نورنیوز https://nournews.ir/n/318064
کد خبر: 318064
27 اردیبهشت 1405

روایت فیلم خصوصی که زمینه ساز جنایت خونین شد


درگیری بر سر تلفن همراه و تهدید به انتشار تصاویر خصوصی دو دوست صمیمی را به نزاع خونین کشاند که فرجام آن جنایتی نا خواسته شد.

نورنیوز-گروه حوادث : تحقیقات پلیس آگاهی تهران درباره قتل پسر جوانی که با ضربات متعدد چاقو جان باخته بود، به بازداشت دوست صمیمی او منجر شد. متهم ۲۳ ساله پس از دستگیری، در بازجویی‌ها به ارتکاب قتل اعتراف کرد و جزئیاتی از اختلاف خود با مقتول را شرح داد.

بر اساس گزارش‌های اولیه، اواخر شامگاه پنجشنبه گذشته کارکنان یکی از بیمارستان‌های تهران مرگ مشکوک جوانی ۲۷ ساله را به پلیس اطلاع دادند. بررسی‌ها نشان داد این جوان بر اثر پنج ضربه چاقو و پس از انتقال به بیمارستان جان خود را از دست داده است.

دوستان مقتول که او را به بیمارستان رسانده بودند، در تحقیقات اعلام کردند شب حادثه در خانه مقتول مهمان بودند که فردی به نام سینا چند بار زنگ خانه را به صدا درآورده و مقتول برای دیدن او از خانه خارج شده است. دقایقی بعد، دوستانش پیکر خون‌آلود او را در نزدیکی خانه پیدا کرده و به بیمارستان منتقل کردند.

کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پس از شناسایی هویت متهم، به محل زندگی او مراجعه کردند اما وی متواری شده بود. در ادامه، مأموران با کمک یکی از دوستان نزدیک متهم، قرار ملاقاتی ترتیب دادند و موفق شدند او را در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر کنند.

متهم در بازجویی‌ها گفت اختلاف اصلی بر سر تلفن همراهش آغاز شده بود. به گفته او، مقتول پس از یک دورهمی و مصرف مشروبات الکلی، گوشی تلفن همراهش را پس نداده و بعد نیز مدعی شده بود برای تهیه تصاویر و فیلم‌های خصوصی، در نوشیدنی او داروی بیهوشی ریخته است.

سینا همچنین ادعا کرد مقتول او را تهدید کرده بود در صورت پیگیری ماجرا یا شکایت، تصاویر و فیلم‌های خصوصی را منتشر می‌کند. او گفت پس از شنیدن این حرف‌ها کنترل خود را از دست داده و با چاقو چند ضربه به دوستش وارد کرده است.

با اعتراف متهم، بازپرس شعبه اول دادسرای امور جنایی تهران دستور ادامه تحقیقات برای روشن شدن ابعاد مختلف این پرونده را صادر کرد.


سرویس: حوادث
کلید واژگان: قتل / جنایت / پلیس_اگاهی / فیلم_خصوصی / مرگ_مشکوک / نزاع_خونین