×
بین الملل
شناسه خبر : 199570
تاریخ انتشار : جمعه 1403/08/25 ساعت 12:34
واکنش آمریکا به سفر گروسی به ایران

واکنش آمریکا به سفر گروسی به ایران

معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در واکنش به سفر گروسی به ایران گفت: «ما نسبت به اینکه چیزی را به عنوان تمایل ایران برای تغییر رفتار خود تفسیر کنیم تردید داریم، چون نهاتا ما می‌خواهیم شاهد تغییر عملی رفتار ایران و اقدام باشیم نه شاهد نشانه‌ها یا علائم آن.»

نورنیوز-گروه بین الملل: وزارت امور خارجه ایالات متحده در واکنش به سفر مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ایران به تکرار ادعاهای سابق واشنگتن علیه برنامه هسته‌ای ایران پرداخت.

پس از آنکه «رافائل گروسی»، مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در یک سفر ۲ روزه به ایران با رئیس جمهور و وزیر امور خارجه ایران دیدار کرد معاون سخنگوی وزارت امور خارجه ایالات متحده به تکرار ادعاهای سابق واشنگتن علیه ایران پرداخت.

 گروسی در رأس هیاتی پس از ورود به فرودگاه مهرآباد تهران مورد استقبال رسمی «بهروز کمالوندی» سخنگو و معاون امور بین‌الملل، حقوقی و مجلس سازمان انرژی اتمی قرار گرفت.

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ظهر پنجشنبه در صفحه کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «سفر ۲ روزه خود به ایران را با دیداری ضروری و بسیار مهم با سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران آغاز کردم.»

عصر پنجشنبه نیز «مسعود پزشکیان»، رئیس جمهور ایران در دیدار با رافائل گروسی به تبیین فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای و موضع ثابت و اصولی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر ممنوعیت ساخت سلاح اتمی پرداخت.

به گزارش سایت وزارت خارجه آمریکا، «ودانت پاتل»، معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در یک نشست مطبوعاتی در واکنش به سفر گروسی مدعی شد: «ما نسبت به اینکه چیزی را به عنوان تمایل ایران برای تغییر رفتار خود تفسیر کنیم تردید داریم، چون نهاتا ما می‌خواهیم شاهد تغییر عملی رفتار ایران و اقدام باشیم نه شاهد نشانه‌ها یا علائم آن.»

گروسی در عین حال روز پنجشنبه گفت «مرحله بسیار مهم» سفرش به ایران، بازدیدش طی امروز (جمعه) از تاسیسات مهم فردو و نظنز است. مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز پنجشنبه گفت: «فردا (جمعه) مرحله بسیار مهمی از سفر به ایران را خواهیم داشت، زیرا قصد دارم از تأسیسات مهمی در فردو و نظنز بازدید کنم که این امر به من کمک خواهد کرد تصویر کاملی از تکامل برنامه هسته‌ای ایران به دست آورم.»

معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در ادامه اظهاراتش گفت: «ما با اظهارنظرهای گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی موافقیم. زمان برای تضمین همکاری کامل ایران با آژانس برای حل وفصل مسائل نگران‌کننده قدیمی اهمیت زیادی دارد. رئیس جمهور و وزیر امور خارجه آمریکا در این مورد صریح صحبت کرده‌اند.»

پاتل با تکرار لحن تهدید آمیز آمریکا علیه ایران ادعا کرد: «ما می‌خواهیم تضمین کنیم که ایران هرگز سلاح هسته‌ای نداشته باشد و قصد داریم به استفاده از انواع ابزارها برای پیگیری این هدف ادامه دهیم. و همه گزینه‌های ما روی میز هستند.»

او همچنین ایران را به «تشدید تنش‌های هسته‌ای» و «سوابق شکست در همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در رابطه با مسائل قدیمی» متهم کرد.

به گزارش ایسنا، پاتل درباره نشستی که شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار است در آینده نزدیک برگزار کند نیز گفت: «ما هماهنگی تنگاتنگی با متحدان خود در گروه E۳ پیش از نشست شورای حکام داریم و شدیدا از این نوع تلاش‌ها برای پاسخگو کردن ایران حمایت می‌کنیم.»


