×
فرهنگی
شناسه خبر : 111131
تاریخ انتشار : یکشنبه 1401/07/24 ساعت 12:48

در برنامه «شیوه» شبکه ۴ سیما؛

مجید تفرشی: می‌خواهید با سیاست کره شمالی اینجا کره جنوبی بسازید!/ ابوالفضل عمویی: حسن نیت جمهوری اسلامی، بدهکاری جمهوری اسلامی شده است

مجید تفرشی: برخی ایرانیان را می‌شناسم که برایشان پاپوش درست کرده‌اند و می‌ترسند برگردند. عمویی گفت: بیش از 4 میلیون تردد ایرانیان خارج به کشور داریم؛ مگر چند درصد اینها بازداشت می‌شوند؟

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: «ابوالفضل عمویی»، نماینده مجلس در برنامه شیوه شبکه ۴ گفت: در دنیا رسانه بدون سیاستگذاری نداریم. نمونه بارز کنترل شبکه‌های اجتماعی علیه ایران این است که نمی‌توانید یک تصویر از حاج قاسم سلیمانی منتشر کنید.

عمویی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس افزود: آنچه در مورد ایران گفته می شود واقعیت عینی ایران نیست. ما افراد خارجی دیدیم که به ایران سفر کرده‌اند و گفته‌اند که این ایران آنچه نیست که من فکر می‌کردم.

بخش زیادی از ایرانیان خارج دغدغه ملی دارند، تصویر ایران برایشان مهم است. اما نمی‌توان جریان‌های ضدایرانی فارسی زبان را انکار کرد. اکانت‌های فعال توئیتر مرتبط با هشتگ خانم امینی ۳۲۰ تا ۳۴۰ هزار اکانت بوده است در صورتی که مدعی شده بودند چند صدمیلیون هستند. این همان مدیریت پلتفرم است که اجازه می‌دهد ربات‌ها جولان بدهند.

 عمویی گفت: بیش از ۴ میلیون تردد ایرانیان خارج به کشور داریم؛ مگر چند درصد اینها بازداشت می‌شوند؟

مجید تفرشی، تاریخ پژوه پاسخ داد: برخی ایرانیان را می‌شناسم که برایشان پاپوش درست کرده‌اند و می‌ترسند برگردند؛ همه نهادهای امنیتی در سامانه استعلام نیستند. برای حسین موسویان چه کرده‌ایم به‌جز اتهام زنی؟

مجید تفرشی در برنامه شیوه شبکه ۴ مطرح کرد: آقای حسین موسویان به تنهایی یک سازمان در دفاع از منافع ملی است! هیچ بلایی نبوده که بر سرش نیاورند! صهیونیست‌ها هر روز علیه او طومار جمع می‌کنند. ما چه کار کرده‌ایم برای او به‌جز اتهام زنی و ایجاد مشکلات امنیتی برای او؟ او مدام هم از براندازان هم فحش می‌خورد.

مجید تفرشی: نمی شود سوءمدیریت‌ها را نادیده گرفت و همه چیز را به خارج مرتبط دانست

او ادامه داد: هر وقت که کم خطاتر عمل شده، رسانه‌های خارجی کمتر مجال پیدا کردند. در دوران آقای خاتمی چنین اتفاقی افتاد. برای جذب مخاطبان ۶ تا ۱۰ میلیونی (ایرانیان خارج از کشور) چه کرده‌ایم؟

تفرشی ادامه داد: می گوییم که شبکه‌ها دارند علیه ایران عمل می‌کنند و درست می‌گویید، ولی طرف مقابل را هم بگویید. ایران چند خبرنگار در انگلیس دارد؟ انگلیس چند خبرنگار در ایران دارد؟ وقتی رابطه متعارف نباشد، تندروی پیش می‌آید.

