×
سیاسی
شناسه خبر : 137712
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1402/01/03 ساعت 13:54
باید هر مسجد یک پایگاه قرآن شود و قرائت قرآن در آن رایج باشد

رهبر معظم انقلاب در محفل انس با قرآن کریم:

باید هر مسجد یک پایگاه قرآن شود و قرائت قرآن در آن رایج باشد

محفل انس با قرآن کریم امروز ساعت 15:30 با حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی برگزار شد.

نورنیوز - گروه امام و رهبری: رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز در اولین روز ماه مبارک رمضان و در محفل نورانی انس با قرآن که با حضور شماری از قاریان و اساتید ممتاز و فعالان قرآنی برگزار شد، آمیخته شدن مجالس تلاوت قرآن با ترجمه و تفسیر آیات را برای انتقال مفاهیم و مضامین قرآنی به مستعمین و اثرگذاری بر آنها، ضروری خواندند و متخصصان و فعالان قرآنی را به تلاش برای یافتن شیوه‌های این مسئله مهم فراخواندند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با شکرگزاری به درگاه پروردگار کریم به‌خاطر برخورداری ایران از نعمت وجود قاریان فراوانِ برجسته، خوش‌خوان و صحیح‌خوان و آشنا با شیوه‌های خوب تلاوت گفتند: بر اساس گزارش‌ها، رشد شاخص قرآن در کشور بیشتر از همه شاخص‌ها است که این امر مایه خرسندی عمیق است.

ایشان قاریان قرآن را به علت رساندن پیام خداوند به دل‌های مردم، دارای رسالت و مقامی برجسته و افتخارآمیز دانستند و افزودند: استماع و شنیدن قرآن، کاری واجب و لازمه ایمان به پروردگار و زمینه‌ساز جلب رحمت الهی است که امکان تدبّر و تفکر در آیات الهی را هم فراهم می کند، بنابراین باید در کار تلاوت و استماع قرآن جدیت داشت.

رهبر انقلاب در همین زمینه به عموم مردم توصیه کردند به‌گونه‌ای عمل کنند که هر روز حتی اگر شده یک صفحه از قرآن را بخوانند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای آشنا نبودن مردم و مستعمین کشورمان با زبان قرآن را مانعی در درک مفاهیم قرآنی برشمردند و تأکید کردند: باید متخصصان و فعالان قرآنی برای این موضوع راههایی پیدا کنند تا مضامین عالی آیات نیز به گوش دل شنوندگان تلاوت برسد.

ایشان خاطرنشان کردند: باید همه مساجد به پایگاههای رواج تلاوت و استماع قرآن و ارائه تفسیر آیاتِ قرائت‌شده تبدیل شوند.

رهبر انقلاب اسلامی قرآن را کتاب حکمت و درس و زندگی خواندند و خاطر نشان کردند: قرآن مجید در همه عرصه‌های فردی، خانوادگی، اجتماعی، حکومتی وحتی روابط بین‌الملل، مملو از تدبیر و حکمت است که باید به آموختن و بکارگیری این دروس اهتمام جدی داشت که خوشبختانه امروز همه زیرساخت‌های لازم برای این کار فراهم است.

رهبر انقلاب همچنین قاریان را به «تلاوت اثرگذار» توصیه کردند و گفتند: هدف از بعضی تلاوتها آوازخوانی است و همچنان‌که در تلاوت برخی قاریان بیرونی مشاهده می‌شود، بیشتر به دنبال به رخ کشیدن لحن‌ها و شیوه‌های تلاوت بر شنوندگان خود از طریق بکارگیری موسیقی زیبا و فعال هستند که این تلاوت، تلاوتِ مطلوب نیست.

ایشان هدف از تلاوت مطلوب را اثرگذاری آن بر مخاطب دانستند و گفتند: در این نوع تلاوت، از همان ابتدا باید نیت‌تان اثرگذاری بر مخاطب باشد که در این حالت باید خود قاری اول از همه، از خواندن قرآن تأثیر بپذیرد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای استفاده بجا و غیر افراطی از برخی شگردهای تلاوت قرآن را برای اثرگذاری بر مستمعین مناسب دانستند و با تاکید براینکه تلاوت قرآن هنری بزرگ و ترکیبی است، خطاب به قاریان گفتند: توجه داشته باشید که با هر لحنی تلاوت می‌کنید این کار را به قصد اثرگذاری بر شنونده انجام دهید.

