×
حوادث
شناسه خبر : 201641
تاریخ انتشار : جمعه 1403/09/09 ساعت 14:28
قتل سرایدار به دست برادر یک دانش آموز

قتل سرایدار به دست برادر یک دانش آموز

فرمانده انتظامی شرق استان تهران جزئیات قتل سرایدار مدرسه در بومهن را تشریح کرد و گفت: قاتل دستگیر شد.

نورنیوز-گروه حوادث: سرایدار یک مدرسه در بومهن توسط برادر یکی از دانش آموزان به قتل رسید و به گفته فرمانده انتظامی شرق استان تهران قاتل به سرعت دستگیر و تحویل مراجع قضائی شد.

 طی روزهای اخیر خبر قتل سرایدار دبیرستان دوره اول پسرانه «شهید باهنر» بومهن در فضای مجازی منتشر و به سرعت دست به دست شد.

جزئیات ماجرا از زبان یکی از معلمان

یکی از معلمان این مدرسه که در زمان قتل در مدرسه حضور داشته در این خصوص گفت: یکی از دانش آموزان پایه هشتم از معاون مدرسه تذکر گرفت.

وی اضافه کرد: این دانش آموز مدرسه را ترک کرد و پس از مدتی به همراه برادر ۲۱ ساله و مادرش به مدرسه بازگشت و شروع به مشاجره با معاون مدرسه کردند.

این معلم اضافه کرد: پس از بالا گرفتن بحث بین معاون مدرسه و برادر دانش آموز، وی قصد داشت با چاقو به سوی معاون مدرسه حمله کند، که در این لحظه محمدعلی توکلی، سرایدار مدرسه برای جلوگیری از ورود ضربه به معاون مدرسه و میانجی گری جلو آمد و چاقو به وی برخورد کرد.

حادثه در زمان تعطیل شدن مدارس رخ داد

یکی از افراد مطلع در آموزش و پرورش پردیس نیز در این خصوص گفت: عصر روز سه شنبه ۶ آذر برادر یکی از دانش آموزان دبیرستان دوره اول پسرانه «شهید باهنر» بومهن به طور غیرقانونی وارد این مدرسه شده است.

وی گفت: برادر این دانش آموز شروع به درگیری لفظی با کادر مدرسه کرده است.

این فرد مطلع افزود: در ادامه با سلاح سرد یکی از حاضران در صحنه را مجروح کرده و از مدرسه بیرون رفته و متواری می‌شود و کادر اجرایی و افراد حاضر در صحنه به سرعت به اورژانس اطلاع داده‌اند، اما متأسفانه فرد مضروب علیرغم تلاش‌های تیم فوریت‌های پزشکی، به سبب شدت جراحات وارده ناشی از ضربات چاقو، از دنیا رفت.

وی گفت: این حادثه هنگام تعطیل شدن مدرسه و در حالی که دانش‌آموزان و معلمان قصد خروج از مدرسه را داشتند، رخ داد.

پیگیری موضوع در دستور کار اداره کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران

اداره کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران بلافاصله پس از وقوع این حادثه تلخ، گزارش واقعه را به مراجع انتظامی و امنیتی اطلاع رسانی کرده و به منظور دفاع از حریم مدرسه، دانش‌آموزان و حرمت همکاران خود، ضمن تشکیل پرونده قضائی، موضوع را از طریق مراجع قانونی پیگیری می‌کند.

کمتر از ۱۸ ساعت قاتل دستگیر و تحویل مقام قضائی شد

فرمانده انتظامی شرق استان تهران در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: عوامل انتظامی پس از اطلاع از حادثه دبیرستان دوره اول پسرانه «شهید باهنر» بومهن وارد عمل شدند.

سردار دلاور القاصی مهر گفت: عوامل انتظامی به سرعت در محل حاضر و ضمن برقراری نظم و امنیت، دستگیری قاتل را در دستور کار خود قرار دادند.

وی با اشاره به حساسیت ماجرا به سبب حضور دیگر دانش‌آموزان افزود: کارآگاهان پلیس با بررسی دقیق صحنه جرم و به کارگیری روش‌های نوین کشف جرم در کمتر از ۱۸ ساعت قاتل را شناسایی و با هماهنگی مرجع قضائی طی عملیاتی ضربتی او را در مخفیگاهش دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی شرق استان تهران با اشاره به اینکه امنیت کادر آموزشی و شهروندان و دانش آموزان اهمیت بسیاری دارد، گفت: متهم پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی داده شد و قطعاً پلیس و دستگاه قضائی چنین بی قانونی‌ها و ایجاد ناامنی را برنمی تابند.

پیکر سرایدار فداکار تشییع و به خاک سپرده شد

پیکر محمدعلی توکلی، سرایدار فداکار مدرسه که از جانبازان دوران جنگ تحمیلی بود، پس از تشییع در خیابان امام رضا (ع) پردیسو مدرسه شهید باهنر در قطعه ۳۶ بهشت زهرا (س) به خاک سپرده شد.

