×
بین الملل
شناسه خبر : 208123
تاریخ انتشار : شنبه 1403/10/22 ساعت 22:04
واشنگتن‌پست: آتش‌نشان‌های کالیفرنیا آب برای خاموش‌کردن آتش نداشتند

واشنگتن‌پست: آتش‌نشان‌های کالیفرنیا آب برای خاموش‌کردن آتش نداشتند

یک روزنامه آمریکایی با اشاره به خرابی تجهیزات آتش‌نشانی و بی‌آب ماندن آتش‌نشان‌ها، ناتوانی دولت آمریکا برای مهار آتش در ایالت کالیفرنیا را مطرح کرد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: روزنامه آمریکایی «واشنگتن‌پست» در گزارشی با عنوان «همه بی‌خانمان شده‌اند»، سطح ویرانی های ناشی از آتش سوزی در کالیفرنیا را غیرقابل تصور ارزیابی کرد.

این رسانه آمریکایی با بیان اینکه فقط در منطقه «آلتادنا» در کالیفرنیا، هفت هزار خانه به طور کامل در آتش سوخته‌اند، افزود: آتش‌سوزی در منطقه «ایتون» یکی از پنج آتش‌سوزی فعالی است که به سوختن بیش از ۳۵ هزار هکتار از زمین های اطراف لس‌آنجلس و آواره شدن بیش از ۱۰۰ هزار نفر منجر شده است.

واشنگتن پست این سوال را مطرح کرد که آیا مقامات آمریکایی، به اندازه کافی برای کاهش خسارات آتش سوزی و خاموش کردن آن تلاش کرده اند و نوشت: مردم شوکه شده اند زیرا شیرهای آتش نشانی محلات از کار افتاده بودند. مردم خودشان ایست های بازرسی پلیس را رد می کردند تا به خانه هایشان برسند و با سطل آب، آتش را خاموش کنند؛ جلوی نشت گاز را بگیرند و جلوی سوختن باقی دارایی هایشان را بگیرند.

این روزنامه آمریکایی نوشت: خانه های مردم آمریکا در حالی می سوختند که در چند متری آنها، آتش نشان ها و خودروهای آتش نشانی حضور داشتند بدون اینکه بتوانند کاری انجام دهند. آنها نمی توانستند کاری انجام دهند چون آب نداشتند.

واشنگتن‌پست، سوختن ساختمان های تاریخی و نقاط دیدنی آلتادنا را یک ضربه بزرگ به جوامع محلی در کالیفرنیا ارزیابی کرد و افزود: بسیاری از خانواده‌های آمریکایی در این منطقه، خانه و همه دارایی‌های خود را از دست داده اند و تعداد کمی از آنها توانسته اند بخشی از وسایلشان را از گزند آتش دور نگه دارند.

این روزنامه آمریکایی به نقل از مقامات محلی نوشت: نصف کسب‌وکارهای مردم در آتش سوخته است. مردم می گویند در مقابل زبانه های آتش، کسی نبوده که از آنها دفاع کند و خودشان هم کاری نمی توانستند انجام دهند جز اینکه از بین رفتن زندگیشان را نظاره کنند.

واشنگتن‌پست:+آتش‌نشان‌های+کالیفرنیا+آب+برای+خاموش‌کردن+آتش+نداشتند
 

مقام‌های آمریکایی اعلام کردند شمار جان باختگان آتش‌سوزی گسترده جنگل‌ها در منطقه لس‌آنجلس در ایالت کالیفرنیا به ۱۱ نفر افزایش یافته و تا کنون به حدود ۱۵۳ هزار نفر از ساکنان منطقه، فرمان تخلیه محل سکونت خود داده شد.

براساس این گزارش، ۶ آتش‌سوزی گسترده جنگل‌ها که از روز سه‌شنبه آغاز شده، تاکنون نواحی مختلفی را در منطقه لس‌آنجلس از بین برده است.

براساس این گزارش، این آتش‌سوزی‌ها ۱۲ هزار و ۳۰۰ ساختمان را نابوده کرده است و پیش‌بینی می‌شود که آمار کشته‌ها و تخریب ساختمان‌ها افزایش پیدا کند.

«رابرت لونا» کلانتر منطقه لس‌آنجلس جمعه به وقت محلی گفت که پیش بینی می شود که برای ۱۶۶ هزار و ۸۰۰ تن از ساکنان منطقه فرمان تخلیه واحد های مسکونی خود داده شود.

وی افزود که ۵۷ هزار و ۸۳۰ ساختمان نیز با خطر تخریب و آسیب ناشی از آتش‌سوزی مواجه هستند.

در همین حال، آتش نشانان اعلام کردند که توانسته‌اند گسترش «آتش‌سوزی پالیسیدز» در غرب لس‌آنجلس و «آتش‌سوزی ایتون» در شرق این کلانشهر را مهار کنند.

با این حال، هزاران نفر بی‌خانمان شده و دود غلیظ ناشی از این آتش‌سوزی‌ها مقام‌های آمریکایی را بر آن داشت تا وضعیت اضطراری بهداشتی عمومی اعلام کنند.