مجید تفرشی: به هندی‌ها و پاکستانی‌های مسلمان در لندن حمله شد اما بی‌بی‌سی یک ثانیه هم آن را پوشش نداد. نخست وزیر بریتانیا مجبور شد با فضاحت وزیر دارایی را برکنار کند و این مسأله به زلزله‌ای سیاسی در اروپا و جهان تبدیل شده، اما بی‌بی‌سی آن را اصلاً پوشش نمی‌دهد. اما کافی است دم یک سگ در ایران کنده شود، فوری به تیتر یک بی‌بی‌سی تبدیل می‌شود.

ما نمی‌توانیم اشتباهات و خلاف‌های رسانه‌های فارسی زبان خارج را نادیده بگیریم، ولی همه مشکلات داخل را هم نمی‌توان به گردن آنها انداخت.

 نماینده مجلس: کسی ایران اینترنشنال تماشا کند فکر می کند جمهوری اسلامی دو بار سقوط کرده!

ابوالفضل عمویی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در برنامه شیوه شبکه ۴ گفت: کسی منکر مشکلات نیست. رسانه فارسی زبان در خارج از ایران به ابزار جنگ تبدیل شده است.

او اظهار کرد: اگر کسی از صبح تا شب ایران اینترنشنال تماشا کند، فکر می‌کند که جمهوری اسلامی دو بار سقوط کرده است! امروز ما با رسانه مواجه نیستیم، با اسلحه تلویزیونی مواجه هستیم.

 تفرشی: آدمهایی دیدم که به دادگاه رفته اند و اتهامشان اقامت در خارج از کشور بوده!

 مجید تفرشی، تاریخ پژوه: دو طیف هستند که ایرانیان خارج از کشور را مجبور می‌کنند که یا با منی یا بر من!

او گفت: در داخل می گویند دوتابعیتی و آواره و در خارج هم می‌گویند که اگر مشکلی نداشت چطور به ایران برگشته و جمهوری اسلامی کاری با او ندارد! لابی صهیونیستی و آمریکا همیشه ادعا کردند که سیامک نمازی مزدور جمهوری اسلامی است.

انتقاد نماینده مجلس از صداوسیما: لوگوی باشگاه رم را فتوشاپ می کنند و سوژه بین‌المللی درست می‌کنند!

عمویی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در پاسخ گفت: هیچ‌وقت کسی ایرانیان خارج از کشور را به عنوان تهدید ندیده است. هر وقت کسی به خارج رفته با ایرانیان آن کشور دیدار کرده است. آقای رئیسی به نیویورک رفت و با ایرانیان دیدار کرد. جریان منافقین با آن افراد چه رفتاری کرد؟

عمویی افزود: بین ایرانیان خارج از کشور و داخل تفاوت‌هایی وجود دارد. هیچکدام از تجمع‌هایی که اخیراً در تهران بوده به اندازه تجمع اخیر در ونکوور نبوده است! یک طرف در آن تجمع بوده و فکر کردند ایرانی است و به او چاقو زدند!

نماینده مجلس در انتقاد به صداوسیما گفت: در صداوسیما لوگوی باشگاه آ اس رم را فتوشاپ می‌کنند و سوژه بین‌المللی درست می کنند! اصلا بیایید ببینید این کار چه کسی است! بعد از آن قضیه باشگاه رم رفت و صفحه فارسی زد و با مخاطبان ایرانی خود ارتباط برقرار کرد.

عمویی تأکید کرد: ایران برای حسن نیت نمازی را آزاد کرد. حسن نیت جمهوری اسلامی، بدهکاری جمهوری اسلامی شده است.

مجید تفرشی: می خواهید با سیاست کره شمالی اینجا کره جنوبی بسازید!

مجید تفرشی، تاریخ پژوه گفت:  وقتی با جامعه جهانی ارتباط برقرار نکنید، اف ای تی اف را قبول نکنید، وقتی بخواهید با سیاست کره شمالی کره جنوبی بسازید، نتیجه‌اش می‌شود منزوی شدن.

