×
بین الملل
شناسه خبر : 247794
تاریخ انتشار : شنبه 1404/07/05 ساعت 16:23
درخواست نمایندگان مجلس انگلیس برای حمایت لندن از کاروان صمود

در نامه ای

درخواست نمایندگان مجلس انگلیس برای حمایت لندن از کاروان صمود

بیش از 80 نفر از نمایندگان مجلس عوام و اعیان انگلیس در نامه‌ای به «ایوت کوپر» وزیر امور خارجه این کشور نسبت به تهدیدات رژیم صهیونیستی علیه کاروان جهانی صمود هشدار داده و خواستار موضع‌گیری قاطع لندن برای حمایت از این ناوگان و حفاظت از جان مسافران آن شدند.

نورنیوز-گروه بین الملل: در این نامه که فرازهایی از آن در رسانه‌های انگلیس منتشر شده، این نمایندگان با یادآوری سابقه حملات رژیم صهیونیستی به کشتی‌های حامل کمک‌های بشردوستانه تأکید کردند: «ما نگرانیم زیرا اسرائیل قصد دارد با همان سطح از خصومت با این مأموریت امدادی برخورد کند و جان شهروندان انگلیسی را به خطر اندازد.» امضاکنندگان این نامه شامل چهره‌هایی از حزب کارگر، حزب لیبرال‌دموکرات، حزب سبز و حزب ملی اسکاتلند و همچنین جرمی کوربین رهبر پیشین حزب کارگر و شماری از نمایندگان مستقل حامی فلسطین هستند.

در این نامه آمده است که در مأموریت‌های قبلی، کشتی‌های حامل کمک‌رسانی «به‌طور غیرقانونی توسط نیروهای اسرائیلی مورد تهدید، ارعاب و یورش قرار گرفتند و خدمه غیرنظامی بازداشت شدند.» قانونگذاران انگلیسی هشدار داده‌اند که انتشار پست‌هایی از سوی مقام‌های اسرائیلی در شبکه‌های اجتماعی درباره ارتباط کاروان با حماس، می‌تواند زمینه‌ساز حملات و خشونت‌های احتمالی علیه این ناوگان باشد.

بر اساس گزارش رسانه‌ها، دست‌کم ۱۳ شهروند انگلیسی در این کاروان حضور دارند. یکی از کشتی‌ها با پرچم انگلیس در بندر تونس هدف حمله پهپادی قرار گرفت که آتش‌سوزی محدودی ایجاد کرد. همچنین مطبوعات انگلیس از قول خانواده یکی از خبرنگاران حاضر در ناوگان نوشتند که وزارت خارجه انگلیس به طور رسمی اعلام کرده قادر به ارائه «حمایت دیپلماتیک» از شهروندان خود در این کاروان نیست.

نامه نمایندگان تصریح می‌کند: «شرکت‌کنندگان در این کاروان، روزنامه‌نگار، پزشک، امدادگر و فعال مدنی هستند. آنها تروریست نیستند و هیچ تهدیدی برای اسرائیل محسوب نمی‌شوند.» نمایندگان از وزیر امور خارجه انگلیس خواسته‌اند تا «به صراحت و با شدیدترین لحن» به همتای اسرائیلی خود هشدار دهد که هیچ آسیبی نباید متوجه ناوگان صمود و شهروندان انگلیسی شود.

این در حالی است که اسپانیا و ایتالیا پس از حمله پهپادی اخیر، ناوهای جنگی خود را به مدیترانه اعزام کرده‌اند. پدرو سانچز نخست‌وزیر اسپانیا اعلام کرد کشتی نیروی دریایی این کشور با تجهیزات کامل از بندر کارتاخنا حرکت خواهد کرد تا در صورت لزوم عملیات امدادی انجام دهد. وزیر دفاع ایتالیا نیز از اعزام یک ناو و آماده‌باش ناو دیگر برای پشتیبانی خبر داد. در مقابل، دولت انگلیس اعزام ناو را منتفی دانسته و تنها وعده ارائه حمایت کنسولی به اتباع خود داده است.

