×
بین الملل
شناسه خبر : 208065
تاریخ انتشار :

شکایت جدید لبنان از رژیم صهیونیستی به شورای امنیت

وزارت خارجه لبنان اعلام کرد که هیئت دائم این کشور در سازمان ملل، در واکنش به تداوم تجاوزات اسرائیل علیه مزارع و بخش کشاورزی لبنان و وارد کردن خسارات شدید به این بخش، شکایت جدیدی علیه این رژیم تنظیم کرده و به شورای امنیت ارائه می‌دهد.

نورنیوز-گروه بین الملل: در چارچوب ادامه شکایات لبنان از رژیم صهیونیستی به خاطر خساراتی که طی جنگی ویرانگر به این کشور وارد کرده است، وزارت خارجه دولت موقت لبنان اعلام کرد که بعد از مشورت و هماهنگی با وزارت کشاورزی، به هیئت دائم لبنان در سازمان ملل در نیویورک ابلاغ کردیم که شکایتی علیه اسرائیل به خاطر تجاوزات مستمر آن علیه بخش کشاورزی و دام لبنان، به شورای امنیت ارائه دهد.

وزارت خارجه لبنان با اشاره به اینکه حتی بعد از آتش بس هم دشمن صهیونیستی به تجاوزات خود علیه لبنان از جمله بخش کشاورزی می‌دهد، تاکید کرد: این تجاوزات شدید، نقض آشکار همه قوانین بین‌المللی و تهدید مستقیم برای حاکمیت لبنان و امنیت غذایی آن است. تجاوزات اسرائیل همچنین آسیب زیادی به منابع درآمد کشاورزان و باغ‌های زیتون و مرکبات وارد ساخته و منجر به نابودی زیرساخت‌های کشاورزی در جنوب لبنان شده است.

در بیانیه وزارت خارجه لبنان آمده است که این تجاوزات همچنین پروژه تکثیر نهال در وادی الحجیر که با حمایت برنامه جهانی غذا و اتحادیه اروپا اجرا می‌شد را نابود کرده و علاوه بر آن، بندر ماهی‌گیران را در الناقوره مورد هدف قرار داده است. دشمن اسرائیلی همچنین «محمود موسی» چوپان لبنانی را ربوده است. لبنان از شورای امنیت می‌خواهد، اقدامی فوری برای توقف این تجاوزات اسرائیل و تضمین حقوق کشاورزان و ماهی‌گیران در مناطق تحت تاثیر حملات انجام دهد و از معیشت آنها حمایت کند.

وزارت خارجه لبنان تاکید کرد: لبنان همچنین از شورای امنیت می‌خواهد که اقدامات لازم را برای محاکمه اسرائیل و مجبور کردن آن به پرداخت غرامت به خاطر تجاوزات خود علیه بخش کشاورزی و سایر بخش‌های لبنان، انجام دهد. لبنان همچنین از اعضای شورای امنیت به ویژه کشورهای حامی آتش بس می‌خواهد، موضعی قاطع در برابر این تجاوزات مکرر اسرائیل و نقض بندهای آتش بس، اتخاذ کنند.

ادعای هوکشتاین درباره زمان خروج صهیونیست‌ها از لبنان

در میان تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان و گزارش رسانه‌های عبری درباره نقشه این رژیم برای ادامه اشغالگری در جنوب این کشور، الاخبار گزارش داد، فرستاده آمریکا به مقامات لبنانی درباره خروج اسرائیل از لبنان قبل از پایان مهلت ۶۰ روزه تضمین داد.

در حالی که با وجود گذشت بیش از یک ماه از توافق آتش بس میان لبنان و رژیم صهیونیستی، این رژیم همچنان به نقض توافق مذکور و ادامه تجاوزات و اشغالگری‌های خود در جنوب لبنان ادامه می‌دهد، روزنامه الاخبار به نقل از منابع خود اعلام کرد: آموس هوکشتاین، فرستاده آمریکا به مقامات رسمی لبنان اطلاع داده که واشنگتن خروج کامل نیروهای اسرائیلی از جنوب لبنان را قبل از پایان مهلت 60 روزه تضمین می‌کند.

الاخبار به نقل از همین منابع گزارش داد که هوکشتاین در جلسه کمیته نظارت بر اجرای توافق آتش بس در هفته گذشته، یک جدول زمانی را برای خروج نیروهای اسرائیلی از لبنان مورد بحث و بررسی قرار داده و نبیه بری، رئیس پارلمان نجیب میقاتی نخست وزیر دولت موقت و جوزف عون، فرمانده ارتش که اکنون رئیس جمهور لبنان شده است را در جریان گذاشت.

بر اساس این گزارش، هوکشتاین با طرف اسرائیلی تماس برقرار کرده و یک جدول زمانی مفصل برای عقب نشینی نیروهای اسرائیلی از جنوب لبنان دریافت کرد که بر مبنای آن 26 ژانویه جاری، آخرین مهلت حضور نیروهای اسرائیلی در لبنان خواهد بود و بعد از آن باید ارتش لبنان حضور خود را در مناطق جنوبی تقویت کرده و سطح آمادگی را برای پر کردن خلأ در این منطقه بالا ببرد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
موج محکومیت علمای اهل سنت در پی حادثه تروریستی دیروز زاهدان
پایان بازی دوستانه منچستریونایتد 2 - وستهم 1 + خلاصه بازی
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(58) «برزُک»
روایت پزشکیان از حمله اسرائیل به شورای عالی امنیت ملی +فیلم
ولایتی: دشمنان با طرح دالان زنگه‌زور در پی تهدید تمامیت ارضی هستند
اینترنت و تماس ارزان اربعینی فقط با ثبت‌نام در سماح!
نوراینفو | سالروز عملیات افتخارآفرین مرصاد
پرداخت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از فردا آغاز می‌شود +جدول زمان واریز برای دهک‌ها
وزیر علوم: مدت دوره‌ی کارشناسی سه ساله می‌شود
رئیس مجلس: تروریسم در زاهدان انتقام دشمن از مقاومت مردم ایران بود
X
آگهی تبلیغاتی