×
سیاسی
شناسه خبر : 99984
تاریخ انتشار : شنبه 1401/04/11 ساعت 21:10
نسخه‌نویسی به سبک آمریکا برای بحران تورم در اروپا

نورنیوز بررسی کرد؛

نسخه‌نویسی به سبک آمریکا برای بحران تورم در اروپا

اروپا در ماه‌های اخیر با تشدید بحران اقتصادی و تورم مواجه شده است اما آمریکا با دنبال کردن سیاست استمرار جنگ و تبلیغات برای بهبود اقتصاد عملا این هزینه‌ را بر دوش اروپایی‌ها حفظ خواهد کرد.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: تورم در کشورهای اتحادیه اروپا در ماه ژوئن به رکورد تازه ۸.۶ درصد رسیده و قیمت‌ها نسبت به آمار ماه ژوئن در سال گذشته ۴۱.۹ درصد افزایش داشته است.

بانک مرکزی اروپا گفته؛ هر اقدامی که لازم باشد انجام می‌دهد تا تورم را به سطح مورد نظر دو درصد بازگرداند.

گفته می‌شود قرار است نرخ بهره تا اواخر این ماه از میزان پایین‌ترین سطح جاری، یک چهارم درصد افزایش پیدا کند.

بر اساس داده‌های مرکز ملی آمار بریتانیا، نرخ تورم در ماه مارس در این کشور به ۷ درصد رسیده که بالاترین نرخ تورم از مارس سال ۱۹۹۲ میلادی تاکنون بوده است.

«رابرت هابک» وزیر اقتصاد آلمان اخیرا اعلام کرده که نگران است عرضه گاز روسیه از طریق خط لوله گاز نورد استریم ۱ در دریای بالتیک به طور کامل متوقف شود. این مقام آلمانی روز گذشته در سخنانی اعلام کرد: از ۱۱ جولای خطر توقف کامل نورد استریم ۱ وجود دارد.

بر اساس بررسی موسسه تحقیقات اقتصاد کلان و چرخه تجاری (IMK) بنیاد هانس بوکلر، حدود ۵۲ درصد از نیروی کار با درآمد نسبتاً پایین مجبور به کاهش مصرف مواد غذایی هستند. بر این اساس ۶۳ درصد نیز اعلام کرده‌اند که به دلیل تورم خواهان کاهش خرید پوشاک و کفش هستند.

به نوشته روزنامه هندلزبلات آلمان، نظرسنجی موسسه یوگو هم نشان می‌دهد که ۷۱ درصد از مردم آلمان از نظر مالی نگران افزایش قیمت گاز و برق هستند.

مؤسسه ملی آمار فرانسه پیش‌بینی کرده است که تورم در فرانسه در پایان سال حدود ۷ درصد تثبیت شود، مشروط بر اینکه قیمت نفت خام برنت در سال ۲۰۲۲ در سطح ۱۲۰ دلار در هر بشکه باشد.

در انگلیس نیز اندرو بیلی رئیس بانک مرکزی این کشور هشدار داده است که بحران انرژی، بر تورم بالا در انگلیس بیش از هر کشور بزرگ دیگری تأثیر منفی خواهد گذاشت.

در این میان نقش آمریکا و توصیه‌های دولت بایدن به اروپایی‌ها در برافروخته نگه داشتن جنگ بسیار مهم است. آمریکا حاضر به اتخاذ رویکرد سیاسی برای حل بحران و پذیرش اشتباه خود در توسعه ناتو نیست و سیاست طولانی کردن جنگ اوکراین را در دستور کار خود قرار داده است.

مدیر اطلاعات ملی آمریکا در همین خصوص گفته؛ سازمان‌های اطلاعاتی این کشور به این نتیجه رسیده‌اند که درگیری‌های اوکراین احتمالا برای مدت طولانی ادامه خواهد داشت و توافق صلح بعید است.

جو بایدن نیز در نشست ناتو اعلام کرد که ایالات متحده در واکنش به حمله روسیه به اوکراین، حضور نظامی خود را در سرتاسر اروپا افزایش می‌دهد. این بدان معناست که آمریکا نه تنها خطر جنگ در اروپا را کاهش نخواهد داد بلکه با افزایش حضور نظامی به تشدید آن خواهد افزود.

