حمله تروریستی به ایست‌بازرسی راسک ناکام ماند

معاون استاندار سیستان و بلوچستان از ناکام ماندن حمله مسلحانه تروریستی به ایست‌بازرسی احمدآباد راسک و عقب‌نشینی مهاجمان خبر داد.

 حمله تروریستی به ایست‌بازرسی راسک ناکام ماند
۰ دقیقه

نورنیوز-گروه حوادث: علی خلیل‌آبادی، معاون امنیتی و انتظامی استاندار سیستان‌ و بلوچستان  بامداد پنجشنبه  اظهارکرد:  عوامل تروریستی مزدور دشمن اقدام به تیراندازی از سمت رودخانه به سوی ایست و بازرسی «احمدآباد» شهر راسک کردند.

وی با بیان اینکه نیروهای مستقر در ایست و بازرسی بلافاصله با هوشیاری و اقتدار به این حمله پاسخ دادند، افزود: در پی اقدام متقابل نیروهای امنیتی، مهاجمان مجبور به عقب‌نشینی شده و تیراندازی‌ها متوقف شد.

معاون امنیتی و انتظامی استاندار سیستان‌ و بلوچستان تصریح کرد: در این حادثه هیچ‌گونه خسارت یا اتفاق خاصی رخ نداده و نیروهای پشتیبان در آمادگی کامل، در حال رصد منطقه و پایش شرایط امنیتی هستند.

بنا بر اعلام این مقام مسئول، بررسی‌های تکمیلی در خصوص ابعاد این حادثه در جریان است و اخبار تکمیلی متعاقباً اطلاع‌رسانی خواهد شد.

اقدام تروریستی در راسک منجر به شهادت یک مامور انتظامی شد

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس سیستان و بلوچستان نیز اعلام کرد: ساعتی قبل، در پی حمله بزدلانه و مسلحانه به یکی از ایستگاه‌های ایست و بازرسی در شهر راسک، گروهبان یکم علیرضا سنچولی از مأموران انتظامی، به شهادت رسید.

تلاش برای شناسایی و دستگیری عاملان این جنایت ادامه دارد.

 

اخبار مرتبط
ارسال نظر