×
حوادث
شناسه خبر : 201928
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/09/11 ساعت 10:37

گوش‌بُر شرق مازندران دستگیر شد/دادستان مرکز مازندران: با عامل برخورد جدی می‌کنیم

معاون فرهنگی اجتماعی فرماندهی انتظامی مازندران گفت: در پی انتشار تصاویرِ خشونتِ فیزیکی و بُریدنِ گوشِ خانمی جوان در فضای مجازی، عامل این اقدام در خلیل شهر واقع در شرق استان دستگیر شد.

نورنیوز-گروه حوادث: مسعود تقدیسی روز یکشنبه افزود: در عملیاتی ضربتی عاملِ حادثه دلخراش که نسبت خانوادگی با این خانمِ جوان آسیب دیده داشت، در خلیل شهر بهشهر بازداشت شد.

وی ادامه داد:‌ با توجه به‌ ابعادِ حادثه به قیدِ فوریت پس از تشکیل پرونده، متهم به مرجعِ قضایی معرفی و روانه زندان شده است.

بنابر این گزارش فرمانده انتظامی شهرستان ساری نیز از دستگیری یک سارق خفت گیر که از عابران پیاده در آن شهرستان سرقت می کرد، خبر داد.

سرهنگ عبدالله حسن زاده بیان کرد: در پی مراجعه یکی از شهروندان مبنی بر زورگیری از وی توسط فردی نامعلوم، که مراتب جهت دستگیری و شناسایی در دستور کار ماموران این شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: در اجرای این ماموریت، ماموران این شهرستان بلافاصله پس از انجام یکسری اقدامات پلیسی هویت و مخفیگاه سارق را شناسایی و در کمتر از ۲۴ ساعت این فرد را در یک اقدام ضربتی در مخفیگاهش دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی ساری تصریح کرد: متهم دستگیر و در تحقیقات پلیسی به سرقت گوشی موبایل به ارزش ۸۰۰ میلیون ریال، زورگیری و سرقت اشیا قیمتی شهروندان معترف شد.

سرهنگ حسن زاده با اشاره به اینکه تحقیقات بیشتر برای کشف جرائم احتمالی متهم ادامه دارد، خاطر نشان کرد: امنیت شهروندان خط قرمز پلیس است و با کسانی که بخواهند این امنیت را به مخاطره بیاندازند برخورد جدی و قاطع صورت خواهد گرفت.

دادستان مرکز مازندران: با عامل بریدن گوش دختر نوجوان در بهشهر برخورد جدی می‌کنیم

دادستان مرکز مازندران با بیان این که دستگاه قضا با عامل بریدن گوش دختر نوجوان در بهشهر برخورد جدی خواهد داشت، گفت: دختر بچه مصدوم به بیمارستان منتقل شده و با به‌کارگیری کادر درمان مجرب، موضوع درمان و پیوند در حال پیگیری است.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی دادگستری مازندران، علی اکبر عالیشاه روز یکشنبه اظهار کرد: در پی انتشار مطالب و تصاویری در رابطه با بریدن گوش یک دختر نوجوان در فضای مجازی، پیگیری موضوع در دستورکار ویژه دستگاه قضایی قرار گرفت و فرد متخلف بلافاصله با ورود دادستان بهشهر بازداشت شد.

دادستان ساری با بیان اینکه این اقدام نامتعارف، غیراخلاقی و غیرقابل دفاع، موجب برانگیخته شدن احساسات عمومی شده است، افزود: متهم با قرار بازداشت موقت روانه زندان شده و قطعاً در آینده با مشارالیه و هر فردی که رفتار و تفکر مجازات شخصی داشته باشد، برخورد جدی و قاطع خواهد شد.

عالیشاه تصریح کرد: هرگونه اقدام این‌چنینی که به نوعی مجازات شخصی محسوب می‌شود از نگاه دستگاه قضایی استان، کاملاً مردود است و دادگستری مازندران با چنین رفتار و اقدامی برخورد قاطع و قانونی خواهد داشت.

دادستان ساری خاطرنشان کرد: بلافاصله پس از وقوع حادثه با پیگیری دادستان بهشهر، دختر بچه مصدوم به بیمارستان منتقل شده و با بکارگیری کادر درمان مجرب استان، موضوع درمان و پیوند در حال پیگیری است.

عالیشاه در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: بخش مهمی از وظایف دادستان در راستای احیای حقوق عامه، توجه ویژه به افرادی است که یا فاقد سرپرست هستند یا به دلایل مختلف از سرپرست موثر برخوردار نیستند که در این رابطه، توقع داریم افرادی که بنا به دلایلی متکفل امور اشخاص شدند، این امانت داری را به خوبی رعایت کنند و رفتار دلسوزانه و مناسبی داشته باشند.