او ادامه داد: محمدرضا شاه دیر و در زمان ضعف امتیاز داد و رفت. جمهوری اسلامی اگر در زمان اقتدار به مردم امتیاز بدهد می‌ماند. {مسائل} را زیر فرش پنهان کرده‌ایم و آنها (شبکه‌های فارسی زبان خارج) سلطه رسانه‌ای پیدا کرده‌اند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
شاکری: پیمان شانگهای را جدی نمی‌گیرم/ حسن‌خانی: صادرات در شرایط تحریمی به زیان کشور است
سه‌شنبه 1401/08/17 ساعت 15:03
در برنامه «شیوه» شبکه 4 سیما؛
شاکری: پیمان شانگهای را جدی نمی‌گیرم/ حسن‌خانی: صادرات در شرایط تحریمی به زیان کشور است
مجید شاکری: پیمان شانگهای را جدی نمی‌گیرم و برایم هم مهم نیست چقدر درباره آن تبلیغات صورت گرفت. حسن‌خانی: در کشوری که تحریم شده است، اگر شما میلیاردها دلار هم صادرات داشته باشد، ممکن است نه‌تنها سودی برای شما نداشته باشد بلکه شما را دچار اختلال در اقتصاد نیز بکند.
کوشکی: موضوع استقلال هم جزء افتخارات جمهوری اسلامی و هم نقاط ضعف آن/ زیدآبادی: اینکه با همه کشورها گفتگو کرد و با همه کشورها باید ارتباط داشت این منافی استقلال نیست
یکشنبه 1401/08/01 ساعت 12:11
در برنامه «شیوه» شبکه 4 سیما؛
کوشکی: موضوع استقلال هم جزء افتخارات جمهوری اسلامی و هم نقاط ضعف آن/ زیدآبادی: اینکه با همه کشورها گفتگو کرد و با همه کشورها باید ارتباط داشت این منافی استقلال نیست
کوشکی: استقلال در کوته بینانه‌ترین حالتش یعنی قطع رابطه با جهان! در هیچ جای جهان هم چنین برداشتی پیدا نمی‌کنید، حتی کره شمالی! وقتی استقلال صحبت می‌کنیم به هیچ وجه منظورمان آن برداشت کوته بینانه نیست. چنین برداشتی کاملاً غلط است. زیدآبادی: بعد از انقلاب مفاهیم ساده را خیلی پیچیده کردیم. استقلال یک بحث ساده است؛ پیچیده نیست. ایران همیشه استقلال داشته است؛ استقلال سرزمینی. بعد از دوران استعمار این مفهوم استقلال تفکیک معنایی پیدا کرد.
ولی‌مراد: مبنای اسلام عدالت است و باید مبتنی بر نگرش انقلاب اسلامی برخی چیزها تغییر کند، اما نمی‌گذارند/ خوارزمی: اعمال ولایت فرهنگی ابزار و همکاران جدیدی پیدا کرده و به نوعی سخت‌تر شده است
پنج‌شنبه 1401/07/28 ساعت 14:16
در برنامه «شیوه» شبکه 4 سیما؛
ولی‌مراد: مبنای اسلام عدالت است و باید مبتنی بر نگرش انقلاب اسلامی برخی چیزها تغییر کند، اما نمی‌گذارند/ خوارزمی: اعمال ولایت فرهنگی ابزار و همکاران جدیدی پیدا کرده و به نوعی سخت‌تر شده است
توران‌ولی مراد در برنامه شیوه: مبنای اسلام عدالت است و باید مبتنی بر نگرش انقلاب اسلامی، با توجه به شرایط زمان و مکان، بعضی از چیزها تغییر کنند؛ نه اصول و طبق فرمایشات مقام معظم رهبری مبتنی بر متد فقاهت. یعنی جا دارد که تغییر کند، اما نمی‌گذارند! زهره خوارزمی: رهبران جمهوری اسلامی بر خلاف نظام‌های اسلامی دیگر، خیلی بر موضوع زن تمرکز داشتند. بنابراین اگر جمهوری اسلامی فرهنگ را در مرکزیت قرار داد، پس یک ولایت فرهنگی را پذیرفته است.
