×
سیاسی
شناسه خبر : 154683
تاریخ انتشار : دوشنبه 1402/08/15 ساعت 12:13
رهبر معظم انقلاب: فشارهای سیاسی به آمریکا و رژیم صهیونیستی باید افزایش یابد

در دیدار نخست وزیر عراق:

رهبر معظم انقلاب: فشارهای سیاسی به آمریکا و رژیم صهیونیستی باید افزایش یابد

رهبر معظم انقلاب لزوم تلاش برای افزایش فشارهای سیاسی به آمریکا و رژیم صهیونیستی به منظور توقف بمباران‌ها در غزه را مورد تأکید قرار دادند و گفتند: ایران و عراق با هم در این زمینه نقش آفرین باشند.

نورنیوز - گروه سیاست: حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی پیش از ظهر امروز (دوشنبه) در دیدار محمد شیاع السودانی نخست‌وزیر عراق و هیئت همراه، با قدردانی از مواضع خوب و قوی دولت و ملت عراق در حمایت از مرده غزه، بر لزوم افزایش فشارهای سیاسی دنیای اسلام به آمریکا و رژیم صهیونیستی برای توقف کشتار مردم غزه تأکید کردند و گفتند: کشور عراق به عنوان یک کشور مهم در منطقه، می‌تواند در این زمینه نقش ویژه‌ای داشته باشد و یک خط جدید را در دنیای عرب و جهان اسلام به وجود بیاورد.

ایشان با اشاره به اوضاع رقت بار غزه و جریحه‌دار شدن دل‌های همه انسان‌های آزاده از این جنایات و قساوت‌ها خاطرنشان کردند: از همان روزهای اولِ حملات رژیم صهیونیستی تمام قرائن و شواهد نشان دهنده دخالت مستقیم آمریکایی‌ها در اداره جنگ است و هرچه از این جنگ می‌گذرد، دلایل نقش مستقیم آمریکا در هدایت جنایت‌های رژیم صهیونیستی قوی‌تر و پررنگ‌تر می‌شوند.

رهبر انقلاب اسلامی افزودند: اگر کمک‌های تسلیحاتی و سیاسی آمریکا نباشد، کار برای رژیم صهیونیستی قابل ادامه دادن نخواهد بود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای گفتند: آمریکایی‌ها حقاً و انصافاً شریک جرم صهیونیست‌ها در جنایات غزه هستند.

ایشان تأکید کردند: به‌رغم همه کشتاری که در غزه انجام می‌شود، رژیم صهیونیستی تا الآن شکست خورده واقعی در این ماجرا است زیرا نتوانسته آبروی از دست رفته خود را بازگرداند و در آینده هم قادر به این کار نخواهد بود.

رهبر انقلاب اسلامی لزوم تلاش همه جانبه برای افزایش فشارهای سیاسی به آمریکا و رژیم صهیونیستی به منظور توقف بمباران‌ها در غزه را مورد تأکید قرار دادند و گفتند: جمهوری اسلامی ایران و عراق با هماهنگی یکدیگر می‌توانند در این زمینه نقش آفرین و تأثیرگذار باشند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همچنین درباره همکاری‌های دو جانبه ایران و عراق در زمینه‌های اقتصادی و امنیتی خاطرنشان کردند: کارها بحمدالله پیش می‌روند اما باید مراقب بود پیگیری توافق‌ها با همان انگیزه اولیه استمرار یابد و دچار کندی نشوند.

ایشان در پایان از مردم و دولت عراق و شخص نخست وزیر بابت مهمان نوازی و خدمات رسانی و برقراری امنیت در ایام اربعین صمیمانه تشکر و قدردانی کردند.

در این دیدار که رئیس جمهور نیز حضور داشت، نخست وزیر عراق با ابراز خرسندی فراوان از دیدار با رهبر انقلاب اسلامی، عملیات طوفان‌الاقصی را یک عملیات قهرمانانه و موجب خوشحالی همه آزادگان جهان دانست و افزود: در کنار این خوشحالی، همه ما از کشتار وحشیانه در غزه که یک انتقام جمعی از مردم این منطقه کوچک است، به شدت اندوهگین هستیم.

نخست وزیر عراق خاطرنشان کرد: دولت و ملت عراق و همچنین جریان‌های سیاسی داخلی، در قضیه غزه در صف اول حمایت از مردم مظلوم این منطقه هستند و دولت عراق تلاش‌های سیاسی گسترده‌ای را برای توقف جنایت‌ها در غزه انجام داده است.

آقای السودانی با انتقاد از سکوت مجامع بین‌المللی و مدعیان حقوق بشر در قبال این جنایت‌ها تاکید کرد: تمام تلاش ما در وهله اول توقف بمباران‌ها و در مرحله بعد، ارسال کمک‌های غذایی و دارویی به مردم غزه است و در مذاکرات خود با رئیس جمهور اسلامی ایران در این زمینه هماهنگی‌های لازم انجام شد.

