در

فرانسه از شهروندانش خواست به خاورمیانه سفر نکنند

وزارت امور خارجه فرانسه امروز (جمعه) به اتباع خود هشدار داد که از سفر به ایران، سرزمین‌های اشغالی و لبنان خودداری کنند.

فرانسه از شهروندانش خواست به خاورمیانه سفر نکنند
0 دقیقه

نورنیوز-گروه بین الملل: استفان سژورنه وزیر امور خارجه فرانسه به شهروندان خود هشدار داده است تا از سفر به ایران، سرزمین های اشغالی و لبنان خودداری کنند.

سفارت ایالات متحده در رژیم صهیونیستی به تازگی در بیانیه‌ای اعلام کرد که به تمامی کارکنان خود و اعضای خانواده آنها هشدار داده است که به خارج از مناطق تل‌آویو، قدس اشغالی و بئرالسبع رفت و آمد نکنند.

مایک ترنر نماینده جمهوری‌خواه و رئیس کمیته اطلاعات کنگره آمریکا، پیش تر گفته بود: در حالی که واشنگتن سعی در دور نگه داشتن ایران از جنگ در غزه دارد، حمله (رژیم) اسرائیل به کنسولگری این کشور در دمشق کار عاقلانه‌ای نبود.

رئیس کمیته اطلاعات کنگره آمریکا در گفت وگو با سی ان ان اظهار کرد که حمله اخیر رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و قول ایران برای مقابله به مثل، مسلماً تنش را در کل منطقه تشدید می‌کند.



ایرنا

ارسال نظر