×
سیاسی
شناسه خبر : 99984
تاریخ انتشار : شنبه 1401/04/11 ساعت 21:10

نورنیوز بررسی کرد؛

نسخه‌نویسی به سبک آمریکا برای بحران تورم در اروپا

اروپا در ماه‌های اخیر با تشدید بحران اقتصادی و تورم مواجه شده است اما آمریکا با دنبال کردن سیاست استمرار جنگ و تبلیغات برای بهبود اقتصاد عملا این هزینه‌ را بر دوش اروپایی‌ها حفظ خواهد کرد.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: تورم در کشورهای اتحادیه اروپا در ماه ژوئن به رکورد تازه ۸.۶ درصد رسیده و قیمت‌ها نسبت به آمار ماه ژوئن در سال گذشته ۴۱.۹ درصد افزایش داشته است.

بانک مرکزی اروپا گفته؛ هر اقدامی که لازم باشد انجام می‌دهد تا تورم را به سطح مورد نظر دو درصد بازگرداند.

گفته می‌شود قرار است نرخ بهره تا اواخر این ماه از میزان پایین‌ترین سطح جاری، یک چهارم درصد افزایش پیدا کند.

بر اساس داده‌های مرکز ملی آمار بریتانیا، نرخ تورم در ماه مارس در این کشور به ۷ درصد رسیده که بالاترین نرخ تورم از مارس سال ۱۹۹۲ میلادی تاکنون بوده است.

«رابرت هابک» وزیر اقتصاد آلمان اخیرا اعلام کرده که نگران است عرضه گاز روسیه از طریق خط لوله گاز نورد استریم ۱ در دریای بالتیک به طور کامل متوقف شود. این مقام آلمانی روز گذشته در سخنانی اعلام کرد: از ۱۱ جولای خطر توقف کامل نورد استریم ۱ وجود دارد.

بر اساس بررسی موسسه تحقیقات اقتصاد کلان و چرخه تجاری (IMK) بنیاد هانس بوکلر، حدود ۵۲ درصد از نیروی کار با درآمد نسبتاً پایین مجبور به کاهش مصرف مواد غذایی هستند. بر این اساس ۶۳ درصد نیز اعلام کرده‌اند که به دلیل تورم خواهان کاهش خرید پوشاک و کفش هستند.

به نوشته روزنامه هندلزبلات آلمان، نظرسنجی موسسه یوگو هم نشان می‌دهد که ۷۱ درصد از مردم آلمان از نظر مالی نگران افزایش قیمت گاز و برق هستند.

مؤسسه ملی آمار فرانسه پیش‌بینی کرده است که تورم در فرانسه در پایان سال حدود ۷ درصد تثبیت شود، مشروط بر اینکه قیمت نفت خام برنت در سال ۲۰۲۲ در سطح ۱۲۰ دلار در هر بشکه باشد.

در انگلیس نیز اندرو بیلی رئیس بانک مرکزی این کشور هشدار داده است که بحران انرژی، بر تورم بالا در انگلیس بیش از هر کشور بزرگ دیگری تأثیر منفی خواهد گذاشت.

در این میان نقش آمریکا و توصیه‌های دولت بایدن به اروپایی‌ها در برافروخته نگه داشتن جنگ بسیار مهم است. آمریکا حاضر به اتخاذ رویکرد سیاسی برای حل بحران و پذیرش اشتباه خود در توسعه ناتو نیست و سیاست طولانی کردن جنگ اوکراین را در دستور کار خود قرار داده است.

مدیر اطلاعات ملی آمریکا در همین خصوص گفته؛ سازمان‌های اطلاعاتی این کشور به این نتیجه رسیده‌اند که درگیری‌های اوکراین احتمالا برای مدت طولانی ادامه خواهد داشت و توافق صلح بعید است.

جو بایدن نیز در نشست ناتو اعلام کرد که ایالات متحده در واکنش به حمله روسیه به اوکراین، حضور نظامی خود را در سرتاسر اروپا افزایش می‌دهد. این بدان معناست که آمریکا نه تنها خطر جنگ در اروپا را کاهش نخواهد داد بلکه با افزایش حضور نظامی به تشدید آن خواهد افزود.

