×
بین الملل
شناسه خبر : 247794
تاریخ انتشار : شنبه 1404/07/05 ساعت 16:23
درخواست نمایندگان مجلس انگلیس برای حمایت لندن از کاروان صمود

در نامه ای

درخواست نمایندگان مجلس انگلیس برای حمایت لندن از کاروان صمود

بیش از 80 نفر از نمایندگان مجلس عوام و اعیان انگلیس در نامه‌ای به «ایوت کوپر» وزیر امور خارجه این کشور نسبت به تهدیدات رژیم صهیونیستی علیه کاروان جهانی صمود هشدار داده و خواستار موضع‌گیری قاطع لندن برای حمایت از این ناوگان و حفاظت از جان مسافران آن شدند.

نورنیوز-گروه بین الملل: در این نامه که فرازهایی از آن در رسانه‌های انگلیس منتشر شده، این نمایندگان با یادآوری سابقه حملات رژیم صهیونیستی به کشتی‌های حامل کمک‌های بشردوستانه تأکید کردند: «ما نگرانیم زیرا اسرائیل قصد دارد با همان سطح از خصومت با این مأموریت امدادی برخورد کند و جان شهروندان انگلیسی را به خطر اندازد.» امضاکنندگان این نامه شامل چهره‌هایی از حزب کارگر، حزب لیبرال‌دموکرات، حزب سبز و حزب ملی اسکاتلند و همچنین جرمی کوربین رهبر پیشین حزب کارگر و شماری از نمایندگان مستقل حامی فلسطین هستند.

در این نامه آمده است که در مأموریت‌های قبلی، کشتی‌های حامل کمک‌رسانی «به‌طور غیرقانونی توسط نیروهای اسرائیلی مورد تهدید، ارعاب و یورش قرار گرفتند و خدمه غیرنظامی بازداشت شدند.» قانونگذاران انگلیسی هشدار داده‌اند که انتشار پست‌هایی از سوی مقام‌های اسرائیلی در شبکه‌های اجتماعی درباره ارتباط کاروان با حماس، می‌تواند زمینه‌ساز حملات و خشونت‌های احتمالی علیه این ناوگان باشد.

بر اساس گزارش رسانه‌ها، دست‌کم ۱۳ شهروند انگلیسی در این کاروان حضور دارند. یکی از کشتی‌ها با پرچم انگلیس در بندر تونس هدف حمله پهپادی قرار گرفت که آتش‌سوزی محدودی ایجاد کرد. همچنین مطبوعات انگلیس از قول خانواده یکی از خبرنگاران حاضر در ناوگان نوشتند که وزارت خارجه انگلیس به طور رسمی اعلام کرده قادر به ارائه «حمایت دیپلماتیک» از شهروندان خود در این کاروان نیست.

نامه نمایندگان تصریح می‌کند: «شرکت‌کنندگان در این کاروان، روزنامه‌نگار، پزشک، امدادگر و فعال مدنی هستند. آنها تروریست نیستند و هیچ تهدیدی برای اسرائیل محسوب نمی‌شوند.» نمایندگان از وزیر امور خارجه انگلیس خواسته‌اند تا «به صراحت و با شدیدترین لحن» به همتای اسرائیلی خود هشدار دهد که هیچ آسیبی نباید متوجه ناوگان صمود و شهروندان انگلیسی شود.

این در حالی است که اسپانیا و ایتالیا پس از حمله پهپادی اخیر، ناوهای جنگی خود را به مدیترانه اعزام کرده‌اند. پدرو سانچز نخست‌وزیر اسپانیا اعلام کرد کشتی نیروی دریایی این کشور با تجهیزات کامل از بندر کارتاخنا حرکت خواهد کرد تا در صورت لزوم عملیات امدادی انجام دهد. وزیر دفاع ایتالیا نیز از اعزام یک ناو و آماده‌باش ناو دیگر برای پشتیبانی خبر داد. در مقابل، دولت انگلیس اعزام ناو را منتفی دانسته و تنها وعده ارائه حمایت کنسولی به اتباع خود داده است.