شرکت خصوصی AccuWeather که در زمینه پیش‌بینی وضعیت آب و هوا فعال است، تخمین زده است که خسارت و زیان ناشی از این آتش‌سوزی ها ۱۳۵ میلیارد تا ۱۵۰ میلیارد دلار است.

«جو بایدن» رئیس جمهوری آمریکا این آتش‌سوزی را یک فاجعه بزرگ خواند و روز جمعه در تماس با «گاوین نیوسام» فرماندار کالیفرنیا وعده داد که منابع لازم برای مقابله با آتش و بازسازی مناطق آسیب‌دیده در اختیار این ایالت قرار خواهد گرفت.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
چاقی کودکان؛ خطری که در کمین نسل آینده ایرانیان است
کشفی باورنکردنی درباره بیماری‌های خودایمنی
جارد ایزاکمن کیست و چرا رئیس ناسا شد؟
نوراینفو | نکات کلیدی برای بهبود مدیریت مالی
هوش مصنوعی جدید گوگل، بهتر از ChatGPT
ویتامین‌های مهمی که هنگام بارداری مانع پوسیدگی دندان‌های کودکان می‌شود
قرارداد اسرائیل و آلمان برای سیستم دفاعی «آرو 3»
تیم ملی فوتبال مراکش قهرمان جام کشورهای عربی شد
توقف پروازها در بندرعباس به دلیل طوفان شدید
واکنش ایران به اشغالگری اسرائیل در سوریه
تحلیل دقیق الجزیره از جنگ 12 روزه
سازمان ملل : اسرائیل از نقض حاکمیت سوریه خودداری کند
سخنگوی داعش خراسان بازداشت شد+ جزئیات دستگیری
هشدار درباره افزایش مصرف گاز با برودت هوا
تلاش سران اروپا برای توافق بر سر بلوکه کردن دارایی‌های روسیه
ترخیص 4 میلیون تن نهاده دامی/ شرایط برای استمرار تولید فراهم است
هفته نوزدهم لیگ برتر فوتسال؛ گیتی‌پسند صدرنشینی را حفظ کرد
کری‌خوانی اسکوچیچ برای پرسپولیس؛ خدا پاسخ شادی‌های تحریک‌آمیزتان را داد
اشغال سوریه توسط اسرائیل صدای فرانسه و انگلیس را در آورد
هشدار احتمال وقوع طوفان و سیلاب در بوشهر
نورنما | گرفتار شدن گوسفندها زیر برف
واکنش دیوان کیفری بین‌المللی به تحریم آمریکا علیه دو قاضی
سقوط هواپیما در ایالت کارولینای شمالی آمریکا
پزشکیان: آن‌چه را که می‌نویسیم، عمل می‌کنیم
24 کشته و زخمی در واژگونی مرگبار اتوبوس در محور اصفهان–نطنز + شناسایی هویت 9 جان‌باخته
میامی؛ میزبان مرحله دوم مذاکرات آتش‌بس غزه
نورنما | دلی به وسعت دریا،زیر باران رحمت الهی!
یورش شهرک نشینان به مسجدالاقصی
فعال شدن دو سامانه به اندازه 6 برابر همه باران کشور
اخطار قرمز هواپیمایی / آماده‌باش فرودگاه‌ها با تشدید بارش‌ها
حریق واحد مسکونی در عظیمیه دو مصدوم بر جای گذاشت
تحریم دو قاضی دیوان کیفری بین‌المللی به دلیل صدور حکم علیه اسرائیل
شارژ اعتبار مرحله دوم طرح یسنا ویژه شب یلدا
کره شمالی تلاش‌های ژاپن برای بازنگری اصول غیرهسته‌ای خود را محکوم کرد
تجمع 20 هزار نیروهای مورد حمایت عربستان در مرز یمن
تحریم های جدید آمریکا علیه کشتی‌ها و شرکت‌های مرتبط با ایران
فعالیت «سامانه موشکی اورشنیک» روسیه در بلاروس آغاز شد
تقویت همکاری بین عمان و هند با امضای پیمان شراکت اقتصادی جامع
معاون وزیر بهداشت: داروی آنفلوانزا بیش از میزان نیاز در کشور موجود است
تراکتور 1 (8) - پرسپولیس 1 (7) | صعود تراکتور در ماراتن پنالتی‌ها + فیلم خلاصه بازی
خبر معاون وزیر نفت از بازطراحی ساختار شرکت ملی پالایش و پخش
سردار رادان: دشمن در پی ایجاد اغتشاش از طریق فضای مجازی در کشور است
واکنش ایران به دلسوزی مزدورانه واشنگتن برای ایرانیان
مصر از طرح ترامپ برای برقراری صلح در سودان حمایت کرد
وزیر کار: قزوین پدر تجارت ایران است
باکو صادرات سوخت را به ارمنستان کلید زد
فرانسه میزبان کنفرانس بین‌المللی برای تقویت ارتش لبنان شد
هشدار مسکو به توکیو درباره رزمایش‌هایش با آمریکا
بانک‌مرکزی: 15 نفر 6 میلیارد دلار را ناپدید کردند
روسیه خواستار خویشتنداری برای جلوگیری از تحولات غیرقابل پیش‌بینی پیرامون ونزوئلا شد
X
آگهی تبلیغاتی