در سوی دیگر ماجرا تلاش‌های تبلیغاتی بایدن برای القای آینده بهتر برای اقتصاد اروپا نیز چندان نتیجه‌بخش نبوده است. او بعد از درخواست افزایش تولید نفت از عربستان سعودی، اذعان کرد این کار، منطقی و به نفع کشورهای عربی خواهد بود اما مکرون در جریان نشست گروه ۷ در آلمان به بایدن گفت: بعید است امارات و عربستان بتوانند به غرب برای افزایش تولید نفت کمک کنند.

تبلیغاتی بودن ادعای بایدن درباره تلاش برای بهبود وضعیت انرژی زمانی آشکارتر می‌شود که با وجود درخواست اروپایی‌ها برای بازگشت نفت ایران و ونزوئلا به بازارهای جهانی، آمریکا عملا در این مسیر کارشکنی می‌کند، موضوعی که در مذاکرات دوحه به طور واضح می‌توان آن را مشاهده کرد.

مجموع رفتارهای سیاسی دولت آمریکا واهی بودن حمایت‌های واشنگتن از متحدان قدیمی خود در اروپا را نشان می‌دهد، رفتاری که ریشه آن را شاید بتوان در این جمله لاوروف جستجو نمود که گفت؛ واشینگتن تلاش می‌کند نه تنها روسیه را بلکه اتحادیه اروپا را نیز به عنوان رقیب تضعیف کند.

بر این اساس؛ روشن است که نسخه آمریکا نه تنها شفابخش اروپای درگیر ناامنی و تورم نیست بلکه بیش از هر نسخه دیگری بستر را برای بیشتر فرو رفتن قاره سبز در منجلابی که مستاجرین دموکرات کاخ سفید تدارک دیده‌اند فراهم خواهد آورد که اگر حکام اروپایی دیر بجنبند نجات از آن کاری بس دشوار خواهد شد.  