دادستان ساری خاطرنشان کرد: حادثه مذکور با جدیت در دستگاه قضایی پیگیری می‌شود و بازخورد آن به مردم اطلاع رسانی خواهد شد.


نظرات

آخرین اخبار
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 31 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
حملات مرگبار در کلمبیا 17 کشته بر جای گذاشت
برنامه مسابقات امروز 31 مرداد + پخش زنده
پیشرفت 90 درصدی پروژه انتقال آب سد طالقان به البرز
چرا غذاهای فرآوری‌شده دشمن سلامت و تناسب‌اندام هستند؟
اپل به زودی تعدادی از مدیران خود را از دست می‌دهد
ادعای روزنامه نگار آمریکایی در مورد تحرک جدید اروپا در موضوع مکانیزم ماشه
ترامپ: احتمال توافق صلح میان روسیه و اوکراین طی 2 هفته آینده روشن می‌شود
کاهش دما در آخرین روز مرداد
گزارش تصویری| رزمایش موشکی اقتدار پایدار 1404 نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران
جوئل کوجو در لیگ ازبکستان
سفر وزیر امور خارجه هند به مسکو / تأکید بر توسعه همکاری‌های اقتصادی و انرژی با روسیه
واکنش وزیر کار درباره افزایش دوباره دستمزد کارگران
برخورد مرگبار با کامیون سوخت‌بر + فیلم و تعداد فوتی ها
ایروانی: تحریم‌های غیرقانونی و حملات اسرائیل بحران انسانی سوریه را تشدید کرده است+فیلم
با دستور رهبر معظم انقلاب سند مالکیت برای اهالی جزیره هرمز صادر شد
تو به پیغمبر چه می‌مانی بگو*!
کودتای 28 مرداد و درس‌هایش
درخواست ارمنستان از ایران درخصوص واردات گاز برای تأمین نیازهای فوری این کشور
اعمال تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
عراقچی:هنوز خبری از مذاکره نیست+فیلم
محکومیت تحریم‌های غیرقانونی انگلیس توسط سفارت ایران در لندن
وداع احساسی دورسون با هواداران پرسپولیس؛ «فراموش‌تان نمی‌کنم»
پرسپولیس: هیچ منعی برای بازی سرژ اوریه وجود ندارد
جزییات تصویب افزایش مستمری بازنشستگان تأمین اجتماعی
استرداد کلاهبردار رمز ارز به کشور
معاون دبیرکل سازمان ملل : 16 میلیون نفر در سوریه نیازمند کمک هستند
پیام تبریک سرلشکر پاکپور به مناسبت روز صنعت دفاعی
تبریک رئیس مجلس به کسب رتبه‌ی نخست تیم ایران در المپیاد نجوم 2025
نورنما | سالروز شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام تسلیت باد
برگزاری چهارمین دوره نکوداشت چهره‌های ماندگار میراث فرهنگی در شهریور 1404
چند کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند؟
آغاز طرح تبدیل رایگان خودروهای بنزینی به دوگانه‌سوز +لینک ثبت نام
آخرین وضعیت ترافیک در محورهای شمالی کشور
آیا ایران به بازرسان اجازه بازگشت می‌دهد؟
افزایش ابتلا به کرونا در بیماری‌های تنفسی کشور
وزیر جهاد کشاورزی: تخصیص ارز ترجیحی کالاهای اساسی ادامه دارد
رهبر انصارالله: رژیم صهیونیستی مرتکب فجیع‌ترین جنایات در غزه می‌شود
سرژ اوریه تا سه ماه از فعالیت فوتبالی محروم شد+علت محرومیت
واکنش سخنگوی وزارت خارجه درخصوص تعرض به قضات دیوان بین‌المللی کیفری
غرامت سنگین فسخ قرارداد شش بازیکن مس رفسنجان
جزییات قتل خانوادگی در یوسف آباد تهران
واریز زودتر از موعد یارانه نقدی مرداد ماه+دهک های مشمول
یارانه شیرخشک به داروخانه‌ها پرداخت شد
برنامه درمان سه‌ماهه برای سرژ اوریه
معنای خروج نیروهای آمریکا از عین الاسد چیست؟
مهاجم ترکیه‌ای چقدر برای جدایی از پرسپولیس دریافت کرد؟
پزشکیان: برخی مدیران اهمیتی به میزان مصرف انرژی نمی‌دهند
رزمایش «اقتدار1404» با عملیاتی شدن جدیدترین موشک‌های ارتش در اقیانوس هندپایان یافت+فیلم
انگلیس تحریم‌های تازه‌ای علیه ایران وضع کرد