متقی: من سیاست بین‌الملل را تهاجمی می‌بینم/ سلیمی: باید قدرت نظامی داشته باشیم، سپر خوبی است، ولی اگر می خواهیم جایگاه جهانی پیدا کنیم کافی نیست
سه‌شنبه 1401/07/19 ساعت 12:21
در برنامه «شیوه» شبکه 4 سیما؛
متقی: من سیاست بین‌الملل را تهاجمی می‌بینم/ سلیمی: باید قدرت نظامی داشته باشیم، سپر خوبی است، ولی اگر می خواهیم جایگاه جهانی پیدا کنیم کافی نیست
استاد دانشگاه: سیاست بین‌الملل سیاست قدرت است. ما یک نگاه ایده آلیستی داریم که بر اساس آن باید به ایده و حقانیت توجه داشته باشیم./ تحلیلگر مسائل بین‌الملل: ایرانی‌ها اگر جایی توانستند تأثیرگذار باشند، به خاطر آگاهی آنها بوده است. معادله قدرت در جهان ما معادله قدرتی است که بر اساس اندیشه و آگاهی است، زیرا انسان موجودی اندیشمند و آگاهی ساز است.
فاضلی: جنبش اخیر اجتناب ناپذیر بود؛ جامعه به ارزش‌های دموکراتیک تمایل پیدا کرده است/ نادری: سوال این است که اصلاً ما ظرفیت دموکراسی را داریم؟
یکشنبه 1401/07/17 ساعت 12:31
فاضلی: جنبش اخیر اجتناب ناپذیر بود؛ جامعه به ارزش‌های دموکراتیک تمایل پیدا کرده است/ نادری: سوال این است که اصلاً ما ظرفیت دموکراسی را داریم؟
نعمت الله فاضلی، جامعه شناس در برنامه شیوه در شبکه 4 گفت: این جنبش اجتناب ناپذیر بوده، زیرا جامعه به ارزش‌های دموکراتیک تمایل پیدا کرده است. احمد نادری، نماینده مجلس: در همه انقلاب ها ممکن است افراط‌هایی باشد. آیا انقلابی هست که در آن حرکات از جنس افراط نبوده باشد؟ من که سراغ ندارم!
نماینده تهران: بچه‌های کف خیابان بچه‌های این کشور هستند
دوشنبه 1401/07/11 ساعت 15:26
در برنامه «شیوه» شبکه 4 سیما؛
نماینده تهران: بچه‌های کف خیابان بچه‌های این کشور هستند
روح الله ایزدخواه در برنامه «شیوه» شبکه 4 گفت: بچه‌هایی که الآن کف خیابان هستند به هر حال بچه‌ها این کشور هستند، زیر 18 سال هستند، زیر 30 سال هستند، اینها بچه‌های ما هستند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
آژانس فضایی ناسا تصویری از غروب ساردینیا را به مناسبت ماه‌گرفتگی پیش رو منتشر کرد
سفیر برزیل در روسیه: اقدامات نیروی دریایی آمریکا در نزدیکی ونزوئلا غیرقابل توجیه است
جزییات کشف مجموعه‌ای ارزشمند از اشیای تاریخی در «کمرزرین» اصفهان
وزیر کشور: امروز راهی جز توسعه حمل و نقل عمومی نداریم
بدرقه ملی پوشان کشتی به مسابقات زاگرب
هشدارمقام حزب‌الله نسبت به سونامی انسانی در لبنان
رفیع‌زاده: سامانه های سازمانی باید به پایگاههای اطلاعاتی متصل شود
اسلواکی نیروی نظامی به اوکراین اعزام نمی کند