نورنیوز
اخبار مرتبط
نسخه‌نویسی به سبک آمریکا برای بحران تورم اروپا
دوشنبه 1401/04/13 ساعت 19:25
نسخه‌نویسی به سبک آمریکا برای بحران تورم اروپا
اروپا در ماه‌های اخیر با تشدید بحران اقتصادی و تورم مواجه شده است اما آمریکا با دنبال کردن سیاست استمرار جنگ و تبلیغات برای بهبود اقتصاد عملا این هزینه‌ را بر دوش اروپایی‌ها حفظ خواهد کرد.
کلاه‌های گشاد بایدن بر سر اروپا
شنبه 1401/04/11 ساعت 17:49
کلاه‌های گشاد بایدن بر سر اروپا
پس از خروج ناتو از افغانستان و فجایع به بارآمده توسط آمریکا، رهبران اروپایی از لزوم بازنگری در سیاست‌های امنیتی خود در تعامل با آمریکا حرف می‌زدند اما مطرح شدن بهانه‌هایی نظیر جنگ اوکراین و خطر جنگ با چین این فرصت را برای آمریکا ایجاد کرد تا دوباره اروپایی‌ها را به خود وابسته کند.
کلاه‌های ‌گشاد بایدن بر سر اروپا
جمعه 1401/04/10 ساعت 13:06
نورنیوز بررسی می‌کند؛
کلاه‌های ‌گشاد بایدن بر سر اروپا
پس از خروج ناتو از افغانستان و فجایع به بارآمده توسط آمریکا، رهبران اروپایی از لزوم بازنگری در سیاست‌های امنیتی خود در تعامل با آمریکا حرف می‌زدند اما مطرح شدن بهانه‌هایی نظیر جنگ اوکراین و خطر جنگ با چین این فرصت را برای آمریکا ایجاد کرد تا دوباره اروپایی‌ها را به خود وابسته کند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مداردیپلماسی | سفر لاریجانی به عراق و لبنان برای حفظ موازنه قدرت در منطقه
انتقاد شدید شومر: فروختن اوکراین جایزه صلح نوبل می خواهد؟
هلاکت 6 تروریست در عملیات سپاه در سیستان و بلوچستان
ملیکا برون عنوان خانم‌گل رقابت‌های جهانی کانوپولو را کسب کرد
سرقت 3 کیلویی طلا در تاریکی قطعی برق گرگان
ترامپ در انتظار برگزاری نشست پوتین - زلنسکی
پزشکیان: از سوزاندن 700 میلیون دلار ثروت ملی در سال جلوگیری شد
لاریجانی: دشمن 10 سال برای حمله برنامه‌ریزی کرد اما در برابر مقاومت ایران ناکام ماند
امنیت غذایی در گرو سوءمدیریت وزارت جهاد
تنیسور ایرانی با پیروزی مقابل روسیه فینالیست شد
یک رسوایی اخلاقی دیگر در ارتش اسرائیل
وزر و وبال «مسیر ترامپ»
چه معاملاتی از مالیات بر سوداگری و سفته بازی معاف است؟
ثبت‌نام آزمون استخدامی بانک مرکزی آغاز شد+ لینک سایت
خرازی: امیدواریم دولت ارمنستان نگرانی‌های ایران را برطرف کند
تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «پاسیاد پسر خاک» منتشر می‌شود
هوش مصنوعی انتخاب رشته کنکور را هموار کرد
چرا انتشار تصویر سفیر اسرائیل در امارات جنجالی شد؟
آلمان از هماهنگی اروپا و نقش آمریکا در حمایت از اوکراین استقبال کرد
زمان افتتاح مسیر رفت فاز دوم آزادراه تهران-شمال اعلام شد
مذاکره پس از جنگ دوم؟
کاخ سفید تکذیب کرد!
درس‎های استراتژیک هفت‎گانه در جنگ 12 روزه
اقتصاد، سلامت و زندگی؛ قربانیان پنهان آلودگی هوا
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(70) «بشاگرد»
میراث ایستادگی؛ از اردوگاه‌های بعث تا میدان جنگ 12 روزه
واریز سود سهام عدالت 1403 چه زمانی آغاز می شود؟
سخنگوی وزارت خارجه ایران: با چشمانی باز تحولات قفقاز را رصد می‌کنیم
دعوت ترامپ از رهبران اروپایی برای نشست مشترک با زلنسکی در کاخ سفید
دلیل هجمه کاتس علیه شیخ نعیم قاسم چیست؟
هری کین و دیاز، فرشته‌های نجات بایرن در شب تاریخی سوپرجام + خلاصه بازی
جزییات شهادت مأمور انتظامی در درگیری مسلحانه ایرانشهر+ فیلم لحظه به شهادت رسیدن استوار
واگذاری مسکن به نخبگان قطعی شد/ بیشترین تقاضا در کدام استان است؟
نورنما | 26 مرداد سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی گرامی باد
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 26 مرداد + پخش زنده
امروز، آخرین مهلت انتخاب گروه آزمایشی کنکوری‌ها
اختلال موقت در حرکت قطارهای خط 5 متروی تهران/ شرکت مترو توضیح داد
وضعیت آب و هوا امروز یک‌شنبه 26 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
تصویرسازی از ایران فرهنگی با دیپلماسی اسکار
علیه رهبری به نام رهبری
منچسترسیتی با گل‌های فراوان ولورهمپتون را در هم کوبید
از سرگیری پروازهای «قطر ایرویز» به ایران پس از دو ماه وقفه
«شال سیاه» به اسکار نزدیک‌تر شد
حمایت تلویحی ترامپ از تجزیه خاک اوکراین
آغاز کوچ اجباری در غزه؛ ارتش اسرائیل دستور تخلیه شهر را صادر کرد
سه فوتبالیست ایرانی در فهرست بهترین‌های آسیا/نام چه کسانی در این لیست قرار دارد؟
چین راهی فینال بسکتبال کاپ آسیا شد/ تلاش شاگردان مانولوپولوس برای مقام سومی
وقوع انفجار شدید در مرکز دمشق
قیمت بنزین سوپر وارداتی از مرز 50 هزار تومان عبور می‌کند؟
زلنسکی با واگذاری دونباس به روسیه مخالفت کرد
X
آگهی تبلیغاتی