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سخنگوی سپاه: هدف دشمن در هر دو جنگ‌ تحمیلی تجزیه ایران بود
استقرار تیپ نظامی ناتو در مرز با روسیه
کشته و زخمی شدن 89 نفر زیر دست و پا در هند
امید به صعود تیم ملی ایران در جام جهانی 2026
عراقچی: دنبال توافق عادلانه هستیم
هشدار به صهیونیست‌ها: ایرانی‌ها پشت خط هستند
ترامپ به دنبال ارسال نیروی نظامی به پورتلند
عامل مجازی گروهک‌های تروریستی در کرمان دستگیر شد
زلنسکی: از اسرائیل سامانه پاتریوت دریافت کردیم
سید الحوثی: حسن نصرالله کابوس صهیونیست‌ها بود
رشد صددرصدی اعتبارات بخش گردشگری
هشدار مجدد عراقچی نسبت به پیامدهای فعال‌سازی مکانیزم ماشه
لاوروف: بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران و استفاده از مکانیسم پس‌گشت غیرقانونی است
ابزار خوشحالی پاشینیان از صلح ارمنستان ـ آذربایجان
المیادین آخرین تصویر از شهید سیدحسن نصرالله را منتشر کرد
کوثری: ایران برنامه‌های موشکی و هسته‌ای را کنار نمی‌گذارد
جدول لیگ برتر پس از اتمام بازی های هفته پنجم
پیکان برابر چادرملو متوقف شد
پزشکیان: سفر به نیویورک فرصتی برای تبیین مواضع ایران در سطح جهانی بود
واردات خودرو در 6 ماه اول سال برابر صفر
جمهوری اسلامی ایران همواره حامی لبنان مقتدر و عزتمند است
شرح وظایف جدید در شرایط بن‌بست دیپلماسی
حال سعید پیردوست رو به بهبود است
آژیر خطر برای ترامپ؛ رشد چشمگیر نارضایتی در پایگاه جمهوری‌خواهان
شیخ نعیم قاسم: راه و روش سید حسن نصرالله جاودان است/هرگز خلع‌سلاح مقاومت را نمی‌پذیریم
جاده چالوس یکطرفه شد
دکتر پزشکیان در بازگشت از نیویورک وارد تهران شد
رئیس جمهور لهستان: آماده گشودن فصل نوینی در مناسبات تاریخی و فرهنگی با ایران هستیم
مسدود شدن 4 میلیارد دلار کمک‌‌های خارجی آمریکا
سود سهام عدالت تا آخر هفته واریز می شود
عراقچی: تهدید علیه حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی ونزوئلا را محکوم می‌کنیم
سقف خرید و نگهداری تتر محدود شد
بهره‌برداری فاز نهایی‌ انتقال آب سد طالقان به کرج و تهران‌ تا نیمه مهرماه
لاریجانی با نخست وزیر لبنان دیدار کرد
ایران نه منزوی است و نه طالب جنگ
انزوای اسرائیل و ضرورت شکل‌گیری نظم نوین جهانی
چه خبر از آخرین آمار از بازسازی ساختمان‌ها و واحدهای آسیب دیده از جنگ 12 روزه؟
زمین‌لرزه 4.6 ریشتری گلستان را لرزاند
جدیدترین نقشه‌های پیش‌بینی فصلی بارش چه می گوید؟
درخواست نمایندگان مجلس انگلیس برای حمایت لندن از کاروان صمود
تداوم کاهش تورم اجاره مسکن در شهریور
رئال 2-5 اتلتیکو مادرید | ژابی در اولین دربی خود سنگین باخت+ خلاصه بازی
سازمان پزشکان بدون مرز فعالیت‌ خود در غزه را متوقف کرد
صعود مقتدرانه ایتالیا به فینال والیبال قهرمانی جهان
سیاست‌ های خرید تضمینی گندم در حال تغییر است
مادری که نجات بخش شد
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت مادر حدّاد عادل
ثبت سرعت 2.9 گیگا‌بیتی 5G همراه اول در بیرجند
دستور دادستانی برای تعیین تکلیف پارکینگ‌های متخلف تا پایان مهر
نگرانی صنعت پتروشیمی از کاهش تخصیص گاز در زمستان جاری
X
آگهی تبلیغاتی