در سوی دیگر ماجرا تلاش‌های تبلیغاتی بایدن برای القای آینده بهتر برای اقتصاد اروپا نیز چندان نتیجه‌بخش نبوده است. او بعد از درخواست افزایش تولید نفت از عربستان سعودی، اذعان کرد این کار، منطقی و به نفع کشورهای عربی خواهد بود اما مکرون در جریان نشست گروه ۷ در آلمان به بایدن گفت: بعید است امارات و عربستان بتوانند به غرب برای افزایش تولید نفت کمک کنند.

تبلیغاتی بودن ادعای بایدن درباره تلاش برای بهبود وضعیت انرژی زمانی آشکارتر می‌شود که با وجود درخواست اروپایی‌ها برای بازگشت نفت ایران و ونزوئلا به بازارهای جهانی، آمریکا عملا در این مسیر کارشکنی می‌کند، موضوعی که در مذاکرات دوحه به طور واضح می‌توان آن را مشاهده کرد.

مجموع رفتارهای سیاسی دولت آمریکا واهی بودن حمایت‌های واشنگتن از متحدان قدیمی خود در اروپا را نشان می‌دهد، رفتاری که ریشه آن را شاید بتوان در این جمله لاوروف جستجو نمود که گفت؛ واشینگتن تلاش می‌کند نه تنها روسیه را بلکه اتحادیه اروپا را نیز به عنوان رقیب تضعیف کند.

بر این اساس؛ روشن است که نسخه آمریکا نه تنها شفابخش اروپای درگیر ناامنی و تورم نیست بلکه بیش از هر نسخه دیگری بستر را برای بیشتر فرو رفتن قاره سبز در منجلابی که مستاجرین دموکرات کاخ سفید تدارک دیده‌اند فراهم خواهد آورد که اگر حکام اروپایی دیر بجنبند نجات از آن کاری بس دشوار خواهد شد.  


نورنیوز
اخبار مرتبط
نسخه‌نویسی به سبک آمریکا برای بحران تورم اروپا
دوشنبه 1401/04/13 ساعت 19:25
نسخه‌نویسی به سبک آمریکا برای بحران تورم اروپا
اروپا در ماه‌های اخیر با تشدید بحران اقتصادی و تورم مواجه شده است اما آمریکا با دنبال کردن سیاست استمرار جنگ و تبلیغات برای بهبود اقتصاد عملا این هزینه‌ را بر دوش اروپایی‌ها حفظ خواهد کرد.
کلاه‌های گشاد بایدن بر سر اروپا
شنبه 1401/04/11 ساعت 17:49
کلاه‌های گشاد بایدن بر سر اروپا
پس از خروج ناتو از افغانستان و فجایع به بارآمده توسط آمریکا، رهبران اروپایی از لزوم بازنگری در سیاست‌های امنیتی خود در تعامل با آمریکا حرف می‌زدند اما مطرح شدن بهانه‌هایی نظیر جنگ اوکراین و خطر جنگ با چین این فرصت را برای آمریکا ایجاد کرد تا دوباره اروپایی‌ها را به خود وابسته کند.
کلاه‌های ‌گشاد بایدن بر سر اروپا
جمعه 1401/04/10 ساعت 13:06
نورنیوز بررسی می‌کند؛
کلاه‌های ‌گشاد بایدن بر سر اروپا
پس از خروج ناتو از افغانستان و فجایع به بارآمده توسط آمریکا، رهبران اروپایی از لزوم بازنگری در سیاست‌های امنیتی خود در تعامل با آمریکا حرف می‌زدند اما مطرح شدن بهانه‌هایی نظیر جنگ اوکراین و خطر جنگ با چین این فرصت را برای آمریکا ایجاد کرد تا دوباره اروپایی‌ها را به خود وابسته کند.
نظرات