نخست وزیر عراق همچنین بر اراده جدی دولت این کشور برای گسترش روابط با ایران و اجرایی شدن توافق‌ها تأکید کرد.








 


پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر رهبر انقلاب
نظرات

آخرین اخبار
چند واحد غیرنظامی کشور در حملات آمریکا آسیب دیدند؟
موج‌ 63 عملیات وعده صادق 4 ادامه دارد/حمله موشکی ایران برای سومین بار به شمال اراضی اشغالی
بیماران خاص در سفر نگران تامین دارو نباشند
زلزله در قاره سبز؛ نبرد غول‌ها در یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا
هشدار درباره احتمال پیک بیماری‌های تنفسی در تعطیلات نوروز
جهش قیمت جهانی نفت همزمان با تجاوز به پارس جنوبی
بارش برف و باران از امروز در کشور
اولتیماتوم دیپلماتیک ایران در سازمان ملل به همسایگان جنوبی
پیشنهاد انصارالله به عربستان و امارات در قبال ایران
چرایی تمرد متحدان آمریکا از ورود به معرکه تنگه هرمز
آسیب به 600 خانه در شهرری در حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
جزئیاتی تازه حملات موشکی همزمان ایران و حزب‌الله به مواضع اسرائیل
پاسخ محکم ایران، کشورهای عربی را مجبور به بستن آسمان خود به روی آمریکا می‌کند
گاردین: حزب الله با وجود فشارها وارد درگیری شدید مرزی با اسرائیل شده است
بدهی آمریکا از 39 تریلیون دلار گذشت؛ رشد انفجاری در یک دهه
واکنش مجری بی‌بی‌سی به عقب‌نشینی ترامپ
اجرای حکم قصاص 3 محکوم اغتشاشات به‌دلیل قتل و شهادت عوامل فراجا
ترامپ مدعی شد که اسرائیل دیگر هیچ حمله‌ای به تأسیسات پارس جنوبی ایران نخواهد کرد
هشدار رئیس بانک مرکزی آمریکا درباره آثار تورمی جنگ با ایران
پرواز پهپادهای ناشناس بر فراز محل زندگی وزیر جنگ و وزیر خارجهٔ آمریکا
نامه ایران به سازمان ملل در پی اقدام قطر، کویت و امارات علیه کشورمان
وحشت ترامپ از پاسخ ایران به «حمله علیه تأسیسات گازی عسلویه»
گروسی: هیچ مدرک ملموسی از برنامه تسلیحاتی هسته ای ایران نداریم
ضرورت بیزاری و اعلام برائت همگان از جنگ غیرقانونی آمریکا علیه ایران
اولین مصاحبه‌ و افشاگری‌ مقام مستعفی دولت ترامپ
سازمان ملل یک بار دیگر، فقط حمله به زیرساخت‌های ایران را محکوم کرد
وال استریت ژورنال: ترامپ حامی حمله به پارس جنوبی بود
درخواست بودجه 200 میلیاردی پنتاگون برای جنگ با ایران
هر بشکه نفت عمان 200 دلار شد
توقف فعالیت تاسیسات گازی «حبشان» در ابوظبی
ماکرون: به نفع مشترک ماست که حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی را متوقف کنیم
مهلت 5 روزه مقاومت عراق به سفارت آمریکا
اردوغان: بستن مسجد الاقصی توسط اسرائیل قابل قبول نیست
حزب‌الله با شلیک موشک‌های هدایت‌شونده سه تانک مرکاوا را منهدم کرد
انفجار یک نفتکش نزدیک امارات عربی متحده
عراق حمله به زیرساخت‌های انرژی ایران را محکوم کرد
پیام تسلیت محمد اسلامی؛ شهید خطیب سرباز مخلص و خستگی‌ناپذیر نظام بود
ادامه حملات آمریکا-اسرائیل به ایران/ جنایت جدید آمریکا و اسرائیل در تهران
زاخارووا: راه‌حل مشکلات عبور از تنگه هرمز باید در میز مذاکره جستجو شود
معاون رییس‌جمهور شهادت رییس سازمان بسیج مستضعفین را تسلیت گفت
واکنش پوتین به شهادت دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سوئد
ایران ابعاد مختلف تجاوز جنایتکارانه آمریکا و اسرائیل را برای سازمان ملل تبیین کرد
ترامپ مخالت حملات بیشتر به زیرساخت‌های انرژی ایران است
بیانیه جمعی از روسای دانشکده‌های دانشگاه امیرکبیر در حمایت از رهبری
اقتدار ایران در تنگه هرمز؛ عقب‌نشینی کشتی غول‌پیکر با پرچم باربادوس
واکنش ونس به استعفای مقام آمریکایی درباره مخالفت با جنگ علیه ایران
ساختمان اداره کل گمرک بندر انزلی آسیبی ندیده است
پیام حزب مردم‌سالاری در پی شهادت دکتر لاریجانی و سرلشکر سلیمانی و تاکید بر پاسخ به عاملان
سرلشکر عبداللهی: وزیر اطلاعات‌ به دست شقی‌ترین افراد به شهادت رسید