها و تخریب ساختمان‌ها افزایش پیدا کند.

«رابرت لونا» کلانتر منطقه لس‌آنجلس جمعه به وقت محلی گفت که پیش بینی می شود که برای ۱۶۶ هزار و ۸۰۰ تن از ساکنان منطقه فرمان تخلیه واحد های مسکونی خود داده شود.

وی افزود که ۵۷ هزار و ۸۳۰ ساختمان نیز با خطر تخریب و آسیب ناشی از آتش‌سوزی مواجه هستند.

در همین حال، آتش نشانان اعلام کردند که توانسته‌اند گسترش «آتش‌سوزی پالیسیدز» در غرب لس‌آنجلس و «آتش‌سوزی ایتون» در شرق این کلانشهر را مهار کنند.

با این حال، هزاران نفر بی‌خانمان شده و دود غلیظ ناشی از این آتش‌سوزی‌ها مقام‌های آمریکایی را بر آن داشت تا وضعیت اضطراری بهداشتی عمومی اعلام کنند.

شرکت خصوصی AccuWeather که در زمینه پیش‌بینی وضعیت آب و هوا فعال است، تخمین زده است که خسارت و زیان ناشی از این آتش‌سوزی ها ۱۳۵ میلیارد تا ۱۵۰ میلیارد دلار است.

«جو بایدن» رئیس جمهوری آمریکا این آتش‌سوزی را یک فاجعه بزرگ خواند و روز جمعه در تماس با «گاوین نیوسام» فرماندار کالیفرنیا وعده داد که منابع لازم برای مقابله با آتش و بازسازی مناطق آسیب‌دیده در اختیار این ایالت قرار خواهد گرفت.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
غریب‌آبادی: ایران برای مقابله با هرگونه تجاوز نظامی آماده و یکپارچه است
حماس گزارش شورای صلح غزه را تحریف واقعیت خواند
نورنما | ربات های کنگ فوکار چینی
روسیه: نیروگاه بوشهر طی هفته‌های آینده به سطح برنامه‌ریزی‌شده بازمی‌گردد
زلزله 4.6 ریشتری نورآباد دلفان در استان لرستان را لرزاند
نورویدیو | چرا پرونده چین به قلب قدرت ایران منتقل شد ؟
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه 12 فرد، 29 نهاد و 19 کشتی مرتبط با ایران اعمال کرد
حضور «رها» با بازی شهاب حسینی در جشنواره «ریندنس» انگلستان
کاپیتان پرتغال به ششمین جام جهانی می‌رسد
کاهش دارایی اوراق خزانه آمریکا در پی شوک انرژی
سینماهای کشور در «روز ملی جمعیت» برای عیالوارها رایگان شد
فردا؛ خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده جنگ تحمیلی در احمدآباد مستوفی
سناریوی ساختگی در جاده چالوس؛چاقوی سوءظن بر قلب نوعروس
عراق: استفاده از خاک خود علیه امنیت منطقه را برنمی‌تابیم
حزب‌الله: هیچ گروهی در دولت نمی‌تواند تصمیم‌گیری ملی را به انحصار خود درآورد
گزارش اتلتیک از احتمال ممنوعیت پرچم پیش از انقلاب ایران در جام جهانی
آیا علیرضا بیرانوند محروم میشود؟
هادی چوپان با مربی مطرح جهانی در مسیر مسترالمپیا 2026
چرا هوای تهران در شرایط خطرناک قرار گرفت؟
خبرهای جدید معاون اول رئیس جمهور از تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی
سه گزینه دشوار ترامپ در قبال ایران چیست؟
جزئیات جلسه شهردار تهران با پزشکیان؛ رسیدگی به آسیب دیدگان جنگ وبازسازی شتاب میگیرد؟
کیفیت هوای تهران در وضعیت قرمز؛ پایتخت در محاصره گرد و خاک
چین ادعای فایننشال تایمز درباره پوتین را رد کرد
باران و کولاک در راه تهران ؛ از سفرهای غیرضروری بپرهیزید
تعویق حمله آمریکا به ایران؛ فریب یا واقعیت؟
ردپای 100 میلیارد دلاری اسرائیل در لیگ برتر انگلیس!
اشتباه محاسباتی در هاوانا؟ هشدار تحلیلگران درباره ماجراجویی نظامی آمریکا
سقوط قیمت تخم‌مرغ؛ جهش قیمت مرغ
سقف خسارت بیمه مسکن 30 درصد افزایش یافت
کاهش مصرف برق 17 درصدی با همکاری مردم
سرنوشت نامعلوم دوومیدانی‌کاران بازداشتی ایران در کره جنوبی
وزارت اطلاعات: 19 تروریست تکفیری دستگیر شدند+فیلم
قیمت سکه پارسیان امروز سه شنبه 29 اردیبهشت 1405 +جدول
ایران تا 1430 سالخورده‌ترین کشور جهان می‌شود
ذخایر استراتژیک نفت خام آمریکا در سراشیبی تاریخی
اکرمی‌نیا: مردم با حضورشان، دشمن را ناکام کردند
ترامپ و سه مانع اصلی رشد اقتصادی آمریکا
شاخص بورس سبزپوش شد
سقوط آزاد نرخ باروری در ایران/کاهش جمعیت فقط درد اقتصاد نیست
حاجی‌بابایی: بخشی از گرانی‌ها هیچ ربطی به جنگ ندارد
ثبات قیمت در بازار برنج/از ایرانیِ 470 هزار تومانی تا هندیِ 195 هزار تومانی
امتحانات مدارس البرز مجازی شد
رحمانی فضلی: چین وارد تقابل مستقیم با ایران نمی‌شود
شهادت رزمنده بروجنی حین خنثی‌سازی بمب عمل نکرده در تهران
وام 500 میلیونی خرید کالا ربطی به وام ازدواج ندارد
رئیس‌جمهور: شهدای پتروشیمی در راه خدمت و پیشرفت ماندگار شدند
شمارش معکوس برای محدودیت برقی پرمصرف‌ها
چطور با یک کد پیامکی بدهکارِ میلیاردها تومان وام دیگران می‌شویم؟
بیماری خاموشی که چشم‌ها آن را فاش می‌کنند