در پایان این مراسم نماز مغرب و عشاء به امامت رهبر انقلاب اسلامی اقامه شد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
هشدار کرملین: فاجعه در کمین خط مقدم اوکراین
از ونیز تا مونیخ؛ چرا جهان دوباره شیفته «باشو، غریبه کوچک» شد؟
هشدار تند شورای امنیت نسبت به فاجعه انسانی در غزه
مرگ در سایه لغو واکسن؛ ارتش آمریکا در تله آنفلوآنزا افتاد!
صدور هشدار زرد دریایی برای سواحل هرمزگان و بوشهر
تجلیل سخنگوی القسام از مقاومت رزمندگان حزب‌الله در جنوب لبنان
ترامپ: از سر ناچاری و استیصال با ایران مذاکره نکردیم!
از کمین مرگبار مقاومت تا حمله به 80 هدف در جنوب لبنان/اعلام آتش بس میان حزب الله و اسرائیل
واکنش تند عراقچی به اظهارات وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی
نبی: تیم ملی با تمام قدرت به مصاف بلژیک می‌رود
رؤیای ایرانی در قلب لهستان؛ صیادمنش برای فتح اروپا به لخ پوزنان رفت
گزارش تصویری| مراسم شیرخوارگان حسینی در تهران
هشدار تهران درباره پیامدهای جنگ لبنان
اظهارات جنجالی تل‌آویو درباره دمشق
هافبک تیم ملی هلند ضربه مغزی شد
حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است
مذاکره در سایه بحران؛ جنگ جایگزین دیپلماسی می شود؟
برنامه مسابقات روز نهم دور گروهی جام جهانی 2026
قواعد جدید عبور کشتی ها از تنگه هرمز اعلام شد
لغو سفر وزیر خارجه ایتالیا به در پی اظهارات جنجالی ترامپ
لفاظی های نتانیاهو پس از درگیری جنوب لبنان
برنامه جدید موکب‌های اربعین در مرزها اعلام شد
پایان رقابت‌های جودو نابینایان کشور با صدرنشینی تیم تهران
واکنش تند پکن به برنامه‌های رژیم صهیونیستی در غزه
خبر شوکه کننده برای ستاره مراکش در جام جهانی
محدودیت بی‌سابقه در فضای مجازی امارات
تردید ژاپن برای اعزام نیروهای دفاعی به تنگه هرمز
خبر بد برای پایتخت نشینان؛ موج شدید گرما دراه است
دستور ابوظبی برای بارگیری نفت از بنادر خلیج فارس
پیام تند پاریس به واشنگتن درباره اسرائیل چه بود؟
ترافیک پرحجم در راه‌های مازندران/ جاده چالوس از ساعت 16 یک‌طرفه می‌شود
پشت پرده سفر احتمالی نتانیاهو به واشنگتن
طرح ملی تعویض کولرهای قدیمی کلید خورد
بورس تاریخ‌ساز شد؛ صعود پرشتاب شاخص تا قله 5.1 میلیونی
چه رازی پشت جهش ترکیه و صعود ایران در دیپلماسی نهفته است؟
کدام سریال کره ای با انتخاب تماشاگران روی آنتن رفت؟
حقیقت ماجرای بیماری هدیه تهرانی چه بود؟
قیمت بنزین در آمریکا کاهش یافت
هشدار قوه قضاییه به عوامل مرتبط با دشمن
حسن یزدانی مُهر آخر را زد؛ ترکیب جهانی کشتی آزاد کامل شد
پزشکیان: دولت باید قبل از مردم، صرفه‌جویی را از خودش آغاز کند
شهباز شریف: در مراسم تشییع آیت‌الله خامنه‌ای شرکت می‌کنم
جزئیات تصادف مرگبار صبحگاهی با 10 کشته و زخمی
ریزش قیمت نفت در بازار جهانی
سپاه پاسداران: در صورت تکرار زیاده‌خواهی دشمن، پاسخ قاطع خواهیم داد
قیمت بیت‌کوین و سایر رمزارزها امروز جمعه 29 خرداد
استقبال غافلگیرکننده از پخش بازی فوتبال ایران در سینما
افزایش بی‌سابقه هزینه واردات انرژی در هند
نور ویدئو | توافق ایران و آمریکا ؛ آتش بس بحران یا آغاز نبردی تازه ؟
حسن یزدانی برنده جنگ گلادیاتورها؛ کاپیتان راهی جهانی شد