کاروان جهانی صمود متشکل از فعالانی از ۴۴ کشور از جمله گرتا تونبرگ کنشگر محیط‌زیستی سوئدی، بیش از ۳۰۰ نفر را به همراه کمک‌های بشردوستانه به سمت غزه اعزام کرده است. این بزرگ‌ترین ناوگان دریایی کمک‌رسانی از زمان آغاز حملات رژیم صهیونیستی به غزه به‌شمار می‌رود. این در حالی است که رژیم صهیونیستی طی دو دهه گذشته بارها مانع ورود کشتی‌های حامل کمک به غزه شده است. سازمان ملل متحد هفته پیش خواستار تحقیق فوری درباره حملات اخیر پهپادی به ناوگان صمود شد.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
عضو کمیسیون امنیت ملی: هدف مذاکرات، توقف کامل درگیری‌هاست
سپاه از شناسایی محموله نظامی در منطقه مرزی ارومیه خبر داد
معاملات آنلاین مسکن مجوز قانونی گرفتند
تام باراک نماینده ویژه آمریکا در سوریه و عراق شد
پزشکیان: بدون همبستگی و تحمل سختی نمی‌توان از چالش‌های بزرگ عبور کرد
سازمان ملل ورشکست شد!
ویزا ندادند! سفر تیم ملی آفریقای جنوبی متوقف شد
مشکلات آزادراه تهران–شمال ظرف دو هفته تعیین‌تکلیف شود
رکورد بالاترین سرعت ثبت‌شده در تاریخ رقابت‌های موتو جی‌پی شکسته شد
حاجی دلیگانی : اعتبار کالابرگ باید متناسب با تورم افزایش یابد
لیست شوم پرسپولیس/ 5 ستاره محبوب در خطر اخراج
چه کسی پشت پرده زرادخانه مشترک واشنگتن- تل آویو ایستاده است؟
جنگ علیه ایران، موتور رشد صنایع چین را کند کرد
پیرصالحی: به دلیل افزایش هزینه‌های تأمین، ناچار به اصلاح قیمت‌ها هستیم
عبدالله‌خانی: رخدادهای 90 شب گذشته یک «جنبش اجتماعی و ملی» است
«غبار میمون» و «کروکودیل» در کمین جوانان
ثبت شرکت مستقل در روسیه بدون شریک بومی ممکن است
ترامپ قواعد سخت تری برای توافق روی میز ایران گذاشت
استقلال در بلاتکلیفی/ چشم امید آبی ها به باز شدن پنجره خرید بازیکنان
واکنش خبرساز قالیباف به حضور یک بانو در هیئت رئیسه مجلس
ایران قهرمان آسیا شد/ کشتی نوجوانان تاج طلا را بازپس گرفت
انتشار یک ترابایت از اطلاعات پایگاه‌های داده مرکز هولوکاست
نتایج اولیه دعوت به مصاحبه دکترای بدون آزمون دانشگاه آزاد اعلام شد
ایراد مجلس به منابع کالابرگ/ ابهام در حساب‌ها، مغایرت با قانون
آرمان الهی با شکست ژاپن مدال طلا گرفت
هشدار بلاروس به ارمنستان: خروج از اوراسیا خطرناک است
فرانسه: اشغال لبنان غیرقابل توجیه است
53 درصد آمریکایی‌ها از افزایش هزینه‌ها در دولت ترامپ می‌گویند
نتانیاهو: اشغال الشقیف بخشی از سیاست اسرائیل است!
آخرین وضعیت ترافیکی در محورهای مازندران
حاجی‌بابایی: ما محاصره را محاصره می‌کنیم/ فعال‌سازی فوری کریدورهای شمالی و زمینی
قتل پدر توسط پسر 17 ساله / اعتراف عجیب متهم
وام بازنشستگان شارژ شد/ افزایش تسهیلات به 360 هزار فقره
تیم منتخب لیگ قهرمانان بدون سهمیه غالب قهرمان
اوکراین اتهام حمله به نیروگاه زاپوریژیا را رد کرد
قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه 10 خرداد 1405 +جدول
جزئیات تازه از سریال «دزدی عاشقانه»؛ پروژه جدید نمایش خانگی
شرط هند برای فروش فناوری نظامی چیست؟
پخش یک سریال با حال و هوای قیام 15 خرداد+ فیلم
آغاز پویش بین‌المللی تلاوت قرآن به نیابت از رهبر شهید انقلاب
رکورد صرفه‌جویی گاز شکسته شد
اتهام سنگین سناتور وارن به ترامپ
بلیت 85 میلیونی بازی ایران-بلژیک
نگرانی صهیونیست‌ها از گسترش حملات پهپادی
رشد چشمگیر بازار فرابورس در هفته نخست خرداد
پرونده ارزی یک شرکت فولادی زیر ذره بین سازمان بازرسی
دولت به دنبال افزایش مبلغ کالابرگ است
بازگشت 3 سکوی آسیب دیده پارس جنوبی به مدار تولید
بختیاری‌زاده، سکاندار آبی ها می ماند
یک رکورد تازه برای چک های الکترونیک+جزئیات