دور سوم مذاکرات فنی ایران و آژانس در وین برگزار شد
عکس های منتخب ایران ؛ شنبه 16 شهریور 1404
ریزش پل در کربلا/تعداد مصدومان
برگزیدگان هشتاد و دومین جشنواره فیلم ونیز معرفی شدند
شهربانو منصوریان برای ششمین‌بار قهرمان جهان شد
زمان پرداخت سود سهام عدالت اعلام شد+فیلم
نورنما | لحظه تشکیل یک جزیره در میان آب‌های بی‌انتهای اقیانوس
ترکیه ادعای رسانه‌ رژیم صهیونیستی درباره تلاش آنکارا برای ترور وزیر امنیت داخلی را رد کرد
مدیرکل آموزش‌وپرورش تهران: خانواده‌ها زمان ثبت‌نام وجه پرداخت نکنند+فیلم
مودی در نشست مجمع عمومی سازمان ملل شرکت نمی‌کند
سبد غذایی؛ قافله عقب مانده درآمد
مدافع سابق تیم ملی ایتالیا در راه تهران؟
استقرار 10 «اف-35» آمریکا در کارائیب برای حمله محتمل به ونزوئلا
عراقچی: هر وقت آمریکا آمادگی مذاکره عادلانه و با احترام داشته باشد مذاکره را آغاز می‌کنیم
نحوه پرداخت خسارت وسایل منازل آسیب‌دیده در دفاع مقدس 12 روزه اعلام شد+فیلم
پرتغال(5) - ارمنستان (0) |پرتغال همچنان با ستاره 40 ساله خود می‌درخشد + خلاصه بازی
انگلیس(2) - آندورا(0) | شروعی آهسته و بی‌روح در رقابت‌های انتخابی جام جهانی + خلاصه بازی
استوری منیر الحدادی که با قرارداد 2 ساله به استقلال پیوست
دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه، فعالیت‌های نظامی » در برج‌های مسکونی را تکذیب کرد
مادورو: ونزوئلا آماده مبارزه مسلحانه در صورت حمله است
هتل‌های سبز ایران به‌زودی نشان ملی دریافت می‌کنند
پلیس راهور: حضور معلم در سرویس مدارس ممنوع شد+فیلم
زهرا کیانی نخستین طلای تالوی ایران در جهان را کسب کرد
خطوط 2 و 5 مترو تهران به هم متصل شد
تیم امید ایران(6) - گوام(0) پیروزی بی‌دردسر تیم ملی امید ایران برابر گوام + خلاصه بازی
اسلواکی اعزام نیرو به اوکراین را رد کرد
حماس:هدف نابودی کامل شهر غزه، جنایتی بی‌سابقه در تاریخ معاصر به‌شمار می‌رود
فرمان ترامپ، نقاب حمایت از جاسوسان
سازمان ملل قطعنامه همکاری با اکو را تصویب کرد
آخرین خبر از افتتاح مسیر رفت فاز 2 آزادراه تهران - شمال
متوسط عمر زنان و مردان در ایران چقدر است؟
واکنش فدراسیون فوتبال به تمسخر تیم‌ملی
سامانه اعلام قیمت خودرو مشخص شد
انتقاد تند وزارت صمت به وزارت نیرو
بادبان‌های انسانیت روی عرشه قایق‌های امید
دولت فرانسه، ادعای واشنگتن درخصوص به رسمیت شناختن کشور فلسطین را رد کرد
پرتکرارترین نام‌های زن در ایران چه نامهایی هستند؟
روند عادی‌سازی با کشورهای عربی را خدشه دار می کند
نیم کیلو طلا در انتظار کاربران؛ کمپین مشترک روبیکا و ملی‌گلد آغاز شد
تمدید فرصت ثبت‌نام کتب درسی تا 30 شهریور
ابلاغ دستورالعمل جدید تنظیم بازار خودرو + جزئیات
محرومیت سنگین جام اتحادیه برای لوئیس سوارز
X
آگهی تبلیغاتی