کاروان جهانی صمود متشکل از فعالانی از ۴۴ کشور از جمله گرتا تونبرگ کنشگر محیط‌زیستی سوئدی، بیش از ۳۰۰ نفر را به همراه کمک‌های بشردوستانه به سمت غزه اعزام کرده است. این بزرگ‌ترین ناوگان دریایی کمک‌رسانی از زمان آغاز حملات رژیم صهیونیستی به غزه به‌شمار می‌رود. این در حالی است که رژیم صهیونیستی طی دو دهه گذشته بارها مانع ورود کشتی‌های حامل کمک به غزه شده است. سازمان ملل متحد هفته پیش خواستار تحقیق فوری درباره حملات اخیر پهپادی به ناوگان صمود شد.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
حادثه امنیتی سخت برای نظامیان اسرائیلی در غزه
کاروان آسیایی «صمود» به بندر چابهار رسید
پزشکیان درگذشت همسر آیت الله سیستانی را تسلیت گفت
ترامپ تعرفه 100 درصدی بر تولید فیلم‌ در خارج وضع کرد
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
تراکتور - الوحده | نبرد سرنوشت‌ساز آسیایی در تبریز + ترکیب تراکتور
تیزر «پسران هور» رونمایی شد/ آغاز پخش از فردا در شبکه یک
وقوع حادثه دریایی در 110 مایلی جنوب شرق عدن
توییت جدید دفتر رهبر معظم انقلاب در سالروز شهادت سید مقاومت
مصدومیت آل‌کثیر در تمرین ملوان
نورنما | ساخت ربات رزمی کار شکست ناپذیر
آیا مناظره روحانی و جلیلی، اقدامی مفید و بهنگام است؟
آتش‌سوزی در ساختمان 12 طبقه ستارخان/ 3 نفر مصدوم و 15 نفر نجات یافتند
رایزنی گروسی با وزیر خارجه آلمان درباره اسنپ بک ایران
کاخ سفید: توافق صلح غزه بسیار نزدیک است
آلمان اجرای طرح «دیوار پهپادی» را کم اهمیت دانست
شرووط اسموتریچ برای توافق پایان جنگ غزه
هاشمیان همچنان بازیکن مدافع می خواهد!
گروسی و وزیر خارجه فرانسه درباره دیپلماسی هسته‌ای ایران دیدار کردند
ترامپ و صلحی که بوی باروت می‌دهد
فعال ضد اسرائیلی سخنرانی وزیر دارایی انگلیس را مختل کرد +فیلم
مداردیپلماسی | مرگ دیپلماسی در شهرآشوب نیویورک
نتانیاهو: زمان مناسبی برای اعمال حاکمیت بر کرانه باختری نیست
دبیر: توزیع بودجه باید بر اساس عدالت و افتخارآفرینی هر رشته باشد
مدودف: روسیه اساسا نیازی به جنگ با هیچکس ندارد
پزشکیان: در برابر آدم‌های پلید کوتاه نمی‌آییم
لندن به تل‌آویو هشدار داد: به جنایات اخلاقی در غزه پایان دهید
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت مرکز وکلای قوه قضائیه
بنیادی‌فر: داوران برای هر بازی باید 50 میلیون تومان بگیرند+فیلم
واردات شمش طلا برای سرمایه‌گذاران خارجی آزاد شد
پیام تسلیت رهبر انقلاب به آیت‌الله سیستانی
واکنش مقاومت عراق به تهدیدهای نتانیاهو
ممنوعیت پرواز پهپادهای غیرنظامی در دانمارک
تاج: برای نماینده هند که به ایران نیامد متأسفم؛ این تیم باید جریمه شود
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 7 مهر + جدول
ایران در "گذرگاه"
رشد 61 هزار واحدی بورس در روز سقوط صندوق‌های طلا
نیمی از کارمندان آژانس آنروا در غره شهید شده‌اند
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 6 مهر 1404
پیام تسلیت پزشکیان در پی درگذشت مادر حداد عادل
دیدار سپاهان و موهون باگان لغو می‌شود
اجازه نمی‌دهیم با سفره مردم شوخی کنند
بیانیه شورای اروپا درباره بازگشت تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران
اخراج‌های گسترده در آستانه تعطیلی دولت آمریکا
آتش‌نشانی تهران در لیست پنج آتش‌نشانی برتر جهان
رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: بدون راه حل سیاسی جنگ بی‌فایده است
مهلت 3 ماهه برای ترخیص خودروهای توقیفی
آیین گرامیداشت روز آتش‌نشان با حضور رئیس‌جمهور
15 طرح برای خروج از NPT ارائه شده است
رکورد هفت‌ ساله تولید نفت شکسته شد
X
آگهی تبلیغاتی