آخرین اخبار
گاف عجیب مقام آمریکایی سوژه خنده رسانه‌ها شد
این فناوری کارکنان انگلیسی را اخراج کرد
فشار به ونزوئلا برای محدودکردن حضور چین، روسیه و ایران
جنگ و صلح
واکنش پاکستان به تهدیدهای ترامپ علیه ایران
ناترازی
چرا تئاتر «یک خودآگاه مسحور» از جشنواره فجر حذف شد؟
اتحادیه اروپا: کانال‌های دیپلماتیک با ایران باز می‌ماند
استقلال به پرداخت 5 میلیارد تومان به گل‌گهر محکوم شد
ابراز نگرانی شی جین‌پینگ از شرایط پیچیده و آشفته بین‌المللی
نگرانی یونیسف درباره یک میلیون کودک غزه
آیا تحریم‌ها بخشی از جنگ جهانی سوم هستند؟
قاتل مسلح 5 نفر در بندرعباس به دام افتاد
چرا بدون علوم انسانی، واقعیت ناآرامی‌ها را نمی‌فهمیم؟
آیا روی نقره سرمایه‌گذاری کنیم؟
چرا آمریکا و اسرائیل باید به کشورمان غرامت بدهند؟
واکنش غیرمنتظره ام‌باپه به شکست مقابل بنفیکا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404+ جدول
طارمی ساخت و المپیاکوس برد / شامی دراماتیک در اروپا
تمام پاداش فرهنگیان بازنشسته 1404 یکجا پرداخت شد
غیبت رئال در جمع برترین‌ها؛ هجوم انگلیسی‌ها به مرحله حذفی
نفس تهران بعد از 6 روز تازه شد
سوگند وفاداری ارتش و پلیس به رئیس جمهور موقت ونزوئلا
برنامه مسابقات ورزشی امروز 9 بهمن 1404+ جدول پخش
عصبانیت عراقی‌ها از مداخله‌جویی‌های ترامپ
در دیدار نخست وزیر انگلیس با رئیس جمهور چین چه گذشت؟
آمریکا یک نفتکش توقیفی ونزوئلا را برمی‌گرداند
روز سیزدهم
آماری عجیب از مهاجرت معکوس اسرائیلی‌ها
جزئیات سقوط مرگبار هواپیمای مسافربری کلمبیا
حماس: هرگز موافق تسلیم یا خلع سلاح مقاومت نیستیم
قالیباف: مذاکره در سایه جنگ به تنش ها دامن می زند
مدیوم شات | جشنواره فیلم فجر، راوی امید و رؤیای ملی
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 9 بهمن
جزئیات اقدامات حمایتی دولت برای جبران خسارت مشاغل دیجیتال
جزئیات نامه ایران به سازمان ملل در واکنش به جنگ‌طلبی ترامپ
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 9 بهمن+ وضعیت استان ها
رمزگشایی از هشدار کم سابقه شمخانی؛ آن‌چه گفته نشد، مهم‌تر از آن‌چه نوشته شد!
این خرچنگ دریایی یک دستیار شخصی هوش مصنوعی است!
آماده‌سازی نهایی فضانوردان آرتمیس2 برای سفر تاریخی به ماه
رونمایی از هدفون‌های پیشرفته با مواد نانویی در نمایشگاه CES 2026
دانشمندان یک رایانه قدرتمند را درون«نخ» جا دادند!
آیا نوشیدن چای برای سلامتی مفید است؟
«جایزه ملی گردشگری ایران» برگزار می‌شود
کنسرسیوم اروپایی مواد دوبعدی را با لیزر وارد دنیای صنعتی نیمه‌هادی‌ کرد
بیانیه 11 کشور در محکومیت تخریب مقر «آنروا» توسط رژیم صهیونیستی
هشدار نجباء به ترامپ: تعرض به مرجعیت به منزله صدور فتوای جهاد است
اعلام آمادگی حماس برای واگذاری اداره غزه به کمیته تکنوکرات فلسطینی
شهادت یک فلسطینی به دست نظامیان اسرائیلی در جنوب قدس
انجام آزمایشی کاپوتاژ خودروهای زائران از مرز خسروی