بروز چنین حوادثی می‌تواند، تأثیرات غیرقابل جبرانی در روحیه دانش آموزان و افکار عمومی داشته و به مراتب فاجعه‌بارتر از این باشد.

به گزارش مهر، به نظر می‌رسد، تأمین امنیت شغلی معلمان، کادر اجرایی مدارس و افراد فعال در بخش‌های مختلف جامعه باید با در نظر گرفتن تمهیداتی بیش از پیش فراهم شود.


نظرات

آخرین اخبار
روز ملی دامپزشکی با تقدیر از چهره‌های برتر گرامی داشته می‌شود
انتقال حسینی به پروجا زیر ذره‌بین حقوقی
ترامپ: اگر هرمز بسته شود، مذاکره‌کنندگان ایران به خانه برنمی‌گردند
فرودگاه کیش در مسیر بازگشت به فعالیت؛ صدور مجوز اولیه اعلام شد
پزشکیان: توسعه صنایع آب‌بر در مناطق کم‌آب کشور ممنوع!
کمبود معلم با جذب نیرو و بازنشستگان جبران می‌شود
ایران- بلژیک؛ یوزها در میدان نابرابر جام جهانی به دنبال شگفتی برابر بلژیک پرستاره
دعوت بسکتبالیست ایرانیِ ساکن آمریکا به تیم ملی
کریمیان: کیفیت فنی و رقم قرارداد در جذب بازیکن مهم است
عارف: اصلاحیه بودجه به مجلس ارسال می‌شود
آغاز نشست ایران و آمریکا با حضور میانجی‌ها در بورگن‌اشتوک
ایران چگونه از اهرم تنگه هرمز بهره می‌برد؟
هدف گرفتن مذاکرات با لودادن رازهای نظام
راز سه اعتراف؛ آنچه گفته شد و آنچه پنهان ماند
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت سیزدهم
جلسه سرنوشت ساز مدیران پرسپولیس با دراگان اسکوچیچ
پزشکیان: مخالفان توافق در همان مسیری حرکت می‌کنند که نتانیاهو می‌خواهد
احتمال تمدید رایگان بودن مترو و اتوبوس
سرمربی ساحل‌عاج: از آلمان چنین رفتاری انتظار نداشتیم
طباطبایی: اولویت هیئت مذاکره پایان تجاوز در لبنان است
علائم گرمازدگی و راه‌های پیشگیری با آن
افت 34 هزار واحدی شاخص کل در سایه سیگنال‌های جدید پولی
حمایت السیسی از اجرای تفاهم تهران–واشنگتن در قاهره
آماده‌باش مراکز درمانی برای پوشش خدمات سلامت در مراسم تشییع رهبر شهید
اطلاعیه مهم دانشگاه آزاد درباره امتحانات پایان‌ترم
علت عدم واریز حقوق برخی از بازنشستگان کشوری در خرداد 1405 اعلام شد
رانندگی خطرناک کودک 9 ساله با پراید در لرستان
یارانه نان وارد طرح کالابرگ می‌شود؟
زمان مصاحبه دکتری 1405 تغییر کرد
هشدار زلنسکی از حمله بزرگ؛ زیرساخت‌های انرژی در خط آتش
قیمت نقره امروز یکشنبه 31 خرداد 1405 / شمش نقره 100 گرمی 45 میلیون تومان شد + جدول
نوراینفو | قدیمی ترین کشورهای جهان
نوراینفو | افسردگی با ناراحتی چه فرقی دارد؟
فرانسوا انگلرت، برنده نوبل فیزیک درگذشت
مسئول ارشد فیفا: از تیم ملی ایران یاد بگیرید
تفاهم روی کاغذ و صف آرایی در میدان ؟! درباره حداقل کارهایی که می توانیم نکنیم...
دبیرکل جنبش ابتکار ملی فلسطین: تفاهم تهران–واشنگتن به نفع فلسطین است
قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه 31 خرداد 1405
عزاداری شب ششم محرم 1448 مسجد ولی عصر (عج) خوزستانی های مقیم تهران
آخرین آمار میزان حجم آب دریاچه ارومیه چقدر است؟
خداییان: بیش از 15 هزار پرونده تخلف اداری در 5 سال تشکیل شده است
پاداش صرفه‌جویی در آب؛ تخفیف 20 تا 30 درصدی قبوض
نورنما | سگ‌های رباتیک هم به جام جهانی آمدند
تمدید مهلت ارائه اظهارنامه مالیاتی
عارف: ان شاءالله مذاکرات به نتیجه می‌رسد
بن گویر: آتش‌بس با لبنان اشتباه بود
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 31 خرداد 1405
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 31 خرداد 1405 / بازار طلا وارد مسیر نزولی شد + جدول
60 روز پرچالش؛ از جنگ سایه تا جنگ مذاکره
جزئیات حادثه تلخ نشت گاز در اهواز